Прагляд Поўнай Версіі : Саветы карту Ducato 2.8 JTD 127CV
Прывітанне ўсім, ці можаце вы даць мне некалькі саветаў на гэтую карту, што я хацеў бы паспрабаваць на р. Ducato 2.8 JTD 127CV. Мэта ? атрымаць крыху пара ў pi? на нізкіх абарачэннях для таго, каб лепш спраўляцца з ўздымамі, лічаць, што сродкі турыстам, практычна заўседы ў поўнай нагрузцы!
Прывітанне Лука, прабач, што не ў стане auitare пі? светлыя я не магу чытаць ўкладанні, я зрабіў Iveco Daily, і памятаю, паколькі пры нізкіх абарачэннях даволі шмат, і менш на сярэдніх паліў трохі, але ен, задыхаючыся ў запуску
msport (exil77grande)
21-09-2013, 23:59
Прывітанне Лука, прабач, што не ў стане auitare пі? светлыя я не магу чытаць ўкладанні, я зрабіў Iveco Daily, і памятаю, паколькі пры нізкіх абарачэннях даволі шмат, і менш на сярэдніх паліў трохі, але ен, задыхаючыся ў запуску
вы не можаце дапамагчы яму, ведаем, бачылі, пастановай любым выпадку, нават калі вы не можаце запампаваць вы можаце даць яму кірункі, у якіх ен мае патрэбу, такім чынам, вам не трэба спампаваць.
msport (exil77grande)
21-09-2013, 23:59
вы не можаце дапамагчы яму, ведаем, бачылі, пастановай любым выпадку, нават калі вы не можаце запампаваць вы можаце даць яму кірункі, у якіх ен мае патрэбу, такім чынам, вам не трэба спампаваць.
Прывітанне ўсім, ці можаце вы даць мне некалькі саветаў на гэтую карту, што я хацеў бы паспрабаваць на р. Ducato 2.8 JTD 127CV. Мэта ? атрымаць крыху пара ў pi? на нізкіх абарачэннях для таго, каб лепш спраўляцца з ўздымамі, лічаць, што сродкі турыстам, практычна заўседы ў поўнай нагрузцы!
Прывітанне zluca71, каб атрымаць дапамогу, вы павінны загрузіць арыгінальны, так як не паспелі нават дадзеныя ECU... ;)
на самай справе без першапачатковага tt-самая складаная .
Прашу прабачэння, вось тут арыгінальны файл, дадзеныя з ECU HW: 0281010931, SW: 1037366765.
SandroMarciano
22-09-2013, 17:33
прывітанне, вы можаце атрымліваць карысць ад гэтага абмеркавання, у якім вы разбіраеце рухавік, як ваш, нават калі вы не зможаце бачыць ўкладанні з выступленняў вы разумееце, аднак, вельмі.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2899-parere-mappa-fiat-ducato-2-8-12b_486/page3&highlight=ducato+2.8
msport (exil77grande)
22-09-2013, 18:18
Прашу прабачэння, вось тут арыгінальны файл, дадзеныя з ECU HW: 0281010931, SW: 1037366765.
вы ведаеце, што ад нас файлы ori размясціць у раздзеле " банк дадзеных файлаў крычы калі ен ужо маецца, а затым ўставіць толькі спасылку на абмеркаванне пытанне.
Дзякуй за інфармацыю, мне ўсе памятаць? для генер пост..
Дзякуй SandroMarciano, абмеркаванне, што вы мне паведамілі я ўжо? чытаць і я рушыў услед ў бок вашага напрамкі, за карту я ў курсе, хацелася б саветаў на гэтую карту, і зразумець, ці магу я загрузіць яго, без праблем.
Дзякуй
Што такое два значэнні, якія вы змянілі, па адрасах: 7BD7C і 7BD7E?
прывітанне я даў хуткі погляд на сонца карты moddate у драйвер, і я павінен сказаць, што есць рэчы, якія, на маю думку, не вельмі добра...
напрыклад, карту педаль не чапаць, то ваш запыт на дызельнае паліва, і спыняецца на 74 мм3, але потым? у лім крутоўнага моманту ne deliberi 78mm3...і ў лім дыму вы заўседы абмежаваны значэннем iq крычы... чаму???
у mappache ecm называецца фаза ўпырску і спасылкай на гістэрэзіс egr, калі вы хочаце закрыць вы павінны прывесці ўсе значэння ў табліцы на значэнне, вышэй чым паглядзець на карту...***** і зрабіў ты, не трэба нічога..sae не мае сабе запаліць індыкатар няспраўнасці...
вы закранулі нават калі ледзь карту press rail, але потым не адпавядаць аб'ему нататкі гэтак жа яго абмежавальнік, я, каб спытаць..чаму??
