Перегляд Повної Версії : Турбіна 1.9 jtd 140/16v 150cv ibridata на 1.9 jtdm 8v 120cv
tidus1985
25-09-2013, 13:23
викладу всі мої роботи
як турбіна оригінал, я підходжу один мансардний GT1749VM код 736168-3 і я купив турбіну, використовувану в 147 jtd16v 140cv код 716665-2.
Робота була вже вивчали мене, тобто запуск lka турбіни 716665-2 залишивши тіло core assy і гайкою всмоктування колишнім, а змінити chicciola розряду з цієї моєї турбіни оригінальний 736168-3.
вкладення равлик турбіни оригінал
вкладення равлик турбіни на 140cv
Турбіна було бруду в знак прагнення, пов'язані з 2 років твердою і не в приміщенні, я зняв знак і чиста, вся крильчатка
вкладення гаряча сторона турбіни
Я перевстановив равлик турбіни спочатку на цьому і calzava пензлем, покинув оригінальної геометрією, т. к. ребра геометрії 140era менш товсті і, отже, не було добре для цієї гайки.
у додатках відмінності крильчатки вихлопних газів і всмоктування між 2 турбіни, як не дивно, равлик турбіни 140 л. не панчіх на крильчатки 120cv але, як ця крильчатка ? трохи ширша в діаметрі, верхня
у додатках різниці між геометрією, практично дорівнюють
вкладення крильчатки витяжної 120 л. с., 5+5 лез і відразу ж після того, 140 л. с., 6+6 ножів
Машина тепер йде краще і курить менше, але мені все одно доведеться переробляти карту, щоб внести ще й дизель тепер турбіна не має мінімум, грати, відчуваю тільки легкий мерехтіння на мить, в момент, коли турбіна приходить в пік тиску 1.6 бар і потім знижується до 1.5 1.4 бар, тому frfrr, як і коли турбін з бензину падають обороти, але робить лише легкий шум так, і свисток до мінімуму, дає деякі sgassatina, що іншого не робив, крім того ? збільшений тиск dell масло мінімум на 0,2 бар, ознака того, що швидше за все, або турбіна старий був зношений у кроки масла ( я не думаю, тому що не було в гру як мінімум ) або ця ? більш строгими у мастила dell олії.
Чекаю ваших коментарів і думки з цього питання!! :D
привіт tidus..я хотів запитати..але не взяли ні одного виміру крильчатки???як ви поклали з обробкою з цих??
tidus1985
25-09-2013, 13:40
? все, наступний за вкладення, якщо подивитися, то, звичайно, я взяв вимірювань, перш ніж звернути гайка вихлопної, що ви розумієте під "обробкою"?
tidus1985
25-09-2013, 14:02
Сторона всмоктування trim старого turbo 49.8 обробкою нового 54.9
tidus1985
25-09-2013, 14:09
Випускних trim турбіна стара 78.4 trim turbo новий 75.24, зараз я не знаю, якщо пробки. Якісь інші проблеми повідомити Манро!!
обробка tidus, і вимірювання розмірів робочого колеса і в тому, щоб розрахувати їх діаметр мінімум і максимум ж...ще й вгору-trim, тобто розраховується цих двох вимірювань понад турбо і не в змозі перекачувати повітря високого тиску..
отже, turbo trim 48(не повідомили в діаметрі), так само прибувати у відносини тиску добре, а то і більше, з оздобленням, 52....
проблема вашого шуму "тип frfr", ймовірно, відбувається тому, що ваш турбує ibridata має trim, дуже високий, для яких тиску, що за робота йде в "дросель" або "задуха" що завгодно cio? це означає, що повітря, який повинен стискати вислизає від крильчатки торнадо впуску на турбо, створюючи вихор fluidodinamico, який посилає в "тупик" компресор.....
сподіваюся, я можу вам допомогти.....
angelolsp
25-09-2013, 14:56
Але більш або менш турбін, вони ж не тримають тиск, висока, я б узяв це на 2.4, чи потрібно мені його міняти, я робив більше коней
tidus1985
25-09-2013, 15:01
Тоді від нас? що ти зробив, і що я прочитав.сайт мансардний ця турбіна футбольний тиск насоса-й? повітря, але може піднятися менш ніж oressione , бо машина при тому ж тиску курить менше і йде краще,
не ? саме так ангел...дивись раніше опубліковані зображення, які пов'язані з compressor map в gt2052....
турбіна на питання, та все ж, як ****llo відношення A/r, так і в ****llo діаметр крильчатки мінімальний...
але тільки змінюючи trim "обрізки" з іншого-turbo, здатну штовхнути на більш високих тисках, без проблем взагалі...
на малюнку ви бачите, що turbo trim 52 не може arivare в Pr 2,5 cio? 1,5 бар не l? е?....
у той час як той же самий турбо з оздобленням 48 може прийти до Pr майже 3, тобто майже 2 бар....
tidus1985
25-09-2013, 15:24
З сайту гаррет каже, що trim-й? - високий паритет? інші параметри, що підвищує витрата повітря d, а потім кажіть мені, що стара турбіна могла піднятися pi?? Ми говоримо про trim на всмоктування правильно? І вихлопних газів, що важливо? Мені здається дивним, що це гірше, ніж турбіна серії 120 к.
tidus1985
25-09-2013, 15:26
Потім на цій змінити розмір крильчатки мінімальний, а не максимальний,cio? стара турбіна він же максимальний діаметр і мінімальний діаметр менше, буде працювати краще з мінімальним діаметром більше, ніж навіть, якщо 1.8 мм
angelolsp
25-09-2013, 15:26
tidus1985
25-09-2013, 15:52
Факт ? що я заплатив 150€ від одної машини, аварій не було, накидав небагато, тільки чохол на привід, який я, однак, змінені тото була операція, і особливо було ibridabile.просто замінивши гайки
tidus1985
25-09-2013, 15:54
В цей момент я просто хотів зрозуміти, руку на вкладення манро, теоретично, що вигоди від цієї старої турбіни, велику дальність d повітря, що дорівнює тиску?
angelolsp
25-09-2013, 16:21
ви в qnt пояснив, ви самі витрати повітря d, і ви можете також мати більше тиск
tidus1985
25-09-2013, 18:12
тоді я знайшов пояснення, англійська задовільно, на практиці більше ? ставлення квадратного кореня з inducer/exducer, тим більше буде витрата повітря в секунду, але менше буде максимальний тиск, навпаки, менше ? ставлення квадратного кореня з inducer/exducer, тим більше буде тиск максимальне, але менше буде витрата повітря, це в принципі, коли міняти ? частина робоче колесо exducer, а в моєму випадку inducer ? велику, то я б краще витрата повітря завжди під тиском, схожі на турбіни попередній, бо навіть висоту лопаток в exducer ? більше 2.5 десятих часток міліметра, так що я б сказав, що мерехтіння ? з-за цього, питання ?, це мерехтіння фара, погано для турбіни, cio? у logorera або фара тільки сот шум, який мені подобається??
що стосується 5+5 лез ПРОТИ 6+6 ножів нова турбіна і переваги?
дивіться карти з турбонаддувом, який я відправив....
у горизонтальної координати у вас масштаби turbo фунтів/хвилину....
для всіх трьох карт, що мають однакові діаметри inducer (52 мм), а відносини В/r, якщо, наприклад, перейти на дальність 15 фунтів/хвилину, ви побачите, що всі три ідентичні cio? riescon дати ж витрата повітря 15 кг саме змінити? і ефективність компресорів, ідентифікувати через острови у графіку, що центральні максимальної продуктивності turbo...в даний час перші дві турбіни і раніше дають близько 22-23 кг/хв, в той час як з оздобленням найвищою з, трохи менше..навколо 20 lbs/min.....те, що вам потрібно дивитися? ? вертикальна лінія на діаграмі turbo ? коефіцієнт стиснення 3 turbo сказав pressure ratio(Pr).
тепер, якщо він тобі служать для вашого двигуна, наприклад, 15 кг повітря в хвилину до 1,5 бар тиск, який з 3 турбін буде вибір більше логіки??вас я питаю не для того, щоб зробити вигляд, вікторини, але, щоб краще зрозуміти......
tidus1985
25-09-2013, 20:23
в очі тобі скажу: 3-го, з обробкою за нижчою т, здається, краще працювати на 1.5 бар якщо ефективність частини з max в центрі і мінімальної на вулиці, навіть другий ? на одній тільки efficiennza, звичайно, ми маємо на увазі 2.5 бар, тобто 1.5 бар наддуву + 1 бар абсолютного тиску правильно?
tidus1985
25-09-2013, 20:26
pero, дозволь мені також, що ui ми говоримо про варіації на exducer що ? правильно, на стороні стиснення, очевидно, маленький ? більше відношення trim, і вона стискає менше, в моєму випадку exducer ? ідентичні, але inducer більше, я думаю, це інша умова, як би ви себе поводили турбіни в графіку lasicando exducer ідентичні, але, змінивши inducer?
tidus1985
25-09-2013, 20:34
шляхом обчислень на турбіну в свій графік is має trim 52 conexducer 72mm, 50 з exducer в 73.8 мм і 48 exducer 75 мм, 3 мм, ще, звичайно, допомагають, але як я вже говорив, різні цінності в моїй крильчатки вихлопної не збігаються з цьому випадку poiuche змінюватися і inducer, а потім тільки витрата повітря при тому ж тиску, господи, якщо я помиляюся
в очі тобі скажу: 3-го, з обробкою за нижчою т, здається, краще працювати на 1.5 бар якщо ефективність частини з max в центрі і мінімальної на вулиці, навіть другий ? на одній тільки efficiennza, звичайно, ми маємо на увазі 2.5 бар, тобто 1.5 бар наддуву + 1 бар абсолютного тиску правильно?
