Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Што такое чорны дым

Nitro
26-09-2013, 16:40
Я вам скажу, што для мяне, ледзь назад ? было адкрыцьце.
Да гэтага часу я даведаўся, што чорны дым ? "дызель несгоревшего", але цяпер я ў стане даць тлумачэнне-й? тэхніка.

На ўсе віды паліва прысутнічаюць Вуглярод C, Вадарод H і, магчыма, серы S.
Гэтыя ў камеры згарання ідуць развіваюцца наступныя рэакцыі:

Pi? здольны прыцягнуць кісларод ? вадарод, які затым спажываецца ўсе, вырабляючы вады па наступнай рэакцыі
2H2+O2=2H2O (вада, дакладней пар)

Затым сера мае рэакцыя S+O2=SO2 (дыяксід серы - І каразійнай калі кандэнсату ў глушыцель, але гэтага не адбываецца, чаму? тэмпература застаецца занадта высокай)

Нарэшце, з'? Рэакцыі гарэння вугляроду.
Калі c'? яшчэ не дастаткова, лішак кіслароду выконвае рэакцыю
C+O2=CO2 (вуглякіслы газ)

Калі кіслароду пачынае не хапаць вугляроду змяняецца рэакцыя
2C+O2=2CO І' хімічная рэакцыя, якая вырабляе менш цяпла

Калі кісларод сканчаецца, тыя, якія застаюцца неспаренными атамаў вугляроду, якія ўтвараюць цвердыя часціцы, званкі САЖЫ, якія будуць выведзеныя перацягнуць ад дыму.

Затым чорны дым, які мы бачым, не ? яшчэ, што сажа, як з коміна, і ? складаюцца з атамаў (або малекул?) вугляроду.

Я ўсведамляю, што гэта паняцце не вам дапаможа? адлюстраваць лепш, але, па мне, была добрая знаходка, каб падзяліцца.
З Павагай, Нітра

faberecu
01-10-2013, 15:37
белы дым, а ? , то блакітны ?

Nitro
01-10-2013, 18:28
Выбачайце, я не ведаю. Гэтую навіну я знайшоў выпадкова, па вучэбнай кнізе. А я спрабую зрабіць пошук, і калі я знаходжу што-то на месцы

aldinik
01-10-2013, 22:45
Выбачайце, я не ведаю. Гэтую навіну я знайшоў выпадкова, па вучэбнай кнізе. А я спрабую зрабіць пошук, і калі я знаходжу што-то на месцы

І, вядома, cos? у момант я, мы завяршаем апісанне з чаго складаюцца розныя тыпы дыму. У любым выпадку дзякуй за поўнае апісанне чорны дым.

sighline
02-10-2013, 20:53
белы дым, а ? , то блакітны ?

І белы дым', выкліканую назапашвання вадзянога пара ўнутры marmita і сегмент коткі+fap, якія ідуць на кантакт з гарачым паветрам, які выходзіць з турбіны пры ўключэнні рухавіка, а затым ад напрамку патоку паветра з выхлапных .. на самай Справе, калі рухавік і' 90 градусаў, то белы дым не існуе.. нават калі ідзе снег або з наяўнасцю такой вільготнасці

Дым светла-блакітнага колеру, як правіла, робяць бензінавыя рухавікі для via згарання няправільна .. так што суадносіны паветра:бензін непрапарцыйна або фільтры забітыя, забруджаныя свечкі запальвання... аб'ем паміж цыліндрам і поршнем недастаткова , таму preblemi на сціск .. потым neln выпадку turbo бензін заўседы існуе ланцуг ціск паветра ў праверыць ( як на дызель)

Іншыя прычыны : Trafilaggi алею ў камеры згарання ад пракладкі клапанаў..

І вы не блытаніна адказваю дакладна : Дым светла-блакітнаваты = алею, якое згарае.
Калі гэта проста, ясна, можа быць таксама вадзяной пар.
Затым (таксама з-за таго тэмператур вышэй), можа быць таксама
футбольны пракладка галоўкі і/або галава з некалькі расколін.

max boost
02-10-2013, 21:14
брава нітра!

Nitro
02-10-2013, 21:34
... Дзякуй sighline, што ен завяршыў справу
Я шукаў формулы, але нават гэта тлумачэнне ідзе выдатна

Ciccio93
03-10-2013, 23:48
Віншую