Перегляд Повної Версії : Поради карту Ducato 2.8 JTD 127CV
Привіт всім, чи можете ви дати мені кілька порад на цю карту, я хотів би спробувати на р. Ducato 2.8 JTD 127CV. Мета ? отримати трохи пара pi? на низьких оборотах для того, щоб краще справлятися з підйомами, вважають, що засоби туристам, практично завжди в повному навантаженні!
Привіт Цибулі, вибач, що не в змозі auitare пі? світлі я не можу читати вкладення, я зробив Iveco Daily, і пам'ятаю, оскільки при низьких обертах досить багато, і менше на середніх курил небагато, але він, задихаючись у запуску
msport (exil77grande)
21-09-2013, 23:59
Привіт Цибулі, вибач, що не в змозі auitare пі? світлі я не можу читати вкладення, я зробив Iveco Daily, і пам'ятаю, оскільки при низьких обертах досить багато, і менше на середніх курил небагато, але він, задихаючись у запуску
ви не можете допомогти йому, знаємо, бачили, постановою будь-якому випадку, навіть якщо ви не можете завантажити ви можете дати йому напрямки, в яких він потребує, отже, вам не потрібно завантажити.
msport (exil77grande)
21-09-2013, 23:59
ви не можете допомогти йому, знаємо, бачили, постановою будь-якому випадку, навіть якщо ви не можете завантажити ви можете дати йому напрямки, в яких він потребує, отже, вам не потрібно завантажити.
Привіт всім, чи можете ви дати мені кілька порад на цю карту, я хотів би спробувати на р. Ducato 2.8 JTD 127CV. Мета ? отримати трохи пара pi? на низьких оборотах для того, щоб краще справлятися з підйомами, вважають, що засоби туристам, практично завжди в повному навантаженні!
Привіт zluca71, щоб отримати допомогу, ви повинні завантажити оригінальний, бо не встигли навіть дані ECU... ;)
насправді без початкового tt-найскладніша .
Прошу вибачення, ось тут оригінальний файл, дані з ECU HW: 0281010931, SW: 1037366765.
SandroMarciano
22-09-2013, 17:33
привіт, ви можете отримувати користь від цього обговорення, в якому ви розбираєте двигун, як ваш, навіть якщо ви не зможете бачити вкладення з виступів ви розумієте, однак, дуже.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2899-parere-mappa-fiat-ducato-2-8-12b_486/page3&highlight=ducato+2.8
msport (exil77grande)
22-09-2013, 18:18
Прошу вибачення, ось тут оригінальний файл, дані з ECU HW: 0281010931, SW: 1037366765.
ви знаєте, що від нас файли ori розмістити в розділі " банк даних файлів орі якщо він вже є, а потім вставити посилання на обговорення питання.
Спасибі за інформацію, мені все пам'ятати? для генер пост..
Спасибі SandroMarciano, обговорення, що ви мені повідомили я вже? читати і я пішов у бік вашого напрямки, за карту я в курсі, хотілося б рад на цю карту, і зрозуміти, чи можу я завантажити його, без проблем.
Дякую
Що таке два значення, які ви змінили, за адресами: 7BD7C і 7BD7E?
привіт я дав швидкий погляд на сонце карти moddate в драйвер, і я повинен сказати, що є речі, які на мою думку, не дуже добре...
наприклад, карту педаль не чіпати, то ваш запит на дизельне паливо, та зупиняється на 74 мм3, але потім? в лім крутного моменту ne deliberi 78mm3...і в лім диму ви завжди обмежений значенням iq орі... чому???
у mappache ecm називається фаза уприскування і посиланням на гістерезис egr, якщо ви хочете закрити ви повинні привести всі значення таблиці на значення, вище ніж подивитися в карту...***** і зробив ти, не потрібно нічого..sae не має собі запалити індикатор несправності...
ви торкнулися навіть якщо трохи карту press rail, але потім не відповідати обсягом замітки так само його обмежувач, я, щоб запитати..чому??
в map x boost 1 і 2, які пов'язані у вас є час inj в першу карту,map x-boost 1,які час від 0 до 2500 об / хв на мою думку сторін, занадто рано moddare навіть якщо прирощення і скромний....