ми говоримо, що ваші міркування ? правильно.
так як 2 народу, щоб дати цій press і той обсяг, повинен працювати майже 180000 обертів....
у той час як 3 і трохи більше 100000 оборотів в іншому ж повітря і тиску....
який sar? більш ефективний???звичайно, третій.....
pero, дозволь мені також, що ui ми говоримо про варіації на exducer що ? правильно, на стороні стиснення, очевидно, маленький ? більше відношення trim, і вона стискає менше, в моєму випадку exducer ? ідентичні, але inducer більше, я думаю, це інша умова, як би ви себе поводили турбіни в графіку lasicando exducer ідентичні, але, змінивши inducer?
ок, але що обрізки trim у вас??ти це розраховується??
шляхом обчислень на турбіну в свій графік is має trim 52 conexducer 72mm, 50 з exducer в 73.8 мм і 48 exducer 75 мм, 3 мм, ще, звичайно, допомагають, але як я вже говорив, різні цінності в моїй крильчатки вихлопної не збігаються з цьому випадку poiuche змінюватися і inducer, а потім тільки витрата повітря при тому ж тиску, господи, якщо я помиляюся
так що різноманітність в inducer, що exducer все одно trim залежить....так що це f? differenzasu з'явився, що пу? дати тобі чи ні дати, тиску, навіть єдиний, витрати...розумієш??
tidus1985
25-09-2013, 20:48
то aspe, що не я йду за вами, тепер у компресора inducer тягне повітря всередині, і від його величини у нас є досягнення, exdice в залежності від його величини мені тиск, я думаю, що це право, їх співвідношення в квадрат 100 на мене з оздобленням, що на турбіну спочатку було 50, і на цей гібрид ? 54, ви хочете мені сказати, що змінивши exducer або inducer-єдиний обробкою в risultatio не змінюється?
tidus1985
25-09-2013, 20:51
від того, що я зрозумів, нова турбіна солі менше тиску, але при тому ж тиску я більше повітря, то посилення я? або ? ефект плацебо і не з'? різниця, курити не палить, ще й з тій же карті і йде краще
то aspe, що не я йду за вами, тепер у компресора inducer тягне повітря всередині, і від його величини у нас є досягнення, exdice в залежності від його величини мені тиск, я думаю, що це право, їх співвідношення в квадрат 100 на мене з оздобленням, що на турбіну спочатку було 50, і на цей гібрид ? 54, ви хочете мені сказати, що змінивши exducer або inducer-єдиний обробкою в risultatio не змінюється?
tidus це не inducer, що ви d? масштаби і exducer, що ви від тиску....
справа доходить до того, що даний оздобленням або "плавучість турбіни"....
cio? поєднання inducer і exducer визначити, що обсяг(більше або менше, і схоже
як ми бачили) тиск турбо пу? тобі....
тепер те, що ви не будете бачити більше диму з автомобіля пу? залежати від того, що ваш новий обробкою turbo в певних умовах dia p? повітря більше, але і більш ймовірно, що турбо, так і більш ефективним, то грійте менше повітря,отже, менше гарячого повітря і більш багатою киснем,так що ваш автомобіль з тим же дизель курить менше....
факт залишається фактом? chedal шум, що ви відчуваєте до оборотів і тиску пов'язано з тим, що турбо для обробки більш низьким, чим менше тиск і, отже, v? в задусі...
розрахуйте свій trim, що я бачу, якщо я можу знайти один compressor map для турбо....
tidus1985
25-09-2013, 21:12
trim холодній стороні 54, але ризик поломки робочого колеса і вала за цей шум?
tidus1985
25-09-2013, 21:13
exducer 49 inducer 36.3 trim =54
trim холодній стороні 54, але ризик поломки робочого колеса і вала за цей шум?
давайте подивимося, якщо я можу знайти compressor map turbo...
ми-то сказав, gt1749v trim 54...правда??
tidus1985
25-09-2013, 21:40
yes! стара, однак, була gt1749MV trim 50
з даних в моєму розпорядженні все одно, що trim 54 повинен мати exducer 49 і inducer 36...
з оздобленням 55,1 замість exducer і 48,9 і inducer 36,3.....
це ще і compressor map в gt1749v з exducer 49 і обробкою 55....
якщо вам потрібна допомога в читання або розрахунки, дайте мені знати....
tidus1985
25-09-2013, 22:08
на вкладці метод exducer 49 inducer 36.3 насправді для точності ? trim 54.88, я побачив графік, я розумію, що може дістатися до 1.6 бар до 180000 обертів,тепер я кажу, мені їх тільки робить пік-1.5 бар, це повинно бути добре 1.5 бар на графіку ? у місті, прошу, не risucito знайти графік gt1749mv з оздобленням 49.86 і esducer 49 і inducer 34.6, що б мій старий turbo так, щоб зрозуміти і побачити різницю, яка ? краще
не тільки подивитися pr шукає calcolarti approsimativamente, скільки коней ви знаходитесь, і скільки повітря подається в двигун....
наприклад, якщо від золота, у вас буде 120 л. с. розрахунок і 120 x 22(afr)х 0,35(bsfc)/60=15,4 кг/хв.
tidus1985
25-09-2013, 22:44
Я прийшов із полягає mappanad надати максимум 105 мм3 / цикл, так що я вважаю, dinessere понад 150 cvforse між 160/170
SandroMarciano
25-09-2013, 22:51
я читав із задоволенням, всі дискусії, тільки cpnsiderazione додам:з точки зору грубих збільшення trim sposter? лінія сплесків вліво, спостерігаючи compressor map, це конкретизується в змозі дати тиск pi? висока на низьких оборотах, але більше? низьких до високих.
tidus1985
25-09-2013, 23:27
Привіт сандро! Чекав вашого втручання, для обертань, ви маєте на увазі обертів двигуна або оборотів турбо? Seco-ду вами ? гарне оновлення, щоб гроші, витрачені 150€? Не має ні найменшого гри на крильчатки
Обговорення дуже цікаве . дякуємо за condivederla . я думав, p? менше в деталях cio? монтуються безпосередньо турбіна + великий .. але тепер я знаю, що ibridata ? набагато краще ..
дякую
Я прийшов із полягає mappanad надати максимум 105 мм3 / цикл, так що я вважаю, dinessere понад 150 cvforse між 160/170
ок, обчисливши ваш "потік" повітря для 170 л. с., вам 170x22x0,35/60=21,82 lbs/min повітря запиту....
якщо pesumiamo, що ваш afr, так і p? більше жиру, ніж 22:1 і, скажімо, може стояти близько 17:1...
ваш запит повітря сара 170x17x0,35/60=16,86 lbs/min
якщо ви дивитеся compressor map. ви побачите, що майже 17 фунтів повітря в хвилину з прес-1,6 ви повністю карта, турбо, і в задусі і пу? затягування часу....це в довгостроковій перспективі призводить до швидкого руйнування КТ.....
також, якщо ви подивитеся на свій прес 1,5 залишайтеся в зоні максимальної ефективності TC, але, проте, ви надто в небезпечній близькості від межі обертів, що TC pu? терпіти...ах...на 1,6 ти за 180000 максимальних обертів стійких від TC...
якби моя ТЗ не зроблю це ніколи не повернути так....вибуху,КТ, і з-за рогу.....
tidus1985
26-09-2013, 05:56
Ну або зрозуміли, я б сказав, що тоді я cinvuole один gt20/22, але сказати.старий gt1749 оригінал і тому я тримав ще менше теоретично з оздобленням 50?
SandroMarciano
26-09-2013, 08:16
для спини я мав на увазі ті, двигуна.
манро говорив choke ? небезпечна межа групи, виникає, коли він виявляє в точку з меншим перетином швидкість? звуку. За таких умов обсяг ресивера? досяг свого максимуму і не може? pi? збільшити. На жаль, для? існує не тільки цей феномен, але також зростання, яке відбувається при малих швидкостях потоку і ? представлений ліва межа в compressor map. Це відбувається, коли з-за низьких страв ви має поділу нестабільного прикордонного шару, яка потім призводить до коливання рідини ? добре пі? небезпечно choke, так як відбувається дуже різке і вибиває осьових не помітна.
Всі compressor map можна знайти в мережі, однак всі пов'язані з tc у фіксованій геометрії, що для роботи дуже різні по відношенню до геометрії змінними, розміри крильчатки розраховувати на дуже мало, досить сказати, що тиск можуть створити турбін нового покоління, незважаючи на розміри.
Тому варто запуск турбіни? Якщо це все ж повинен бути змінений, але, якщо операція ? було зроблено для збільшення продуктивності абсолютно немає.
