Перегляд Повної Версії : Files Truck
Привіт ! не хочу розпочати нову тему у відповідній зоні, щоб не помилитися, враховуючи, що є підрозділи про це, тому я прошу Адміністратора, якщо ? можете розмістити на Files Орі також вантажних автомобілів різних марок ( Iveco, Volvo, Man, Mercedes, Scania etc) cos? тих, хто має і хоче поділитися можете? спокійно зробити.
msport (exil77grande)
14-08-2012, 14:55
Привіт ! не хочу розпочати нову тему у відповідній зоні, щоб не помилитися, враховуючи, що є підрозділи про це, тому я прошу Адміністратора, якщо ? можете розмістити на Files Орі також вантажних автомобілів різних марок ( Iveco, Volvo, Man, Mercedes, Scania etc) cos? тих, хто має і хоче поділитися можете? спокійно зробити.
Ні проблема не тільки в мене 5 хвилин, я відкриваю розділи.
Ні проблема не тільки в мене 5 хвилин, я відкриваю розділи.
з комфортно ! я p? цікаво, і я хотів би вивчати когось, особливо, якщо це Iveco і Volvo, де я працював до 3-х років тому, то зараз я Iveco і, як тільки я можу я бачу, прочитати qlcuna.
blackwolf76
14-08-2012, 18:39
До речі, навіть якщо трохи офтопік, що б прийняти в якості обладнання, щоб почати працювати на вантажівку, не витрачаючи перебільшення.
msport (exil77grande)
14-08-2012, 22:37
До речі, навіть якщо трохи офтопік, що б прийняти в якості обладнання, щоб почати працювати на вантажівку, не витрачаючи перебільшення.
Не з'? сумніви півень v2
Я б сказав, свої так, я бачив список засобів, які підтримуються, тому майже всі obd.
blackwolf76
16-08-2012, 20:49
Дякую за інформацію, я поклав його в список бажань.
msport (exil77grande)
18-08-2012, 10:21
Багато track,я хотів би список тих, pi? широко, що їх вводжу?
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Рено
Scania
Volvo
звичайно, є й інші, але ? дуже пі? ймовірно, що хтось, хто працював на цих пі? популярними, якщо ви хочете, я бачу, знайти відповідні значки вставляти
msport (exil77grande)
18-08-2012, 10:42
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Рено
Scania
Volvo
звичайно, є й інші, але ? дуже пі? ймовірно, що хтось, хто працював на цих пі? популярними, якщо ви хочете, я бачу, знайти відповідні значки вставляти
тихий дякую тобі,я бачу, passarmi 10 хвилин часу.
sa80libero
18-08-2012, 12:37
було б корисно
msport (exil77grande)
18-08-2012, 12:52
було б корисно
вже зробив.
sa80libero
18-08-2012, 13:13
дійсно відмінний