Перегляд Повної Версії : Вітаю всіх.
Привіт.
Вони Миколу, 32-річний громадянин молдови, але проживає в Італії вже 11 років. Любитель електроніки в цілому, але перш, ніж автомобілів. Я почав з купівлі УПА, CAR PROG, AUTOCOM. Я підписався на одну хвилю першим італійці і росіяни. В майбутньому думаю відкрити невеликий цех електрики в моїй країні.
msport (exil77grande)
23-09-2013, 19:12
привіт і ласкаво просимо,розкажіть вашій нинішній професії, і в якому місті ви живете.
привіт і ласкаво просимо,розкажіть вашій нинішній професії, і в якому місті ви живете.
він правий.. плаття prov Верона-комуна-Комуна. По професії я Баланс-слюсарем, теслею.
nolaru, ви не маєте дозволу отримати доступ до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:
Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.
як ніколи?
rosspigna
23-09-2013, 22:21
ласкаво просимо.
nolaru, ви не маєте дозволу отримати доступ до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:
Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.
як ніколи я не можу скачати нічого???
carlo abarth
23-09-2013, 22:33
ласкаво просимо!
Ласкаво просимо...
Дякую, дуже приємно.
davidehfnos
24-09-2013, 12:05
добре приїхав, між нами
привіт, ласкаво просимо.......