Прагляд Поўнай Версіі : Вучэбны матэрыял для пачаткоўцаў
Усім прывітанне, я было цікава, калі могуць быць як для пачаткоўцаў, як я, існуе пасля вывучэння матэрыялаў купіць або edc15c2 (для маей машыны, што ? тое, што мяне цікавіць). Я ведаю, што, хто ? прафесійны chiptuning (хто заплаціў курсы і абнаўлення), не існуе sveler? ніколі не бывае ўсе і бясплатна;
Я вырашыў зарэгістравацца на гэтым форуме, чаму? мне здаецца, вельмі сур'езна, і я спадзяюся, што есць людзі, адчуваць яго, каб дапамагчы іншым.
што вам трэба ведаць, у прыватнасці?
Добры дзень Таксама хацеў бы даведацца, як супаставіць EDC15C2.
Добры дзень Таксама хацеў бы даведацца, як супаставіць EDC15C2.
калі вы можаце супаставіць edc15c2-то я не, што вы можаце супаставіць большасць ecu дызеля! і тады вы не пачатковец! удзельнічайце ў 50 пастоў і пачынае чытаць і бачыць тое, што зрабілі іншыя карыстальнікі форуму! у вас есць шмат, каб даведацца! затым прачытайце для пачатку вам ідэя .. і тады вы можаце пачаць задаваць канкрэтныя пытанні! вас ніхто не служы? банк служыў! я думаю, што гэта нават нармальна.. але вам ніхто не negher? сколкава? чытанне вопыту іншых краін і паступова разумее ўсе больш і больш.
Так, вы маеце рацыю, мы хочам вопыт, я паспрабаваў жаніху трохі на форуме, але я не магу глядзець, нават фатаграфіі і edc15c2 няма ў мяне візы.
msport (exil77grande)
15-08-2012, 16:06
Так, вы маеце рацыю, мы хочам вопыт, я паспрабаваў жаніху трохі на форуме, але я не магу глядзець, нават фатаграфіі і edc15c2 няма ў мяне візы.
Пачынаецца з размяшчаць базавыя карты, то мы можам вам дапамагчы.
Пачынаецца з размяшчаць базавыя карты, то мы можам вам дапамагчы.
Я падрыхтаваў гэтую карту, але не ведаю, сэнс якой-небудзь карты, якія былі закранутыя, мой аўтамабіль не мае яшчэ fap, ніжэй месца ori і мод.
зрабіла ты мод?
вы, я зрабіў на 90%, але хацелася б пацверджання, калі ўсе карты ідуць добра.
msport (exil77grande)
15-08-2012, 17:47
вы, я зрабіў на 90%, але хацелася б пацверджання, калі ўсе карты ідуць добра.
10% пакінутых, што не ты зрабіў ціску турба, ціску ў рампы, што яны з'яўляюцца адзінымі, якія маглі б пайсці,астатняе ўсе перарабляць.
тыя, што я не зрабіў, я па адрасе 066D3C, 067020, 06704E, 0670B6, 067300, 074EAC, 074ED8, 076D3C, 077022, 07704E, 0770B6, 077300,07EC12, 07EC38.
і тыя, звязаныя з fap.
Дзе ж мы пачнем ? з абмежавальнікам крутоўнага моманту ?
mavaila1972
15-08-2012, 20:00
калі вы можаце супаставіць edc15c2-то я не, што вы можаце супаставіць большасць ecu дызеля! і тады вы не пачатковец! удзельнічайце ў 50 пастоў і пачынае чытаць і бачыць тое, што зрабілі іншыя карыстальнікі форуму! у вас есць шмат, каб даведацца! затым прачытайце для пачатку вам ідэя .. і тады вы можаце пачаць задаваць канкрэтныя пытанні! вас ніхто не служы? банк служыў! я думаю, што гэта нават нармальна.. але вам ніхто не negher? сколкава? чытанне вопыту іншых краін і паступова разумее ўсе больш і больш.
я згодны, у поўным аб'еме
ніхто не можа мне дапамагчы ўстанавіць абмежавальнік крутоўнага моманту ?
