КПК

Перегляд Повної Версії : Карту, здається, нормально, хоча...

Nitro
26-09-2013, 19:54
Рага, я відправлю карту встановлений на Фокус одного. Щоб побачити її, здається, зроблено добре, DPF ? зняв чудово...
? машина йде майже як якщо б це був оригінал, так як пара, яка, як і макс.
Не збільшив максимальний тиск в рейку, але не думаю, що. Може бути, він забув, два обмежувача крутного моменту? Можливо, що він зробив помилку, cos? банально?

legendaryslave
26-09-2013, 20:13
мені не здається, файл так, як повинно безпечної роботи разів за карту ж саме, що перша відповідь, порада, яку я можу тобі дати і поставили орі тільки з dpf escuso і пробувати, так може бути, що і є основна проблема

msport (exil77grande)
26-09-2013, 20:56
файл названий Файл, ліжка з моєї фокус, але фокус вашого друга?

Nitro
26-09-2013, 22:10
Перш за все, дякую за відповідь, для?...

мені не здається, файл, який ви повинні
Я не розумію, багато? я бачу криві правильні змінені з кроком ragonevoli. Мені пояснили б, чому? не переконує? Сказав бо що? не мені

упевнений, робота разів за карту ж саме, що перша відповідь,
Не могли б ви пояснити краще? Я не зрозумів.

порада, яку я можу тобі дати і поставили орі тільки з dpf escuso і пробувати, так може бути, що і є основна проблема
Не ? навіть місяць, що ? ...і не ризикувати блокування ecu на даний момент я волів би зробити це і повернутися з механіком сперечатися.

SandroMarciano
26-09-2013, 22:48
Карту я не люблю взагалі, але різницю ви повинні відчувати себе так, яскравим, я думаю, що навіть курити ви повинні бачити, з-за... або c'? деякі проблеми під механічний

ugoboss
26-09-2013, 22:54
файл названий Файл, ліжка з моєї фокус, але фокус вашого друга?

хороший питання, чекаємо на відповідь.

Nitro
27-09-2013, 10:55
Відповідь я дав в приваті вже? модератор, я повторюю і тут.
Я незаконні речі не роблю. Тому я визнаю, що фокус і моя, але знімаю Fap і поклав карту тільки тоді, коли я йду по доріжці... І стрілянина тільки в Німеччині
Я думаю, що в якості пояснення досить, і я хотів би просити вас не писати більше, щоб не форсувати подальше новини.

Оскільки я збираюся піти і поговорити з тим, хто зробив мені роботу, ви змогли б підтвердити, що +200нм (max) крутного моменту і +10км/hvdi швидкість? максимального значення cos? низькими цінами, від того, щоб йти скаржитися?

ugoboss
27-09-2013, 11:05
Я незаконні речі не роблю. Тому я визнаю, що фокус і моя, але знімаю Fap і поклав карту тільки тоді, коли я йду по доріжці... І стрілянина тільки в Німеччині
Я думаю, що в якості пояснення досить, і я хотів би просити вас не писати більше, щоб не форсувати подальше новини.

дивіться, що для мене можна зробити все, що ви хочете, це було тільки сказати, що мені вона прийшла в голову спонтанно.

SandroMarciano
27-09-2013, 11:34
+200нм їх не зробити, навіть якщо ви зміните turbo, форсунки, насос для дизельного палива, поршні, распредвали, пружини, клапани і все інше... мені здається, претензії трохи перебільшені... нову карту на цей автомобіль, мені здається-й? що розумно мати 50 нм і більше?...

Nitro
27-09-2013, 12:24
Вибачте, я помилився(я з моб.) 20 нм Значення виручки емпірично для порівняння з іншими авто з моментом примітка
На практиці різниця пара відчуває себе тільки що. А швидкість? пік, мені здається, враховуючи об'єктивний макс потужність.
Відновлення запитання:що ви думаєте про це?

ugoboss
27-09-2013, 12:51
мої думки відображає дуже-то sandromarciano, карту може подобатися чи ні, але " ви повинні це чути, у вас більше 180 балів turbo, нафта, в обід, звичайно, ок, не торкнувся фільтрів і прес. rail (що не завжди погоджуються чіпати), але якщо ви не відчуваєте різницю, може бути якісь інші проблеми.

msport (exil77grande)
28-09-2013, 01:07

Оскільки я збираюся піти і поговорити з тим, хто зробив мені роботу, ви змогли б підтвердити, що +200нм (max) крутного моменту і +10км/hvdi швидкість? максимального значення cos? низькими цінами, від того, щоб йти скаржитися?

Який модератор?
Чи можу я дізнатися, скільки вам років?

Nitro
29-09-2013, 00:59
Який модератор?
Чи можу я дізнатися, скільки вам років?

Я пробував писати в лічку, з першим вказав на суперечливий чоловік, який, я думаю, модератор, але дав мені помилку поле для повідомлень заповнена. Cos? я натиснув на трикутник в нижньому лівому кутку вашого повідомлення, і я написав.
Я зробив те ж саме на чому моє повідомлення на обговорення ж, молячись, щоб видалити його. Будучи видалений, я зробив висновок, що
Обидва моїх 'приватні повідомлення' були ліжка

Мені 32 роки. Et? у minkiaggine і передається від час ? те, що ви хотіли зрозуміти.

Спасибі ugoboss, що враховуючи вашу думку, а особливо для її затверджували. Orw, я зрозумів, що ви хотіли сказати.
Я згадав, що кабель obd f-super давав вказівки також на крутний момент не виявлено. Як тільки я можу, я можу спробувати, і ви, підкажіть, а.. Ніч

Тест виконується. Я виявив, 264 Нм максимального крутного моменту(практично пара оригінал)
Боячись, що це як би помилкові від змін в карту я виміряв також максимальне значення дизельне паливо вводять в цикл (

Mf Des), що ? 51 мг до приблизно 2500 оборотів в хвилину. Це значення? мені нічого не говорить. Що ви думаєте?

P. S. Дякую за час, який мені було присвятити.

faberecu
11-10-2013, 13:06
вилучений fap або ви зробили отвори ???

Nitro
11-10-2013, 13:27
Барило, який містить Fap басейн, спорожніли, і вставлений новий каталізатор ford, запчастини 90 коней без Fap.... Звичайно, я підходжу тільки тоді, коли я йду по доріжці

Були змінені тільки 2 з 4 криві обмежувача крутного моменту. Хтось пу? перевірте, якщо ці орієнтації можуть бути причиною проблеми? (і, можливо, сказати мені, кожен з тих, в яких умовах використовується). Дякую

enzopezzano
17-11-2013, 07:47
Якщо ви заплатили за карту, вам необхідно звернутися до тих, хто поклав нам руки. І тільки 1 місяць, що ви зробили роботу,!!!!

maxsek
17-11-2013, 20:59
різницю ви повинні відчути.....спробуйте побачити, якщо ваш датчик витрати повітря працює нормально ......атакує діагноз і подивитися, якщо всі значення мета corrispondno реальних