Перегляд Повної Версії : Видалення FAP Opel Meriva 1.3 MJT
Всім привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо програмне забезпечення як ecusafe або carsoftware FAP DPF працюють на ECU IAW 6F3.
Дякую всім за допомогу
voglioimparare
19-09-2013, 12:31
Всім привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо програмне забезпечення як ecusafe або carsoftware FAP DPF працюють на ECU IAW 6F3.
Дякую всім за допомогу
привіт, якщо я правильно пам'ятаю, не робить його ecusafe ne раз..єдине рішення, або в ручному режимі або *******h...
привіт
привіт, якщо я правильно пам'ятаю, не робить його ecusafe ne раз..єдине рішення, або в ручному режимі або *******h...
привіт
Ви, коли-то я знав... але carsoftware? Або вручну, хто пу? дати мені руку?
voglioimparare
19-09-2013, 13:06
Отримати файл 1.3 mjet без fap і спробуйте порівняти їх... ви побачите, що щось розумієте;) якщо у вас є сумніви, питай;)
Отримати файл 1.3 mjet без fap і спробуйте порівняти їх... ви побачите, що щось розумієте;) якщо у вас є сумніви, питай;)
Порівняти їх в 2D з допомогою ecm говорите?
voglioimparare
19-09-2013, 13:47
Порівняти їх в 2D з допомогою ecm говорите?
так, саме так:) спробуйте і дайте мені знати:)
Ок, тільки я так намагаюся... дякую
так, саме так:) спробуйте і дайте мені знати:)
Ви можете postarmi файли, або вказати мені, довідкові номери? Я глянув, але не на всіх ? написав де c'? FAP.
Дякую
cicciocar
05-10-2013, 09:20
вибачте, як f? зрозуміти, що змінити, якщо не існує двох sw з тими ж номерами і без fap ?
ecutuningpro
05-10-2013, 11:03
ви повинні знати, що чіпати, просто втрачають час
desmoric
30-01-2014, 22:19
вибачте, але я не знайшов обговорення, які добре говорять на Час, щоб зробити defap на meriva 1.3 cdti... підтвердили, однак, негативний carsoftware
fuorigiri12000
31-01-2014, 09:55
вибачте, але я не знайшов обговорення, які добре говорять на Час, щоб зробити defap на meriva 1.3 cdti... підтвердили, однак, негативний carsoftware
Я теж підтверджую, те ж саме, щоб негативний досвід мав на тій же машині.
desmoric
31-01-2014, 10:17
привіт fuorigiri12000, вибачте, але interndi негативний досвід, Раз або з Carsoftware?