Прагляд Поўнай Версіі : чытаць/пісаць аўтамабіляў psa/ford
хлопцы, што я магу выкарыстоўваць, каб чытаць і пісаць на аўтамабілі групы psa і ford з эбу siemens??
я пытаюся, чаму? сення мне ? трапілася citroen berlingo 2.0 hdi з эбу siemens 801a але nisva mpps не дзейнічае...
Backgroop
18-09-2013, 23:20
Гэтыя законы з певень ад 48 у, то.. mpps не таму, у мяне быў кліент, які быў у аўтамабілі, як правіла, валодаюць gallo1250 і mpps v12 не ? паспеў прачытаць.. я SN факт адпраўкі ECU.
певень і...тое, што вы кажаце на форуме, можа ўжо ісці?
і, каб прачытаць/запісаць яе ў bdm, што трэба???
voglioimparare
18-09-2013, 23:28
певень і...тое, што вы кажаце на форуме, можа ўжо ісці?
і, каб прачытаць/запісаць яе ў bdm, што трэба???
хапіла б аднаго пеўня v53 або kessv2 клон я таксама думаю....
Backgroop
18-09-2013, 23:30
З простай BDM 100 Клон чытайце спакойна, калі возьмеш певень вам прапаную v53 клон поўны BDM.. вы праводзіце мала, і вы атрымаеце выдатны інструмент
хто ведае, чаму? у kess v2 выклікае ў мяне больш даверу...паспрабуе? ен звязацца з admin і пачуць "p"? як ідуць справы...
таксама, чаму? я не бачу ні пі? суб-форум, інтэрнэт-крама....
тым часам дзякуй за адказы...
voglioimparare
18-09-2013, 23:32
З простай BDM 100 Клон чытайце спакойна, калі возьмеш певень вам прапаную v53 клон поўны BDM.. вы праводзіце мала, і вы атрымаеце выдатны інструмент
пацвярджаю, я таксама...я kess афіцыйны і робіць добра...тэарэтычна клон павінен паўтарыць афіцэр..калі розніца і мала,купіць у kessv2 і bdm 100 максімум, калі вы хочаце зрабіць рэзервовую копію дадзеных...
але kess v2 клон не закона, bdm??
msport (exil77grande)
19-09-2013, 00:05
але kess v2 клон не закона, bdm??
у kess v2 працуе з бд, то сее-што да школы, але не ў bdm.
на дадзены момант часовая, на v53 і прытрымліваюся радзе bakgroop...
тады ж мы абнаўляем праз **** прывітанне msport
дзякуй
voglioimparare
19-09-2013, 09:01
у kess і больш поўнае пеўня, чытанне ў virtual mode,у boot,і самыя надзейныя, і не мала....певень будзе добра,трэба крыху нягоды, каб зрабіць гэта ўсе, і раз, то, мне здаецца, або якасць ніжэй..
motorsport
19-09-2013, 09:36
Вы памыляецеся,певень і пі? поўны,bdm,jtag,virtual read,boot mode,бд...калі ў вас есць май siemens робіць без праблем!!!!
dvdtuning
19-09-2013, 10:05
Вы певень v53 ? вельмі пі? поўны, то kess v2 мае праблемы з 60 маркераў.
msport (exil77grande)
19-09-2013, 22:24
хлопцы, кожны з іх****** думаць і купляць так, як лічыць патрэбным, але нават калі певень мае парк аўтамабіляў, больш буйной kess v2 не змены ў kess v2 і нават на працягу 3-галіі, а затым гэта робіце вы,акрамя таго, на сенняшні дзень, акрамя самыя анекдоты, якія вы чытаеце ў працягу kess v2 bloccai мы не бачылі.