Перегляд Повної Версії : Зміна Doblo 1,9 jtd
Доброго ранку користувачі, вчора я ? натрапив випадково, в майстерні, клієнт купив dobl? від наших дилерів, але не радій, крило, другий ключ, ми замовили з дистанційного закриття, але коли з examiner я зробив перепрограмування ключів сказав мені, що тіла немає ? був запрограмований правильно, і не можуть бути налаштовані, пульти дистанційного управління, мій **** семінар дав мені пояснення тіла, яке не підтримує цю функцію, в тому сенсі, що той dobl? ви бачите, що не працює з пульта дистанційного керування, мені було цікаво, якщо б можна було включити цю функцію перепрограмування чи ні.
Є деякі автомобілі, які не мають базової конфігурації в боді комп'ютері, отже, не роблять, що deternimata функції.
Я знаю, що інструмент Леонардо вдалося налаштувати аксесуари, встановлені на автомобілях
max boost
26-09-2013, 20:08
Привіт gick, що я знаю все dobl? підтримують ключі з пульта дистанційного керування.якщо замовлень на фіат зробите з номером, тому мені здається неможливим, що ви перебуваєте ключ, який не сумісний. Однак, якщо ви examiner якимось чином ви повинні з'ясувати, якщо є вузли на включення, скільки ключів вони вже є? були закодовані(мені здається, що є максимум).
Ключ ? замовили в fiat, і процедура здійснюється з examiner офіційний fiat, говорить, що тіла до 2003 року, не підтримують цю функцію, і, таким чином, не ? можна налаштувати будь-який тип пульт дистанційного керування, не ? питання вузлах, мабуть, я думав, що один incompatibilit? програмного забезпечення всередині бортового комп'ютера, замість того, мабуть, чи я монтую блок управління для зовнішніх дверей, тому модуль або я тільки гайкові ключі