Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : як і просты блакавання ecu для чытання ў школе?? чаго варта асцерагацца?

Alecsx
25-09-2013, 00:07
кожны раз, калі я чытаю на экскурсійнае я пачашчанае сэрцабіцце, сення я даведаўся, што, калі вы адкрываеце l' edc16c39, што гара zafira, які і saab 93 калі вы не грэе добра, плоская бок, ламаюць, трас і кінуць .

CAXX ВЕДАЦЬ, ПЕРШ чым Я б НЕ РЫЗЫКАВАЎ ТАК (заўтра даведаюся, што ў мяне комбі)

вы можаце зрабіць абмеркаванне усе, што не робіцца, каб не блакаваць ecu???
я шукаў у сеткі фота падлучэння bdm гэтай ecu, але нічога, што набліжаецца да рэальнасці

ugoboss
25-09-2013, 07:24
гэта добрая ідэя-нагрэць ўсе блокі зачыненыя сіліконам, былі ў сетцы, нават з фільмаў, якія былі ўбачыць, як адкрыць edc16, але не цяжкім, пачніце з процілеглага боку ад плоскай баку і ісці наперад паверх без напружання, а затым, калі ен адкрыты зачыніце і паспрабуйце на машыне, каб убачыць, калі гэта ўсе ў парадку, каб спасылкі з bosch edc16 затым яны ўсе аднолькавыя, як спасылку bdm , калі ў вас яго schedino bhosc выкарыстоўвайце то, і вы на месцы.

sno74
25-09-2013, 08:29
не ўсе ў паслядоўны вы можаце прачытаць, у прыватнасці opel.....як правіла, edc16c39 у паслядоўны вы робіце, вядома, калі вы працуеце ў bdm ? усе лепш і лепш, то для адкрыцця грэе добра, і я адкрываю план, то бывае так, што некаторыя могуць сапсаваць вы павінны быць асцярожныя, каб не сагнуць пхд у адваротным выпадку вы зробіце з расколіны ўнутры, а затым ecu ? маршрут, калі ў вас есць сумневы пасля адкрыцця рабі, як сказаў ugoboss падпірае вечка і паглядзець, калі аўтамабіль parte...........

Alecsx
26-09-2013, 21:06
такім чынам на ўсіх, але пасля гэтага досведу я лічу, што я не ricapiter? больш. эбу маршрут, набытае на мае выдаткі........
новую усе ок! я саграванне добра недалека і адкрыта, мякка. але пасля растання вы можаце чытаць і запісваць у доўг? я гэты маршрут у мяне есць, выбіты адзін eprom здаровай, але flash не працуе. ? нармальна?

danny677
27-09-2013, 14:49
такім чынам на ўсіх, але пасля гэтага досведу я лічу, што я не ricapiter? больш. эбу маршрут, набытае на мае выдаткі........
новую усе ок! я саграванне добра недалека і адкрыта, мякка. але пасля растання вы можаце чытаць і запісваць у доўг? я гэты маршрут у мяне есць, выбіты адзін eprom здаровай, але flash не працуе. ? нармальна?

вядома, гэта залежыць ад трэка, які вы ? перапыненая, калі ? адзін з тых, што d? доступ да flash ? нармальна, што не чытайце/ пішыце

obd75
27-09-2013, 17:54
на мінулым тыдні я адкрыў у mjd8df нью-marelli 1.3, я заўважыў, што іх siggillante ? даволі чэпкі scardarlo вырашана вельмі мала ў параўнанні з edc16 або mjtd 6f

ugoboss
27-09-2013, 18:09
на мінулым тыдні я адкрыў у mjd8df нью-marelli 1.3, я заўважыў, што іх siggillante ? даволі чэпкі scardarlo вырашана вельмі мала ў параўнанні з edc16 або mjtd 6f

вочы адкрыць гэтыя, таму што яны вельмі далікатныя, можа здарыцца так, што вы пашкодзілі платы, edc16 ў параўнанне rubustissime.

obd75
27-09-2013, 19:38
на самай справе я заўважыў,st? вывучэнне інструмента :
частка дазваляе мне блакаваць ў спакоі? экю ў крок, праз адтуліны.
і частка тып прылады, што ставіць пад руляй крышку і не v? у краніце ўкладкі, дык я пазбягаю любых поўзаць з дапамогай адверткі, якая ўваходзіць у спробе падняць крышку,

я ўпэўнены, што нават пры награванні ў доўг герметык,сілы, якія вы павінны зрабіць, каб адкрыць гэтыя ecu рана ці позна ударам адверткі ставіць мяне ў бядзе.

ugoboss
27-09-2013, 21:30
вы павінны паспрабаваць заблакаваць грэбень эбу разам на дне, так што, калі за рычаг, каб зняць вечка не намаганні на зварныя дэталі на плаце.

