КПК

Перегляд Повної Версії : як і простий блокування ecu для читання в школі?? чого слід остерігатися?

Alecsx
25-09-2013, 00:07
кожен раз, коли я читаю на туристичне я прискорене серцебиття, сьогодні я дізнався, що, коли ви відкриваєте l' edc16c39, що гора zafira і saab 93 якщо ви не гріє добре, плоска сторона, ламають, трас і кинути .

CAXX ЗНАТИ, ПЕРШ ніж Я б НЕ РИЗИКУВАВ ТАК (завтра дізнаюся, що у мене комбі)

ви можете зробити обговорення все, що не робиться, щоб не блокувати ecu???
я шукав у мережі фото підключення bdm цієї ecu, але нічого, що наближається до реальності

ugoboss
25-09-2013, 07:24
це хороша ідея-нагріти всі блоки закриті силіконом, були в мережі, навіть з фільмів, які були побачити, як відкрити edc16, але не важким, почніть з протилежного боку від плоскій стороні і йти вперед поверх без напруги, а потім, коли він відкритий закрийте і спробуйте на машині, щоб побачити, якщо це все в порядку, щоб посилання bosch edc16 потім вони всі однакові, як посилання bdm , якщо у вас його schedino bhosc використовуйте то, і ви на місці.

sno74
25-09-2013, 08:29
не все в послідовний ви можете прочитати, зокрема opel.....як правило, edc16c39 в послідовний ви робите, звичайно, якщо ви працюєте в bdm ? все краще і краще, то для відкриття гріє добре, і я відкриваю план, то буває так, що деякі можуть зіпсувати ви повинні бути обережні, щоб не зігнути пхд в іншому випадку ви зробите з тріщини всередині, а потім ecu ? маршрут, якщо у вас є сумніви після відкриття роби, як сказав ugoboss підпирає кришку і подивитися, якщо автомобіль частина...........

Alecsx
26-09-2013, 21:06
отже на всіх, але після цього досвіду я вважаю, що я не ricapiter? більше. ебу маршрут, куплене на мої витрати........
нову все ок! я зігрівання добре недалеко і відкрито, м'яко. але після розставання ви можете читати і записувати в борг? я цей маршрут у мене є, вибитий один eprom здоровою, але flash не працює. ? нормально?

danny677
27-09-2013, 14:49
отже на всіх, але після цього досвіду я вважаю, що я не ricapiter? більше. ебу маршрут, куплене на мої витрати........
нову все ок! я зігрівання добре недалеко і відкрито, м'яко. але після розставання ви можете читати і записувати в борг? я цей маршрут у мене є, вибитий один eprom здоровою, але flash не працює. ? нормально?

звичайно, це залежить від треку, який ви ? перервана, якщо ? один з тих, що d? доступ до flash ? нормально, що не читайте/ пишіть

obd75
27-09-2013, 17:54
минулого тижня я відкрив в mjd8df нью-marelli 1.3, я помітив, що їх siggillante ? досить чіпкий scardarlo вирішена дуже мало порівняно з edc16 або mjtd 6f

ugoboss
27-09-2013, 18:09
минулого тижня я відкрив в mjd8df нью-marelli 1.3, я помітив, що їх siggillante ? досить чіпкий scardarlo вирішена дуже мало порівняно з edc16 або mjtd 6f

очі відкрити, тому що вони дуже крихкі, може статися так, що ви пошкодили плати, edc16 в порівняння rubustissime.

obd75
27-09-2013, 19:38
насправді я помітив,st? вивчення інструменту :
частина дозволяє мені блокувати в спокої? екю в крок, через отвори.
і частина тип пристрою, що ставить під дулом кришку і не v? в торкніться вкладки, так я уникаю будь-яких повзати за допомогою викрутки, що входить в спробі підняти кришку,

я впевнений, що навіть при нагріванні в борг герметик,сили, які ви повинні зробити, щоб відкрити ці ecu рано чи пізно ударом викрутки ставить мене в біді.

ugoboss
27-09-2013, 21:30
ви повинні спробувати заблокувати гребінь ебу разом на дні, так що, коли за важіль, щоб зняти кришку не зусилля на зварні деталі на платі.

