Перегляд Повної Версії : Моя bancadati карти " ori доступна для вас!
привіт, хлопці, якщо вам потрібний файл, орі ви можете питати сміливо.
звичайно, allegatemi автомобіля тип ебу і тип програмного забезпечення, і я вас!
У наявності!
з повагою
msport (exil77grande)
14-08-2012, 14:20
[QUOTE=nicospl;3387]привіт, хлопці, якщо вам потрібний файл, орі ви можете питати сміливо.
звичайно, allegatemi автомобіля тип ебу і тип програмного забезпечення, і я вас!
У наявності!
з повагою[/QUOTE
як я вже сказав, якщо ви хочете допомогти, ви повинні вкласти ваші файли в нашій базі даних postandoli організовано в розділі костюми.
на жаль ? час, що мені не вистачає, якщо ви їх запитаєте, можливо, я можу mandarveli, якщо вам це потрібно
msport (exil77grande)
14-08-2012, 15:41
на жаль ? час, що мені не вистачає, якщо ви їх запитаєте, можливо, я можу mandarveli, якщо вам це потрібно
Якщо ви хочете поділитися пошти, в іншому випадку все одно спасибі.
колись можливість? отримувати те, що я поділяю, я comincer? займатися поділитися ми? я
msport (exil77grande)
14-08-2012, 22:39
колись можливість? отримувати те, що я поділяю, я comincer? займатися поділитися ми? я
Ви не розумієте, що ви написали,однак, повторюю, тут ніхто не стверджує, що ніщо, якщо ви хочете поділитися ви робите, інакше нічого, форум, поставив все в наявності, якщо ви хочете, щоб дати хороший приклад, опубліковані і дати l.esempio sensa чекати нічого.
magi1984
15-08-2012, 00:37
на практиці, каже: коли зможете? скласти вантаж файлів з форуму iniziero, кажучи мої.
mavaila1972
15-08-2012, 01:12
на практиці, каже: коли зможете? скласти вантаж файлів з форуму iniziero, кажучи мої.
я згоден, можливо, був краще, не сказати нічого, і якщо вона відчувала, ділилася в іншому випадку-ні
msport (exil77grande)
15-08-2012, 09:37
я згоден, можливо, був краще, не сказати нічого, і якщо вона відчувала, ділилася в іншому випадку-ні
Я згоден, не хотів писати, але ви зрозуміли відмінно вас, а ви робите, як ви вважаєте, в будь-якому випадку, якщо ви не отримаєте 50 КОРИСНІ повідомлення, ви не можете перейти в категорію середнього користувача.
у будь-якому випадку, якщо хтось питає якийсь карті я згоден у відповідному розділі
sa80libero
18-08-2012, 12:16
дякуємо за наявності, було б краще, postarli у відповідному розділі....