10% пакінутых, што не ты зрабіў ціску турба, ціску ў рампы, што яны з'яўляюцца адзінымі, якія маглі б пайсці,астатняе ўсе перарабляць.
ahahahha.esatto.
а затым паглядзім, дапамагчы яму.
msport (exil77grande)
17-08-2012, 09:33
Адзін з многіх сістэм, для подражающий пара можа быць зменаў ад 1500 абарачэннях і 20-25% прыросту,правілы, а затым пошце файл.
тое, што я бачыў у файле gi? апублікавана nn c'? толькі абмежавальнік крутоўнага моманту, каб выправіць, але ўсей карце ? паўтор пачынае рабіць карту адначасова, што мы даем вам руку, - савет нашага сябра msport ? правільна, але тады трэба ўдакладніць р?.
абмежавальнік крутоўнага моманту выказвае дынаміку? паліва ўпырскваецца для cilclo ад кожнага інжэктара, у edc15...
параўнаць файл адзін і той жа аўтамабіль (з тым жа рухавіком), але з больш коней пу? дапамагчы вам зразумець, як павялічыць...
Тады , бачачы, што я наблытаў,я паставіў амаль усе, ori, акрамя fap оф-біт, egr,ціск турбо,ціск ў магістралі высокага ціску і абмежавальнік rail.
Я змяніў першы абмежавальнік крутоўнага моманту, чакаем вашых каментарыяў.
абмежавальнік крутоўнага моманту выказвае дынаміку? паліва ўпырскваецца для cilclo ад кожнага інжэктара, у edc15...
параўнаць файл адзін і той жа аўтамабіль (з тым жа рухавіком), але з больш коней пу? дапамагчы вам зразумець, як павялічыць...
Дзякуй cjack ты мне даў добрую ідэю,я магу параўнаць, 2.2 hdi, якая мантуе С5 і 406 ? заўседы EDC15C2.
і як заўседы, калі павялічваецца на 50% толькі абмежавальнік крутоўнага моманту аўтамабіль не паліць? вы ўпэўненыя, што тое, што вы напісалі? ..
і на edc 16, як гэта працуе?
з павагай
і як заўседы, калі павялічваецца на 50% толькі абмежавальнік крутоўнага моманту аўтамабіль не паліць? вы ўпэўненыя, што тое, што вы напісалі? ..
і на edc 16, як гэта працуе?
з павагай
Я думаю, што ў любым выпадку есць і іншыя абмежавальнікі для дызельнага паліва, як, напрыклад, абмежавальнік IQ, правільна ?
IQ?? напішыце прозвішча! можна падумаць, у quoziented'інтэлект! ;)
IQ?? напішыце прозвішча! можна падумаць, у quoziented'інтэлект! ;)
павінна быць колькасць дызельнага паліва, выражаны ў мг ?
Папраўце мяне, калі я памыляюся, я пачатковец, не вазьміце мяне ў кола(не я раблю, але не ? прыемна, калі прынята, каб невуцкі прафесар ...)
Затым іншы фактар, які можа абмежаваць курэнне ? вядома, карту).
глядзіце, што вы не я жартую! але IQ не я зразумеў, для чаго! а вам не ўскладняць жыцце..! пачынаецца з асноўных рэчаў! ін'екцыі parzializzato , турба, колькасць абаротаў педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту!а затым іншыя і іншыя рэчы, план, план.., што аўтамабіль вы паліце, як камін у самым пачатку ? нармальна! той план, і вы зразумееце, чаму? адбываецца і correggerai сваю карту! але калі вы хочаце, вядома, каб зрабіць чып-цюнінг ? нармальна, што ніхто табе з гэтым справіцца? бясплатна...!на форуме вы можаце атрымаць толькі парады і меркаванні.. але не курсы ! ..
