КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Інтэрфейс, які піша ЎСЮ eprom ад бд?

Nitro
26-09-2013, 17:28
Рага, у мяне Фокус 16c3, што аварый з вялікай колькасцю сродкаў? калі вы карту і кожны раз, калі мне давядзецца ісці ў Ford і марнаваць 70 еўра.
У BDM, пасля няўдалага вопыту, не хачу нават чуць прызначыць для рэзервовага капіявання.
? я чуў людзей, якія скідае блокі з obd.

Таму мой пытанне ? наступны: які інтэрфейс ? не ў стане чытаць (і пісаць) усе 3 файлы, якія вы чытаеце ў BDM непасрэдна ў раз'ем obd? У якія выдаткі вы пу? знайсці?

У якасці альтэрнатывы, што выдаткі павінен ісці ад хлопца, які скідае памылкі?

ecuboost
27-09-2013, 17:44
але інтэрфейсы, якія чытаюць усе, бд, магчыма, не існуюць...скінуць памылкі, што вы хочаце сказаць? зняць іх dtc?

запал рухавікоў
27-09-2013, 18:13
Прывітанне Нітра, ваша edc16xxx ? подлы таксама з tool ori, я ведаю, існуе інструмент, але гэта толькі робіць Siemens-marelli

Nitro
27-09-2013, 18:23
Я не маю на ўвазе выдаліць dyc але прыбраць няспраўнасці рухавіка пры памылцы запісе.
Ford і ў стане паслядоўнага ўводу ўсіх частках блока кіравання. Я ведаю, чаму? мне падганялі эбу гняздо ў руінах.
Потым я ведаю людзей, якія кажуць, быць у стане аднавіць эбу на памылкі без bdm. Я прачытала дзе-тое, што яны выкарыстоўваюць іншы пратакол (і, такім чынам, другі інтэрфейс)

msport (exil77grande)
28-09-2013, 01:17
Атрымаць kess v2 і супакойся.

Nitro
29-09-2013, 01:20
Магчыма, я дрэнна растлумачыў. Я маю на ўвазе памылкі ў запаўненні карты, якія могуць паслаць у recovery эбу, памылак не запісе. У kess і ў стане выправіць гэтыя?

Ці я калі-то абранага эбу няправільна (не казлом адпушчэння. І доўгую растлумачыць) з mpps v5, а ў канцы запісу ecu працуе, але машына была ў recovery. Я мог бы аднавіць з kess?

Nitro
29-09-2013, 01:23
Для аднаўлення я маю на ўвазе індыкатар няспраўнасці рухавіка гарыць, надпіс няспраўнасці рухавіка на прыборнай панэлі, і машына, якая працуе з абмежаванай прадукцыйнасцю. Усе не resettabile праз obd (памылкі, я бачу гэта, але вы не можаце выдаліць)

sno74
29-09-2013, 02:06
пошты, код няспраўнасці, і мы бачым, чаму? вы не выдаліце, калі не выдаляецца ? маецца, такім чынам, не патрэбны званок, але зразумець, што ? адмова.....

sportknight
29-09-2013, 03:22
прабачце, але вы хочаце, агульны дыягназ, што вы адмовіцеся памылка на гэтым этапе...

autocom!!

ugoboss
29-09-2013, 09:12
Магчыма, я дрэнна растлумачыў. Я маю на ўвазе памылкі ў запаўненні карты, якія могуць паслаць у recovery эбу, памылак не запісе. У kess і ў стане выправіць гэтыя?

Ці я калі-то абранага эбу няправільна (не казлом адпушчэння. І доўгую растлумачыць) з mpps v5, а ў канцы запісу ecu працуе, але машына была ў recovery. Я мог бы аднавіць з kess?

