Перегляд Повної Версії : Fiat Doblo 1.9 знайшли карту ..... була дивною і галасливій
faberecu
23-09-2013, 19:27
У суботу вранці приходить механік проблема в Body ..... мораль кабелю від короткого ок вирішена в 10 хв
каже мені, що навіть вони відображень і т. д. і т. д. і т. д., використовуючи де-умови досить мальовничі і чистої фантазії ....
проте, шанувальники "Сволоти всередині" я питаю : "я Можу бачити, мені цікаво"
коротше читаю
comparo з орі в мережі
MEU DEU!!!!
місце на карті! вам коментар
blackwolf76
23-09-2013, 23:00
Це мені дав кроком до добре мені буде... тобто він стріляв чергами, де бив, бив...
Знайти надбавки в розмірі 120% до 6 нм load я не був ніколи.
На жаль, є люди, які роблять гроші (пошкоджень) легко, поклавши руку так, нелогічно і без, як мінімум, знання того, що ви робите. Я капітан кілька разів автомобілі з димом вихлопних газів, які, здається, старі один td в 90-х... з карти, що, м'яко кажучи, жалюгідний ? комплімент, і, що ви заплатили, навіть 300 євро.
madonna mia!!! і що ???!! але ці ciruzzo або mappator роблять у стовпчик!!! кроком по часу більш ніж на 1500 очок, карту тиску в рампі, що сказати, смішний і трохи, і, не торкаючись обмежувачі rail....обмежувач диму, який, здається, зробив божевільний під амфетаміном.....не кажучи вже про lim пара......і тиску turbo 2,1 бар!!! але те, що вони думали, що робити???
найпрекрасніше для вас? і що карту педаль і всі наречені.....ahahahahahahahahahahhaahah!!
по-моєму, коли вони в тому, zozzeria crdvano зробити відмінну роботу....ahahahahaha...бідні ми....
faberecu
23-09-2013, 23:47
ви повинні були чути промов ... я повернувся в машину 30 хв після 5 хв, щоб знайти файл, ori 10 сміх інше на мапу
принаймні, мали гарний смак, щоб сказати, що він був з іншої машини , прогресивна мовчить, і навіть не курив!!!
я сказав йому:
хочете правду? чи я вам повинен сказати, брехня!!!
? скандал!! не інше!!
він offendendo
тут ламається форсунок і насосів hp , турбіна ? диво, що він ще крутиться!
він насправді я змінилася, турбіна , форсунки , насос hp
blackwolf, не образити людей похилого віку, td , моя славна точка td з інтеркулером Domo турбіни змінюється конічної 5 розтягується cams форинта атмосферне , обертової маси збалансований маховик allegerito, посиленого зчеплення ,форсунок і насосів змінені
стріляв, 5000 об. / хв , мало диму і пішла від страху 1.5 бар turbo голову полірованою поверхнею і з'єднана guidavalvole точені конічні в кінці спортивної вихлопної 4 гальма дискові вентильовані ant оздоблення etcc, алюмінієві ободи 7x15" 195 45 avon-транспортних пригод було 1700 cc був в бороду на місце jtd, зіставлений!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ясно, жарт!!
bh? якщо ми хочемо говорити про один я одна з двигуна 1.9 td тип granturismo змінено з насоса і форсунок alfa 164 2.5 td, chargercooler(повітря-вода інтеркулер) для citroen xm 2.5,турбіна idrida gt28/T3, отриманих nissan patrol 2.8 td шляху до здоров'я вода,1,7 імпульс з сверхповышения автомобіль побудований з інжектором від dedra 1.8 заявлено, що в 2,1-2,2 пік, cammes з tempra 1,9 d, etc,etc,etc....гарний монстр.....
шкода обмін оригінальний приводні вали, що ви macinavano після декількох кілометрів.....
? у suonavavo великий на renault 5 gt turbo і турбо.і певного часу...
blackwolf76
24-09-2013, 00:24
hhehe... згадуючи ne проходять прекрасні спогади для голови.
Тоді, щоб весело провести час досить було один тринадцять і giravire і rubinettino...? майже завжди куріння було неконтрольованим, або краще, ви бачили образотворчих ви курите, що було дуже приємно, приховувати дорогу.
Так, щоб запам'ятати, краще я на uno i turbo.і 1.3 '87... і в той час я був трохи більше? що дорослий, з головою вже? дуже теплий, враховуючи, що я прийшов зі світу двох коліс 2t оброблені.
Двигун з робочим об'ємом циліндрів двигуна збільшилася з 1.4, турбіна daily, до якої rifeci з нуля колектор двигуна і зливної фланець, з сверхповышения ремесло, підключений до электромагниту, ніж для газової системи допомоги внутрішнього перемикача, який відкрив одночасно п'ятий інжектор, отриманих Vw підключений до індикатора тиску турбо, що Один був встановлений на впускний колектор, і відкрив на 0,7 бар, а распредвал в ритм 1.5, що вона встала, плюс, і передач розтягується на шестерня і вінець взяті обмін Регати TD. Коли починав дути turbo і перевищила порогове значення 0,7 тиску, що відкриває п'ятий інжектор було страшно...
На жаль в той час не було коштів, щоб втрутитися на електроніку...
faberecu
24-09-2013, 00:33
hahahahaha серії, якщо не мертві нам не подобаються ......мені було цікаво з delta integrale 16v, а потім з сьєрра-cw 4x4, з яким я звичайно багато років , bang фланці дебютний дебютний хороші спогади + вразив був cw, дійсно, є велика машина
я пам'ятаю, в матчі чемпіонату італії останній рік затвердження дати заробітної плати в різних mtzu і Subaru, а також " дельта " в групі N
legendaryslave
24-09-2013, 22:01
міфічний тиску турбо :cool:
nasone147
24-09-2013, 22:24
faberecu
25-09-2013, 13:17
ні особисто знав "Тюнер" сміятися, щоб зарозумілість , скривдив мене, чому? я сказав йому, 30% того, що я думав,
overbooster
20-06-2014, 00:52
хороші часи 90-х років :o
механік 85
25-06-2014, 00:36
але мені цікаво, ця машина, як назад йти не здогадався, навіть не booooo