глядзіце, што вы не я жартую! але IQ не я зразумеў, для чаго! а вам не ўскладняць жыцце..! пачынаецца з асноўных рэчаў! ін'екцыі parzializzato , турба, колькасць абаротаў педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту!а затым іншыя і іншыя рэчы, план, план.., што аўтамабіль вы паліце, як камін у самым пачатку ? нармальна! той план, і вы зразумееце, чаму? адбываецца і correggerai сваю карту! але калі вы хочаце, вядома, каб зрабіць чып-цюнінг ? нармальна, што ніхто табе з гэтым справіцца? бясплатна...!на форуме вы можаце атрымаць толькі парады і меркаванні.. але не курсы ! ..
Няма, - спакойна маю праблему ? наадварот, мне не паліць наогул, і я думаю, што есць нейкі абмежавальнік дызель на карце, што я не ведаю;
Я мяркую, што адносіны стехиометрической, так і нізкім, прыехаўшы й? паветра ад турба, але ўсе ж дызель.
На розных тэстаў, якія я кот, я заўседы пустэч ад 900 да 1400 абаротаў і не магу яе пайсці добра ад 3000 абаротаў.
Цяпер вы будзеце мець свой уласны камін! па крайняй меры, не жаліцеся + :)! кантралюе тое, што я зрабіў, на pazializzato.. усе яшчэ не хапае паветра ў рухавік! і + я цябе закрануў і абмежавальнікам крутоўнага моманту! калі ласка, праверце!добрая праца
Дзякуй Таксама, зараз я вучуся, scarichero' вашы змены, калі raggiungero' 50 паведамленняў
Паміж тым, што я бачу сваю карту, я падрыхтаваны іншы.
З winols я знайшоў адрасы, карты, SOI(start of igniction), як змяняюцца гэтыя карты? Ці не чапаюць ?
intrujans
30-08-2012, 19:18
Есць некаторыя падручнікі ў інтэрнэце EDC15!
Рэкамендуецца, каб зірнуць на іх
Фу cos? што я пачаў, і нават некаторыя файлы з сябрамі, каб паспрабаваць зразумець,
Вы, на самай справе я спрабую, я павінен сказаць, што я лічу па больш інфармацыі на англійскай мове;
тады карты soi карты перадаплаты start dell' ін'екцыі;
Выкажам здагадку, што я змяніць час ўпырску aumentandoli для павелічэння мм3, трэба плаціць адпаведна прадбачыць l' ін'екцыі, каб вы лепшага згарання(не уводзячы Пасля ВМТ) - так і дызель гарыць амаль усе памяншаецца таксама дым.
Цяпер мне было цікава, калі я мог бы зрабіць, калі супаставіць map1 і map2 (ecm выклікае час ўпырску) і карты soi бачыў, што вы можаце надаць больш? павышэнне ціску дызельнага паліва.
Што вы маеце на ўвазе для ін'екцый parzializzato?
&Quot;карту дымоў" ? абмежавальнік IQ на аснове абаротаў рухавіка і колькасці? паветра на ўваходзе.
На практыцы трэба, каб не надаць занадта шмат, калі c'? мала паветра.
Правільна?
Цяпер хто-небудзь, растлумачце мне, адкуль вы ўзялі тэрмін "ўпырску parzializzato"?
Я знайшоў гэты тэрмін у ECM2001, што ECM Titanium, не зразумець, што ен меў на ўвазе...
Edit:
IQ = Injected Quantity
вымяраецца ў см3
Не вініце тых, хто выкарыстоўвае скарачэння, ? што-то вельмі звычайная ў выкарыстанні IQ, SOI, SVRPL, SVBL, і інш..
Пачаткоўцы павінны вучыцца да працы ў цэлым і скарачэнняў ад s?.
Што-то мне падказвае, што Alientech, ен яшчэ не навучыўся, таму, што на картах ставіць у якасці восяў кручэння, mototre і нагрузкі ад 0 да 100%. Але дзе, чорт вазьмі, яны прымаюць я нагрузкі?? У рэальнасці? тузы і RPM-IQ. І калі вы хочаце зрабіць супастаўленні, як вы павінны, вы павінны таксама пашырыць восі IQ для таго, каб надаць больш?... vabb? пакінем у спакоі.. прабачце утаймаваць..
