Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica Агульнай Renault Clio 1.5 Delphi
cristianbomberos
23-09-2013, 15:10
Прывітанне ўсім,
Я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа мне дапамагчы, каб scodifica агульнай складанасці, калі можна было яе сістэма мантуецца на
Renault Clio 1.5 Dci Эбу Delphi
Дзякуй усім
Што tip'або эбу Delphi ?..?
cristianbomberos
23-09-2013, 15:24
Відавочна, што ідыет, прабачце
DDCR
DDCR толькі часткова, я не мог, гл. сайт, дзе купіць эмулятары, але я думаю, што агульнае не можа прывітанне
Няма, ціха, ва ўсякім выпадку, я ведаю, што ен мае рацыю scinti.....разам я нічога не маю, нават я...
разам мы таму без праблем....эмулятар на працэсар...працуе на 100%
motorsport
10-10-2013, 23:22
я пацвярджаю, разам nisba,толькі на лукас DCU3R усяго!!
прывітанне,зірнуць...5661
cristianbomberos
12-10-2013, 07:20
Дзякуй, хлопцы за адказы, цяпер я бачыў фота, што апублікавана SGHERRY і я зразумеў, дзе памыляўся з эмулятарам,у маей інфармацыі не c'? напісаў падняць выснову 10 працэсара, але бенс? толькі saldarci провад, вось чаму? не risolvevo дзякуй, хлопцы дапамогу
Ці магу я даведацца, дзе вы набылі гэты эмулятар, дзякуй, добрая праца для ўсіх
cristianbomberos
12-10-2013, 09:02
Я бяру універсальны EcuVonix ? ідэальны і не прапускае ход
Я прагляду pdf ecuvonix ці магу я спытаць, які ecu гл. для ўстаноўкі эмулятара дзякуй
Прабачце, я вырашыў для pdf іншае пытанне : фарсункі ідуць, перекодированные ? з павагай
добры дзень,вы павінны кадаваць іх,нават xe' вы павінны зрабіць частковае....
Ок, прывітанне і добрую працу
Прывітанне...Так, яны ragionissimo іншыя, я забыўся, гэта рашэнне. Бо я выпадкова пару на мінулым тыдні, і я зрабіў з дапамогай гэтага метаду, сення іншы, і, даючы мне праблема, усталяваны эмулятар, як pdf, змененая памяць з дапамогай спецыяльнай праграмы, выраблена кадаваньне фарсунак, машына не заводзіцца, калі я стаўлю толькі нарад ключа, але калі я кладу пульт побач...на дыягностыцы памылак няма. Pin immo 10 працэсара я падняў, як ен кажа, але са мной адбываецца тое, што я напісаў вышэй. Для каго-то ? gi? здаралася.?
прабач мяне
riapro абмеркаванне
у мяне праблема з clio 1,5 dci з delphi ddcr
я хацеў ўсталяваць эмулятар, але " з інструкцыі, патрабуе чытаць 25080 для змены радкоў.
я чытаў файл, але, здаецца, дзева ў e2p, ці я памыляюся? усе FF....
я магу паспрабаваць напісаць,па вашаму думку, файл e2p іншы e2p ???
або, магчыма, файл ужо з частковай?
Дзякуй загадзя....
На практыцы гэтыя scodifiche працуюць так: чытаць файл у e2p, працэсаў з sw, што робіць дзева, і паўтарыце памяці, усталюйце эмулятар ecu, пакладзеце пад машыну і пры ўключэнні файлаў, памяці e2p выхад панны рэзюмэ код эмулятара. Файл e2p Арыгінале не можа быць нявінніцай, калі ўсе FF, гэта азначае, што вы не прачыталі файл.
Вы маеце рацыю
Я зразумеў, што я не мог чытаць e2p
Цяпер у мяне іншая праблема...
Я усталяваў эмулятар паводле схемы, аднак індыкатар працягвае хутка міргаць калі я ўключаю карціну
На эмулятары мне не гарыць сіні святлодыед, але толькі белы.
Цяпер я сумняваюся
Я меркаваў, што ЭБУ быў без can ecu з-за e2p 25080 затым я ішоў тым інструкцыям,...
Але калі б wit can?...
Ад таго, што я магу зразумець?
Яшчэ раз дзякуй загадзя, хто можа мне дапамагчы
Ідэальна... я Думаю, што я зразумеў, што паступаюць эмулятара. Вы лепш спытайце іх, каб зразумець, які тып аўтамабіля ў вас есць, калі ў лініі CAN або няма. У любым выпадку, калі ласка, праверце, ці добра вы закрылі ўсе перамычкі правільна, а файл ты добра напісаў.
дзякуй
толькі risolvoposto рашэнне
дзякуй усім, але гэта