Nitro
26-09-2013, 16:40
Я вам скажу, што для мяне, ледзь назад ? было адкрыцьце.
Да гэтага часу я даведаўся, што чорны дым ? "дызель несгоревшего", але цяпер я ў стане даць тлумачэнне-й? тэхніка.
На ўсе віды паліва прысутнічаюць Вуглярод C, Вадарод H і, магчыма, серы S.
Гэтыя ў камеры згарання ідуць развіваюцца наступныя рэакцыі:
Pi? здольны прыцягнуць кісларод ? вадарод, які затым спажываецца ўсе, вырабляючы вады па наступнай рэакцыі
2H2+O2=2H2O (вада, дакладней пар)
Затым сера мае рэакцыя S+O2=SO2 (дыяксід серы - І каразійнай калі кандэнсату ў глушыцель, але гэтага не адбываецца, чаму? тэмпература застаецца занадта высокай)
Нарэшце, з'? Рэакцыі гарэння вугляроду.
Калі c'? яшчэ не дастаткова, лішак кіслароду выконвае рэакцыю
C+O2=CO2 (вуглякіслы газ)
Калі кіслароду пачынае не хапаць вугляроду змяняецца рэакцыя
2C+O2=2CO І' хімічная рэакцыя, якая вырабляе менш цяпла
Калі кісларод сканчаецца, тыя, якія застаюцца неспаренными атамаў вугляроду, якія ўтвараюць цвердыя часціцы, званкі САЖЫ, якія будуць выведзеныя перацягнуць ад дыму.
Затым чорны дым, які мы бачым, не ? яшчэ, што сажа, як з коміна, і ? складаюцца з атамаў (або малекул?) вугляроду.
Я ўсведамляю, што гэта паняцце не вам дапаможа? адлюстраваць лепш, але, па мне, была добрая знаходка, каб падзяліцца.
З Павагай, Нітра
Да гэтага часу я даведаўся, што чорны дым ? "дызель несгоревшего", але цяпер я ў стане даць тлумачэнне-й? тэхніка.
На ўсе віды паліва прысутнічаюць Вуглярод C, Вадарод H і, магчыма, серы S.
Гэтыя ў камеры згарання ідуць развіваюцца наступныя рэакцыі:
Pi? здольны прыцягнуць кісларод ? вадарод, які затым спажываецца ўсе, вырабляючы вады па наступнай рэакцыі
2H2+O2=2H2O (вада, дакладней пар)
Затым сера мае рэакцыя S+O2=SO2 (дыяксід серы - І каразійнай калі кандэнсату ў глушыцель, але гэтага не адбываецца, чаму? тэмпература застаецца занадта высокай)
Нарэшце, з'? Рэакцыі гарэння вугляроду.
Калі c'? яшчэ не дастаткова, лішак кіслароду выконвае рэакцыю
C+O2=CO2 (вуглякіслы газ)
Калі кіслароду пачынае не хапаць вугляроду змяняецца рэакцыя
2C+O2=2CO І' хімічная рэакцыя, якая вырабляе менш цяпла
Калі кісларод сканчаецца, тыя, якія застаюцца неспаренными атамаў вугляроду, якія ўтвараюць цвердыя часціцы, званкі САЖЫ, якія будуць выведзеныя перацягнуць ад дыму.
Затым чорны дым, які мы бачым, не ? яшчэ, што сажа, як з коміна, і ? складаюцца з атамаў (або малекул?) вугляроду.
Я ўсведамляю, што гэта паняцце не вам дапаможа? адлюстраваць лепш, але, па мне, была добрая знаходка, каб падзяліцца.
З Павагай, Нітра