Перегляд Повної Версії : Моя перша карта Ford C-max EDC16C34
Привіт, хлопці, я докладаю як оригінальна карта, що ті, які змінюються від мене з видалення (принаймні я сподіваюся) FAP з програмою ECUSAFE (я прочитав багато суперечливих думок щодо). Приймаю будь-які цінні поради, а також зміни.
але ось оригінальної карті з fap і egr-off разів
що скажете?
Я можу знати, з яким інструментом ви читати?
Galletto V53 клон
Від хлопців я хочу якусь пораду... Це ? мій автомобіль і я хочу дуже.. Спасибі
Я не можу читати ваші вкладення. А перш ніж завантажити що-небудь, ЗУПИНИСЬ!
Я 16c3 і я заблокований в 2 рази. Кожен раз, коли я повинен був піти в Ford, дайте мені скачати eprom, повний: 70 євро за раз. Не є помилками, які видаляються діагноз, і навіть не завантажуючи іншу карту.
По-перше, коли пишете не спробувати, наприклад, 16c3 але тільки 16c34 чому? сіна? зависає
Уважний, як закрити EGR, якщо порти до 0, а одна з точок до кривої impapocchia.
Нарешті, коли карти є дві криві, які повинні бути змінені разом sen? вгадайте, p? що відбувається? зависає!!!
Ні, я можу допомогти вам, чому? не торкання карти від іп? року, і всі збережені сторінки, які я на іншому форумі були загублені. Якщо я щось тебе помітять
P. S. Я працював з MPPS
Ось розмову двох карт, рівних. Імена карт, ECM
слід звернути att.ne на те, що ви тому подивіться кореляції iniez. parzializzato і iniez. корекція (виглядає добре, стовпці, різні посилання і paragonale...між ними, і ви побачите, що карта поправку стовпців однакових all' iniez. parzializzato але по-різному % load)
Я не можу читати ваші вкладення. А перш ніж завантажити що-небудь, ЗУПИНИСЬ!
Я 16c3 і я заблокований в 2 рази. Кожен раз, коли я повинен був піти в Ford, дайте мені скачати eprom, повний: 70 євро за раз. Не є помилками, які видаляються діагноз, і навіть не завантажуючи іншу карту.
По-перше, коли пишете не спробувати, наприклад, 16c3 але тільки 16c34 чому? сіна? зависає
Уважний, як закрити EGR, якщо порти до 0, а одна з точок до кривої impapocchia.
Нарешті, коли карти є дві криві, які повинні бути змінені разом sen? вгадайте, p? що відбувається? зависає!!!
Ні, я можу допомогти вам, чому? не торкання карти від іп? року, і всі збережені сторінки, які я на іншому форумі були загублені. Якщо я щось тебе помітять
P. S. Я працював з MPPS
і дати собі хороший back-up в BDM до ебу.
і дати собі хороший back-up в BDM до ебу.
Дозволь мені не погодитися:
купив я в BDM, я шукав блок управління, я відкрив її і зламав. Якщо хтось має досвід ? рахунок, сіна? не радив.
P. S. досі ще я намагаюся зрозуміти, що sbagliai: карти, ймовірно forzai небагато, але я не думаю, як було. Я купив цій версії клон BDM, які були пов'язані тб з pin назад і що при підключенні горів карти. Однак я, машина працювала тільки, що не міг відкрити інжектор 3 (і давав відповідна помилка в діагнозі).
Потім я поміняв кабель BDM і повтору читання блоків управління маршрутах. Не ? не вдалося підключитися...
boh!
у тебе був негативний досвід з bdm, можливо, з вашої вини, або, можливо, з вини bdm, але ви не можете заперечувати, що це винятковий інструмент, на блоки управління, які його підтримують, він врятував стільки разів дупу всіх нас.
SandroMarciano
26-09-2013, 19:29
на цих ecu у всякому разі, з мого досвіду, півник, виявляється, дуже стабільний, очевидно, що в будь-якому випадку, резервне копіювання BDM ? зобов'язання. У defap з раз-працює, але з не мало проблем, тому я не рекомендую такого втручання. На карту в найближчі дні, я бачу, якщо я можу дати вам свою думку.
Спасибі всім за ваші поради
у тебе був негативний досвід з bdm, можливо, з вашої вини, або, можливо, з вини bdm, але ви не можете заперечувати, що це винятковий інструмент, на блоки управління, які його підтримують, він врятував стільки разів дупу всіх нас.
