Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : ssangyong Rexton 2700 xdi скіду алею з турбіны пасля перапрызначэння

Alecsx
22-09-2013, 22:40
прывітанне ўсім, сення я ? вярнуўся, каб менавіта адзін rexton з адлюстраванне легкіх, што ўяўляе скіду алею ад турбіны да скрынцы фільтра.

можа быць віной Карту я ? толькі старая турбіна на 230 000 км, толькі тое, што памятаю, што 4 месяцы таму, калі я супастаўленая турбіна была цалкам сухі .

асабіста я лічу, што гэта апранаецца натоўп, але я не стаў бы недаацэньваць нічога.

напрыклад, машына не назад пасму дыму, абсалютны нуль . што гэта каталізатар забіты?

манро
22-09-2013, 22:47
адлучыць шланг пароў, што ад рухавіка ідзе ў трубку ўсмоктвання з рухавіком прыемна цеплай, і правярае, што l? не выцяканне залішняй пара, нафты, калі ? так вы можаце паспрабаваць, каб перш за ўсе замяніць алей з добрым якасцю, магчыма, з тэхнічныя характарыстыкі mercedes(бачыў, што рухавік гэтай машыны ?)калі там рабілі? працягвае пляваць таксама пара, вы павінны паспрабаваць, каб ачысціць і/або замяніць фільтр пароў, што st? у вечку клапанаў, калі добра памятаю...

Alecsx
22-09-2013, 23:01
факт eutotagliandato масла ў ашане , заўтра мне доказы, што я sugerisci .
ДЗЯКУЙ МАНРО

sno74
22-09-2013, 23:46
масла ў ашане добра рыхтаваць чыпсы не для аўто..... гэта, безумоўна, мае сістэмы вентыляцыі картэра рухавіка змазваюць....

faberecu
23-09-2013, 13:52
Mammmmaaaaaaaaaa Алею ? жыцце для рухавікоў!!! першае правіла Алей першага ... і часта мяняць , жыцце для турбін, у прыватнасці , я бачыў страшныя рэчы, нават з алеямі, лепшыя , паглядзець focus 110. 5 турбін маршрутаў
у 5 тысяч км! калі ў вас быў coreassi недахоп змазкі можа быць прынята гульня , разрыў ? паблізу, калі ? ад турбіны , калі ў вас есць фап , з карту (якую я не бачыў ), вы можаце мець насычаны fap , і вы можаце знайсці алею і дызпаліва ў паддоне,правярае ? павялічылі ****llo dell алею ..... і okkio ў карту ціску turbo

ugoboss
23-09-2013, 17:03
усе здагадкі могуць быць правільнымі (алей не добра, карту, fap забітыя, і т. д .. і г. д..), але давайце не забываць, што гэтая турбіна мае 230.000 км, затым свае жыцце пражыта, і што карту можа толькі падкрэсліў, што яго зносу.

манро
23-09-2013, 18:28
адпаведна аўтамабіль мае 230.000 км і адпаведна турбіна але турбіна нават калі моцна зношаны, не плюе алей у паветраны фільтр...калі можа выплюнуць алей у сістэме ціск cio? трубы,інтэркулер,калектары ўсмоктвання і інш...
з аднаго боку я быў clinte з jeep patriot рухавік vm 2.8 crdi, які паскардзіўся на расход алею і забруджвання паветранага фільтра, і нават fumosita сіні тыповы расход алею празмерна....рухавік меў тыя ж < больш ці менш rexton ў пытанні....і нават l? спачатку мы думалі турбіна зношаная, калі не ў рухавік, цяпер пайшоў bh? магчыма, можа здацца не праўдай, але замяніць алей з пэўнай правільна, і ўсе праблемы зніклі цалкам....

faberecu
23-09-2013, 18:28
вы не шмат я пераназначаны адзін мб 3.2 класа і з 440.000 < усе ori
тым, што ен шмат км , ? вельмі шчаслівая! цяпер.....

blackwolf76
23-09-2013, 23:07
Рухавікі ssangyong, хоць і смещенная mercedes (і, а то не знаходзіцеся ні на адной машыне mercedes) маюць той недахоп, спажывання велізарнай колькасці? алею дастаткова высокая ў параўнанні з нармальнай (па параўнанні з іншымі легкавых аўтамабіляў, для? для дадзенага тыпу аўто ? нармальны, нават, як кажуць у бюлетэнях.

У дачыненні да турбіны магу сказаць, што тыя, якія ўсталеўваюцца на mercedes, па меншай меры, на рухавіках CDI, сярод менш схільныя паломак, калі параўноўваць з іншымі аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-падобныя. Таму, як сказаў вышэй, праблема, напэўна ? прывязаны да нафты, якая выпараецца занадта шмат, і ідзе ў фільтр праз сістэму вентыляцыі motorte. Б патрапіць туды праз турбіну, то ў гэты момант будзе ўжо? з разнесенымі часткамі.

nasone147
24-09-2013, 20:14
мой сябар, тое ж самае адбылося са стілус!!яны загружаныя прыкладна 500 мл алею ў pi? макс!!

Alecsx
24-09-2013, 22:58
Mammmmaaaaaaaaaa Алею ? жыцце для рухавікоў!!! першае правіла Алей першага ... і часта мяняць , жыцце для турбін, у прыватнасці , я бачыў страшныя рэчы, нават з алеямі, лепшыя , паглядзець focus 110. 5 турбін маршрутаў
у 5 тысяч км! калі ў вас быў coreassi недахоп змазкі можа быць прынята гульня , разрыў ? паблізу, калі ? ад турбіны , калі ў вас есць фап , з карту (якую я не бачыў ), вы можаце мець насычаны fap , і вы можаце знайсці алею і дызпаліва ў паддоне,правярае ? павялічылі ****llo dell алею ..... і okkio ў карту ціску turbo

мне цікава, то карты ?? я не думаю, што я яе ніколі не размешчана...

мне цікава, то карты ?? я не думаю, што я яе ніколі не размешчана...

ок, я зразумеў я прапусціў "не" . у месцы, cos? можа быць ? больш ясна

Яны, аднак, меркаваньні

Яны, аднак, меркаваньні

faber я ніколі не даваў гэтак важна для масла, але цяпер, пасля розных аварый, я ricredendo. як на якасці, якія на frquenza з cambi. не знешні выгляд больш 30 000, што кажа ..

faberecu
25-09-2013, 00:02
Паглядзіце, як шмат гадоў таму я бачыў доказаў у frizionometro з рознымі алеямі і дадаткамі, інструмент, які служыць для вызначэння сілы antiingippante змазачных матэрыялаў, і я ўбачыў розніцы.. як ні дзіўна-за высокай кошту ен тэсты лепш syneco монтерее быў лепшым з выпрабаваных. Але мэбля, у адным і motul

gianni1001
09-10-2014, 06:00
Для curiosit? колькі ачкоў вы можаце даць усе аўтамабілі ў пытанні на карту турба-машыны з 150000 км?
Дзякуй