Прагляд Поўнай Версіі : Погляд цеплы старт g5 edc16u1 900_094
andrew64
21-09-2013, 14:46
прывітанне, можа хто-небудзь, паглядзіце, калі гэта добра?
у тым выпадку, калі я павінен павялічыць першыя тры крывыя, цеплы старт, колькі балаў я павінен павялічыцца ў цяперашні час на тысячу
я не бачу файлы, таму што яны знаходзяцца па-за межамі офіса, але, як правіла, для рэдагавання там блукае вакол вас 900-950 пунктаў.
msport (exil77grande)
21-09-2013, 15:12
я пацвярджаю, што напісана ugoboss але ідэальная праца і заключаецца ў тым, каб скапіяваць на другой карце (халодны старт) на першай (цеплы старт) sovrapponendole на самай справе вы ўбачыце розніцу паміж двума менавіта ў першыя 3 крывых.
carlo abarth
21-09-2013, 22:04
не, каб спрачацца, калега, але я partirei ад 600!!!
я не бачу файлы, таму што яны знаходзяцца па-за межамі офіса, але, як правіла, для рэдагавання там блукае вакол вас 900-950 пунктаў.
гэта рашэнне ? было зроблена з carsoft, як кажуць калегі ? sufficenta, якія кажуць, што скапіяваць другую карту на першую modifcando толькі 3 крывых паспрабуйце зрабіць і ўручную, і вы ўбачыце, што вынік ? ідэальны...
не, каб спрачацца, калега, але я partirei ад 600!!!
liberissimo, пачынаючы ад 600 кропак, я, 900-я ўпэўнены, што пойдзе ў ход добра, не паліць і не я павінен паўтарыць, скапіяваць другую карту і рашэнне добрае і чыстае.
marcogti
22-09-2013, 22:09
я зрабіў некаторыя выпрабаванні, і я павінен сказаць, што практычна няма розніцы са значэннямі, якія былі 700 /800 або 900 вынік ? тое. ідзі спакойна ;-)
msport (exil77grande)
23-09-2013, 10:37
я зрабіў некаторыя выпрабаванні, і я павінен сказаць, што практычна няма розніцы са значэннямі, якія былі 700 /800 або 900 вынік ? тое. ідзі спакойна ;-)
не accrodo замест таго, павелічэнне мінімальнага і 900 ачкоў, але ў некаторых выпадках неабходна alazare больш.
не accrodo замест таго, павелічэнне мінімальнага і 900 ачкоў, але ў некаторых выпадках неабходна alazare больш.
згодны з msport, сапраўды, я кажу вам, што, каб быць упэўнены, назірайце вымярэння ў чацвертае крывой гарачы старт ( першыя тры нуля, як правіла), вы робіце іх аднолькава і не ў вас праблемы.
cawadany
23-09-2013, 11:54
З зменамі, якія вы зрабілі ? той, carsoft, аўтамабіль, паліць гадасць, у самым стартары.
? для 1.9 я не згодны на скапіяваць першыя крывыя "халодны" запуск і ўстаўце яго на тое гарачага, улічваючы, што на 1.9 першыя дзве крывыя пуску гарачай значэння bassini, каля 400 кропак.
Я ей 1.9 я іх cos
cawadany
23-09-2013, 14:19
З зменамі, якія вы зрабілі ? той, carsoft, аўтамабіль, паліць гадасць, у самым стартары.
? для 1.9 я не згодны на скапіяваць першыя крывыя "халодны" запуск і ўстаўце яго на тое гарачага, улічваючы, што на 1.9 першыя дзве крывыя пуску гарачай значэння bassini, каля 400 кропак.
Я ей 1.9 я іх cos?
Выбачайце, я меў на ўвазе "халоднай"
Выбачайце, я меў на ўвазе "халоднай"
я думаю, што яны ўсе разумеюць ;)
angelus.d87
05-12-2013, 13:50
Я ўжо? я зрабіла 2 на першай я прыехаў у 925.. На другі я, спыняючы 910
Я зрабіла тэст у перапіску гэтай халоднай і stentava
marcogti
09-12-2013, 14:51
можа быць, вы stentava чаму? у вас батарэя на зямлю зношаныя ад пастаянных пакут .
angelus.d87
09-12-2013, 15:18
Nn вам магу сказаць, xo між тым, цяпер усе больш і cn ж батарэя nn цяжка пі? відавочна, што cn змяненне
усім прывітанне
есць пытанне....
калі я не магу спампаваць файл, як я магу прыняць удзел у розных дыскусіях?
для загрузкі неабходны патрабаванняў.... чытайце правілы.......
msport (exil77grande)
11-12-2013, 18:36
усім прывітанне
есць пытанне....
калі я не магу спампаваць файл, як я магу прыняць удзел у розных дыскусіях?