Alecsx
28-09-2013, 00:28
я толькі што адкрыў іншы edc16 opel astra, я адчуваю сябе ў бяспецы, але заўтра, што я спрабую выявім, калі я даведаўся ад маіх памылак.

Alecsx
28-09-2013, 00:31
вядома, гэта залежыць ад трэка, які вы ? перапыненая, калі ? адзін з тых, што d? доступ да flash ? нармальна, што не чытайце/ пішыце
я маю на ўвазе, што bdm робіць чытанне, але затым, калі я адкрываю што-то не хапае. ці не павінны не чытаць, калі ламаецца? або, калі не хочацца чытаць, не працаваць, але мець магчымасць чытаць? я не ведаю, калі было ясна,

ugoboss
28-09-2013, 07:08
я маю на ўвазе, што bdm робіць чытанне, але затым, калі я адкрываю што-то не хапае. ці не павінны не чытаць, калі ламаецца? або, калі не хочацца чытаць, не працаваць, але мець магчымасць чытаць? я не ведаю, калі было ясна,

вы можаце ведаць, чаго не хапае, калі " адкрыць", адрас электроннай пошты паказанні, якія вы зрабілі ў BDM.

baraldino
28-09-2013, 07:20
вочы адкрыць гэтыя, таму што яны вельмі далікатныя, можа здарыцца так, што вы пашкодзілі платы, edc16 ў параўнанне rubustissime.

пацвярджаю, яны вельмі далікатныя і мне, на жаль ? давялося romperne 1 я па памылцы P2146 Напружанне Кандэнсатара Маецца
электрычная няспраўнасць;C. C. Маса, як вы думаеце ? рамонце?

ugoboss
28-09-2013, 07:31
пацвярджаю, яны вельмі далікатныя і мне, на жаль ? давялося romperne 1 я па памылцы P2146 Напружанне Кандэнсатара Маецца
электрычная няспраўнасць;C. C. Маса, як вы думаеце ? рамонце?

паспрабуйце ripassargli ўсе зварныя швы pin-код абазначэння на плаце, часам crepano іх і, калі вам пашанцуе, у рэзюмэ.

Alecsx
28-09-2013, 09:44
вы можаце ведаць, чаго не хапае, калі " адкрыць", адрас электроннай пошты паказанні, якія вы зрабілі ў BDM.
мікра-і ок, але ў flash чаго-то не хапае, таму што не робіць запальванне

ugoboss
28-09-2013, 10:40
у мяне толькі адзін файл-ложак у паслядоўны толькі з табліцы, якія роўныя вашай, вы павінны знайсці файл, поўны ложак у bdm для таго, каб аднавіць тое, што не хапае.

Alecsx
29-09-2013, 00:16
Дзякуй Ugoboss але я выйшаў . я замяніў ecu з сумяшчальных ж hw, але sw-рознаму . скапіяваў мікра
што, на шчасце, быў добра прачытаны тады я пайшоў у saab, і мне папоўнілі усе, што не хапала. сурочыць хоча, каб у мяне не было часу на тое, каб прачытаць.
проста не магу мне цікава ўбачыць, якая частка адсутнічае, што не дазваляе мне запусціць рухавік.

sno74
29-09-2013, 02:37
такім чынам, вы парушылі ecu ці вы пераблыталі з чытання флэш я не зразумеў.....

Alecsx
29-09-2013, 09:20
Я зламаў ecu, адкрыўшы яго , і, акрамя таго, каб замяніць яго ў мяне не было flash здаровым, чаму? не чытаў поўны.

ugoboss
29-09-2013, 09:24
Я зламаў ecu, адкрыўшы яго , і, акрамя таго, каб замяніць яго ў мяне не было flash здаровым, чаму? не чытаў поўны.

у любым выпадку, не выкінуць, адзін, некаторы час таму была падобная праблема і ен знайшоў тых, хто яму' з папраўкай.

sno74
29-09-2013, 10:55
ок, калі файл мікра быў добры ў sw той recuperavi або ў сеткі, ці можна было зрабіць запыт у банк дадзеных, крычы, аднак, ен мае рацыю ugoboss не кінуць будзе заўседы добра, нават для рамонту, іншы правярае, ці добра побач, дзе ? прылеплены, можа быць, калі ў вас адкрыта ў вас пашкоджаны якой-то кампанент .....