Я в даний час я монтую один gt2256V походження 2.4 jtd 150, і не monterei, якщо поїдемо назад. зараз monterei або gtb2056v або gtb2260vk за значний інтерес для серії gtc, як, де? не знають.
Однак в попередніх іграх серії, щоб краще використовувати нові турбіни, ви повинні calcolarti витрата рідини (повітря +дизель), який проходить на твій впускний трубопровід і за допомогою цих даних спробуйте оцінити, де ви можете знайти їх в compressor map (хоча я повторюю, що слід ставитися з обережністю). таким чином, ви побачите, що на низьких оборотах можна сміливо дуже пі? тиску, вище-замість того, необхідно стежити, щоб пробудження дросель.
tidus1985
26-09-2013, 08:53
Бо продуктивність більш 3000-3500 оборотів, мене не цікавлять, але я не розумію, як розрахувати повітря, датчик витрати повітря на максимальну дальність читає мене 1150 мг/цикл, що-й? або менше, повертається до. .кількість? запитом, тільки трохи менше, але як я можу просить turbo визначена повітря в певний тиск, і це, я не розумію,,, і змусити його зробити tot обертів, також зменшення карту геометрії turbo зменшує швидкість? відповідь, але, даючи все, ga sa 3000 обертів на 1.6 бар манометр є завжди приходить, навіть якщо від карту.c.? 1.4
SandroMarciano
26-09-2013, 09:01
візьми дано датчик витрати повітря, і ми вищого дизельне паливо, потім перетворіть всі фунти в секунду і вставити в таблицю, зроби це для 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500poi цвіль compressor map ще, схоже, і є креслення вище точки,, що ви вони вийшли, їх злиття, і ви побачите, грубо, де ви знаходитесь. Щоб зменшити пік працює з duty змінної геометрії.
SandroMarciano
26-09-2013, 09:04
p.s. тобі на турбо попросіть певного тиску повітря, яке потім може призвести ? наслідок. те, що закони та цілі, служить тільки для перевірки цілісності і для регулювання рециркуляції відпрацьованих газів.
tidus1985
26-09-2013, 09:19
Ідеальне маяк, я дані для циклу, очевидно, на 2000 про це, оскільки і помножити на 2000 і поділити на 60, щоб отримати дані в одну секунду, а потім перетворився в libre
tidus1985
26-09-2013, 09:24
Duty cicle ви маєте на увазі до obla третю карту чи як?
SandroMarciano
26-09-2013, 09:27
якщо я правильно пам'ятаю, обидва, то в будь-якому випадку provi. у будь-якому випадку важливо, що у вас 4 циліндра, і кожен спалахує кожні 2 обороту.
tidus1985
26-09-2013, 09:47
Gi? я повинен розділити мета обертів, правда, дали на осі x діаграми компресора, отже, говорить libre повітря, змішаної дизель?
tidus1985
26-09-2013, 13:03
видно, занадто складно для мене!!
nasone147
26-09-2013, 13:09
Так, але це означає, що я не єдиний, який я зробив цю операцію! !:-D
tidus1985
26-09-2013, 13:22
І ти зробив, як я? Як ви знаходитесь?
tidus1985
26-09-2013, 19:25
я зробив compressor map, я не знаю, якщо aho зробили правильні розрахунки, я перетворився мм2 загальної кількості дизельного палива, вводиться в мг помножити на 0.82, тоді я в додаток до мг повітря, я множиться на значення x числа обертів і розділити на два, бо цикл-2 обороту, а у mg всього за хвилину, перетворюється в lb, виданих на графік, мені здається, дивні sti значень багато дивних, може бути, повітря йде добре, але я повинен помножити дизель x4 даних 4 циліндрів? загальна величина зчитується i фес ? о, тільки циліндр або на всі 4?
SandroMarciano
26-09-2013, 19:41
враховуючи, що я відключив годину назад вчитися, так що я цілком вартового, і я, можливо, зробив грубі помилки, процес повинен бути наступним:
(Оборотів двигуна) x (кількість циліндрів) / 2 x (витрата повітря більше? цієї дизельного палива в кг) х (коефіцієнт перерахунку кг-->lb [2.2])
tidus1985
26-09-2013, 20:02
ок, ви, як останній графік, який я зробив, я ось, здається, що вона для більшості всередині графіка, я тільки дроти на низьких обертах, що ти думаєш, сандро?
P. s. ще я не розумію, якщо ви фітнес-тренер або, якщо ви йдете в університет :D
якщо я можу сказати, мій і в перший раз чую, щоб підсумувати дизель простий розрахунок compressor map....
і в будь-якому випадку, якщо ви дійсно хочете враховувати iq для мови, точність просто знати, afr у вас є різні...
з іншого боку, дизельне паливо і "компонент", яка додається в останню чергу в патронник, коли все повітря, що тз насправді увійти в циліндр, нетто ефективності і вхід...
tidus1985
26-09-2013, 21:05
так що я повинен робити розрахунок, а не шляхом додавання дизель? але є 2 школи думки по-різному або формули p насправді, не дизель? що стосується графіка, я вважаю, повинна бути більш лінійною правильно? як ви думаєте, як я повинен діяти, щоб скористатися цією турбіни, на низьких обертах до 2000 об, я думаю, вже бути allimite, здається, але що після 2000 об все ще має деякий запас збільшення, повторюю, якщо я 2500 і сміюся, газ пік тиску йде на 1.6 бар, проблему сандро ? що буде варіюватися в duty cicle турбіни, чи втрачаю я швидкість відповіді turbo і відчуваю себе в хорошій зниження продуктивності
SandroMarciano
26-09-2013, 21:29
ок, ви, як останній графік, який я зробив, я ось, здається, що вона для більшості всередині графіка, я тільки дроти на низьких обертах, що ти думаєш, сандро?
P. s. ще я не розумію, якщо ви фітнес-тренер або, якщо ви йдете в університет :D
ви, мабуть. у будь-якому випадку я-студент коледжу, який у підсумку тиждень назад якийсь рутиною, в майстернях...
якщо я можу сказати, мій і в перший раз чую, щоб підсумувати дизель простий розрахунок compressor map....
і в будь-якому випадку, якщо ви дійсно хочете враховувати iq для мови, точність просто знати, afr у вас є різні...
з іншого боку, дизельне паливо і "компонент", яка додається в останню чергу в патронник, коли все повітря, що тз насправді увійти в циліндр, нетто ефективності і вхід...
вірно, але compressor map ? щодо компресор або турбіна? від того, що я розумію обох, разом узятих, і pi? у chocke ? pi? легко, що ви досягнете в каналізацію, а потім, коли вже? ви, впорскується дизельне паливо.
так що я повинен робити розрахунок, а не шляхом додавання дизель? але є 2 школи думки по-різному або формули p насправді, не дизель? що стосується графіка, я вважаю, повинна бути більш лінійною правильно? як ви думаєте, як я повинен діяти, щоб скористатися цією турбіни, на низьких обертах до 2000 об, я думаю, вже бути allimite, здається, але що після 2000 об все ще має деякий запас збільшення, повторюю, якщо я 2500 і сміюся, газ пік тиску йде на 1.6 бар, проблему сандро ? що буде варіюватися в duty cicle турбіни, чи втрачаю я швидкість відповіді turbo і відчуваю себе в хорошій зниження продуктивності
потрібно ritocccare так пі? хитрий! я поясню, rapidit? відповідь ви в перехідні, добре, виправити вісь, щоб мати значення кінцевих 95-100-105mm^3/i, а потім ви можете відкрити геометрію після того, як досягнута максимальна iq, так що не пропустіть rapidit?, але в той же час видалити пік.
tidus1985
26-09-2013, 22:11
тепер я встановивши карту, виступ вр dell осі я вже зробив, тепер я правильно аванси, я провів під 7 grdi після вмт, але за ціною авансів 4.5?, спробую з 100mm3, і я бачу, то я зі 105, а зі 100 і карту геометрії гладкою, так і бачу, як реагує turbo, так і оселитися в consegeunza карти геометрії
nasone147
26-09-2013, 23:55
Ну,крім затримки,неправильний карту!;)
вірно, але compressor map ? щодо компресор або турбіна? від того, що я розумію обох, разом узятих, і pi? у chocke ? pi? легко, що ви досягнете в каналізацію, а потім, коли вже? ви, впорскується дизельне паливо.
compressor-map відноситься виключно до холодної стороні....
SandroMarciano
27-09-2013, 10:19
compressor-map відноситься виключно до холодної стороні....
ви, ? правда, як написано на сайті Garrett: "...The compressor map is a future that describes a particular compressor's performance characteristics..."
Потім з розрахунку не потрібно враховувати, дизель впорскується, те, що я прошу ? коли пу? йти в дросель турбіна побачив, що від compressor map не бачить...
вся частина графіка вище і правіше поза правдивою карті і "вузьких"....
вся зона зліва завжди за межами карти і "зростання".....
tidus1985
27-09-2013, 13:14
ОК, обидві зони є дуже шкідливі для турбо компресора?
SandroMarciano
27-09-2013, 14:27
вся частина графіка вище і правіше поза правдивою карті і "вузьких"....
вся зона зліва завжди за межами карти і "зростання".....
згоден, але дросель турбіни не з'?, може бути, чому? виникає перший компресор!?
