Перегляд Повної Версії : ssangyong Rexton 2700 xdi скидання олії з турбіни після перепризначення
привіт всім, сьогодні я ? повернувся, щоб саме один rexton з відображення легенів, що представляє скидання масла від турбіни до коробки фільтра.
може бути провиною Карту я ? тільки стара турбіна на 230 000 км, тільки те, що пам'ятаю, що 4 місяці тому, коли я зіставлена турбіна була абсолютно сухою .
особисто я вважаю, що це надівається натовп, але я б не став недооцінювати нічого.
наприклад, машина не тому пасмо диму, абсолютний нуль . що це каталізатор забитий?
від'єднати шланг парів, що від двигуна йде в трубку всмоктування з двигуном приємно теплою, і перевіряє, що l? не витікання надлишкового пара, нафти, якщо ? так ви можете спробувати, щоб насамперед замінити масло з гарною якістю, можливо, з технічні характеристики mercedes(бачив, що двигун цієї машини ?)якщо там робили? продовжує плювати теж пара, ви повинні спробувати, щоб очистити і/або замінити фільтр парів, що st? у кришці клапанів, якщо добре пам'ятаю...
факт eutotagliandato масло в ашані , завтра мені докази, що я sugerisci .
СПАСИБІ МАНРО
масло в ашані добре готувати чіпси не для авто..... це, безумовно, має системи вентиляції картера двигуна змащують....
faberecu
23-09-2013, 13:52
Mammmmaaaaaaaaaa Масла ? життя для двигунів!!! перше правило Олія першого ... і часто міняти , життя для турбін, зокрема , я бачив страшні речі, навіть з маслами, кращі , подивитися focus 110. 5 турбін маршрутів
в 5 тисяч км! якщо у вас був coreassi недолік мастила може бути прийнято гра , розрив ? поблизу, якщо ? від турбіни , якщо у вас є фап , з картку (яку я не бачив ), ви можете мати насичений fap , і ви можете знайти масла і дизпалива в піддоні,перевіряє ? збільшили ****llo dell масла ..... і okkio в карту тиску turbo
всі припущення можуть бути правильними (масло не добре, карту, fap забиті, etc.etc..), але давайте не забувати, що ця турбіна має 230.000 км, потім своє життя прожите, і що карту може лише підкреслив, що його зносу.
відповідно автомобіль має 230.000 км і відповідно турбіна але турбіна навіть якщо сильно зношений, не плює масло в повітряний фільтр...якщо може виплюнути масло в системі тиск cio? труби,інтеркулер,колектори всмоктування та ін...
з одного боку я був clinte з jeep patriot двигун vm 2.8 crdi, який поскаржився на витрату масла і забруднення повітряного фільтра, і навіть fumosita синій типовий витрата масла надмірно....двигун мав ті ж км більш або менш rexton в питанні....і навіть l? спочатку ми думали турбіна зношена, якщо не в двигун, тепер пішов bh? можливо, може здатися не правдою, але замінити масло з певною правильно, і всі проблеми зникли повністю....
faberecu
23-09-2013, 18:28
ви не багато я перепризначений один мб 3.2 класу і з 440.000 км все ori
тим, що він багато км , ? дуже щаслива! зараз.....
blackwolf76
23-09-2013, 23:07
Двигуни ssangyong, хоча і зміщена mercedes (і, а то не знаходитеся на одній машині mercedes) мають той недолік, споживання величезної кількості? масла досить висока порівняно з нормальною (порівняно з іншими легкових автомобілів, для? для даного типу авто ? нормальний, навіть, як кажуть в бюлетенях.
Щодо турбіни можу сказати, що ті, які встановлюються на mercedes, принаймні, на двигунах CDI, менш схильні до поломок, якщо порівнювати з іншими автомобілів і автотранспортних засобів-схожі. Тому, як сказав вище, проблема напевно ? прив'язаний до нафти, яка випаровується надто багато, і йде у фільтр через систему вентиляції motorte. Б потрапити туди через турбіну, то в цей момент буде вже? з рознесеними частинами.
nasone147
24-09-2013, 20:14
мій друг, те ж саме відбулося зі стилусом!!вони завантажені приблизно 500 мл олії в pi? макс!!
Mammmmaaaaaaaaaa Масла ? життя для двигунів!!! перше правило Олія першого ... і часто міняти , життя для турбін, зокрема , я бачив страшні речі, навіть з маслами, кращі , подивитися focus 110. 5 турбін маршрутів
в 5 тисяч км! якщо у вас був coreassi недолік мастила може бути прийнято гра , розрив ? поблизу, якщо ? від турбіни , якщо у вас є фап , з картку (яку я не бачив ), ви можете мати насичений fap , і ви можете знайти масла і дизпалива в піддоні,перевіряє ? збільшили ****llo dell масла ..... і okkio в карту тиску turbo
мені цікаво, то карти ?? я не думаю, що я її ніколи не розміщена...
мені цікаво, то карти ?? я не думаю, що я її ніколи не розміщена...
ок, я зрозумів я пропустив "не" . у місці, cos? може бути ? більш ясно
Вони, однак, припущення
Вони, однак, припущення
faber я ніколи не давав настільки важливо для масла, але тепер, після різних аварій, я ricredendo. як на якості, які на frquenza з cambi. не зовнішній вигляд більше 30 000, що говорить ..
faberecu
25-09-2013, 00:02
Подивіться, як багато років тому я бачив доказів у frizionometro з різними маслами і добавками, інструмент, який служить для визначення сили antiingippante мастильних матеріалів, і я побачив різниці.. як не дивно-за високої вартості вона тести краще syneco монтеро був кращим з випробуваних. Але меблі, в одному і motul
gianni1001
09-10-2014, 06:00
Для curiosit? скільки очок ви можете дати всі автомобілі в питанні на карту турбо-машини з 150000 км?
Дякую