в залежності від того, map x-boost може йти..але ви зробили два розрахунку, як введіть з тих часів??
тоді чому? ви не торкнулися карти turbo???
Що таке два значення, які ви змінили, за адресами: 7BD7C і 7BD7E?
Привіт,
я не знаю, що це за значення, я працюю з ECM Titanium, коли ви зробите які-небудь зміни, наприклад карти оновлюються ці valori.. ? може бути контрольна сума?
Спасибі манро,
ось нова версія з урахуванням ваших порад..
Я не торкнувся turbo, чому? цей двигун не має із змінною геометрією турбіни з електронним управлінням, але турбіна фіксованій геометрії і пневматичного управління, я не знаю, що користь пу? принести зміни в картку.
я повернув картку egr, п, я взяв кий для приросту на цю карту, мод, зроблений професіоналом завжди князівства, але у версії power (146CV).
SandroMarciano
25-09-2013, 18:26
тепер я бачив карту, але, схоже, не читав добре, в іншій темі... де я говорив, що не потрібно було міняти рейку і час впрыски. в цьому середовищі, ви можете дати дизель просто підвищення обмежувач крутного моменту і педаль до 100 мм^3/i, очевидно, що то воно в risentirebbero інші органи, так що дійте поступово.
Дякую за поради, я також читав повідомлення на інші двигуни jtd і трохи документації.
В додатку в новій версії, хтось мені пу? сказати, якщо на цей двигун з турбонаддувом фіксованій геометрії не cotrollata від ECU має сенс змінити карти turbo.
тепер я бачив карту, але, схоже, не читав добре, в іншій темі... де я говорив, що не потрібно було міняти рейку і час впрыски. в цьому середовищі, ви можете дати дизель просто підвищення обмежувач крутного моменту і педаль до 100 мм^3/i, очевидно, що то воно в risentirebbero інші органи, так що дійте поступово.
Спасибі SandroMarciano,
у додатку версія "сподіваюся", як ви запропонували в іншій дискусії, я торкнувся тільки драйвер хочу і обмежувач крутного моменту з кроком скромний відсоток.
SandroMarciano
26-09-2013, 22:19
я не розумію потреби? змінити час вприскування, коли ви можете дати дизель дуже пі? простий і, ймовірно, risparmiandoti навіть трохи диму, потім через обмежувачі крутного моменту і педалі. інші пу? йти.
SandroMarciano
26-09-2013, 22:21
Спасибі SandroMarciano,
у додатку версія "сподіваюся", як ви запропонували в іншій дискусії, я торкнувся тільки драйвер хочу і обмежувач крутного моменту з кроком скромний відсоток.
5430
ок, я відповів на попереднє повідомлення, це я, але раджу тобі діяти значення кінцевих, вам потрібно знати, вас, де ви хочете більше? і чим, вважає, що на педалі, що на обмежувач крутного моменту закон, збільшуючи обсяг дизельного палива, яке треба вприснути, без особливих ускладнень у його максимум ? 100 мм^3/i, але, щоб мати кошти дуже продуктивний, не з'? потрібно туди дістатися.
SandroMarciano
27-09-2013, 09:59
вранці, як і обіцяв, я подивився на карту, остання розміщена завантажити його без проблем ? трохи легкий, але ? краще, якщо перейти градусів!
вранці, як і обіцяв, я подивився на карту, остання розміщена завантажити його без проблем ? трохи легкий, але ? краще, якщо перейти градусів!
Спасибі 1000, завтра пробую, і дам вам знати.
Я намагався мапу між вчора і сьогодні, з лог до і після стоїть на тому ж шляху, я б сказав, що йде вже? дуже добре відновлюється, добре, трохи вище 50Kmh в 5? (спочатку під 70 було багато зусиль, ? будинок на колесах, який важить лише pi? 30 Qli), як і дизель зараз на самому inietto 77mg/проти 67 максимальні раніше. Тепер я просто повинен бачити, як він веде себе з витрата палива, навіть якщо торкаючись лише arrich. у прискорення і лім. пара повинна змінити щось тільки тоді, коли ви "штовхає"!!