однак, ви, surge ? дуже пі? шкідливо
я маю на увазі, завжди в компресор...
більш, що дросель для турбіни(тобто - "гарячий" треба говорити "тупик"? турбіна після певного витрати газу не з'? е? найбільше "завершити" свою задачу і має значні втрати в ефективності саме, чому? v? в "overflowing"
це відбувається, насамперед, з турбіни фіксованій геометрії і, насамперед, з обмеженням відношення A/r.....
для vgt це явище навряд чи вийде...
так як гайки вихлопних газів, причому останні саме як узгоджені повинні допускайте потрапляння значної кількості digas, щоб уникнути надлишкового тиску використовується все турбокомпресор в зборі....
tidus1985
27-09-2013, 15:25
Так ? pi? шкідливо в теорії високого тиску на низьких обертах, чому? у sourge трапляється, низької витрати, отже, при низьких обертах якщо я не помиляюся
SandroMarciano
27-09-2013, 17:56
Так ? pi? шкідливо в теорії високого тиску на низьких обертах, чому? у sourge трапляється, низької витрати, отже, при низьких обертах якщо я не помиляюся
ви, ? правильно, і якщо зловживання все одно відчуває, що йде в ріст, через шуми і вібрації, при пошуку на youtube можна знайти багато відео.
Однак переповнення, що у вас в гарячій боку ? те ж явище choking на холодній стороні, і виходить з того, що в точці ущелини досягає швидкості? sonica, це і визначає максимальну дальність. Додам, що якщо цей стан виникає в статорі (лопатки змінною геометрією) досягнення asimo ? поступове, а ? дуже різкі, що ми отримуємо M=1 ротор (робоче колесо).
nasone147
27-09-2013, 19:06
досить добре і так відставання,а потім припинено карту, звичайно!
tidus1985
27-09-2013, 19:25
досить добре і так відставання,а потім припинено карту, звичайно!
могли б ви дати мені дані турбіни, що у вас встановлений? тобто послідовного і як зберігайте тиск?
nasone147
27-09-2013, 19:31
я шукаю..дайте мені p? часу! ;D
nasone147
27-09-2013, 19:42
то мій оригінальний був 777251-1 а те, що я тепер,ibridata,повинно бути 716665-1!
я недавно завантажив нову карту,якщо я можу завтра ж я роблю журнал, і я скажу вам, ок?
у overflowing і діаметрально протилежним дросель Сандро....
в явище дросель і якщо компресор пішов у "дихання"або більш точно нецільове кисню анте, а правда, що ви parladi "потік задушив" ...
у overflowing і sovraflusso газу, що турбіна не може ще правильно розпоряджатися і втрачає більшу частину своєї ефективності....термін overflowing ? одне "придумав" від мене, щоб спробувати зрозуміти, p? краще явище, але точний термін ? говорячи всі турбіни, посилаючись на такій ситуації: згоден передавати дані cio? "потік не задушив" саме
вам додаю карту турбіни, gt55, як ви можете бачити, в залежності від відношення A/r залежить від кількості? газові ж турбіни пу? "лікувати", залишаючись у полі 80% ккд...
tidus1985
27-09-2013, 22:39
я дивився дані турбін, нинішні 150 1.9, останні факти, скажімо, всі відносини з оздобленням 50.1, як мій старий turbo, але з 6+6 лопатей на крильчатці, я дивуюся, чому вони прийняли цей оздобленням, які потребують, можливо, більше тиск? я не зміг знайти схему стиснення gt1749qualsiasi з оздобленням 50, щоб побачити суттєві відмінності, хоча я думаю, що навіть це незважаючи на те, що з обробкою менше, ніж мій нинішній перевищує 1.6 бар наддуву.
крім того, я не розумію різниці між прийняти крильчатку всмоктування в 5 або 6 ножів.
uluima моє запитання, нинішні крильчатки вихлопних газів для 150cv ідентичні, також як і код, ніж з 120, а 140, що я я ? трохи маленький, але дуже мало, хто знає, чому такий вибір
tidus1985
27-09-2013, 22:40
то мій оригінальний був 777251-1 а те, що я тепер,ibridata,повинно бути 716665-1!
я недавно завантажив нову карту,якщо я можу завтра ж я роблю журнал, і я скажу вам, ок?
може бути, дякую!! так ми бачимо, якщо дані на датчик витрати повітря повертаються, для запису ми укладання турбіна ж ротори і ми passatientrambi турбіни з оздобленням обробкою більше, принаймні, ми можемо відповісти :D
я дивився дані турбін, нинішні 150 1.9, останні факти, скажімо, всі відносини з оздобленням 50.1, як мій старий turbo, але з 6+6 лопатей на крильчатці, я дивуюся, чому вони прийняли цей оздобленням, які потребують, можливо, більше тиск? я не зміг знайти схему стиснення gt1749qualsiasi з оздобленням 50, щоб побачити суттєві відмінності, хоча я думаю, що навіть це незважаючи на те, що з обробкою менше, ніж мій нинішній перевищує 1.6 бар наддуву.
крім того, я не розумію різниці між прийняти крильчатку всмоктування в 5 або 6 ножів.
uluima моє запитання, нинішні крильчатки вихлопних газів для 150cv ідентичні, також як і код, ніж з 120, а 140, що я я ? трохи маленький, але дуже мало, хто знає, чому такий вибір
mannaggia тебе, Патрік...ви хочете прямо всі секрети, так???
і питання ефективності...
у будь-якому випадку, щоб лопаті компресора, я можу зробити досить просто, якщо ти вентилятор з 4 лопатями, і один-з 5, по-твоєму, єдиний, де швидкість? і розміри, який з двох ходів більше повітря??
звісно, другий, отже, більш лез є більше повітря Тз може рухатися...так що Кт з 5 лезами dara p? менше крутний момент, ніж з 6 леза, в тих же обертів і з однаковим тиском preche то з 6 леза fluira трохи повітря в більш...
зворотний бік? і, що крильчатка на 6 лопатей, і більш важких, ніж 5, тому Тз буде інерція більше, і черги на p? гірше...
tidus1985
27-09-2013, 23:44
eeehhh munro мені подобається вчитися!! я, вивчаючи і досліджуючи десятки сторінок, я повинен піти і отримати дорогий друже, закінчив механіка рідини книга про turbomacchine, щоб краще зрозуміти, прищепити є інспектор електронний, моїх фізичних знань, на жаль, мають межа, і посвяти, це не ? lavboro, але пристрасть, велика пристрасть до автомобілів, що я з тих пір, коли я був маленьким, навіть якщо б bugatti veyron я modifcherei однак задоволення це зробити, розумієш?? там у мене в крові і я люблю вчитися, і, звичайно, навчити ват, що я знаю, для інших, не секрети, як ви зі мною, і я обіцяю, що, коли це в мене буде можливість? в кожній області, буду радий повернути вам цю величезну користь!
браво..браво...ми на "одній хвилі":cool:
tidus1985
27-09-2013, 23:54
сьогодні ввечері я встановив карту заміна картки duty cicle геометрії, тепер зупиняється на 1.4 з шипами 1.5, я ін'єкційних 105 мм3 дизельного палива і трохи fumosita очевидно, що c'?, pero, я повинен сказати, що вона йде набагато краще і сильніше, ніж перед з шипами 1.6 бар, завтра роблю ще один журнал з нової карти, і я бачу, як я на схемі стиснення, і якщо ? збільшений об'єм повітря в кімнаті,хоча я думаю, що фільтр ramair, що я попрямував датчик витрати повітря/турбіна спотворити обличчя, трохи читання, датчик витрати повітря, я рукав siliconoco 24 см, то датчик витрати повітря, і відразу після фільтра ramair з поворотом в бік сторони і вперед/далі
tidus1985
28-09-2013, 19:03
сьогодні я переробив карту, щоб добре, потрібно мапу turbo 2500mbar максимальні tenendomi вниз до 2250 обертів, щоб не піти в sourge на низьких обертах, потім я відновив геометрію, щоб отримати відповідь швидко, але без поспіху, ось результати, 2 графіка, один перед більш докладно і відповідно до змінилися найшвидші керівництво більш агресивною, почнемо з 1700 оборотів до 3300 за обидва
nasone147
29-09-2013, 00:56
може бути, дякую!! так ми бачимо, якщо дані на датчик витрати повітря повертаються, для запису ми укладання турбіна ж ротори і ми passatientrambi турбіни з оздобленням обробкою більше, принаймні, ми можемо відповісти :D
Сьогодні, на жаль, у мене не було можливості увійти я сподіваюся, що зможу в день завтра! Вибачте!
tidus1985
29-09-2013, 11:11
і що, жарти?
для вас....
рада..
знайти gtb2260 і montala...
сьогодні я переробив карту, щоб добре, потрібно мапу turbo 2500mbar максимальні tenendomi вниз до 2250 обертів, щоб не піти в sourge на низьких обертах, потім я відновив геометрію, щоб отримати відповідь швидко, але без поспіху, ось результати, 2 графіка, один перед більш докладно і відповідно до змінилися найшвидші керівництво більш агресивною, почнемо з 1700 оборотів до 3300 за обидва
в обох випадках ви знаходитеся у небезпечній близькості до лінії surge....
tidus1985
29-09-2013, 15:51
там я думав, насправді, епр-тепер я зберігаю це, як раз, я вважаю, гідну ціну в руїнах руки
tidus1985
29-09-2013, 15:54
корекція сподівався я на 2256 або 2260vk, що вони більш прості в адаптації, і я garantirebbero хороший boost
отримати gtb....
