Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : праблема peugeot 307 2.0 hdi 110cv

rego88
26-09-2013, 18:24
прывітанне, хлопцы..... у мяне праблема з peugeot 307 2.0 hdi 110cv....
аповяд ўсей гісторыі, я бачу машыны з mpps, каб зрабіць defap, я іду пісаць, я вылятае з праграмы' mpps маралі, аўтамабіль не.... я вяртаюся дадому з edc15c2 ў рукі, dissaldo у 29f400 чытаю, programmo перапісаць... і машыны не.... не маючы пін-код, адключыце ў bsi з мікра hc912, не быў мікра-і вырашыў отпаяйте 2 дошкі, між тым, убачыўшы, што не дапамагло отпаяйте нічога, я чытаю з упа мікра, я вяртаюся дадому і на другі дзень, калі я вяртаюся ў майстэрні, іншы механік ўжо risaldato ў bsi.... стаўлю l' e2prom арыгінал, рамонт, усе.... allineo з lexia... аўтамабіль пойдзе ў ход.... праз 2 хвіліны мега-дым з-пад прыборнай панэлі і bsi вы ідзяце зрабіць дабраслаўляць.... мабыць, механік не быў прыпаяны добра, але з якой-то pin-код у вопратцы.... я іду ў руінах я бяру іншы bsi, а не c'? да яго вяртаннем на матацыкле.... у рэшце рэшт я вырашаю, і я за ўсе на машыне.....
mo' але' з bsi-іншаму, я не працуе радые, не працуе мяне датчыка дажджу, нават калі пераналадзіць....
прама цяпер ? прайшло некаторы час, і я павінен скончыць арганізаваць добра машына, але я не страціў e2prom арыгінал....

зараз я лічу, што з арыгінальнага ключа, чытанне мікра bsi, і чытае дрэнна ў e2prom

хто-небудзь ведае, як я магу гэта зрабіць??? калі месца ўсе ? можна аднавіць e2prom???

загадзя дзякуй.....

gcmotor
26-09-2013, 19:58
Магчыма перапраграмаванне агульнай складанасці ў аўтамабіль Peugeot можна вырашыць.
Я даўно, я зрабіла на тым жа аўтамабілі. Здарылася, што пасля выкарыстання яе на стаянцы і здымкі на адлегласці' цяпер аўтамабіль не падаваў прыкмет жыцця, і я батарэя была зараджана. Зрабіў прогу, усе ок. Вы можаце спытаць добрым спецыялістам у пр