Перегляд Повної Версії : Шукаю безкоштовні програми для діагностики Ford C-max 1600 110 к.с.
Я прошу вас, експертів, існує sotware безкоштовно для того, щоб зробити якийсь діагноз на мій Ford C-max і кабелі, при необхідності, служать.
Дякую
marcogti
22-09-2013, 22:06
я вам рекомендував autocom
leandro89
22-09-2013, 22:10
якщо вам потрібно зробити діагностику тільки несправність управління двигуном ви можете змусити кабель elm327 і з sw тип pcmscan або scanmaster. Якщо ж вам потрібно зробити, діагноз-й? детальний типу abs esp і ін, то autocom
Я прошу вас, експертів, існує sotware безкоштовно для того, щоб зробити якийсь діагноз на мій Ford C-max і кабелі, при необхідності, служать.
Дякую
напишіть forscan на ****** перший результат у списку, ви потрапите на сторінку завантаження цієї програми free, яка працює з elm 327 спробуйте і дайте нам знати, привіт
faberecu
23-09-2013, 16:54
ви правда добре працюють , як читання і стирання , для іншої-ні!!!
Вибачте, що я намагався завантажити forscan з ланок FORScan, але говорить мені, що c'? вірус....потрібно відключити антивірус?
legendaryslave
23-09-2013, 18:39
Вибачте, що я намагався завантажити forscan з ланок FORScan, але говорить мені, що c'? вірус....потрібно відключити антивірус?
faberecu
23-09-2013, 19:07
для jeep elm, є щось ??? зараз найкраще ? у kts
У мене 1.6 110HP. Діагноз я перевірена за допомогою кабелю f-super ? старий інтерфейс з відкритим кодом, оновленого для focus. Тому подивитися і скинути помилки і подивитися основні параметри (тиск турбо, кількість? дизель впорскується,кількість? повітря вводили, крутного моменту, температур, % педалі акселератора, швидкість?...відкриття EGR ? причини вибору). Працює тільки зі своєю програмою
Готель ELM 327 мене працює тільки одна програма перевірених них. Чесно кажучи, я не використовую його протягом багатьох років не пам'ятаю, який він був. Я думаю, що проблема в тому, що " 1", правильність показань і 10sballate.
дякую
Хлопці, але Forscan ви від оборотів двигуна, температури, кількості? бензин, км всього авто...і т. д..eccc?? Або ви скажіть мені, будь ласка, якщо c'? деякі програми, які мені всі ці відомості?
Дякую