Перегляд Повної Версії : Велика Точка 90Cv Поради
Привіт, я ніколи не мав справу з цим блоком ecm мені карти, які я не знаю і я не довіряю тому, що говорить ecm, і для прес-turbo я з дуже малими значеннями, ніж volori з абсолютних наприклад, edc16, у вас є пропозиції?
Grande punto 1,3 90 К.с. Mjtd P455
Backgroop
18-09-2013, 20:45
Здрастуйте, пошти, файл-орі.. все одно 1.3 mjet marelli 6jf 6ef 8df 8ef добре по-різному в карти від класичних edc16 Bosch.., щоб зіставити їх з ECU треба знати, як, куди покласти руки і як це зробити, в іншому випадку ви ritrover? з машини, яка курить і йде менше оригіналу..
voglioimparare
18-09-2013, 21:32
пошти, файл питання, і давайте разом те, що вам не ясно ;) деякі карти на цьому sw драйвер,або, може бути, у вас драйвер ecm трохи застаріло;)
Місце файлу
Використовую Titanium 1.61
ciroecla
10-11-2013, 19:54
ці ecu не роблять, ecm , помиляєтесь дуже і дуже багато карт не існує в ecm.
ці карти я роблю це winols і не існує програми, кращий ( на мій погляд), щоб змінити останні.
ви дізнаєтеся, як використовувати winols і повірте , ви будете дуже добре.
ці ecu не роблять, ecm , помиляєтесь дуже і дуже багато карт не існує в ecm.
ці карти я роблю це winols і не існує програми, кращий ( на мій погляд), щоб змінити останні.
ви дізнаєтеся, як використовувати winols і повірте , ви будете дуже добре.
привіт ciroecla ви праві, що стосується точності winols, але ви повинні завжди мати damos, щоб знати, як насправді працює всі до єдиної проги,в іншому випадку ? як використовувати ecm по мені....
infinityecu
11-11-2013, 01:58
Привіт, я ніколи не мав справу з цим блоком ecm мені карти, які я не знаю і я не довіряю тому, що говорить ecm, і для прес-turbo я з дуже малими значеннями, ніж volori з абсолютних наприклад, edc16, у вас є пропозиції?
Grande punto 1,3 90 К.с. Mjtd P455
Здрастуйте, з задоволенням я думаю, що пі? що ще це питання звички, якщо ви добре знаєте програмне забезпечення, і ви знаєте, так що чіпати ви можете зробити все це без проблем :-)
я згоден з ciroecla winols і один з кращих, треба просто дізнатися, що ви торкаєтеся, досвід роботи з ecm-вам щось говорить, але в той же час зачіпає інша справа
я згоден з ciroecla winols і один з кращих, треба просто дізнатися, що ви торкаєтеся, досвід роботи з ecm-вам щось говорить, але в той же час зачіпає інша справа
я не розумію, що ви маєте на увазі "з ecm вам щось говорить, але в той же час звертається до іншого, що " якщо ви переведете кривий ecm ви змінити це не інша справа, якщо ви маєте на увазі, що визначення неправильні, то ви.
enzopezzano
14-11-2013, 11:42
Звичайно, у вас є damos з winols і набагато більше? просто зрозуміти, що штрихи, але якщо ви pretico, дивлячись на криві і значення на осях розумієте, що ви робите. Я завжди зіставляється з ECM і я добре, навіть з вікнами у двір. Вистачає карт, які відкриває для вас драйвер, і вистачить вже на хорошу карту.
sportknight
14-11-2013, 11:45
всі marelli p? із звичайних,з ecm ? правда, що в деяких випадках є карти із драйвера,якщо ви не s? як інтерпретувати криві inezione вам більше? дим продуктивність, дотримуйтесь раді sportknight, дискусії, якщо вони слідують з відправити вам зроблять ясно strateggie у використанні з цими ecu.
драйвер ecm вигляд tabbelle показує carrichi і оборотів, що в 2d не збігаються....
tecnoecu
14-11-2013, 22:48
здравствуйте, я прочитав ke для зіставлення використовуйте titanium 1.61, тому я припускаю, версії клона? у мене є оригінал і я можу вам гарантувати, ke в останні 2 місяці драйвера для marelli 1300 були оновлені, на жаль, не маю права х, щоб побачити свій файл а рада остерігайтеся осьового навантаження, обертів, можливо, для допомоги пуй запитати у адміністраторів.про winols ? правда, ке ? краща програма, але якщо у вас є damos натисніть на impararti арабська.привіт
sportknight
14-11-2013, 23:31
be хлопці,ecm може допомогти вам знайти карти, але ви повинні навчитися читати breckpoint....