КПК

Прагляд Поўнай Версіі : есць верны спосаб праверыць інтэрфейс??

манро
19-09-2013, 20:30
хлопцы, мне было цікава, калі c'? спосаб праверыць інтэрфейс, каб пераканацца, што гэта не плач і ecu...
як вы можаце? рабіць??? з ecu scodificata гняздо ў узломам??

mariodarkblue
19-09-2013, 21:00
хлопцы, мне было цікава, калі c'? спосаб праверыць інтэрфейс, каб пераканацца, што гэта не плач і ecu...
як вы можаце? рабіць??? з ecu scodificata гняздо ў узломам??

Глядзіце...спачатку...потым залежыць ke інтэрфейс..перш, чым паглядзець, калі на кампутары, які вы выкарыстоўваеце праграму кіравання працуе рэгулярнае...потым паспрабуйце прачытаць некалькі аўтамабіляў у паслядоўны (розныя edc15c і p, edc16, то marelli і г.д. і г.д.)...і пасля крокаў у boot, а затым у bdm...
але потым, калі купіце ад людзей, "правераных", не павінны мець ніякіх праблем!

манро
19-09-2013, 21:11
дзякуй за адказы марые..але больш канкрэтна мне хацелася ведаць,ці лепш, каб бяспеку для запісу ў паслядоўны з mpps якія, на жаль, я не вельмі давяраю...у рэчаіснасці? ці спрабаваў ужо чытаць edc15 і 16, і толькі ў выпадку, калі вы і пасадзілі для чытання на edc16, але другі раз, калі перачытвала тыя ж машыны...магчыма, вы sar? таксама p? панізіць напружанне батарэі..чисс?.. у любым выпадку вы савет метад "scodifica"??

max boost
19-09-2013, 21:31

манро
19-09-2013, 22:52
на жаль, я не магу зрабіць рэзервовае капіяванне...больш не ahim?...
ne для ecu ostiche, што на самыя простыя.....
па шэрагу прычын, якія не st? тут пералічваць...
я выявіў, што літаральна з сядзення на зямлю....
і я павінен пачаць з нуля....
не, калі я не растлумачыў.....

sno74
19-09-2013, 23:19
увагу ? было напісана таксама і ў іншых пост інтэрфейсы абаронены, пакуль вы не саджаеце у тым ліку на врі......

motorsport
20-09-2013, 11:48
увагу ? было напісана таксама і ў іншых пост інтэрфейсы абаронены, пакуль вы не саджаеце у тым ліку на врі......

ну і дарма-l адзін зоркі!!

max boost
21-09-2013, 23:40
У адваротным выпадку з эбу раз'ем ад падрыўніка, вы можаце зрабіць некалькі аперацый чытання і запісу. Я думаю, у любым выпадку першае, што вы павінны паспрабаваць, па меншай меры, калі закон ідзе ў k-line, што можа, каб зразумець, ці працуе ен, ці не. На жаль, я таксама не магу зрабіць backup, але маючы парк вузкім машыны ад узлому не асабліва ostiche цяпер я іду без.

jolidj
22-09-2013, 13:39
я думаю, што ен можа даць спосаб пратэставаць інтэрфейс , нават на врі здараецца, што засадзіць ecu так.... важна, што ты робіш сваю частку працы , кантроль зарада акумулятара,руль, тросы на месца, пк, добра sw, што тут ідзе канфлікт і г.д. ecc.tante рэчы nn залежыць ад нас.

carlo abarth
22-09-2013, 14:33
не інтэрфейс і надзейна на 100%!! але меры засцярогі могуць выратаваць сядзення ад многіх непрыемнасцяў!!

Alecsx
22-09-2013, 22:55
не інтэрфейс і надзейна на 100%!! але меры засцярогі могуць выратаваць сядзення ад многіх непрыемнасцяў!!

прывітанне , Чарльз, абсалютнай ісціны? я, каб пазбегнуць porcate цяпер я яшчэ і паказанні з розных інструментаў і перш за ўсе працаваць над параўнанне.

на мінулым тыдні з акцэнтам, а певень мне давялося зрабіць 4 паказанні для яго поўнага ", магчыма, гэта залежала таксама ад напругі акумулятара" з mpps нічога не рабіць, усе чытае пустыя.

так як я ад праблем на многія аўтамабілі mpps цікава, калі ? няспраўнасць у мяне ці ? заўседы найбольш надзейным певень 2 ?

faberecu
23-09-2013, 17:18
Я выкарыстоўваю power Nissei ms 450A 50A max swich легкі, магутны, нізкі ўзровень шуму рэгуляваны 9 v 15
кароткія кабелі для батарэі цяпер саджаць толькі адзін edc17 cp14 з пеўня .... (СВЯТЫ BOOTMODE РАНЕЙ)
усе ок з bakup зрабілі на тыдзень раней:p

sno74
23-09-2013, 17:49
вы зрабілі bootmode bk, то ты напісаў у паслядоўны, а ? пасадзілі, як я зразумеў......

faberecu
23-09-2013, 18:07
yess да bk , затым карту і defap
пасля нед кліент хацеў мод + цягі я спрабаваў пісаць у паслядоўны, а ? пасадзілі на 48% і певень спытаў мяне, не выключыце запальванне і зачыніце файл крычы , зрабілі вы ? англ. printer 48%
адключыце экю , калі певень у tricore boot і пішу крычы , я монтирую усе ў парадку , адключыце пішу новы мод, усе ок

на audi a5 140 c.v

sno74
23-09-2013, 18:13
ад для? у вас быў шчаслівы канец, ты потны трохі, але вынік ? добра, што да вас пасадзілі, то цябе захоўваецца.....Не ? туды так дрэнна гаворым.....

faberecu
23-09-2013, 18:17
ды так ... давайце для пачатку я захавана ў tricore boot , то я магу напісаць " яго ў бд .... але ў мяне сумневы і на самай справе ? безумоўна, antituning
у любым выпадку страчаныя 5 kq, у 10 мін!

я сумняваюся жорсткія ... я перапісаць яго ў бд я выкарыстаў файл загрузкі inflmicro
магчыма, што гэта праблема
я не выкарыстаў чытання з бд mod

sno74
23-09-2013, 19:40
калі не памыляюся, edc17cp14 audi, не павінен мець antituning у любым выпадку заўседы лепш пісаць у бут гэтыя ecu таксама rsa, але я не ведаю, калі ў паслядоўны папраўляе курыца....

faberecu
23-09-2013, 22:17
Папярэджваць, перш чым пісаць выкарыстоўвае для мод. У Calc у chk хвілін