Прывітанне Алекс, дзякуй за ваша вызначэнне, што ecm называецца ціскам parzializzato, l' восі' IQ ? пандус, які будзе прама перад карту, ці не так ?
У маім выпадку рампы частка з 16.00 да 9000,00 (у дзесятковай сістэме).
Тое 9000,00 не ? l' IQ але мм3 паветра ўсмоктваецца, Дакладна?
Такім чынам, мы р? замовы..
На практыцы, на EDC15, у адрозненне ад EDC16/17, мы восяў карты, потым адразу на карту.
Не ўсе маюць восяў, але большасць, ch? дапамагае шмат што зразумець карты.
Карты двухмерныя маюць дзве восі, затым вы пяройдзеце на signature байт, які вызначае значэнне восі, то c'? памер восі, а затым самі значэння восі. Тое ж самае паўтараецца для другой восі, а затым пачынаюцца значэння карты. Вядома, карты разгортак на плоскасці, як абмежавальнік крутоўнага моманту, маюць толькі адну вось, а затым пачынаюцца значэння.
Прыклад гіпатэтычную карту дыму 3x2:
50222 00002 01000 02000 50996 00003 05000 08000 09000 01000 02350 04420 01200 02600 04800
Смелыя signature байт, у маей крычы, усе 50222 з'яўляюцца абароты рухавіка, 50130 ? тэмпература астуджальнай вадкасці, і інш..
Некаторыя ECU праграмнага забеспячэння, вельмі падобны і SB могуць быць таксама роўныя, але, як правіла, розныя, такім чынам, трэба знайсці сэнс вашых SB.
Курсівам c'? даўжыня восяў, значэння падкрэслены значэнні восяў, а астатнія значэнні карты.
Карту, што і ў прыкладзе было б так:
airflow 500 800 900
-------------------------
аб |мін /
1000 | 10,0 23,5 44,2
2000 | 12,0 26,0 48,0
rpm ? выкарыстоўваецца для абазначэння кручэння рухавіка, у рэальнасці? было б напісаць, Engine Speed, вымяраецца ў rev/min (revolutions per minute).
airflow ? паток паветра вымяраецца ў мг/impulse. У практыцы міліграмы, якія ўступаюць у цыліндры ў цыкле ўсмоктвання.
Гэтая карта, будучы карту курэнні ? абмежавальнік, таму значэння ў карце IQ максімумаў.
IQ = Injected Quantity, вымяраецца ў мм3/ход. Фактар, калі не памыляюся ? 0,01, такім чынам, 01000 становіцца 10mm3.
Калі вы хочаце разлічыць суадносіны паветра-паліва, вы павінны мець sessa unit? вымярэння для паветра і для паліва.
Легка ператвараецца з аб'ему ў вага дызельнага паліва, будучы 1mm3=0,835 мг.
Cos? ты як паветра, што дызель ў вага. Мой 2.0 HDi, набор ідзе на суадносінах 17:1.
Вядома, не мае сэнс павялічыць значэння гэтай карты, чаму? машына fumerebbe даючы столькі, дызельнага паліва, мала паветра.
Праблема заключаецца ў тым, што маю карту, як я бачу, мае вось патоку паветра, пэўны да 900мг. У рэальнасці? мая, серыя, прыходзіць імкнуцца 1000mg спакойна. Павышэнне ціску turbo 2000mbar у 2250mbar прыбыцця імкнуцца 1300mg спакойна і нават не напружваючыся занадта турба бачыў ? зроблена, каб пайсці да 2300mbar.
Разлік хутка: з 1300mg і суадносіны 17:1, я магу надаць да 76mg, што эквівалентна 63mm3. Але для гэтага мы павінны "расцягнуць" восі гэтай карце, так што эбу будзе ведаць, што рабіць пасля 900мг. Чаму? cos? com'? цяпер, вышэй 900мг эбу бярэ апошняе значэнне вядома, то ен заўседы паводзіць сябе так, як калі б ен 900мг паветра.
Паколькі мы не можам зрабіць больш? прастору, трэба выдаліць слупок, што мы лічым непатрэбным, перамесціце іншыя налева, так што апошняя застаецца свабоднай. Cos? мы перадапошні слупок, які вызначае 900мг серыі, і ў апошняй калонцы свабоднай, мы можам вызначыць, напрыклад 1000 мг.