на підшипники...
всі gtb позначеннями vk мають також охолодження рідини....
у будь-якому випадку, якщо ви не хочете витягнути держав stratosferiche я б сказав, що gtb1749vk audi 2.7 tdi йде більш, ніж добре..
серед усіх gtb1749 і що, з оздобленням, оптимального для вас, я думаю...
якщо я комп-карта місце...
corrego цієї audi 2.7 tdi і gtb1756vk....
я заплутався...
tidus1985
29-09-2013, 21:21
Я йду, теж поза бюджету, я не збирався вкладати стільки, ці турбіни не знаходяться в межах 5-600?
ок, я розумію вас, але що турбує не можу, 2 бари і більше? gi? на 2000 оборотів.....
і ? добре для 220-230cv....
tidus1985
29-09-2013, 22:47
мені gtb1749? не уявляю, скільки оборотів повинен зробити, щоб отримати ці тиску, якщо він exducer 49mm
я кажу про gtb1756vk....
inducer 41,5 мм
exducer 56мм
для компресора
для турбіни замість
inducer 50mm
exducer 41мм
nasone147
30-09-2013, 21:09
враховуючи, що мій map функції, обов'язки,:rolleyes:,моя turba тому 1,589 пік і 1,45 постійно!
ммм...***** і говорив хтось p? час назад на тб:питання, яке я, природно, виникає....
але, по-твоєму, двигун йде краще з турбонаддувом, який 10 л повітря 2 бар, або з одним, ні від 20 літрів до 1 бар тільки??
tidus1985
01-10-2013, 00:11
Безсумнівно, високий кров'яний тиск і краще, аніме не потрапите в серії GTB, занадто дорого для мене, мені вдалося урвати за 200? тут u = gt2256 у відмінному стані, я зараз вдома, user? що, враховуючи мої нинішні канони сара, безумовно, pi? достатньо, навіть якщо я знаю, що avr? затримки, компресор біль цей мені не знайти Манро, у вас є?
tidus1985
01-10-2013, 19:47
турбіна, яку я взяв, gt2256V, trim 50, був jtdm 175cv, чудово, мені ? коштувала щось 200 €, від одного, як тільки я можу adattero напад на колектор і downpipe і сів на нього, але я не вважаю їх compressor map, так що не знаю, як я можу підштовхнути тиску, gestiro завжди з шім оригінал звичайно
на жаль, немає ніякої комп map для 2256.....
tidus закони, ну, наприклад...
не зробити навіть ви думаєте, що чим більше тиск, значить більше обсяг.....
якщо у вас малюк lbs7min повітря як 1 бар, або 2-завжди малюк у вас повітря...
на жаль compressor map не залишає інтерпретації...
tidus1985
01-10-2013, 21:17
сказати, порівняно з 1756 це має обробкою за нижчою, а потім з крильчаткою від 56мм я повинен мати хорошу сфери, я не розумію, мова тиск мені залишається складною, тиск створюється, тому що входжу самі айра нормальний, вірно? тому єдиний, де стиснене повітря повинен мати такий же тиск, скажімо, що в повітропровід щільно і не вимірюючи тиск на виході турбіни має більш поширеність, що масштаб, внизу завжди говоримо про динаміки рідини немає? марно мати великі потоки, якщо ні, то я переважно для розміщення їх в трубку малюк в розмір, господи, якщо я помиляюся
tidus1985
01-10-2013, 21:17
як comressor map ce і карта gt2056 у фіксованій геометрії вкладишів, повинні бути схожі, як карту
я не розумію, мова тиск мені залишається складною, тиск створюється, тому що входжу самі айра нормальний, вірно? тому єдиний, де стиснене повітря повинен мати такий же тиск, скажімо, що в повітропровід щільно і не вимірюючи тиск на виході турбіни має більш поширеність, що масштаб, внизу завжди говоримо про динаміки рідини немає? марно мати великі потоки, якщо ні, то я переважно для розміщення їх в трубку малюк в розмір, господи, якщо я помиляюся
Є багато думок про те, що "підвищення press turbo має більше потужності." тиск ? - тільки одна частина складної баланс, щоб спробувати отримати більше? потужність від двигуна. &Quot;Підвищення" ? розроблена тиску повітря, що він не в двигун.
Якщо все повітря, що turbo v рухається? в циліндри, не було б тиску наддуву.
тобто, наприклад, уявіть, що ви будете поливати свій сад з трубою, і покладіть палець вперед, щоб струмінь води...
pi? ви шукаєте обмежити воду, більше ? тиск у трубі...
але якщо не ostruisci води, тиск у трубці не піднімається.
Тому тиск наддуву на пленумі і у всій ланцюга ? викликано обмеження, що сам повітря створює, намагаючись потрапити в циліндри з турбонаддувом, який "намагається зламати двері в pi? всередині" ось бо ви говорите про "наддуву" турбо....
Ми сказали те, що ми намагаємося отримати більший об'єм повітря в циліндри...
Повітря, що, в поєднанні з підвищенням кількості? палива в правильній пропорції, ви tradurr? у більшої потужності.
якщо ми розглянемо двигун з чотирма клапанами на циліндр, ми отримаємо майже 98% ефективності завантаження циліндрів cio? все повітря, що двигун теоретично може смоктати 98% було насправді виходить в нашому випадку.це явище у мові, а сам альбом називається:коефіцієнт подачі....
таким чином, єдиний спосіб отримати більше? об'єм повітря в циліндри ? шукати наддуву більше повітря.
Але це не означає, що тільки тому, що? він і поставив два рази "тиск" повітря більше, в циліндрі,це означає, що ви має в два рази обсягу.
Звіти тиску не є лінійними.
повертаючись до прикладу шланга...
Якщо у вас є шланг з хорошим насадки на нього, і, скажімо, 2 бар тиск води, ви можете бути в змозі заповнити відро 10 літрів за 30 секунд. Якщо б ви були в змозі збільшити тиск води 4 бар, відро наповнюється приблизно за 22 секунди, а не з половини? час... То ж труба може сплеск pi? далеко, через луг, але в реальності? ви не отримуєте набагато більше? вода для ваших рослин....
з іншого боку, просто дивитися, щоб добре будь compressor map, щоб розуміти, що, наприклад, якщо наш двигун потребує 20lb/хв повітря, як на 1 бар, що в 2, ви будете мати ті ж "маса" повітря
те, що змінюється і те, що ми намагаємося змусити далі що повітря в двигун..
але це не завжди приводить до більшої потужності навпаки......
ви точно Манро...
після певних обертів, насправді стає phone...
:-)
tidus1985
03-10-2013, 20:44
ок манро і тут є, але речі, що ти робив ? інший, ми не можемо взяти на розгляд, наприклад, відро, бо його ? інший схема фізичної, схему де там ? одна порожнина semichiusa як може бути circuiot всмоктування автомобіля, у відро, вважає тільки витрата, бо мені не потрібно тиск, щоб заповнити його, я досить покласти насадка з отвором більше-єдиний тиску, щоб мати заливку швидше, але на впускному колекторі, де ne моєму випадку з 1 впускний клапан на циліндр, вже колектор йде під тиском понад атмосферного з турбіною оригінальний, мого двигуна, клапани, і, звичайно, без зміни turbo, щоб отримати більше арії, я повинен замінити або змінювати вал acamme, щоб тримати їх відкритими вікна більше часу, що виключає, отже, ви працюєте турбокомпресор, сферу турбо компресора може бути той, який ви хочете крильчатки 100 мм замість 10 мм, наприклад, але 20мм girera в 900000 кіл, щоб дати 1.5 бар, 100мм girera 90000 обертів "приклад", щоб дати 1.5 бар, але кількість, яка може перейти в клапан на 1.5 бар ? ж, як і для будь-турбіни, зміна частоти обертання, до якого прибуття на це тиск і, отже, той обсяг, donque один gt1749 1.5 бар iniettera тим же повітрям, що inietterea один gt2256 або gt1749 1.5 бар, різниця ? що arrivandoci з меншою кількістю поворотів, мають маржа більше, а потім ви можете натиснути, більше обертів і, отже, до більш тиску, що рівносильно, більше повітря, навіть якщо тиск/витрата ? логарифмічна, а не лінійна, але принесуть більше повітря, але не comcepisco, що 2 турбіни, які стискаються всередині труби забиті то як вони можуть бути клапани, вони можуть дати різних курсів при тому ж тиску, caosmai в те ж число оборотів, але такою ж тиску немає ? фізична річ, якщо я опуклі гумові з компресором з балоном під тиском 6 бар або з балона розмір двох-завантажений завжди на 6 бар і те ж сопло повітря в шинах, ginfiero гуми, до одній і тій же швидкості.