усе, што вам трэба спампаваць,каб прыняць удзел, sensa спампаваць што-небудзь, калі вы хочаце дапамагчы тлумачыць, як і дзе прыняць меры, каб зрабіць гэта змена, і так ўдзельнічаеце,як ні дзіўна, усе тыя, якія патрэбны для загрузкі пасля праходжання парога ў 80 паведамленняў, то не пішуць самыя ne у раздзеле прэзентацыі ne у розных пост, каб дапамагчы вам, як яны кажуць, хочуць зрабіць у пачатку.
angelus.d87
12-12-2013, 10:49
Вядома, адзін-не ведае зусім нічога, і хоча вучыцца павінен мець спасылкі ke справядліва вы знойдзеце ў файлах, апублікаваных... Калі пп мае іх, як пу? рабіць, гаварыць і даваць водгукі або, скажам х, як іх, xk і было так? Або той адрас, што адпавядае
tonybiond
28-12-2013, 11:22
добры дзень, я спрабаваў змяніць гэта, як вы сказалі, вас гэта адбываецца? скапіяваць частка халоднага да гарачага, але, відавочна, у якасці параметраў, мы не вельмі . у тым сэнсе, што калі вы павінны быць каля 900, я павінен паспрабаваць падняць крывую, ці не так? аднак пад 900 ? праўда, гарыць, але пп ўсе яшчэ ідзе добра, чаму? мой сябар, мы бачылі карту зрабіў адзін, што зрабілі гарачы старт з праграмы і замест гэтага я ў л я ручной ішло лепш з праграмай, чаму? я павінен справядліва падняць крывой
angelus.d87
28-12-2013, 12:07
сапраўды трэба падняць да 900, але, магчыма, лепш 910/920
tonybiond
28-12-2013, 12:30
дзякую цябе, адзінае, што я не магу зразумець, паколькі есць тры крывыя змены трэцяга ? вышэй я так com'? ці яна нават 900 і тое пасля таго як я ўставіў файл , я павінен падняць крывыя? калі ўстаю, ен паўстае першы паварот разам, так што не ведаю, як гэта зрабіць
angelus.d87
28-12-2013, 13:33
Вы павінны скапіяваць гэтую карту халодны то гарачы.., то атрымаеце, што гарачая атрымаць крывыя ke ніжэй 900 і падымайце ўручную да 910, калі вы кажаце, ke трэці і вышэй пакінуць яе ляжаць, зразумеў?
tonybiond
28-12-2013, 13:53
трэцяя крывая стаіць на 1100 прыкладна, замест таго, першыя два стаяць на 400 то я павінен падняць да 900 з тут мы. адзіны сумняваюся, што мне застаецца, каб падняць дзве крывыя на 900
трэба выбраць абодва з вось спрабую падняць? калі ўстаю, скажам, ад нападу двух крывых пачынаецца выгіб крывой, і я не ведаю, калі ? такое права , ці я павінен выбраць усе, пачынаючы ад пачатку першага павароту, але так робяць, цягнецца да формы крывой гары, я не ведаю, калі я патлумачыў, ну, я спадзяюся на гэта дзякуй
angelus.d87
28-12-2013, 14:45
Вы павінны выбраць іх па асобнасці кропка x кропка, якія праграмы вы выкарыстоўваеце?
tonybiond
28-12-2013, 14:48
Ecm titanium
angelus.d87
28-12-2013, 15:09
Xfetto nn вы вырашылі ke двойчы пстрыкніце яго правай кнопкай мышы, дзе значэнне pi? нізкі 900 і падымаць nn, вам неабходна дадаць іх крывой здаровых, але ў невялікіх рысак
msport (exil77grande)
29-12-2013, 12:07
Вядома, адзін-не ведае зусім нічога, і хоча вучыцца павінен мець спасылкі ke справядліва вы знойдзеце ў файлах, апублікаваных... Калі пп мае іх, як пу? рабіць, гаварыць і даваць водгукі або, скажам х, як іх, xk і было так? Або той адрас, што адпавядае
проста, калі публікуецца файл, крычы з пэўных нумароў, hw і sw, па гэтай нагоды ў інтэрнэце і з адрасоў, якія будуць па меры працы, напісаныя за вашыя выпрабаванні і нават можна размясціць, каб спытаць, калі вы на правільным шляху, так як вы можаце прачытаць не існуе, толькі спампаваць, але таксама загружаць,мабыць, ты адзін з тых, хто заўседы спрачацца,калі што-то напісана ў правілах, вам не добра, вы не абавязаныя сачыць за форумам тым часам, аднак,'вы знаходзіцеся ў пісьмовай форме на працягу 2 дзен,вы не прафесіянал,не, мне здаецца, ты напісаў што-небудзь, каб ўзбагаціць тэхнічны форум, але там ты паслаў да ***** для таго, каб увайсці ў раздзел" off limits,у правілах есць напісаў рэжымаў, якія вы павінны прытрымлівацца, каб атрымаць доступ у гэты раздзел,з гэтым я заклікаю цябе выкарыстоўваць абмеркаванне серыі, што знаходзіцеся на гэтым форуме, што вы мары ў іншым месцы і рабіць менш спрэчка.
angelus.d87
29-12-2013, 12:35
Добра, вы маеце рацыю, вас тут x, даведаўшыся, і загрузіце файл павінен рабіць, як усе і робяць, пасылаючы паведамленне, а Вельмі выдатна і кампліменты, і гэтак далей як gi? я напісаў вам x ***** x зрабіць, скажам, прыватнай, але, відавочна, x ***** nn, вам падабаецца адказваць... і тут я хачу дадаць яшчэ..