Freshforexru выдаляных слупок, як правіла, першыя роўныя, і яны дэ тыпу 200 мг 300 мг і т. д..
Лічыць, што нават у 750rpm і нічога не рабіць, рухавік усмоктвае, па крайняй меры, 400 мг, а затым вы можаце выдаліць першы слупок, перанесці ўсе ў левую (карта і т. д.) і вызначыць апошні слупок.
Спадзяюся, не блытаць ідэі, можа быць, цяпер вы разумееце, чаму? карту пароў з восі АБАРОТАЎ у хвіліну, а другі-Нагрузка рухавіка (ад 0 да 100%, падаюць практычна нічога. Вы можаце толькі паменшыць суадносіны AFR, і хай паліць-й? машына, або павялічыць толькі апошні слупок і вырабіць паліць падчас моцных паскарэнняў..
Калі не было ясна, на што-то, пытай ;)
Прывітанне
Дзякуй Алекс.т гэтай каштоўнай інфармацыі, цяжка знайсці людзей, як вы, якія, як я бачу, вы дастаткова падрыхтаваныя; тое, што дапамагае пачаткоўцам, як я, лепш зразумець карту cos? у дэталях.
На практыцы, на EDC15, у адрозненне ад EDC16/17, мы восяў карты, потым адразу на карту.
Карты двухмерныя маюць дзве восі, затым вы пяройдзеце на signature байт, які вызначае значэнне восі, то c'? памер восі, а затым самі значэння восі. Тое ж самае паўтараецца для другой восі, а затым пачынаюцца значэння карты. Вядома, карты разгортак на плоскасці, як абмежавальнік крутоўнага моманту, маюць толькі адну вось, а затым пачынаюцца значэння.
50222 00002 01000 02000 50996 00003 05000 08000 09000 01000 02350 04420 01200 02600 04800
Смелыя signature байт, у маей крычы, усе 50222 з'яўляюцца абароты рухавіка, 50130 ? тэмпература астуджальнай вадкасці, і інш..
Некаторыя ECU праграмнага забеспячэння, вельмі падобны і SB могуць быць таксама роўныя, але, як правіла, розныя, такім чынам, трэба знайсці сэнс вашых SB.
Курсівам c'? даўжыня восяў, значэння падкрэслены значэнні восяў, а астатнія значэнні карты.
airflow 500 800 900
аб |мін /
1000 | 10,0 23,5 44,2
2000 | 12,0 26,0 48,0
rpm ? выкарыстоўваецца для абазначэння кручэння рухавіка, у рэальнасці? было б напісаць, Engine Speed, вымяраецца ў rev/min (revolutions per minute).
airflow ? паток паветра вымяраецца ў мг/impulse. У практыцы міліграмы, якія ўступаюць у цыліндры ў цыкле ўсмоктвання.
Гэтая карта, будучы карту курэнні ? абмежавальнік, таму значэння ў карце IQ максімумаў.
IQ = Injected Quantity, вымяраецца ў мм3/ход. Фактар, калі не памыляюся ? 0,01, такім чынам, 01000 становіцца 10mm3.
Калі вы хочаце разлічыць суадносіны паветра-паліва, вы павінны мець sessa unit? вымярэння для паветра і для паліва.
Cos? ты як паветра, што дызель ў вага. Мой 2.0 HDi, набор ідзе на суадносінах 17:1.
Вядома, не мае сэнс павялічыць значэння гэтай карты, чаму? машына fumerebbe даючы столькі, дызельнага паліва, мала паветра.
Праблема заключаецца ў тым, што маю карту, як я бачу, мае вось патоку паветра, пэўны да 900мг. У рэальнасці? мая, серыя, прыходзіць імкнуцца 1000mg спакойна. Павышэнне ціску turbo 2000mbar у 2250mbar прыбыцця імкнуцца 1300mg спакойна і нават не напружваючыся занадта турба бачыў ? зроблена, каб пайсці да 2300mbar.
