Прагляд Поўнай Версіі : Fiat Doblo 1.9 знайшлі карту ..... была дзіўнай і шумнай
faberecu
23-09-2013, 19:27
У суботу раніцай прыходзіць механік праблема ў Body ..... мараль кабеля ад кароткага ок вырашана ў 10 мін
кажа мне, што нават яны адлюстраванняў і г.д. і г.д. і г.д., выкарыстоўваючы дэ-умовы даволі маляўнічыя і чыстай фантазіі ....
аднак, прыхільнікі "Сволачы ўнутры" я пытаюся : "я Магу бачыць, мне цікава"
карацей чытаю
comparo з врі ў сеткі
MEU DEU!!!!
месца на мапе! вам каментар
blackwolf76
23-09-2013, 23:00
Гэта мне даў крокам да добра мне будзе... гэта значыць ен страляў чэргамі, дзе біў біў...
Знайсці надбаўкі ў памеры 120% да 6 нм load я не быў ніколі.
На жаль, есць людзі, якія робяць грошы (і пашкоджанняў) легка, паклаўшы руку так, нелагічна і без, як мінімум, пазнанне таго, што вы робіце. Я капітан некалькі разоў аўтамабілі з дымам выхлапных газаў, якія, здаецца, старыя адзін td ў 90-х... з карты, што, мякка кажучы, бездапаможныя ? камплімент, і, што вы заплацілі, нават 300 еўра.
madonna mia!!! і што ???!! але гэтыя ciruzzo або mappator робяць у слупок!!! крокам па часе больш чым на 1500 ачкоў, карту ціску ў рампы, што сказаць, смешны і трохі, і, не дакранаючыся абмежавальнікі rail....абмежавальнік дыму, які, здаецца, зрабіў вар'ят пад амфетамінам.....не кажучы ўжо пра lim пара......і ціску turbo 2,1 бар!!! але тое, што яны думалі, што рабіць???
самае выдатнае для вас? і што карту педаль і ўсе нявесты.....ahahahahahahahahahahhaahah!!
па-мойму, калі яны ў тым, zozzeria crdvano зрабіць выдатную працу....ahahahahaha...бедныя мы....
faberecu
23-09-2013, 23:47
вы павінны былі чуць прамоў ... я вярнуўся ў машыну 30 мін пасля 5 мін, каб знайсці файл, ori 10 смех астатняе на карту
па крайняй меры, мелі добры густ, каб сказаць, што ен быў з іншай машыны , прагрэсіўная маўчыць, і нават не паліў!!!
я сказаў яму:
хочаце праўду? ці я вам павінен сказаць, хлусня!!!
? скандал!! не іншае!!
ен offendendo
тут ламаецца фарсунак і помпа hp , турбіна ? цуд, што ен яшчэ круціцца!
ен на самай справе я змянілася, турбіна , фарсункі , і помпа hp
blackwolf, не пакрыўдзіць старых, td , мая слаўная кропка td з интеркулером Domo турбіны змяняецца канічнай 5 расцягваецца cams форынта атмасферны , якая верціцца масы збалансаваны махавік allegerito, ўзмоцненага счаплення ,фарсунак і помпа зменены
страляў, 5000 аб. / мін , мала дыму і пайшла ад страху 1.5 бар turbo галаву паліраванай паверхняй і злучаная guidavalvole точеные канічныя у канцы спартыўнай выхлапной 4 тормазы дыскавыя вентыляваныя ant аздабленне etcc, алюмініевыя ободы 7x15" 195 45 avon-транспартных здарэнняў было 1700 cc быў у бараду на месца jtd, сопоставленный!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ясна, жарт!!
bh? калі мы хочам казаць аб Адным я адно з рухавіка 1.9 td тып granturismo зменены з помпы і фарсунак alfa 164 2.5 td, chargercooler(паветра-вада інтэркулер) для citroen xm 2.5,турбіна idrida gt28/T3, атрыманых nissan patrol 2.8 td шляху да здароўя вада,1,7 імпульс з сверхповышения аўтамабіль пабудаваны з инжектором ад dedra 1.8 заяўлена, што ў 2,1-2,2 пік, cammes з tempra 1,9 d, etc,etc,etc....прыгожы монстар.....
шкада абмен арыгінальны прывадныя валы, што вы macinavano пасля некалькіх кіламетраў.....
? у suonavavo вялікі на renault 5 gt turbo і турба.і да пэўнага часу...
blackwolf76
24-09-2013, 00:24
hhehe... успамінаючы ne праходзяць выдатныя ўспаміны для галавы.
Тады, каб весела правесці час дастаткова было адзін трынаццаць і giravire і rubinettino...? амаль заўседы курэнне было некантралюемым, або лепш, вы бачылі выяўленчых вы паліце, што было вельмі прыемна, хаваць дарогу.
Так, каб запомніць, лепш я на uno turbo i.і 1.3 '87... і ў той час я быў крыху больш? што дарослы, з галавой ужо? вельмі цеплы, улічваючы, што я прыйшоў са свету двух колаў 2t апрацаваны.
Рухавік з рабочым аб'емам цыліндраў рухавіка павялічылася з 1.4, турбіна daily, да якой rifeci з нуля калектар рухавіка і зліўны фланец, з сверхповышения рамяство, падлучаны да электромагниту, чым для газавай сістэмы дапамогі ўнутранага пераключальніка, які адкрыў адначасова пяты інжэктар, атрыманых Vw падлучаны да індыкатару ціску турба, што Адзін быў усталяваны на впускной калектар, і адкрыў на 0,7 бар, а распредвал ў рытм 1.5, што яна ўстала, плюс, і перадач расцягваецца на шасцярня і вянок ўзятыя абмен Рэгаты TD. Калі пачынаў дзьмуць turbo і перавысіў парогавае значэнне 0,7 ціску, што адкрывае пяты інжэктар было страшна...
На жаль, у той час не было сродкаў, каб выступіць на электроніку...
faberecu
24-09-2013, 00:33
hahahahaha серыі, калі не мертвыя нам не падабаюцца ......мне было цікава з delta integrale 16v, а затым з сьера-cw 4x4, з якім я вядома шмат гадоў , bang фланцы дэбютны дэбютны добрыя ўспаміны + ўразіў быў cw, сапраўды, есць вялікая машына
я памятаю, у матчы чэмпіянату італіі апошні год зацвярджэння даць заработнай платы ў розных mtzu і Subaru, а таксама " дэльта " у групе N
legendaryslave
24-09-2013, 22:01
міфічны ціску турба :cool:
nasone147
24-09-2013, 22:24
faberecu
25-09-2013, 13:17
няма асабіста ведаў "Цюнэр" смяяцца, каб ганарлівасць , пакрыўдзіў мяне, чаму? я сказаў яму, 30% таго, што я думаў,
overbooster
20-06-2014, 00:52
добрыя часы 90-х гадоў :o
механік 85
25-06-2014, 00:36
але мне цікава, гэтая машына, як таму ісці не здагадаўся, нават не booooo