Перегляд Повної Версії : Scodifica Загальної Renault Clio 1.5 Delphi
cristianbomberos
23-09-2013, 15:10
Привіт всім,
Я хотів би знати, якщо хтось може мені допомогти, щоб scodifica цілому, якщо можна було її система монтується на
Renault Clio 1.5 Dci Ебу Delphi
Спасибі всім
Що tip'або ебу Delphi ?..?
cristianbomberos
23-09-2013, 15:24
Очевидно, що ідіот, що вибачте
DDCR
DDCR тільки частково, я не міг, див. сайт де купити емулятори, але я думаю, що загальне не може привіт
Ні, тихо, в усякому разі, я знаю, що він правий scinti.....разом я нічого не маю, навіть я...
разом ми назад без проблем....емулятор процесора...працює на 100%
motorsport
10-10-2013, 23:22
я підтверджую, разом nisba,тільки на лукас DCU3R все!!
cristianbomberos
12-10-2013, 07:20
Спасибі, хлопці за відповіді, тепер я бачив фото, що опубліковано SGHERRY і я зрозумів, де помилявся з емулятором,в моїй інформації не з'? написав підняти висновок 10 процесора, але бенс? тільки saldarci провід, ось чому? не risolvevo спасибі, хлопці допомога
Чи можу я дізнатися, де ви придбали цей емулятор, дякую, хороша робота для всіх
cristianbomberos
12-10-2013, 09:02
Я беру універсальний EcuVonix ? ідеальний і не пропускає хід
Я перегляду pdf ecuvonix чи можу я запитати, який ecu див. для установки емулятора спасибі
Вибачте, я вирішив для pdf інше питання : форсунки йдуть, перекодовані ? з повагою
здрастуйте,ви повинні кодувати їх,навіть xe' ви повинні зробити часткове....
Ок, привіт і хорошу роботу
Привіт...Так, вони ragionissimo інші, я забув, це рішення. Бо я випадково пару минулого тижня, і я зробив за допомогою цього методу, інший сьогодні, і, даючи мені проблема, встановлений емулятор, як pdf, змінена пам'ять за допомогою спеціальної програми, вироблено кодування форсунок, машина не заводиться, якщо я ставлю тільки наряд ключа, але якщо я кладу пульт поруч...на діагностиці помилок немає. Pin immo 10 процесора я підняв, як він говорить, але зі мною відбувається те, що я написав вище. Для кого-то ? gi? траплялося.?
пробач мене
riapro обговорення
у мене проблема з clio 1,5 dci з delphi ddcr
я хотів встановити емулятор, але " з інструкції, вимагає читати 25080 для зміни рядків.
я читав файл, але, здається, діва в e2p, чи я помиляюся? всі FF....
я можу спробувати написати,на вашу думку, файл у e2p інший e2p ???
або, можливо, файл вже з частковою?
Заздалегідь спасибі....
На практиці ці scodifiche працюють так: читати файл в e2p, процесів з sw, що робить діва, і повторіть пам'яті, встановіть емулятор ecu, покладіть під машину і при включенні файлів, пам'яті e2p вихід діви резюме код емулятора. Файл e2p Оригіналі не може бути дівою, якщо все FF, це означає, що ви не прочитали файл.
Ви праві
Я зрозумів, що я не міг читати e2p
Зараз у мене інша проблема...
Я встановив емулятор згідно схеми, однак індикатор продовжує швидко блимати коли я включаю картину
На емуляторі мені не горить синій світлодіод, але тільки білий.
Тепер я сумніваюся
Я припускав, що ЕБУ був без can - ecu з-за e2p 25080 потім я слідував тим інструкцій,...
Але якщо б wit can?...
Від того, що я можу зрозуміти?
Ще раз дякую, хто може мені допомогти
Ідеально... я Думаю, що я зрозумів, що надходять емулятора. Ви краще запитайте їх, щоб зрозуміти, який тип автомобіля у вас є, якщо в лінії CAN чи ні. У будь-якому випадку, перевірте, чи добре ви закрили всі перемички правильно, а файл ти добре написав.
дякую
тільки risolvoposto рішення
спасибі всім, але це