Прагляд Поўнай Версіі : Вялікая Кропка 90Cv Саветы
Прывітанне, я ніколі не меў справу з гэтым блокам ecm мне карты, якія я не ведаю і я не давяраю таму, што кажа ecm, і для прэс-turbo я з вельмі маленькімі значэннямі, чым volori з абсалютных напрыклад, edc16, у вас есць прапановы?
Grande punto 1,3 90 К.с. Mjtd P455
Backgroop
18-09-2013, 20:45
Добры дзень, пошты, файл крычы.. усе роўна 1.3 mjet marelli 6jf 6ef 8df 8ef добра па-рознаму ў карты ад класічных Bosch edc16.., каб супаставіць іх з ECU трэба ведаць, як, куды пакласці рукі і як гэта зрабіць, у адваротным выпадку вы ritrover? з машыны, якая паліць і ідзе менш арыгінала..
voglioimparare
18-09-2013, 21:32
пошты, файл у пытанне, і давайце разам тое, што вам не зразумела ;) некаторыя карты на гэтым sw з драйвера,або, можа быць, у вас драйвер ecm трохі састарэла;)
Месца файла
Выкарыстоўваю Titanium 1.61
ciroecla
10-11-2013, 19:54
гэтыя ecu не робяць, ecm , памыляецеся вельмі і вельмі шмат карт не існуе ў ecm.
гэтыя карты, я раблю гэта толькі ў winols і не існуе праграмы, лепшы ( на мой погляд), каб змяніць апошнія.
вы даведаецеся, як выкарыстоўваць winols і паверце , вы будзеце вельмі добра.
гэтыя ecu не робяць, ecm , памыляецеся вельмі і вельмі шмат карт не існуе ў ecm.
гэтыя карты, я раблю гэта толькі ў winols і не існуе праграмы, лепшы ( на мой погляд), каб змяніць апошнія.
вы даведаецеся, як выкарыстоўваць winols і паверце , вы будзеце вельмі добра.
прывітанне ciroecla вы маеце рацыю, што тычыцца дакладнасці winols, але вы павінны заўседы мець damos, каб ведаць, як на самай справе працуе ўсе да адзінай прогі,у адваротным выпадку ? як выкарыстоўваць ecm па мне....
infinityecu
11-11-2013, 01:58
Прывітанне, я ніколі не меў справу з гэтым блокам ecm мне карты, якія я не ведаю і я не давяраю таму, што кажа ecm, і для прэс-turbo я з вельмі маленькімі значэннямі, чым volori з абсалютных напрыклад, edc16, у вас есць прапановы?
Grande punto 1,3 90 К.с. Mjtd P455
Добры дзень, з задавальненнем я думаю, што пі? што яшчэ гэта пытанне звычкі, калі вы добра ведаеце праграмнае забеспячэнне, і вы ведаеце, так што чапаць вы можаце зрабіць усе гэта без праблем :-)
я згодны з ciroecla winols і адзін з лепшых, трэба проста даведацца, што вы дакранаецеся, вопыт працы з ecm-вам кажа што-то, але ў той жа час закранае іншае справа
я згодны з ciroecla winols і адзін з лепшых, трэба проста даведацца, што вы дакранаецеся, вопыт працы з ecm-вам кажа што-то, але ў той жа час закранае іншае справа
я не разумею, што вы маеце на ўвазе "з ecm вам кажа што-то, але ў той жа час звяртаецца да іншага, што " калі вы переведете крывой ecm вы змяніць гэта не іншая справа, калі вы маеце на ўвазе, што вызначэння няправільныя, то вы.
enzopezzano
14-11-2013, 11:42
Вядома, вы, у вас есць damos з winols і нашмат больш? проста зразумець, што рыскі, але калі вы pretico, гледзячы на крывыя і значэння на восях разумееце, што вы робіце. Я заўседы супастаўляецца з ECM і я я добра, нават з вокнамі ў двор. Хапае карт, якія адкрывае для вас драйвер, і хопіць ужо на добрую карту.
sportknight
14-11-2013, 11:45
усе marelli есць p? са звычайных,з ecm ? праўда, што ў некаторых выпадках есць карты з драйвера,калі вы не s? як інтэрпрэтаваць крывыя inezione вам больш? дым прадукцыйнасць, выконвайце радзе sportknight, дыскусіі, калі яны ідуць з адправіць вам зробяць ясна strateggie ў выкарыстанні з гэтымі ecu.
драйвер ecm выгляд у tabbelle паказвае carrichi і абаротаў, што ў 2d не супадаюць....
tecnoecu
14-11-2013, 22:48
добры дзень, я прачытаў ke для супастаўлення выкарыстоўвайце titanium 1.61, таму я мяркую, версіі клона? у мяне есць арыгінал і я магу вам гарантаваць, ke ў апошнія 2 месяцы драйвера для marelli 1300 былі абноўленыя, на жаль, не маю права х, каб убачыць свой файл, а савет сцеражыцеся восевай нагрузкі, абаротаў, магчыма, для дапамогі пуй спытаць у адміністратараў.аб winols ? праўда, цы ? лепшая праграма, але калі ўсе ў вас есць damos націсніце на impararti арабская.прывітанне
sportknight
14-11-2013, 23:31
be хлопцы,ecm можа дапамагчы вам знайсці карты, але вы павінны навучыцца чытаць breckpoint....