Дев'ятий, може бути, я не висловив добре. І відмінний інструмент, і я сподіваюся дізнатися, як використовувати його я теж рано чи пізно. Те, що я кажу ? що робить звернення до творця цього обговорення, чому? ? новачок. Я ототожнюю, і я хотів би їх уникнути печалі, що і в мене
Хлопці люб'язно дасте мені свою думку про це іншу карту? Я хочу дуже на мій Форд і перед завантаженням я хочу бути впевнений, щоб не зробити деякі пошкодження. Спасибі всім
не зарядити, то, не добре зробив, обмежувачі крутного моменту turbo і rail помиляюся, залізничних і надто високий, як overboost, звичайно, моя особиста думка.
не зарядити, то, не добре зробив, обмежувачі крутного моменту turbo і rail помиляюся, залізничних і надто високий, як overboost, звичайно, моя особиста думка.
Спасибі Ugoboss...по-доброму кажіть мені, що середній відсоток/max, я міг би поставити для розрядників пара turbo і rail? так само для залізничних і overboost?
Дякую
Я підтверджую, карту і абсолютно неправильно-не завантажувати.Повторіть старт від****.У партії дуже рано, з урахуванням змін ,деякі карти змінені без будь-якого почуття.Удачі.
Я підтверджую, карту і абсолютно неправильно-не завантажувати.Повторіть старт від****.У партії дуже рано, з урахуванням змін ,деякі карти змінені без будь-якого почуття.Удачі.
Вибачте, що означає "почнуть знову від****"?
О, хлопці, допоможіть sti подивимося, щоб завантажити його на мій автомобіль
Дякую
Я написав "****" і я не знаю, чому і був, і ким, і було справедливо.
Вибачте, нео, але продовжую не розуміти :(
Ви бачите, що і слово, яке коригується автоматично, отже, обмін слово "починається з початку"
я почну з початку? Я тільки запитав, скільки балів я повинен знизити мою карту в обмежувачі крутного моменту turbo і rail і realtivamente в rail і overboost. Якщо ви можете мені допомогти тобі, то я буду дуже вдячний
Я пропоную вам залишити орі. карту overboost.Карта педаль зберегти вам під 10%, починаючи приблизно 1600 обертів.Карту турбо-не більше 150 точок. Обмежувачі - 10-12%, починаючи приблизно з 1200-1300 обертів.Карту обмежувач rail залежить від тиску в рампі, що дали. У двох словах, повинен бути синхронний між мод. що ви робите
Я дав йому швидкий погляд на мапу*****і перше, що я хочу запитати, якщо у вас використовується Тільки для видалення EGR,і я поясню чому.Подивіться на адресу 1FDFFC ,це і класична помилка, яку робить Тільки він відновлює орі.Для інше і безпечний:виготовлений таким чином, не викликає ніякої шкоди для двигуна, але не подивитися велика різниця.Я б трохи інакше.Я намагаюся висловити свої думки в більш простий.Дивлячись на так звані "load" пошук в poo пізніше .Карти уприскування ,після 2000 оборотів піднімає їх небагато ,так що ви будете мати краще потужності на шосе і в гору .В реальності речі набагато більш складні, щоб пояснити .Я переконався, що, безумовно, зрозуміє.
Вибачте, нео, але EGR не ? закрита добре? Мені здається ви, чому? я бачив різні схеми, і він закритий, так?...
А я і завантажує карту, а ? завжди повільно, як я можу зробити, щоб мати + brio вниз??? Спасибі, хлопці
Я не сказав, що не закрита добре .Я тільки запитав, якщо використовується Тільки тому, що мені так і не сказав навіть, що краще відновити лише кривий, який знаходиться за адресою 1FDFFC .Для інших, я не думаю, що вам варто підняти tropo perhe ця машина має групу зчеплення дуже ніжний і дорогий.Ось, що я вам рекомендується завжди починати не пізніше, можна з мод.
pdtechnology
20-01-2014, 23:34
привіт neo, вибачте, ви говорите, що тільки зміна біт згаданий вами, але я судимий 2 файлу однієї і тієї ж ін'єкції, але на цю адресу я не бачив ні один мод....цій галузі, я бачив, що буде мод при зміні параметрів управління, таким чином, не ? що cks?цікаво, і.......
Я не сказав, що не закрита добре .Я тільки запитав, якщо використовується Тільки тому, що мені так і не сказав навіть, що краще відновити лише кривий, який знаходиться за адресою 1FDFFC .Для інших, я не думаю, що вам варто підняти tropo perhe ця машина має групу зчеплення дуже ніжний і дорогий.Ось, що я вам рекомендується завжди починати не пізніше, можна з мод.
Neo я не використовував раніше, але я бачив схеми в edc16c34 egr закритий і закритий або вручну в 2d. Тепер я прощення, але і я поклав картку ori....Тому, якщо я залишив все, cos? у eGR був закритий насправді? Ви абсолютно праві в тому, що група зчеплення ? дуже ніжний....