Перегляд Повної Версії : є вірний спосіб перевірити інтерфейс??
хлопці, мені було цікаво, якщо c'? спосіб перевірити інтерфейс, щоб переконатися, що це не плач і ecu...
як ви можете? робити??? з ecu scodificata гніздо в зломом??
mariodarkblue
19-09-2013, 21:00
хлопці, мені було цікаво, якщо c'? спосіб перевірити інтерфейс, щоб переконатися, що це не плач і ecu...
як ви можете? робити??? з ecu scodificata гніздо в зломом??
Дивіться...спочатку...потім залежить ke інтерфейс..перш, ніж подивитися, якщо на комп'ютері, який ви використовуєте програму управління працює регулярне...потім спробуйте прочитати кілька автомобілів в послідовний (різні edc15c і p, edc16, то marelli і т.д. і т.д.)...і після кроків у човен, а потім в bdm...
але потім, якщо купите від людей, "перевірених", не повинні мати ніяких проблем!
дякую за відповіді маріо..але більш конкретно мені хотілося знати,чи краще, щоб безпеку для запису в послідовний з mpps які, на жаль, я не дуже довіряю...в дійсності? чи вже пробував читати edc15 і 16, і тільки у разі, якщо ви і посадили для читання на edc16, але другий раз, коли перечитувала ті ж машини...можливо, ви sar? також p? знизити напругу батареї..chiss?.. у будь-якому випадку рада метод "scodifica"??
max boost
19-09-2013, 21:31
на жаль, я не можу зробити резервне копіювання...більше не ahim?...
ne для ecu ostiche, що на найпростіші.....
по ряду причин, які не st? тут перераховувати...
я виявив, що буквально з сидіння на землю....
і я повинен почати з нуля....
не, якщо я не пояснив.....
увагу ? було написано також і в інших пост інтерфейси захищені, поки ви не саджаєте в тому числі орі......
motorsport
20-09-2013, 11:48
увагу ? було написано також і в інших пост інтерфейси захищені, поки ви не саджаєте в тому числі орі......
ну і даремно-l один sno!!
max boost
21-09-2013, 23:40
В іншому випадку з ебу роз'єм від підривника, ви можете зробити кілька операцій читання і запису. Я думаю, в будь-якому випадку перше, що ви повинні спробувати, принаймні, якщо закон йде в k-line, що може, щоб зрозуміти, чи працює він чи ні. На жаль, я теж не можу зробити backup, але маючи парк вузькому машини від злому не особливо ostiche тепер я йду без.
я думаю, що він може дати спосіб протестувати інтерфейс , навіть орі трапляється, що засадіть ecu так.... важливо, що ти робиш свою частину роботи , контроль заряду акумулятора,кермо, троси на місце, пк, добре sw, що тут йде конфлікт і т.д. ecc.tante речі nn залежить від нас.
carlo abarth
22-09-2013, 14:33
не інтерфейс і надійно на 100%!! але запобіжні заходи можуть врятувати сидіння від багатьох неприємностей!!
не інтерфейс і надійно на 100%!! але запобіжні заходи можуть врятувати сидіння від багатьох неприємностей!!
привіт , Чарльз, абсолютної істини? я, щоб уникнути porcate тепер я ще й свідчення з різних інструментів і насамперед працювати над порівняння.
минулого тижня з акцентом, а півень мені довелося зробити 4 показання для його повного ", можливо, залежало також від напруги акумулятора" з mpps нічого не робити, все читає порожні.
так як я від проблем на багато автомобілів mpps цікаво, якщо ? несправність у мене ? завжди найбільш надійним півень 2 ?
faberecu
23-09-2013, 17:18
Я використовую power Nissei ms 450A 50A max swich легкий, потужний, низький рівень шуму регульований 9 15 v
короткі кабелі для батареї тепер садити тільки один edc17 cp14 з півня .... (СВЯТИЙ BOOTMODE РАНІШЕ)
все ок з bakup зробили на тиждень раніше:p
ви зробили bootmode bk, то ти написав в послідовний, а ? посадили, як я зрозумів......
faberecu
23-09-2013, 18:07
yess до bk , потім карту і defap
після тижнів клієнт хотів мод + тяги я пробував писати в послідовний, а ? посадили на 48% і півень запитав мене, не вимикайте запалення і закрийте файл орі , зробили ви ? англ. printer 48%
вимкніть екю , коли півень в tricore boot і пишу орі , я монтую все в порядку , вимкніть пишу новий мод, все ок
на audi a5 140 c.v
від? у вас був щасливий кінець, ти спітнілий небагато, але результат ? добре, що до вас посадили, то тебе зберігається.....Не ? туди так погано говоримо.....
faberecu
23-09-2013, 18:17
так так ... давайте для початку я збережена в tricore boot , то я можу написати " його в бд .... але у мене сумніви та насправді ? безумовно, antituning
у будь-якому випадку втрачені 5 kq, 10 хв!
я сумніваюся жорстокі ... я переписати його в бд я використовував файл inflmicro завантаження
можливо, що це проблема
я не використовував читання з бд mod
якщо не помиляюся, edc17cp14 audi, не повинен мати antituning в будь-якому випадку завжди краще писати в бут ці ecu також rsa, але я не знаю, якщо в послідовний поправляє курка....
faberecu
23-09-2013, 22:17
Попереджати, перш ніж писати використовує для мод. В Calc в chk хвилин