Alecsx
28-09-2013, 00:28
я тільки що відкрив інший edc16 opel astra, я відчуваю себе в безпеці, але завтра, що я намагаюся виявимо, якщо я дізнався від моїх помилок.

Alecsx
28-09-2013, 00:31
звичайно, це залежить від треку, який ви ? перервана, якщо ? один з тих, що d? доступ до flash ? нормально, що не читайте/ пишіть
я маю на увазі, що bdm робить читання, але потім, коли я відкриваю щось не вистачає. не повинні не читати, коли ламається? або, якщо не хочеться читати, не працювати, але мати можливість читати? я не знаю, якщо було ясно,

ugoboss
28-09-2013, 07:08
я маю на увазі, що bdm робить читання, але потім, коли я відкриваю щось не вистачає. не повинні не читати, коли ламається? або, якщо не хочеться читати, не працювати, але мати можливість читати? я не знаю, якщо було ясно,

ви можете знати, чого не вистачає, коли " відкрити", адреса електронної пошти свідчення, які ви зробили в BDM.

baraldino
28-09-2013, 07:20
очі відкрити, тому що вони дуже крихкі, може статися так, що ви пошкодили плати, edc16 в порівняння rubustissime.

підтверджую, вони дуже крихкі і мені, на жаль ? довелося romperne 1 я помилково P2146 Напруга Конденсатора Є
електрична несправність;C. C. Маса, як ви думаєте ? ремонту?

ugoboss
28-09-2013, 07:31
підтверджую, вони дуже крихкі і мені, на жаль ? довелося romperne 1 я помилково P2146 Напруга Конденсатора Є
електрична несправність;C. C. Маса, як ви думаєте ? ремонту?

спробуйте ripassargli всі зварні шви pin-код позначення на платі, іноді crepano їх і, якщо вам пощастить, в резюме.

Alecsx
28-09-2013, 09:44
ви можете знати, чого не вистачає, коли " відкрити", адреса електронної пошти свідчення, які ви зробили в BDM.
мікро-та ок, але в flash чогось не вистачає, тому що не робить запалювання

ugoboss
28-09-2013, 10:40
у мене тільки один файл-ліжко в послідовний тільки з таблиці, які дорівнюють вашої, ви повинні знайти файл, повний ліжко в bdm для того, щоб відновити те, що не вистачає.

Alecsx
29-09-2013, 00:16
Спасибі Ugoboss але я вийшов . я замінив ecu з сумісних ж hw, але sw-різному . скопіював мікро
що, на щастя, був добре прочитаний тоді я пішов у saab, і мені поповнили все, що не вистачало. наврочити хоче, щоб у мене не було часу на те, щоб прочитати.
просто не можу мені цікаво побачити, яка частина відсутня, що не дозволяє запустити двигун.

sno74
29-09-2013, 02:37
отже, ви порушили ecu або ви переплутали з читання флеш я не зрозумів.....

Alecsx
29-09-2013, 09:20
Я зламав ecu, відкривши його , і, крім того, щоб замінити його у мене не було flash здоровим, чому? не читав повний.

ugoboss
29-09-2013, 09:24
Я зламав ecu, відкривши його , і, крім того, щоб замінити його у мене не було flash здоровим, чому? не читав повний.

у будь-якому випадку, не викинути, друг, деякий час тому була подібна проблема і він знайшов тих, хто йому' з поправкою.

sno74
29-09-2013, 10:55
ок, якщо файл мікро був хороший sw той recuperavi або в мережі, чи можна було зробити запит у банк даних, орі, однак, він прав ugoboss не кинути буде завжди добре, навіть для ремонту, інший перевіряє, добре поруч, де ? приклеєний, може бути, коли у вас відкрита у вас пошкоджений якийсь компонент .....