у map x boost 1 і 2, якія звязаны ў вас есць час inj у першую карту,map x-boost 1,якія час ад 0 да 2500 аб / мін на маю думку бакоў, занадта рана moddare нават калі прырашчэнне і сціплы....
у залежнасці ад таго, map x-boost можа ісці..але што вы зрабілі з разліку два, як впрысните з тых часоў??
тады чаму? вы не закранулі карты turbo???
Што такое два значэнні, якія вы змянілі, па адрасах: 7BD7C і 7BD7E?
Прывітанне,
я не ведаю, што гэта за значэння, я працую з ECM Titanium, калі вы робіце якія-небудзь змены, напрыклад карты абнаўляюцца гэтыя valori.. ? можа быць кантрольная сума?
Дзякуй манро,
вось новая версія з улікам вашых саветаў..
Я не закрануў turbo, чаму? гэты рухавік не мае турбіны з змянянай геаметрыяй з электронным кіраваннем, але турбіна фіксаванай геаметрыі і пнеўматычнага кіравання, я не ведаю, што карысць пу? прынесці змены ў карту.
я вярнуў карту egr, п, я ўзяў кій для прыросту на гэтую карту, мод, зроблены прафесіяналам заўседы княства, але ў версіі power (146CV).
SandroMarciano
25-09-2013, 18:26
цяпер я бачыў карту, але, падобна, не чытаў добра, у іншай тэме... дзе я казаў, што не трэба было мяняць рэйку і час ўпырску. у гэтым асяродку вы можаце даць дызель проста павышэнне абмежавальнік крутоўнага моманту і педаль да 100 мм^3/i, відавочна, што-то яно ў risentirebbero іншыя органы, так што дзейнічайце паступова.
Дзякуй за парады, я таксама чытаў паведамленні на іншыя рухавікі jtd і трохі дакументацыі.
У дадатку ў новай версіі, хто-то мне пу? сказаць, калі на гэты рухавік з турбонаддувом фіксаванай геаметрыі не cotrollata ад ECU мае сэнс змяніць карты turbo.
цяпер я бачыў карту, але, падобна, не чытаў добра, у іншай тэме... дзе я казаў, што не трэба было мяняць рэйку і час ўпырску. у гэтым асяродку вы можаце даць дызель проста павышэнне абмежавальнік крутоўнага моманту і педаль да 100 мм^3/i, відавочна, што-то яно ў risentirebbero іншыя органы, так што дзейнічайце паступова.
Дзякуй SandroMarciano,
у дадатку версія "спадзяюся", як вы прапанавалі ў іншай дыскусіі, я закрануў толькі драйвер хачу і абмежавальнік крутоўнага моманту з крокам сціплы працэнт.
SandroMarciano
26-09-2013, 22:19
я не разумею патрэбы? змяніць час ўпырску, калі вы можаце даць дызель ў вельмі пі? просты і, верагодна, risparmiandoti нават трохі дыму, затым праз абмежавальнікі крутоўнага моманту і педалі. астатнія пу? ісці.
SandroMarciano
26-09-2013, 22:21
Дзякуй SandroMarciano,
у дадатку версія "спадзяюся", як вы прапанавалі ў іншай дыскусіі, я закрануў толькі драйвер хачу і абмежавальнік крутоўнага моманту з крокам сціплы працэнт.
5430
ок, я адказаў на папярэдняе паведамленне, гэта я, але раю табе дзейнічаць у значэнні канчатковых, вам трэба ведаць, вас, дзе вы хочаце больш? і чым, лічыць, што на педалі, што на абмежавальнік крутоўнага моманту закон, павялічваючы аб'ем дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, без асаблівых ускладненняў у яго максімум ? 100 мм^3/i, але, каб мець сродкі вельмі прадукцыйны, не c'? трэба туды дабрацца.
SandroMarciano
27-09-2013, 09:59
раніцай, як і абяцаў, я паглядзеў на карту, апошняя размешчана загрузіць яго без праблем ? крыху легкі, але ? лепш, калі перайсці градусаў!
раніцай, як і абяцаў, я паглядзеў на карту, апошняя размешчана загрузіць яго без праблем ? крыху легкі, але ? лепш, калі перайсці градусаў!
Дзякуй 1000, заўтра спрабую, і дам вам ведаць.
Я спрабаваў карту паміж учора і сення, з лог да і пасля стаіць на тым жа шляху, я б сказаў, што ідзе ўжо? вельмі добра аднаўляецца, добра, крыху вышэй 50Kmh ў 5? (спачатку пад 70 было шмат намаганняў, ? дом на колах, які важыць толькі pi? 30 Qli), як і дызель цяпер на самай inietto 77mg/супраць 67 максімальныя раней. Цяпер я проста павінен бачыць, як ен паводзіць сябе з расход паліва, нават калі дакранаючыся толькі arrich. у паскарэнне і лім. пара павінна змяніць сее-што толькі тады, калі вы "штурхае"!!