Прагляд Поўнай Версіі : Шукаю бясплатныя праграмы для дыягностыкі Ford C-max 1600 110 л.с.
Я прашу вас, экспертаў, існуе sotware бясплатна для таго, каб зрабіць якой-небудзь дыягназ на мой Ford C-max і кабелі, пры неабходнасці, служаць.
Дзякуй
marcogti
22-09-2013, 22:06
я вам рэкамендаваў autocom
leandro89
22-09-2013, 22:10
калі вам трэба зрабіць дыягностыку толькі няспраўнасць кіравання рухавіком вы можаце прымусіць кабель elm327 і з sw тып pcmscan або scanmaster. Калі ж вам трэба зрабіць, дыягназ-й? дэталевы тыпу abs, esp і інш, то autocom
Я прашу вас, экспертаў, існуе sotware бясплатна для таго, каб зрабіць якой-небудзь дыягназ на мой Ford C-max і кабелі, пры неабходнасці, служаць.
Дзякуй
напішыце forscan на ****** першы вынік у спісе, вы трапіце на старонку загрузкі гэтай праграмы free, які працуе з elm 327 паспрабуйце і дайце нам ведаць, прывітанне
faberecu
23-09-2013, 16:54
вы праўда добра працуюць , як чытанне і сціранне , для другога-няма!!!
Прабачце, што я спрабаваў спампаваць forscan з звенаў FORScan, але кажа мне, што c'? вірус....трэба адключыць антывірус?
legendaryslave
23-09-2013, 18:39
Прабачце, што я спрабаваў спампаваць forscan з звенаў FORScan, але кажа мне, што c'? вірус....трэба адключыць антывірус?
faberecu
23-09-2013, 19:07
для jeep elm, есць што-то ??? цяпер лепш за ўсе ? у kts
У мяне 1.6 110HP. Дыягназ я правераная з дапамогай кабеля f-super ? стары інтэрфейс з адкрытым кодам, абноўленага для focus. Таму паглядзець і скінуць памылкі і паглядзець асноўныя параметры (ціск турбо, колькасць? дызель ўпырскваецца,колькасць? паветра ўводзілі, крутоўнага моманту, тэмператур, % педалі акселератара, хуткасць?...адкрыцце сістэмы рэцыркуляцыі ог ? прычыны выбару). Працуе толькі са сваей праграмай
Гатэль ELM 327 мяне працуе толькі адна праграма правераных іх. Шчыра кажучы, я не выкарыстоўваю яго на працягу многіх гадоў і не памятаю, які ен быў. Я думаю, што праблема ў тым, што " 1", правільнасць паказанняў і 10sballate.
дзякуй
Хлопцы, але Forscan вы ад абаротаў рухавіка, тэмпературы, колькасці? бензін, < за ўсе аўто...і г. д..eccc?? Ці вы скажыце мне, калі ласка, калі c'? некаторыя праграмы, якія мне ўсе гэтыя звесткі?
Дзякуй