Прагляд Поўнай Версіі : шукаю файл ori golf V 2.0 tdi 140cv (BKD) hw sw xxx 164
хлопцы, хто ласкава пу? паказаць наступны файл??
шукаю файл ori golf V 2.0 tdi 140cv (BKD) hw sw xxx 164
дзякуй
Backgroop
26-09-2013, 18:11
Прывітанне Манро публікацыя дадзеных ECU для поўнага hw SW і, калі можна, тып ecu, і г.д...
прывітанне backgroop ecu ? адзін edc16u34 файл загружаны ў тытан я толькі гэты нумар:1037500164
файл у 2 мб дата аснове тытана коды, якія я, як compatili яны hw xxx і sw, 164....
калі я прачытаў аўтамабіль сення я забыўся annotarmi іх ідэнтыфікацыйныя нумары,....
хлопцы, калі ласка, мне вельмі патрэбны файл золата для гэтай машыны...
хлопцы, калі ласка, мне вельмі патрэбны файл золата для гэтай машыны...
заўтра гляджу ў кампутар у працэсе працы, я зрабіў некалькі, і я павінен яе мець.
Backgroop
27-09-2013, 21:24
Прабачце, Манро, я праверыў, у маім банку дадзеных, але не c'? я не я адлюстроўваецца яшчэ адно cos?..
вялікае вам дзякуй за гатоўнасць? хлопцы.....
у добрае зрабіць, усе роўна...
мне шкада, што я не гэты файл.
msport (exil77grande)
28-09-2013, 16:56
вось файл ori https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?125-golf-5&p=60599#post60599 пост 30,файл быў прадстаўлены, як арыгінал, але тытан ня распазнае аўтаматычна правярае добра,у любым выпадку можа быць толькі ck іншы або абноўлены файл.
ps менавіта ўчора ен быў зачынены на абслугоўванне (FO) групы файлаў ori онлайн, як ніколі не ўдзельнічалі?
у гэтым выпадку, безумоўна, вы б вырашана значна раней.
вось файл ori https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?125-golf-5&p=60599#post60599 пост 30,файл быў прадстаўлены, як арыгінал, але тытан ня распазнае аўтаматычна правярае добра,у любым выпадку можа быць толькі ck іншы або абноўлены файл.
ps менавіта ўчора ен быў зачынены на абслугоўванне (FO) групы файлаў ori онлайн, як ніколі не ўдзельнічалі?
у гэтым выпадку, безумоўна, вы б вырашана значна раней.
файл, які вы адправілі і 512 кб, не думаю, што ен можа выкарыстоўваць.
msport (exil77grande)
28-09-2013, 17:51
файл, які вы адправілі і 512 кб, не думаю, што ен можа выкарыстоўваць.
добры дзень,вы маеце рацыю, і я зрабіў так, але, адкрыўшы файл у 2d вы знойдзеце ўсе, што вам трэба, і' ложак з byteshooter, і гэта змяняе памер.
аднак, вы маглі б выкарыстаць для параўнання і вярнуць на врі розных зон,калі месцаў mod мы бачым, што вы можаце зрабіць.
хлопцы, дзякуй вялікі, але я вырашыў раніцай.....
першым замежнікам....
што тычыцца FO я не далучыўся, таму што я сапраўды ў сеуле......:(
бачыў, што вы знайшлі ori яго можна ў нашым раздзеле пу? заўседы служыць каму-то, дзякуй.....
Backgroop
28-09-2013, 18:14
хлопцы, дзякуй вялікі, але я вырашыў раніцай.....
першым замежнікам....
што тычыцца FO я не далучыўся, таму што я сапраўды ў сеуле......:(
Прывітанне Манро, улічваючы, што вы вырашылі пошты файл на форум зможаце? быць карысныя іншым карыстальнікам.
msport (exil77grande)
29-09-2013, 08:27
як ужо напісаў 2, і карыстальнікі таксама бачылі, што ўсе роўна есьць людзі, якія спрабавалі дапамагчы вам будзе мінімальнай, размясціць гэты файл ў базе дадзеных і ўставіць спасылку тут, так мы ўцякаем ісці да доўгай post.
хлопцы, хто ласкава пу? паказаць наступны файл??
шукаю файл ori golf V 2.0 tdi 140cv (BKD) hw sw xxx 164
дзякуй
Тут вы ідзяце.
З павагай.5523
JLF дзякуй за файл крычы, але ў наступны раз, калі пошты ў раздзеле крычы, а то есць месца ссылкі...
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?125-golf-5/page4