КПК

Перегляд Повної Версії : думку карта golf V 1.9 tdi 105л.с.

манро
Привіт, хлопці, що ви думаєте про цю карті??
я заявляю, що робить? розміщена в іншому місці, а саме в розділі sw, можливо, моя помилка з читанням hw і sw..***** unque зробив st? що раптом і, як впали стіни omert? про mod....
я повинен сказати, що я вже визначив dell речі, які я зробив би інакше, і інші речі, які я бачив, не розумію сенсу..***** unque аспект ваші відповіді з цього питання, і я хотів би знати, що ті, mod 0DDAB0, що, здається lim пара з драйвера і 0EEBE6, що, здається, видів, що обмежує швидкість?....але, по суті, не ?,я думаю, чому? автомобіль в питанні більше 200(спідометр) не f?....хлопець запитав мене, якщо я можу зробити краще, чому? ? р? незадоволений....пропозиції, поради???
дякую

voglioimparare

манро

В.В.
Ж проблема зі швидкістю? що не перевищує 200 на карту розміщена мною в іншій темі, завжди Golf V 1.9 TDI 105 Bluemotion, автомобіль не перевищує 200 км/год спідометр!!!

angelolsp

манро
в мережі я знайшов цей мод на leon 105л.з, де він говорить, що обмежувач ? був доставлений в 300km/h.....
я, чесно кажучи, я не зрозуміла, нічого не цікаво, якщо хто-то не може? дати нам пояснення....також люб'язно відповідаючи на питання, задані відносно тих адрес, перший пост..***** unque файли золота і мод тут:

Cristiano75
Привіт, хлопці, що ви думаєте про цю карті??
я заявляю, що робить? розміщена в іншому місці, а саме в розділі sw, можливо, моя помилка з читанням hw і sw..***** unque зробив st? що раптом і, як впали стіни omert? про mod....
я повинен сказати, що я вже визначив dell речі, які я зробив би інакше, і інші речі, які я бачив, не розумію сенсу..***** unque аспект ваші відповіді з цього питання, і я хотів би знати, що ті, mod 0DDAB0, що, здається lim пара з драйвера і 0EEBE6, що, здається, видів, що обмежує швидкість?....але, по суті, не ?,я думаю, чому? автомобіль в питанні більше 200(спідометр) не f?....хлопець запитав мене, якщо я можу зробити краще, чому? ? р? незадоволений....пропозиції, поради???
дякую

Привіт манро,
Я дав йому швидко поглянути на карту, що у вас опубліковано,
перший адресу, який ви відправили, я не знаю цієї карти, другий ? розблокувати обмежувач швидкості?. (не торкаючись розблокування швидкість? автомобіля досягає 210 км/год підрахунку)

Car nn v? чому? є кілька cosucce розглянути.
Карти на час вприскування rimettile орі, що тут подають x-базова карта доторкнутися до неї, щоб отримати x, принаймні, до майже 160cv.
Тільки карту, який ніс би в 60, як і інші ? те, що єсм називає ін'єкції parzializzato (map 2)
Карту MAP ви повинні побачити, що за адресою 0DFBA0 16x11. цієї мод...
Карта часу overboost класичної n75, ви повинні оновити x дизельного палива, які ви будете мати, як мета... gi? свого піку дуже, якщо ? р? заблокований vgt побачити в vag 1,60 бар ? мить.....
Карту turbo не потрібно чіпати-то не так, потрібно просто дати невелике зростання в останньому стовпці, що і 100% скажімо, cos? навіть якщо пп ? правильно, і, відповідно, c'? для переміщення також обмежувач тиску турбо ? орі.
Обмежувач крутного моменту ? переглянути, особливо на високих xch? cos? машина arriver? приблизно в 125л.з.....
Клапан egr управління nn ? були порушені, в якій він працює.....
Аванси x час, nn їх виробництво, збитки, але, бачачи, що ? дали мало, нехай вони зараз стоять....

манро
Привіт Cristiano75 по-перше дякую, що відповіли мені....тоді я вам скажу відразу, що незважаючи на те, що мод 0eebe6 автомобіля, однак, не перевищує 200-205 підрахунку.....ось чому я відправив ці файли у леон, щоб знати, якщо він працює мод, зроблено це не так...я хотів би знати, що думають ті 2 людини, які мають розряджати...для решти ще раз дякую за поради і звітності lim диму map....
одна річ, я хотів би запитати?...карту для st? відразу до карти часу тривалості, що й не пам'ятаю, як називається ecm cos'??? на іншу карту часів строк,враховуючи той факт, що ці машини мають 5 карти тривалість відкриття форсунок,або обмежувач часу-строк??

Cristiano75
Привіт манро карти, тривалість 6.. Що ? перше, і підбираються у відповідності з авансів, обмежувач взаємного f? распредвал.....
Автомобіль дійдете до цієї швидкості? чому? по-моєму avr? трохи менше 130cv бути оптимістами...
Я зробив 3 двигуни 105л.з, 1 leon (1mb) 1 touran (1mb) гольф 1 (2 мб)... touran у швидкості? не знаю, чому? п ? ніколи не було тяги, то ? підключені x via проблеми при запуску і бачив, що я хотів, щоб вона стала трохи + блискучий...
Гольф (6-ступінчаста) хотів карту xch? після заміни муфти з одним monomassa до високих nn ходив... зіставляється 135cv автомобіль зупиняється на 210 підрахунку в будь-які умови, тому я думаю, що є обмежувач швидкості? активний, що я не я перкутировал...
Леон, що це були 105л.з 5-ступінчастою коробкою передач, на думку власника ? прийшов наступний, в 220.... я не можу цього стверджувати.... простий карті, вибравши менше, ніж розміщена і в інших областях....
Для?, смаки, уподобання.... що я можу сказати....

манро
Християнин, а ти рахунку 6 карти життя, в тому числі карту вибору? я s? що ті, які вступили в силу 5 ще мапу вибору і обмежувач тривалості, що не пам'ятаю, орі, скільки градусів ? калиброванны....
для карт заздалегідь знаю, що вони більше 9-10 селектор в функції температури двигуна і його обмежувач заздалегідь..

Cristiano75
карти вибору для мене 6. Можу і помилятися.... Карту селектора повинна бути карта 6x1, що існувало на початку першого.

neo
Привіт манро,я знаю, що пройшло багато часу і, можливо, ви вже deminticato цієї машини, але якщо ви interesa ще я хочу вам сказати, що на другому адресою не лім. швидкість,Це мод, який робить Раз за теплий старт і фредо ,хоча, фея таким чином, назад! диму при частини.

audi a3
02-06-2014, 21:09
привіт християнин,карту селектора повинна бути карта 6x1, що існувало на початку першого, що потрібно збільшувати?дякую

Cristiano75
привіт християнин,карту селектора повинна бути карта 6x1, що існувало на початку першого, що потрібно збільшувати?дякую

Привіт, карту селектора 6x1 я ніколи не дістанеться...
Той, вказати час вприскування в залежності від запиту, дизель і заздалегідь, що він в карти.