Разлік хутка: з 1300mg і суадносіны 17:1, я магу надаць да 76mg, што эквівалентна 63mm3. Але для гэтага мы павінны "расцягнуць" восі гэтай карце, так што эбу будзе ведаць, што рабіць пасля 900мг. Чаму? cos? com'? цяпер, вышэй 900мг эбу бярэ апошняе значэнне вядома, то ен заўседы паводзіць сябе так, як калі б ен 900мг паветра.
Паколькі мы не можам зрабіць больш? прастору, трэба выдаліць слупок, што мы лічым непатрэбным, перамесціце іншыя налева, так што апошняя застаецца свабоднай. Cos? мы перадапошні слупок, які вызначае 900мг серыі, і ў апошняй калонцы свабоднай, мы можам вызначыць, напрыклад 1000 мг.
Freshforexru выдаляных слупок, як правіла, першыя роўныя, і яны дэ тыпу 200 мг 300 мг і т. д..
Лічыць, што нават у 750rpm і нічога не рабіць, рухавік усмоктвае, па крайняй меры, 400 мг, а затым вы можаце выдаліць першы слупок, перанесці ўсе ў левую (карта і т. д.) і вызначыць апошні слупок.
Спадзяюся, не блытаць ідэі, можа быць, цяпер вы разумееце, чаму? карту пароў з восі АБАРОТАЎ у хвіліну, а другі-Нагрузка рухавіка (ад 0 да 100%, падаюць практычна нічога. Вы можаце толькі паменшыць суадносіны AFR, і хай паліць-й? машына, або павялічыць толькі апошні слупок і вырабіць паліць падчас моцных паскарэнняў..
Прывітанне
гаворка не робіць раз! ты быў вельмі дакладным, і я бачу, што вы дастаткова падрыхтаваныя, многія зрабілі тэарэтычныя той грэбуюць тым ваша інфармацыя, несумненна, вернуцца, карыснымі для многіх, што на дадзены момант яны не гэтак далей.
Я магу вам сказаць, што група PSA тармозіць вельмі шум рухавіка праз супастаўленне, а затым вы можаце? атрымаць столькі шляхам паўторнага супастаўлення з супрацоўнікі бюро. VAG, а аддаюць перавагу lasicare шум рухавіка і abassarlo праз абалонкі і знешнія, і gi? л? адлюстраванне зыходнай загадзя вам добра, і вы канцэнтруеце на іншых картах.
Я вельмі рады, што змог дапамагчы ўсім, хто чытае мае пасты і запэўніваю вас, што я зусім не эксперт. Тое, што я даведаўся, я зрабіў гэта сапраўдная запал ў часе ****** і я ніколі не заснаванае на чутках і на словы, прамоўленыя легка на форумах. Па-мойму, трэба разглядаць у якасці веды тое, аб чым вы ? на 99% упэўнены ў гэтым. У пачатку ідзе крыху на інтуіцыю, але з часам і тэсты/памылкі вы атрымаеце веды, цвердыя.
Я раю вам прачытаць дакумент, які можна легка знайсці ў сеткі, што называецца "HDI Bosch EDC15 C2 Injection System and Particle Filter". І pdf Citroen, але што, вядома, таксама ставіцца і да Peugeot, якая тлумачыць функцыянаванне ўсей сістэмы. Яна заснавана на 2,2 HDi DW12? працы ? то для ўсіх рухавікоў HDi.
Я спадзяюся, што вы знаемыя з англійскай мовай. Я даведаўся, усе на англійскай мове, чытанне розных дакументаў і пішу на форуме, і ў англійскай, дзе знаходзіцца шмат людзей, гатовых дапамагчы вельмі шмат.
Прывітанне!
dvdtuning
03-09-2012, 19:31
Дзякуй алекс.t ваш ўклад ? выдатныя... там я зразумеў, вельмі шмат у першым чытанні, але пасля 3/4 раз я атрымаў паняцце!
Яшчэ раз дзякуй, алекс.t, каб ваш ўклад, у сеткі можна знайсці крыху ўсе, вельмі на vag і альфа, але сабаку я не знайшоў дастаткова.
