Перегляд Повної Версії : Інтерфейс, який пише ВСЮ eprom від бд?
Рага, у мене Фокус 16c3, що аварій з великою кількістю коштів? коли ви картку і кожен раз, коли мені доведеться йти у Ford і витрачати 70 євро.
У BDM, після невдалого досвіду, не хочу навіть чути призначити для резервного копіювання.
? я чув людей, які скидає блоки з obd.
Тому моє питання ? наступний: який інтерфейс ? не в змозі читати (і писати) всі 3 файли, які ви читаєте в BDM безпосередньо в роз'єм obd? В які витрати ви пу? знайти?
В якості альтернативи, що витрати повинен йти від хлопця, який скидає помилки?
ecuboost
27-09-2013, 17:44
але інтерфейси, які читають усі, бд, можливо, не існують...скинути помилки, що ви хочете сказати? зняти їх dtc?
пристрасть двигунів
27-09-2013, 18:13
Привіт Нітро, ваша edc16xxx ? підлий також з tool ori, я знаю, існує інструмент, але це тільки робить Siemens-marelli
Я не маю на увазі видалити dyc але прибрати несправності двигуна при помилці запису.
Ford і в стані послідовного введення всіх частинах блоку управління. Я знаю, чому? мені підганяли ебу гніздо в руїнах.
Потім я знаю людей, які кажуть, бути в змозі відновити ебу на помилки без bdm. Я прочитала десь, що вони використовують інший протокол (і, отже, інший інтерфейс)
msport (exil77grande)
28-09-2013, 01:17
Отримати kess v2 і заспокойся.
Можливо, я погано пояснив. Я маю на увазі помилки в заповненні картки, які можуть послати в recovery ебу, не помилок запису. У kess і в змозі виправити ці?
Чи я колись обраного ебу неправильно (не козлом відпущення. І довгу пояснити) з mpps v5, а у кінці запису ecu працює, але машина була в recovery. Я міг би відновити з kess?
Для відновлення я маю на увазі індикатор несправності двигуна горить, напис несправності двигуна на приладовій панелі, і машина, яка працює з обмеженою продуктивністю. Все не resettabile через obd (помилки, я бачу це, але ви не можете видалити)
пошти, код несправності, і ми бачимо, чому? ви не видалите, якщо не віддаляється ? є, отже, не потрібен дзвінок, але зрозуміти, що ? відмова.....
sportknight
29-09-2013, 03:22
вибачте, але ви хочете, діагноз загальний, що ви відмовитеся помилка на цьому етапі...
autocom!!
Можливо, я погано пояснив. Я маю на увазі помилки в заповненні картки, які можуть послати в recovery ебу, не помилок запису. У kess і в змозі виправити ці?
Чи я колись обраного ебу неправильно (не козлом відпущення. І довгу пояснити) з mpps v5, а у кінці запису ecu працює, але машина була в recovery. Я міг би відновити з kess?
для мене ти-нітро-ви робите трохи плутанини, те, що ви шукаєте, добре чи погано вони це роблять практично всі інтерфейси, навіть mpps має записи recovery, kess (не знаю його добре), кажуть, що у нього є функція recovery дійсно хороша, але це завжди залежить від типу блокування, яка має ecu, багато разів ви не можете навіть з діагнозом офіцерів, а потім і' якщо'.
faberecu
29-09-2013, 23:03
Ви офіційний діагноз Ford пу? перепрограмувати свій Ecu тільки орі або оновлення
Як говорили вище, іноді нічого не робити, іноді клони 4 гроші працюють, де орі не можуть довелося мені bdm100 він ожив один Екю, які з двох bdm офіційних не можу писати
Повторюю, що помилки, про яких я кажу, не залишаються навіть з діагнозом ford, але тільки шляхом перепрограмування ебу. Щоб зробити нам? я знаю дві дороги:bdm і офіційним діагнозом через obd. Мені підтвердили, що існують і інші інтерфейси, можливість перепрограмування через obd?
Повірте, я не параноїк! Всі увагу (моє ? 16c3) і дуже легко відправити її в оману навіть професіонала, не кажучи вже про те, щоб всім відомо, що без драйверів ne досвід, як і мене.
Перш ніж почати рубав, я повинен знайти спосіб, щоб відновити їх
я не люблю повторюватися , але я роблю це, ви отримаєте gallo2 з bdm, і ви на місці, ви зробите резервну копію і відновити, раз все, що ви хочете, це єдина система, щоб бути впевненим.
faberecu
01-10-2013, 15:00
ну і даремно!
читання загального, коли все ще працює і все!
я приєднуюся, тепер півень клон і дійсно в топ зробили версію v53, що йде дуже добре...
Гаразд, з цим впоратися? як ви говорите.
Побачив, що ви ? закінчив говорити bdm toglietem їх curiosit? : мій bdm 100, коли йому було цікаво підключитися до моєї edc 16c3 було шуму, типу tic і потім повертав помилку, що не вдалося підключитися. З вашого досвіду ? у bdm не працює, ебу згоріла або просто проблема Inc ompatibilit? між двома?
ecutuningpro
08-10-2013, 18:09
або ви пов'язали стрип-навпаки, спалювання ебу. чи просто ви зробили зв'язок погано.
Тіц що ви відчуваєте, і звичайний та rel? що знаходиться всередині bdm, помилка може бути все, вам слід пояснити, що ви використовували, щоб зрозуміти, де ви помилилися.
Гаразд, з цим впоратися? як ви говорите.
Побачив, що ви ? закінчив говорити bdm toglietem їх curiosit? : мій bdm 100, коли йому було цікаво підключитися до моєї edc 16c3 було шуму, типу tic і потім повертав помилку, що не вдалося підключитися. З вашого досвіду ? у bdm не працює, ебу згоріла або просто проблема Inc ompatibilit? між двома?
що ви використовували, щоб підключитися до ебу, стриптиз або schedini пружини, продукти харчування ебу від гребеня я через bdm.
Я використовував смуги зварені на блоці управління. Bdm живлення від мережі і блок управління з живленням від bdm