Прагляд Поўнай Версіі : як і просты блакавання ecu для чытання ў школе?? чаго варта асцерагацца?
кожны раз, калі я чытаю на экскурсійнае я пачашчанае сэрцабіцце, сення я даведаўся, што, калі вы адкрываеце l' edc16c39, што гара zafira, які і saab 93 калі вы не грэе добра, плоская бок, ламаюць, трас і кінуць .
CAXX ВЕДАЦЬ, ПЕРШ чым Я б НЕ РЫЗЫКАВАЎ ТАК (заўтра даведаюся, што ў мяне комбі)
вы можаце зрабіць абмеркаванне усе, што не робіцца, каб не блакаваць ecu???
я шукаў у сеткі фота падлучэння bdm гэтай ecu, але нічога, што набліжаецца да рэальнасці
гэта добрая ідэя-нагрэць ўсе блокі зачыненыя сіліконам, былі ў сетцы, нават з фільмаў, якія былі ўбачыць, як адкрыць edc16, але не цяжкім, пачніце з процілеглага боку ад плоскай баку і ісці наперад паверх без напружання, а затым, калі ен адкрыты зачыніце і паспрабуйце на машыне, каб убачыць, калі гэта ўсе ў парадку, каб спасылкі з bosch edc16 затым яны ўсе аднолькавыя, як спасылку bdm , калі ў вас яго schedino bhosc выкарыстоўвайце то, і вы на месцы.
не ўсе ў паслядоўны вы можаце прачытаць, у прыватнасці opel.....як правіла, edc16c39 у паслядоўны вы робіце, вядома, калі вы працуеце ў bdm ? усе лепш і лепш, то для адкрыцця грэе добра, і я адкрываю план, то бывае так, што некаторыя могуць сапсаваць вы павінны быць асцярожныя, каб не сагнуць пхд у адваротным выпадку вы зробіце з расколіны ўнутры, а затым ecu ? маршрут, калі ў вас есць сумневы пасля адкрыцця рабі, як сказаў ugoboss падпірае вечка і паглядзець, калі аўтамабіль parte...........
такім чынам на ўсіх, але пасля гэтага досведу я лічу, што я не ricapiter? больш. эбу маршрут, набытае на мае выдаткі........
новую усе ок! я саграванне добра недалека і адкрыта, мякка. але пасля растання вы можаце чытаць і запісваць у доўг? я гэты маршрут у мяне есць, выбіты адзін eprom здаровай, але flash не працуе. ? нармальна?
danny677
27-09-2013, 14:49
такім чынам на ўсіх, але пасля гэтага досведу я лічу, што я не ricapiter? больш. эбу маршрут, набытае на мае выдаткі........
новую усе ок! я саграванне добра недалека і адкрыта, мякка. але пасля растання вы можаце чытаць і запісваць у доўг? я гэты маршрут у мяне есць, выбіты адзін eprom здаровай, але flash не працуе. ? нармальна?
вядома, гэта залежыць ад трэка, які вы ? перапыненая, калі ? адзін з тых, што d? доступ да flash ? нармальна, што не чытайце/ пішыце
на мінулым тыдні я адкрыў у mjd8df нью-marelli 1.3, я заўважыў, што іх siggillante ? даволі чэпкі scardarlo вырашана вельмі мала ў параўнанні з edc16 або mjtd 6f
на мінулым тыдні я адкрыў у mjd8df нью-marelli 1.3, я заўважыў, што іх siggillante ? даволі чэпкі scardarlo вырашана вельмі мала ў параўнанні з edc16 або mjtd 6f
вочы адкрыць гэтыя, таму што яны вельмі далікатныя, можа здарыцца так, што вы пашкодзілі платы, edc16 ў параўнанне rubustissime.
на самай справе я заўважыў,st? вывучэнне інструмента :
частка дазваляе мне блакаваць ў спакоі? экю ў крок, праз адтуліны.
і частка тып прылады, што ставіць пад руляй крышку і не v? у краніце ўкладкі, дык я пазбягаю любых поўзаць з дапамогай адверткі, якая ўваходзіць у спробе падняць крышку,
я ўпэўнены, што нават пры награванні ў доўг герметык,сілы, якія вы павінны зрабіць, каб адкрыць гэтыя ecu рана ці позна ударам адверткі ставіць мяне ў бядзе.
