Прагляд Поўнай Версіі : Files Truck
Прывітанне ! не хачу пачаць новую тэму ў адпаведнай зоне, каб не памыліцца, улічваючы, што есць падраздзелы пра гэта, таму я прашу Адміністратара, калі ? можаце размясціць на Files Врі таксама грузавых аўтамабіляў розных марак ( Iveco, Volvo, Man, Mercedes, Scania etc) cos? тых, хто мае і хоча падзяліцца можаце? спакойна зрабіць.
msport (exil77grande)
14-08-2012, 14:55
Прывітанне ! не хачу пачаць новую тэму ў адпаведнай зоне, каб не памыліцца, улічваючы, што есць падраздзелы пра гэта, таму я прашу Адміністратара, калі ? можаце размясціць на Files Врі таксама грузавых аўтамабіляў розных марак ( Iveco, Volvo, Man, Mercedes, Scania etc) cos? тых, хто мае і хоча падзяліцца можаце? спакойна зрабіць.
Няма праблема не толькі ў мяне 5 хвілін, я адкрываю раздзелы.
Няма праблема не толькі ў мяне 5 хвілін, я адкрываю раздзелы.
з камфортна ! я p? цікава, і я хацеў бы вывучаць каго-то, асабліва, калі гэта Iveco і Volvo, дзе я працаваў да 3-х гадоў таму, то цяпер я Iveco і, як толькі я магу я бачу, прачытаць qlcuna.
blackwolf76
14-08-2012, 18:39
Дарэчы, нават калі трохі оффтопик, што б прыняць у якасці абсталявання, каб пачаць працаваць на грузавік, не марнуючы перабольшанне.
msport (exil77grande)
14-08-2012, 22:37
Дарэчы, нават калі трохі оффтопик, што б прыняць у якасці абсталявання, каб пачаць працаваць на грузавік, не марнуючы перабольшанне.
Не c'? сумневы певень v2
Я б сказаў, свае ды, я бачыў сьпіс сродкаў, якія падтрымліваюцца, таму амаль усе obd.
blackwolf76
16-08-2012, 20:49
Дзякуй за інфармацыю, я паклаў яго у спіс жаданняў.
msport (exil77grande)
18-08-2012, 10:21
Многія track,я хацеў бы спіс тых, pi? шырока, што іх ўводжу?
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Рэно
Scania
Volvo
вядома, есць і іншыя, але ? вельмі пі? верагодна, што хто-то, хто працаваў на гэтых пі? папулярнымі, калі вы хочаце, я бачу, знайсці адпаведныя значкі ўстаўляць
msport (exil77grande)
18-08-2012, 10:42
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Рэно
Scania
Volvo
вядома, есць і іншыя, але ? вельмі пі? верагодна, што хто-то, хто працаваў на гэтых пі? папулярнымі, калі вы хочаце, я бачу, знайсці адпаведныя значкі ўстаўляць
ціхі дзякую цябе,я бачу, passarmi 10 хвілін часу.
sa80libero
18-08-2012, 12:37
было б карысна
msport (exil77grande)
18-08-2012, 12:52
было б карысна
ужо зрабіў.
sa80libero
18-08-2012, 13:13
сапраўды выдатны