ви говорите:[ "ми не можемо взяти на розгляд, наприклад, відро, бо його ? інший схема фізичної"
по-моєму, помиляєтеся, але я можу бути спростовані ніким,....система ? ідентичні, тому що і завжди "закрито"
бо рідина в приклад ? гарячої води у відро, або, якщо хочете, повітря для двигуна нікуди не зникають після входу у відповідну посудину.....
потім ви говорите:"у відро, вважає тільки витрата, тому що мені не потрібно тиск, щоб заповнити його"
приклад відро ? двигун....якщо вам не потрібно тиск, щоб заповнити його, але тільки витрата той же пу? зробити з двигуном??
потім, щоб? ви говорите:"мені було б достатньо поставити сопло з отвором більшого-єдиний тиску, щоб мати заливку швидше"
оскільки в прикладі трубки з соплом ? turbo тут ти визнаєш, що деякий тиск має бути, і більш конкретно, ви говорите, що якщо ви покладете сопло більше на вашому трубки наповніть відро швидше.так що??турбо-найбільші, які більше витрата заповнює ваш двигун більш швидко-єдиний, тиску чи ні??
потім додати:"мій сопла є клапани, і, очевидно, без зміни turbo, щоб отримати більше арії я повинен замінити або змінювати вал acamme, щоб тримати їх відкритими, щоб вікно більше часу, що виключає, а потім роботі турбокомпресора"
у цьому випадку клапани,кулачки і ін... я не ваш сопла, але "кран", що увійти в ваш двигун, tot повітря до X тиск і X витрата через свій шланг-насадка-турбокомпресор, який st? заповнюючи системи.....
продовжуючи кажеш:"сфери турбо компресора може бути той, який ви хочете крильчатки 100 мм замість 10 мм, наприклад, але 20мм girera в 900000 кіл, щоб дати 1.5 бар, 100мм girera 90000 обертів "приклад", щоб дати 1.5 бар, але кількість, яка може перейти в клапан на 1.5 бар ? ж, як і для будь турбіни"
у цьому разі не майте в рахунку мінімально багато змінних, таких як щільність? повітря,температура,ефективність двох турбо-компресорів,ступінь стиснення turbo,etc,etc....
? якщо ви кажете, що повітря, що переміщуються два turbomacchine навіть якщо різного розміру-те ж, тому що ваш двигун може тільки впустити в цій.....bh?..ми приймаємо багато фізичних законів, як, що Бернуллі або Ньютона або Паскаля і buttiamole з вікна...
ось тоді-то ви кажете ще:" donque один gt1749 1.5 бар iniettera тим же повітрям, що inietterea один gt2256 або gt1749 1.5 бар, різниця ? що arrivandoci з меншою кількістю поворотів, мають маржа більше, а потім ви можете натиснути, більше обертів і, отже, до більш тиску, що рівносильно, більше повітря, навіть якщо тиск/витрата ? логарифмічна, а не лінійна, але принесуть більше повітря"
не приймайте але не l? буває добре....
і, нарешті, ви говорите:"але не comcepisco, що 2 турбіни, які стискаються всередині труби забиті то як вони можуть бути клапани, вони можуть дати різних курсів при тому ж тиску, caosmai в те ж число оборотів, але такою ж тиску немає ? фізична річ, якщо я опуклі гумові з компресором з балоном під тиском 6 бар або з балона розмір двох-завантажений завжди на 6 бар і те ж сопло повітря в шинах, ginfiero гуми, до однієї і тієї ж швидкості."
мені здається, я відповів по пунктах на кожен ваш крок і тим не менш я тут...
компресор об'ємом 15 літрів, з тиском до 6 бар gonfiera вашої гуми в 3 хвилинах....
компресор від 30 літрів з тиском до 6 бар gonfier? однаково ваш гуми в 3 хвилинах...
але, безумовно, succeder? компресор 15 л на певному етапі avr? вичерпала свої "ескорт" повітря і тиск, і ви опинитеся з гумової половина здуватися..
у той час як від 30 вам не тільки набухає гума, але утримує як і раніше, з великим відривом, тиску і витрати...
тому, який з двох компресорів, ти compreresti??
tidus1985
04-10-2013, 00:22
манро ви є особливим, я не механік, тому сенс conle речі, які я знаю, звичайно, всі закони, які ти згадав, не знаю, але мій межа і побачити повітрозабірника, як щось дати тиск, тому що я думаю турбіна великого або маленького розміру, якщо тиск ? той повітря, сара, що, думаю, як якщо б сопла були клапани, але в relta насадку ? турбіна, я повинен mettermelo в голові, ви дійсно краще, ніж професор, але це поняття я повинен добре зрозуміти, тому що я в моєму свідомість, я бачу, завжди повітрозабірника, що " якщо c'? це тиск ? чому ? була створена малюк повітря" і, отже, залишаючи осторонь ефективність trubocompressore якщо я 1.5 бар, турбіна з firante-60 мм або 40 мм має бути те ж саме, завжди залишаючи в мові прибутковості, скажімо, щоб зрозуміти, чи навіть якщо залишити осторонь виступ cmonuque не ? так?
tidus1985
04-10-2013, 00:23
для компресорів scegliwerei, то і 30 літрів, а, що це було gt2256v якщо б мені довелося обирати між цією і gt1749v правильно?
SandroMarciano
04-10-2013, 09:49
вибачте за відсутність, але я і sar? трохи зайнятий в цьому місяці, я намагаюся в той же час, захочеться мій...
для компресорів scegliwerei, то і 30 літрів, а, що це було gt2256v якщо б мені довелося обирати між цією і gt1749v правильно?
ви, 2256 дозволяє мати більше? витрата повітря в паритет? тиску, і, крім того, маючи крильчаткою і равликом-й? велике вам дозволив? до тиску значно вище (завдяки chocking, що робить зустрічайтеся з витратою вище), в даний час я переходжу з цих: 2600*2000rpm, 2900*3000, 2650*4000 2550*4500
Порівняння гуми, що шапки з пальцем, мені здається, спрощення занадто грубим, враховуючи, що в будь-якому випадку перехід від рідини, стискаємо один нестисливої.
Я додаю для поглиблення, що загальний тиск ? дата, з одного боку, статичної та динамічної частини, коли манро говорить гуми, в якій тече вода, тиск, загальний sar? X=p0+pc, де p0 ? статики і pc динамічні. В даний час, що вставити палець і створює перешкоду загального тиску sar? завжди X, але частина кінетичної тиску caler?, роблячи підвищення статичної. Датчик d тиску універсального вимірювання статичного тиску, і ? для цього заклеїти гумові викликає підвищення тиску, виміряного засобом (але не від усього, що простоїть незмінною).
мови, що турбіна 1.5 (ми 1749v) забезпечити хороший потік повітря менше, ніж пі? великий (2256) ви поясніть, чому? спочатку вам треба? виконати-й? кіл, щоб зробити це, а потім caler? ефективність і, відповідно, збільшить? температура, що, у свою чергу render? повітря менш щільний.
Останнє, що я дозволяю з промовою дросель, не для того, щоб спори з монро, які я вважаю дуже компетентним, але тільки, для ясності, повною мови. У вівторок? я торгував 2 слова нашого викладача turbomacchine і пояснив мені, що поняття asimo ? так само як в турбіні, так і в компресор, з деякими відмінностями:
1. з низьким числом оборотів в компресор пу? бути з-за надмірного падіння, річ, яка відбувається не в турбіні;
2. в турбіни зазвичай має choking статора і, отже, не тягне за собою ризиків для групи, навіть якщо bisogner? у будь-якому випадку, стежити за термометр з EGT.
Для інших він підтвердив, що явище має місце, коли досягається швидкість? sonica в розділі, наприклад, мінімальна площа, яка являє собою межу максимальної витрати (див. Hugoniot).
tidus1985
05-10-2013, 15:27
сандро, питання, ти, ти, встановлена на 8v або 16v? як ви адаптовані? як з труби нафти, що фланці вихлопних газів/downpipe? мені ? приїхала сьогодні, і я вже вистрілив близько 30? знак всмоктування бо він L, ніж до випускного колектора на 1749 оригінал
SandroMarciano
05-10-2013, 17:59
сандро, питання, ти, ти, встановлена на 8v або 16v? як ви адаптовані? як з труби нафти, що фланці вихлопних газів/downpipe? мені ? приїхала сьогодні, і я вже вистрілив близько 30? знак всмоктування бо він L, ніж до випускного колектора на 1749 оригінал
у мене є версія, яка монтує 156 2,4 150cv.
встановлена на jtd 8v, механізм роботи, не ? що-то день роботи і просто... я робив і на практиці сторони випуску я зібрав весь трубопровід на 2,4 ? був адаптований як "довжина " і", то створюється ребро, щоб трохи затримати труби і турбіни, і не покладатися на com?letamente колекторів... трубка подачі масла і купили новий від кого він встановлений. Назад перебудований фланцями і об'єднані з з'єднанням кремнію, що, на жаль, втрачає кілька крапель, точки повернення в кубку ? був переміщений. стороні всмоктування створюється заново кривої, яка передує йому з нержавіючої сталі, а потім raccprdatp всі з'єднання кремнію. Турбіна ? як будуть затягнуті болти кріплення до колектора допомогою фланця 2,5 см, щоб перемістити його і дозволити ідеальний якір.
