Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Змяненне Doblo 1,9 jtd

gick
26-09-2013, 13:37
Добры дзень карыстальнікі учора я ? давялося адзін выпадак, у майстэрні, кліент купіў dobl? ад нашых дылераў, але не радуйся, крыло, другі ключ, мы замовілі з пультам дк цэнтральны але калі з examiner я зрабіў перапраграмаванне ключоў, я сказаў, што цела не ? быў запраграмаваны правільна, і не могуць быць настроены, пульты дыстанцыйнага кіравання, мой**** семінар даў мне тлумачэнне, body, які не падтрымлівае гэтую функцыю, у тым сэнсе, што той dobl? вы бачыце, што не працуе з пульта дыстанцыйнага кіравання, мне было цікава, калі б можна было ўключыць гэтую функцыю перапраграмавання або няма.

gcmotor
26-09-2013, 20:01
Есць некаторыя аўтамабілі, якія не маюць базавай канфігурацыі ў боды кампутары, такім чынам, не робяць, што deternimata функцыі.
Я ведаю, што інструмент Леанарда ўдалося наладзіць аксэсуары, устаноўленыя на аўтамабілях

max boost
26-09-2013, 20:08
Прывітанне gick, што я ведаю ўсе dobl? падтрымліваюць ключоў з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання.калі заказы на fiat зробіце з нумарам, так мне здаецца, немагчыма, што вы знаходзіцеся ключ не сумяшчальны. Аднак, калі вы examiner якім-то чынам вы павінны высветліць, калі есць вузлы, якія неабходна актываваць, колькі ключоў ўжо? былі закадзіраваны(мне здаецца, што есць максімум).

gick
27-09-2013, 00:21
Ключ ? замовілі ў fiat, і працэдура ажыццяўляецца з examiner афіцыйны fiat, кажа, што цела да 2003 года не падтрымліваюць гэтую функцыю, і, адпаведна, не ? можна наладзіць любы тып пульта, не ? пытанне вузлах, па-відаць, я думаў, што адзін incompatibilit? праграмнае забеспячэнне ўнутры бартавога кампутара, замест таго, мабыць, ці я мантую блок кіравання для вонкавых дзвярэй, а затым модуль, або я трымаю толькі гаечныя ключы