Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : vw dsg remap

манро
20-09-2013, 14:41

вы з паслядоўным ці павінен чытаць/пісаць ecu на абмен з іншымі метадамі??
хто пу? даць мне інфармацыю пра гэта??

klajdin
20-09-2013, 15:03
Прывітанне манро!
я ніколі гэтага не рабіў і я нават не правільнае абсталяванне? я ведаю, што вы прама ў БД, я бачыў, з сябрам, які мае УМК, што ен робіць, і робіць, а Май з x17. Затым мы чуем іншых, што гэтая тэма мяне заўседы прыцягвала.

манро
20-09-2013, 15:18
прывітанне klajdin...калі вы мне пацвердзіце, што вы f? бд я магу паспрабаваць прачытаць golfV gti edition 30 сябар, які нарадзіўся ў 370cv, што вы і зрабілі паўторна, нават dsg....

klajdin
20-09-2013, 16:09
Я пацвярджаю, манро, якое абсталяванне ў вас ?

magi1984
20-09-2013, 17:06
я зрабіў гэта, ? сэрвіс быў, я ведаю, што кліент прачытаў з cmd
я павялічваецца абмежавальнік крутоўнага моманту ў 400 нм-350, які быў усталяваны базавы

cawadany
20-09-2013, 17:16
Я зацікаўлены, улічваючы, што ў мяне есць Golf GTI DSG. З чаго вы затым адкрывае файл?

magi1984
20-09-2013, 18:34
winols, але без damos мы зрабіць нічога

cawadany
20-09-2013, 18:49
Ок, дзякуй, будзеце бачыць? як гэта зрабіць, улічваючы, што я хацеў бы падняць трохі, што абмежавальнік усталяваны ў 350 нм максімальнага крутоўнага.

манро
20-09-2013, 19:23
Я пацвярджаю, манро, якое абсталяванне ў вас ?
нікчэмныя mpps v12, якім я не давяраю на момант напісання....? каб прачытаць эбу гэтай машыны v? яшчэ, што добра, я думаю...
*magi:прабачце, але для прагляду розных карт, dsg не проста тытан або map3d??

klajdin
21-09-2013, 12:24
нікчэмныя mpps v12, якім я не давяраю на момант напісання....? каб прачытаць эбу гэтай машыны v? яшчэ, што добра, я думаю...
*magi:прабачце, але для прагляду розных карт, dsg не проста тытан або map3d??

упэўнены, што проста, толькі тое, што ў вас няма dipo драйвераў, таму вы павінны ведаць, што вы робіце, калі вы можаце прачытаць тое, ужо? супастаўляецца вы можаце ўбачыць некаторыя адрозненні і зразумець, як яны зроблены sti абмежавальнікі, але вы заўседы павінны разлічыць checksumm і я паняцця не маю, як гэта зрабіць.

В.В.
21-09-2013, 12:48
Было б нядрэнна падняць абмежавальнік абаротаў для руху, па дасягненні парога ў 7K Rpm DSG ў S-Mode аўтаматычна мяняецца, на жаль *_*!!!

ugoboss
21-09-2013, 13:18
упэўнены, што проста, толькі тое, што ў вас няма dipo драйвераў, таму вы павінны ведаць, што вы робіце, калі вы можаце прачытаць тое, ужо? супастаўляецца вы можаце ўбачыць некаторыя адрозненні і зразумець, як яны зроблены sti абмежавальнікі, але вы заўседы павінны разлічыць checksumm і я паняцця не маю, як гэта зрабіць.

растлумачце мне, як чытайце памяці блока кіравання dsg з mpps.

klajdin
21-09-2013, 13:51
ugoboss пост перад тым, як паведамляецца на sw x зрабіць змены і не ў hw x lett/запісы, я ўжо? сказаў у пачатку посту, якія есць інструменты, якія могуць зрабіць гэтую працу, CMD, MAGPRO X17 і дадам БАЙТ ШУТЭР, на дадзены момант я ведаю толькі гэтыя, хоць, магчыма, я знайшоў яшчэ адзін метад, значна танней!

msport (exil77grande)
21-09-2013, 15:07
ugoboss пост перад тым, як паведамляецца на sw x зрабіць змены і не ў hw x lett/запісы, я ўжо? сказаў у пачатку посту, якія есць інструменты, якія могуць зрабіць гэтую працу, CMD, MAGPRO X17 і дадам БАЙТ ШУТЭР, на дадзены момант я ведаю толькі гэтыя, хоць, магчыма, я знайшоў яшчэ адзін метад, значна танней!