ці двигуни повернення олія не turbo c'? вони в кубку, але на блоці циліндрів.....
якщо не покладіть фланець 2,5 см між випускним колектором і турбо оригінальної трубки, які між іншим ? з нержавіючої сталі гнучкий, але йшов абсолютно на своєму місці.....
я, коли підходить якийсь турбіни на колектори 8-16v з щось інше, я, я випускний колектор же шляхом фланець атаки turbo на колектори і risaldando цієї колектора орі, звідки я беру натовп більш грубої....
я сподіваюся, ви зрозуміли....
однак остання робота наладка, які я зробив, і був на Golf V tdi 105л.....
колектор від турбо питання машини в унікальний сплав я взяв збірку passat tdi 130 в зломом, і на те, чи зварні,електроди конкретних, фланець turbo для установки gtb1752vk audi A6 v6 2.7 tdi.....
важка робота ? зміни геометрії турбіни ж....як брг підключає електричний привід і я прийняв приводу "депресії"..проблема більше ? їх двох приводів, що працюють у режимі? діаметрально протилежно....на практиці, якщо перепускний тягне всю геометрію лопатки відкриваються, а навпаки закриваються...бійню...
та при монтажі перепускного клапана, щоб змусити її працювати в потрібному місці сходилося на півосі....
тому мені довелося придумати систему рефералів і кронштейни для розміщення перепускного клапана в місці, де не р? турбує нічого, але в той же час змусити її працювати правильно....
tidus1985
05-10-2013, 18:25
Є проблеми трубопроводи дизельного палива? Фланець 25мм, чому? Розум подає на блок?
tidus1985
05-10-2013, 19:19
додаю інші фото в porssimi повідомлення
tidus1985
05-10-2013, 21:42
додані фотографії, rar, 18
tidus1985
05-10-2013, 21:44
ось вони, в пост, не до мене, він взяв
tidus1985
08-10-2013, 23:36
Я зібрав gt2256v, я повинен сказати, капусти, що відставання, з картки, не чіпати нічого, тільки змінюючи turbo пік 1.2 бар на 2500 оборотів і піднімається до 1.4 бар після 3500 оборотів, завтра я почну вчитися на карту, але, я думаю, доведеться сильно збільшити карту duty cicle від геодезистів
? турбіни старого покоління зараз, що ще має крильчатку зливного veeery важкий ...
я тобі рекомендував, брг на підшипники, і ви мені сказали, що без прийняття цього величезний bubbone turbo з gtb1756vk ти 2 бар на 2000 об / хв......
tidus1985
08-10-2013, 23:53
tidus1985
09-10-2013, 09:23
розумію тебе...
на жаль, треба йти на компроміси...;)
SandroMarciano
09-10-2013, 13:54
якщо тарі добре vgt і pid відставання отримаєте ****llo оригінал, не турбуйтеся і не працювати, тільки карту мета, в іншому випадку зробіть гарні пошкодження!
tidus1985
09-10-2013, 17:34
Тоді я карту, що піку-максимум до 1.9 стабільної 1.7 1.8 , PID не знаю як налаштувати його я не знаю, де вони в карту ne, як доторкнутися до них,
SandroMarciano
09-10-2013, 17:54
проблема ? якщо ви не встановите pid не отримаєш ніколи тенденція постійного тиску. Якщо ви шукаєте на пост jacktheriper на gpunto їх postai всі адреси
tidus1985
09-10-2013, 18:39
SandroMarciano
10-10-2013, 10:14
Дивно, що ви не відчуваєте різницю, я як день і ніч, я 1,6 бар макс з 1749 до 1,7 з цим, тяги набагато більше? щільна, менше диму і летять, що вона здригнулася, до 2800rpm від 4-го і далі... впорскувати завжди 100мм^3, тепер inietto 110 з тиском, описані вище, але трохи диму c'? неминуче. Правда ? ? що 156 встановлюється інтеркулер-й? щедрий (хоча завжди мало)
tidus1985
10-10-2013, 11:45
Кажу тобі, сандро, що тепер, після того, як учора ввечері він стабільний 1.7 1.8 бар з максимуму 9 на швидко минуще, але що з 100mm3 дизель не відчуваю особливої різниці, я помітив деякі речі, гаряча крильчатка трохи гра, давайте поговоримо про dimen в мм, холодної ні, справді, коли я відкрито не було, але не вмирають ne масла ne нічого, після 1.6 бар наддуву починає свистіти-й? сильний, але ? завжди свист повітря не втулка, не змащувати, або cos, і від 1.7, то я завжди u. Мало цього явища ffffrrr, що я ко. Інша турбіна, premettto, що 1.7 бар досягає їх, від 2500 обертів і далі, я knstallato шланг на трубу, щоб протягнути його так? у downpipe старе приходило в
tidus1985
10-10-2013, 19:31
Я думаю, ви розумієте, так ? той свисток, гнучкий, на виході втрачає, в бік турбіни йде практично між каталізатором і фланцем, який з'єднується з downpipe, втратите трохи, а зараз ? проблема, як раз у мене є час, я роблю пайку
Franky Sbrock
24-10-2013, 20:32
Привіт, що нового??
Мені incoriusendo дуже ваш проект!
Я заявляю, що не ? критики, але, скажімо, особистих сумнівів те, що слід.
Cos? це не йде спотворювати дизельного двигуна? У змісті:
Маючи турбіна виходить на тиск від 2500 оборотів в хвилину, не зсувається крива моменту занадто високо, створюючи пік, а не кривий однорідної? Коли ви говорите, що двигун має красиву спину, як правило, ви говорите дизель, так? його крива максимального крутного моменту ? дуже лінійно, без стрибків, і що починає бути постійною від 1800/2000 оборотів в хвилину.
Я вважаю, що ви не користуєтеся автомобіль по трасі, але з ними робиш щоденного використання, і з часом, які працюють, повинні мати машину, краще застосовувати. Дизель, що починає тягнути після 2500 оборотів в хвилину споживає як бензин, але не andr? ніколи, як і бензин...
tidus1985
24-10-2013, 21:29
ні, я esperesso погано, вже частина 1.6 бар на 2000 об, але, звичайно, я не можу мати потужність, яка може змусити мене, щоб повітря, введений пройшовши gt2256v за маховик оригінальний, але дме сильний навіть до 2000 об, не думати, надлишок турбіни лос-написання сильний після 2500 оборотів, але в декількох montero маховика, й зчеплення підходять і потро скористатися вихідна мо amessa в наявності, новий турбо вже при 1500 об
tidus1985
24-10-2013, 23:39
Сандро, на що у вас могли б ви сказати мені, до якої температури вони приходять колектори з gt2256v і 110mm3 дизель? Ті, чавуну витримують? Я вважаю, отримують по 600? чи доповнення?
Franky Sbrock
25-10-2013, 08:48
Насправді маховик і зчеплення оригінал, не reggerebbero всієї цієї пари, розроблена нова турбіна на низьких обертах.
ps: ви знаєте, слюда, скільки пара зможе підтримувати обмін оригінальне 1.9 jtd 8v? Я питаю, чому? я не знаю...
я думаю, між 400 і 450 нм без істотних змін, в обмін ж, що і раніше повністю надійно...
крім цього порогу потрібно вживати заходів..в тому числі спеціальне масло,керуванні і т. д. і т. д.....
ах.. я кажу про 6-ступінчаста C530 без діфф диференціал, звичайно,....
5-ступінчаста коробка передач замість jtd 8v встановлюється два типи курс, в залежності від того, чи що ? 115 або 120 к. 115 збирає fiat C510 ce ? трохи ніжний...120 підключає getrag ? майже неразрушими.....
tidus1985
25-10-2013, 09:20
До 400nm в 5м витримує цього, я впевнений, звичайно, ми говоримо про unncambio здоровим і не зношений
SandroMarciano
25-10-2013, 09:47
Насправді маховик і зчеплення оригінал, не reggerebbero всієї цієї пари, розроблена нова турбіна на низьких обертах.
ps: ви знаєте, слюда, скільки пара зможе підтримувати обмін оригінальне 1.9 jtd 8v? Я питаю, чому? я не знаю...
для пари, не турбуйтеся, ви вважаєте, що люди, виявляється 2.4 бар з gtb2260vk і не ламається нічого, проблема в цей момент стає двигуна...
Сандро, на що у вас могли б ви сказати мені, до якої температури вони приходять колектори з gt2256v і 110mm3 дизель? Ті, чавуну витримують? Я вважаю, отримують по 600? чи доповнення?
я ще не добрався, щоб виміряти температуру на виході, але друг, який працює з vnt17 і 1.9 бар з pi? те чи інше дизельного палива перевищує 950? у тяги 5а, - важливо, що, крім іншого, 147, а також IC pi? менше 156... Я, у всякому разі, я прокладання колекторів армовані, але в будь-якому випадку я уникаю довгих затяжок і я вже? у бюджеті IC повітря і води, система w/m, на мій погляд, необхідні, щоб мати, як мінімум, надійність?!