мансардных
04-09-2012, 16:38
мама мая, колькі добры матэрыял!! алекс, я магу толькі павіншаваць вас і падзякаваць вас за ўклад, дзіўна, што вы даступныя для ўсіх :cool:
гаворка не робіць раз! ты быў вельмі дакладным, і я бачу, што вы дастаткова падрыхтаваныя, многія зрабілі тэарэтычныя той грэбуюць тым ваша інфармацыя, несумненна, вернуцца, карыснымі для многіх, што на дадзены момант яны не гэтак далей.
airflow 500 800 900
аб |мін /
1000 | 10,0 23,5 44,2
2000 | 12,0 26,0 48,0
Прывітанне
Прабачце, Алекс.T але ў маей карце пароў максімальнае значэнне ? 9000 што тычыцца мг паветра і iq максімальныя 6430;
затым 6430*0,01=64,3 мм3
64,3*0.835=53,7 мг
900/53,7 = 16,76 = Суадносіны AFR
так што у вашым прыкладзе 76 з'яўляюцца мм3 і 63 мг Дакладна ? ці я сапсаваў ?
bernardo943
14-09-2012, 19:52
x выпадку есць гіды, о, чаму? чытаючы, я не зразумеў, вельмі , можа быць, вы павінны добра вывучыць праграмаванне, дакладна ?
Прывітанне, Бернарда, накіроўвалыя не вячэру, акрамя таго, што вы можаце ўспрымаць у розных абмеркаваннях; некалькі разоў, не знайшлі тое, што вам сапраўды трэба, але проста зразумець прынцыпы, а затым пакласці разам, трохі рэчаў, а потым ? нармальна, што нас, пачаткоўцаў, няправільна амаль усе, з надзеяй, што хто-то больш дасведчаны нам асвятліць.
mavaila1972
14-09-2012, 23:10
віншую, вядома ж, не выкарыстоўвайце драйверы для супастаўлення выдатны развагі
Прабачце, Алекс.T але ў маей карце пароў максімальнае значэнне ? 9000 што тычыцца мг паветра і iq максімальныя 6430;
затым 6430*0,01=64,3 мм3
64,3*0.835=53,7 мг
900/53,7 = 16,76 = Суадносіны AFR
так што у вашым прыкладзе 76 з'яўляюцца мм3 і 63 мг Дакладна ? ці я сапсаваў ?
Алекс ці хто-то іншы не можа даць мне пацверджанне таго, што я напісаў ?
filippin87
25-09-2012, 18:37
Брависсимо бэла тлумачэнне,біблія для пачаткоўцаў, як m'?.Дзякуй
...Выдзеленыя тлустым шрыфтам, з'яўляюцца signature байт, у маей крычы, усе 50222 з'яўляюцца абароты рухавіка, 50130 ? тэмпература астуджальнай вадкасці, і інш..
Некаторыя ECU праграмнага забеспячэння, вельмі падобны і SB могуць быць таксама роўныя, але, як правіла, розныя, такім чынам, трэба знайсці сэнс вашых SB...
Прывітанне, алекс.t, дзякуй за інфармацыю, якую вы падаеце ў вашых паведамленнях: вельмі цікавая!!!!! Вырашальнае значэнне для тых, хто вучыцца! :)
Я хацеў, каб? спытаць інфармацыя: існуе спосаб знайсці SB, правільна ці дакумент, дзе прыведзены?
Яшчэ раз дзякуй! :)
хлопцы, я не хацеў бы ісці OT але мы пры гэтым maf ен расшпільвае ecu, як ен сябе вядзе?cio? і ясна, што датчык выдатку паветра не "peser?" самы паветра, але аўтамабіль, нават калі смокча працягваць? ісці, але як?
і ясна, што карту, дыму не будзе больш ні ў рахунак, таму што, як я пісаў раней maf не дасць сігналаў або, яшчэ горш, ne dar? у шахматным парадку,.... як рэагуе эбу на што-то падобнае?
І можна ведаць розніцу паміж EDC15 і EDC16?