тады доля ваша ідэя, магчыма, можа спатрэбіцца іншым.

ugoboss
21-09-2013, 15:13

не разменьвацца , але мунро вы спытаеце, што трэба чытаць з бд , вы спытаеце, што есць, і ен кажа вам, што ен "і паклалі mpps" на што вы скажаце ім, што есць добра, а што вялікая праблема і разліку cks, у гэты момант я разумею, што мы чытаем гняздо дыягностыкі з mpps, тут не па цэнтру sw, каб зрабіць змены.

klajdin
21-09-2013, 16:07
вы маеце рацыю ugoboss!
карэкцыя: не c? каб чытаць і пісаць DSG з MPPS, x час, я ведаю толькі тых, хто вышэй !!
X msport;

манро
22-09-2013, 14:48
калі вы далі паглядзець на спасылкі, размешчаныя ў першы пост вы кажаце..
Павелічэнне водгуку змянілася
Адказ курс пу? быць павялічана да 20%, што дазваляе плаўны пераход перадач, што азначае памяншэнне праслізгвання счаплення не неабходна пры паскарэнні з поўнай нагрузкай акт абароны счаплення ад заўчасных адмоў.
З часам змянілася дасягаецца дзякуючы пу? таксама прэтэндаваць на лепшае вясло-рэакцыя-time да 40% у рэжыме? Спорт.
*
Змены ў Абмежавальнік крутоўнага моманту
Абмежавальнік крутоўнага моманту транспартнага сродку, настроены на перапрызначэння ECU, калі транспартны сродак ? абсталяваны каробкай перадач DSG, то, можа быць, што блок кіравання DSG мае свае абмежавальнікі крутоўнага моманту убудаваны. Шляхам налады блока кіравання DSG ? здольны выдаваць крутоўны момант у pi? вырабляецца ад рухавіка, апрацаваны, працягваючы гарантаваць стабільнасць? і емістасць? усе механічныя мацавання ў рух ўнутры скрынкі перадач DSG.
*
Рэгулеўка Абмежавальніка абаротаў
Тут, гэтак жа, як налада абмежавальніка крутоўнага моманту, як над DSG мае кантроль RPM абмежавальнікі для руху не было б ніякага сэнсу ўносіць карэктывы рухавіка ECU абмежавальнік абаротаў без, што тыя ж змены, унесеныя ў карты DSG.
Рост гэтых кропак раўнда dar? кіроўца поўны кантроль і кіраванне магутнасці рухавіка на хуткасцях вышэй хуткасці усталяваўшы ліміт DSG абаротаў, іншы для працы з пошукавай налад.
*
Launch Control
Кантроль запуску пу? быць уключана ў большасці аўтамабіляў, але ? асабліва эфектыўна ў транспартных сродках, абсталяваных DSG.
*
Запуск ідэальны памяншае час разгону, захоўваючы ідэальны баланс газу для забеспячэння максімальнай цягі

манро
22-09-2013, 14:56
я таксама знайшоў гэта:http://www.chiptuningshop.co.uk/аксэсуары/universal-obd-to-dq200-dsg-tricore-cable/
на практыцы і кабель адаптара, раз'ем dsg/obd такім чынам, што падключыць любы прылада, каб чытаць/пісаць eeprom эбу temic dq200-250 dsg
што вы думаеце, і, магчыма,??

marcogti
22-09-2013, 22:13
у мяне есць сябар, які чытае і запісвае байт shooter. я пацвярджаю, што ідзе сенсацыя dsg пасля працы на абмежавальнікі.

манро
22-09-2013, 22:41
але f? ад usb-раздым??

манро
22-09-2013, 22:42
oppsss...я хацеў сказаць з-раз'ем obd??

jolidj
23-09-2013, 01:51
ды ў паслядоўны і вы. цяпер byteshoter і cmd астатняе нічога :)

marcogti
23-09-2013, 15:15
пацвярджаю, у бд з чытання запісу каля 15 хвілін.

faberecu
23-09-2013, 16:53
так, але разлік chksum аўтаматычнай запісу ???

cawadany
17-01-2014, 10:29
Хто-небудзь валодае больш падрабязнай інфармацыі? пра? Я б 2 dsg ад супастаўлення....

cawadany
21-01-2014, 17:00
Нічога. Дзякуючы ж для ўсіх. Вырашана з вынікам ultra здавальняюча! :cool:

angelolsp
21-01-2014, 17:15
potresi растлумачыць ?

crteam
21-01-2014, 17:26
Нічога. Дзякуючы ж для ўсіх. Вырашана з вынікам ultra здавальняюча! :cool:
questre адказы я проста не магу зразумець.запішыце яго, але трымайце гэта з вамі.ба...лепш не кажыце прама

cawadany
21-01-2014, 17:26
Для чытання файла з cmd, зменены з winols і яго damos, і перапісаць з cmd.

crteam
21-01-2014, 17:32
ooooooo цяпер gi? лепш за ўсе ідзе.паслядоўны cmd?

cawadany
21-01-2014, 17:41
S?, вы ўсе ў паслядоўны.

crteam
21-01-2014, 17:51
але ў вас арыгінал ?

табе kiedo чаму? толькі ўчора я даведаўся, што c'? версія кланавання з бельгіі.я павінен чытаць прабачце за ot

cawadany
21-01-2014, 18:51
Я не думаю, есць вакол клонаў cmd.

crteam
21-01-2014, 23:07
за тое, што яны стаяць я спадзяюся, няма . st? чакаю рэальных выпрабаванняў і дэманстрацыйных мэтах, калі ? cos? адкрыць? абмеркаванне аб