ні, я esperesso погано, вже частина 1.6 бар на 2000 об, але, звичайно, я не можу мати потужність, яка може змусити мене, щоб повітря, введений пройшовши gt2256v за маховик оригінальний, але дме сильний навіть до 2000 об, не думати, надлишок турбіни лос-написання сильний після 2500 оборотів, але в декількох montero маховика, й зчеплення підходять і потро скористатися вихідна мо amessa в наявності, новий турбо вже при 1500 об
мій, якщо цікаво-й? в 1.6 бар *2000rpm йде в ріст, відчуває себе явно ходів... видів передач в суд, але на моїй всього 1.5 бар, щоб сурмити маховик 5-го... (я поклав погано я теж!)... я думаю, що як тільки у мене можливість? крок до 2056 або 2260
tidus1985
25-10-2013, 11:28
Навіть мій сандро, решта під 1.6 бар на 2000 оборотів, але не перебуває досі ніколи не, в бадмінтон я вниз з дизель до 2500 оборотів ffinch? він не ходив? на маховик і зчеплення, coupe turbo 20, як турбіна, я просто і просуває, я піки максимальних 1.9 бар і стабільний 1.7 1.8 бар піків на 1.9 рідкісні, і це прекрасно, я не можу просити більше, з турбіни на підшипниках переході до elaborazionitroppo eestreme також в ****llo надійності? йдуть факти-й? виступи та враховуючи, що ? машина для сім'ї, я fermoqui, що ggi? va-й? що добре. Але colliooriginali витримують.gt2256 і ті час? У мене теж ущільнення trimetallica
Franky Sbrock
25-10-2013, 18:49
і я вже? у бюджеті IC повітря і води, система w/m, на мій погляд, необхідні, щоб мати, як мінімум, надійність?![/QUOTE]
У разі, якщо тут відбудеться creparsi або зламатися, IC, що succederebe? Хоча я помітив, що нові автомобілі montanto, типу на BMW M5 наступного покоління M3.
IC повітря/води ? дивно, я знаю, помітно знижує температуру повітря на впуску і зменшило б так дивно навіть turbolag.
мегамозок
25-10-2013, 18:55
мій, якщо цікаво-й? в 1.6 бар *2000rpm йде в ріст, відчуває себе явно ходів... видів передач в суд, але на моїй всього 1.5 бар, щоб сурмити маховик 5-го... (я поклав погано я теж!)... я думаю, що як тільки у мене можливість? крок до 2056 або 2260
Привіт Сандро-ти можеш мені пояснити/описати краще, ніж ці "хіти", які ви відчуваєте, є тип strattoni або постріли чути?
tidus1985
25-10-2013, 19:38
Привіт Сандро-ти можеш мені пояснити/описати краще, ніж ці "хіти", які ви відчуваєте, є тип strattoni або постріли чути?
пошук turbo sourge на youtube, і ви розумієте, що говорите
SandroMarciano
25-10-2013, 20:05
пошук turbo sourge на youtube, і ви розумієте, про що я попереджаю, навіть вібрація на ppedali у відповідність шуму, тягнути другий відчуває себе, принаймні, у 3-4 рази, якщо esgeri... (очевидно, відбувається в точці піку.
Про IC повітря, води, я не сумніваюся, для визначення, коли ви починаєте перепризначити екю ви піддаєте ризику щодо майбутніх проблем...
tidus1985
25-10-2013, 20:40
be завжди залежить від того, як ти догляд за компонентами стрес і як тримайте все під контролем, я, наприклад, не titromai з аква під 70? і масло під 70/80?, вірніше, навіть не я коли-небудь 2000 оборотів, завжди вимикаю 20 секунд, після чого двигун на холостому ходу, тільки масло синтетика кожні 15000 км, sengo постійно під контролем форсунок і корекції, що ви не більш 3,5 cme один раз, але 2-мало на cilindor 3
tidus1985
25-10-2013, 20:56
однак моя ніколи не sourge, але ти, що версія у вас? скільки у вас комплектація? моя trim 50 exducer 56 inducer 39.6 tip 4
SandroMarciano
29-10-2013, 07:29
однак моя ніколи не sourge, але ти, що версія у вас? скільки у вас комплектація? моя trim 50 exducer 56 inducer 39.6 tip 4
Я ж версії, висновок 156 2.4 JTD 150cv
tidus1985
29-10-2013, 09:17
Ви ж самі.мій, мені ніколи не йде в sourge дивно, але gi? на 2600 обертів тому майже 1.8 бар на швидко минуще, що є відмінності на провідниках, я труби IC сталі і фільтр kd1r
мегамозок
29-10-2013, 17:25
хлопці, як ви мені запропонували, я подивився відео на surge, практично відчувають себе з бочки, в результаті ударів, вірно?
tidus1985
29-10-2013, 18:37
В основному турбіна намагається ввести pi? повітря, скільки не вдається, і це викликає гідроудари, щоб повертатися ж сказав, грубо кажучи, і senolificabdo
мегамозок
29-10-2013, 19:57
В основному турбіна намагається ввести pi? повітря, скільки не вдається, і це викликає гідроудари, щоб повертатися ж сказав, грубо кажучи, і senolificabdo
senolificabdo:confused:
що це означає???
Відчуваєте, але в машині почуваються strattoni разом з бочки?
SandroMarciano
04-11-2013, 17:46
senolificabdo:confused:
що це означає???
Відчуваєте, але в машині почуваються strattoni разом з бочки?
Senolificando = спрощення. У strattoni я їх не відчуваю? позаду ви бачите-й? дим нормальний, напевно, якщо osassi ще більше? ви відчували б себе також strattonare.
tidus1985
25-11-2013, 22:17
мегамозок
25-11-2013, 22:27
Але не слід його можна закрити? відкрити його? PI? ? закрито іп? зменшити лад чи я помиляюся?
tidus1985
25-11-2013, 22:38
але люб'язно сандро, тепер я намагаюся скинути карти, pid, щоб не я цілком розумію їх експлуатації, тобто, на що вказують як значення між мм3 дизельного палива і оборотів? виправити? і який? якщо скидання налаштувань комунікаційних пар того, що я зрозумів ecu робить віру тільки до карт, геометрії, вірно? і не може дозволити вирішувати всі карти геометрію?
tidus1985
25-11-2013, 23:02
ви капусти до причини, щоб відкрити її intendu закрити його, плутати мене завжди, тому що підвищення відсоткових закриваю так мене бентежити!!
nasone147
26-11-2013, 13:08
Ааа от!!!!:-D
tidus1985
22-12-2013, 11:47
але цікаво, що в 3000 оборотів в хвилину, з 1.8/1.9 бару наддуву і 110mm3 дизельного палива вводять в датчик витрати повітря чуєте тільки 1290 мг всмоктуваного повітря? ? значення, яке може бути добре чи мій датчик витрати повітря істерики? значення до мінімуму, є правильними на 550mg
SandroMarciano
22-12-2013, 15:59
але цікаво, що в 3000 оборотів в хвилину, з 1.8/1.9 бару наддуву і 110mm3 дизельного палива вводять в датчик витрати повітря чуєте тільки 1290 мг всмоктуваного повітря? ? значення, яке може бути добре чи мій датчик витрати повітря істерики? значення до мінімуму, є правильними на 550mg
ніколи не чув насичення?
tidus1985
22-12-2013, 16:07
Ні, сандро, чесно кажучи, в цій області немає, ви можете пояснити його, будь ласка?
tidus1985
22-12-2013, 16:08
У всякому разі, я airbox kd1r з придихом, що рибалка поруч з коробкою запобіжників, рукав 22 см між турбіною і датчик витрати повітря силіконовий
SandroMarciano
23-12-2013, 08:43
проблема ? продиктовано тим, що датчик витрати повітря має свій діапазон експлуатації, який коливається від 1Volt 4.4, звичайно, ви повітря, щоб досягти значення pi? високий, більше не в ступені пі?, значення максимальне.
якщо ви хочете зійти з розуму можна montargli на датчик витрати повітря на 16v, що повинні бути розширені по-різному, звичайно, масштабуючи лінеаризації на maf (трохи, як ви з map при переході від то *2.5 бар, що *3bar)
Але більш або менш турбін, вони ж не тримають тиск, висока, я б узяв це на 2.4, чи потрібно мені його міняти, я робив більше коней
вибачте angelosp але турбін 2.4 монтує, не робити занадто багато змін all колектор?
я хотів би підключити її до моєї 147 1.9 jtd 115cv
вибачте angelosp але турбін 2.4 монтує, не робити занадто багато змін all колектор?
я хотів би підключити її до моєї 147 1.9 jtd 115cv
турбіна на 2.4 не монтується безпосередньо на колектор 1.9.....
потрібно редагувати в атаку....
турбіна на 2.4 не монтується безпосередньо на колектор 1.9.....
потрібно редагувати в атаку....
ви, я знаю, що nonmonta безпосередньо.. крім атаки, потрібно змінити щось ще?
msport (exil77grande)
24-05-2014, 23:16
ви, я знаю, що nonmonta безпосередньо.. крім атаки, потрібно змінити щось ще?
якийсь катетер, але нічого складного в тому, щоб хороший autoriparatore,однак, я тримаюся ідеї, що, якщо ви хочете збільшити не esageramente потужність jtd 115cv без втрати крутного моменту в нижньому турбіна на 2.4 і перебільшеними, хоча, що 150cv було б ідеально зробити якийсь невеликий банально змінити.