вы павінны паспрабаваць заблакаваць грэбень эбу разам на дне, так што, калі за рычаг, каб зняць вечка не намаганні на зварныя дэталі на плаце.
я толькі што адкрыў іншы edc16 opel astra, я адчуваю сябе ў бяспецы, але заўтра, што я спрабую выявім, калі я даведаўся ад маіх памылак.
вядома, гэта залежыць ад трэка, які вы ? перапыненая, калі ? адзін з тых, што d? доступ да flash ? нармальна, што не чытайце/ пішыце
я маю на ўвазе, што bdm робіць чытанне, але затым, калі я адкрываю што-то не хапае. ці не павінны не чытаць, калі ламаецца? або, калі не хочацца чытаць, не працаваць, але мець магчымасць чытаць? я не ведаю, калі было ясна,
я маю на ўвазе, што bdm робіць чытанне, але затым, калі я адкрываю што-то не хапае. ці не павінны не чытаць, калі ламаецца? або, калі не хочацца чытаць, не працаваць, але мець магчымасць чытаць? я не ведаю, калі было ясна,
вы можаце ведаць, чаго не хапае, калі " адкрыць", адрас электроннай пошты паказанні, якія вы зрабілі ў BDM.
baraldino
28-09-2013, 07:20
вочы адкрыць гэтыя, таму што яны вельмі далікатныя, можа здарыцца так, што вы пашкодзілі платы, edc16 ў параўнанне rubustissime.
пацвярджаю, яны вельмі далікатныя і мне, на жаль ? давялося romperne 1 я па памылцы P2146 Напружанне Кандэнсатара Маецца
электрычная няспраўнасць;C. C. Маса, як вы думаеце ? рамонце?
пацвярджаю, яны вельмі далікатныя і мне, на жаль ? давялося romperne 1 я па памылцы P2146 Напружанне Кандэнсатара Маецца
электрычная няспраўнасць;C. C. Маса, як вы думаеце ? рамонце?
паспрабуйце ripassargli ўсе зварныя швы pin-код абазначэння на плаце, часам crepano іх і, калі вам пашанцуе, у рэзюмэ.
вы можаце ведаць, чаго не хапае, калі " адкрыць", адрас электроннай пошты паказанні, якія вы зрабілі ў BDM.
мікра-і ок, але ў flash чаго-то не хапае, таму што не робіць запальванне
у мяне толькі адзін файл-ложак у паслядоўны толькі з табліцы, якія роўныя вашай, вы павінны знайсці файл, поўны ложак у bdm для таго, каб аднавіць тое, што не хапае.
Дзякуй Ugoboss але я выйшаў . я замяніў ecu з сумяшчальных ж hw, але sw-рознаму . скапіяваў мікра
што, на шчасце, быў добра прачытаны тады я пайшоў у saab, і мне папоўнілі усе, што не хапала. сурочыць хоча, каб у мяне не было часу на тое, каб прачытаць.
проста не магу мне цікава ўбачыць, якая частка адсутнічае, што не дазваляе мне запусціць рухавік.
такім чынам, вы парушылі ecu ці вы пераблыталі з чытання флэш я не зразумеў.....
Я зламаў ecu, адкрыўшы яго , і, акрамя таго, каб замяніць яго ў мяне не было flash здаровым, чаму? не чытаў поўны.
Я зламаў ecu, адкрыўшы яго , і, акрамя таго, каб замяніць яго ў мяне не было flash здаровым, чаму? не чытаў поўны.
у любым выпадку, не выкінуць, адзін, некаторы час таму была падобная праблема і ен знайшоў тых, хто яму' з папраўкай.
ок, калі файл мікра быў добры ў sw той recuperavi або ў сеткі, ці можна было зрабіць запыт у банк дадзеных, крычы, аднак, ен мае рацыю ugoboss не кінуць будзе заўседы добра, нават для рамонту, іншы правярае, ці добра побач, дзе ? прылеплены, можа быць, калі ў вас адкрыта ў вас пашкоджаны якой-то кампанент .....