для мяне ты-нітра-вы робіце трохі блытаніны, то, што вы шукаеце, добра ці дрэнна яны гэта робяць практычна ўсе інтэрфейсы, нават mpps мае запісы recovery, kess (не ведаю яго добра), кажуць, што ў яго есць функцыя recovery сапраўды добрая, але гэта заўседы залежыць ад тыпу блакавання, якая мае ecu, шмат раз вы не можаце нават з дыягназам афіцэраў, а затым і' калі'.

faberecu
29-09-2013, 23:03
Вы афіцыйны дыягназ Ford пу? перапраграмаваць свой Ecu толькі на врі або абнаўлення

Як казалі вышэй, часам нічога не рабіць, часам клоны 4 грошы працуюць, дзе крычы не могуць давялося мне bdm100 ен ажыў адзін Экю, якія з двух bdm афіцыйных не магу пісаць

Nitro
29-09-2013, 23:42
Паўтараю, што памылкі, аб якіх я кажу, не застаюцца нават з дыягназам ford, але толькі шляхам перапраграмавання блока кіравання. Каб зрабіць нам? я ведаю дзве дарогі:bdm і афіцыйным дыягназам праз obd. Мне пацвердзілі, што існуюць і іншыя інтэрфейсы, магчымасць перапраграмавання праз obd?

Паверце, я не параноік! Усе ўвагу (мае ? 16c3) і вельмі легка адправіць яе ў зман нават прафесіянала, не кажучы ўжо аб тым, каб усім вядома, што без драйвераў ne вопыт, як і мяне.
Перш чым пачаць сек, я павінен знайсці спосаб, каб аднавіць іх

ugoboss
30-09-2013, 07:08
я не люблю паўтарацца , але я раблю гэта, вы атрымаеце gallo2 з bdm, і вы на месцы, вы зробіце рэзервовую копію і аднавіць, раз усе, што вы хочаце, гэта адзіная сістэма, каб быць упэўненым.

faberecu
01-10-2013, 15:00
ну і дарма!
чытанне агульнага, калі ўсе яшчэ працуе і ўсе!

ago27
04-10-2013, 06:52
я далучаюся, цяпер певень клон і сапраўды ў топ зрабілі версію v53, што ідзе вельмі добра...

Nitro
08-10-2013, 17:48
Ок, з гэтым справіцца? як вы кажаце.

Убачыў, што вы ? скончыў казаць bdm toglietem іх curiosit? : мой bdm 100, калі яму было цікава падключыцца да маей edc 16c3 было шуму, тыпу tic і затым вяртаў памылку, што не атрымалася падлучыцца. Па вашаму вопыту ? у bdm не працуе, эбу згарэла або проста праблема Inc ompatibilit? паміж двума?

ecutuningpro
08-10-2013, 18:09
ці вы звязалі стрып-наадварот, спальванне centralina. ці проста вы зрабілі нешта сувязь дрэнна.

ago27
08-10-2013, 18:43
Тиц што вы адчуваеце, і звычайны і rel? што знаходзіцца ўнутры bdm, памылка можа быць за ўсе, вам варта растлумачыць, што дзеянні вы выкарыстоўвалі, каб зразумець, дзе вы памыліліся.

ugoboss
08-10-2013, 19:14
Ок, з гэтым справіцца? як вы кажаце.

Убачыў, што вы ? скончыў казаць bdm toglietem іх curiosit? : мой bdm 100, калі яму было цікава падключыцца да маей edc 16c3 было шуму, тыпу tic і затым вяртаў памылку, што не атрымалася падлучыцца. Па вашаму вопыту ? у bdm не працуе, эбу згарэла або проста праблема Inc ompatibilit? паміж двума?

што вы выкарыстоўвалі, каб падключыцца да эбу, стрыптыз або schedini спружыны, прадукты харчавання эбу ад грэбня я праз bdm.

Nitro
08-10-2013, 20:44
Я выкарыстаў паласы звараныя на блоку кіравання. Bdm харчаванне ад сеткі і блок кіравання з харчаваннем ад bdm