Перегляд Повної Версії : Думку карта VW Golf V Trendline 1.9 TDI 105л.з - Sw 03G906056J - Hw 03G906021AB
Тоді, після якогось труднощі? я встиг прочитати Гольф одного:
Sw 03G906056J
Hw 03G906021AB
I/O MPPS v12
Підійшовши до точки, файл, який я читав ? gi? зміненої (він був зроблений зіставити час назад), і мій друг хотів, щоб думка про вашу покупку, але так як я не може дати йому суд, я думав, я б поділитися ним з вами!!!
Хтось, крім того, було б сов? добрий passarmi в ОРІ цьому автомобілі?
Спасибі заздалегідь;
В.В.
Я забув вкладення, вибачте :p!
Backgroop
18-09-2013, 18:08
Ось Тільки що завантажив у розділі " файли " ori
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?125-golf-5&p=59147&viewfull=1#post59147
Я перевірив мод, у файл, на картку пу? йти весело привіт
Спасибі, якщо можна, прошу caricarmelo на який-небудь сайт, Хостинг Файлів, що не могла ще завантажити матеріал з Форуму!
В.В.
Backgroop
18-09-2013, 20:39
Спасибі, якщо можна, прошу caricarmelo на який-небудь сайт, Хостинг Файлів, що не могла ще завантажити матеріал з Форуму!
В.В.
V. V. вибачте, але я не бачу правильним стосовно інших користувачів, які досягли порогу повідомлень, необхідними для того, щоб завантажити матеріал є правила, тут, на форумі намагається зрозуміти мені не мати.. постарайтеся передати-й? на форумі.. я моя допомога тобі я дав..
mattycar
18-09-2013, 22:03
Закрити також системи рециркуляції ог і йде краще
Дякую за пораду, але я думав, що вже? було зроблено EGR OFF за словами власника автомобіля *_*!!!
msport (exil77grande)
18-09-2013, 23:56
В.В.
якщо ви не читали правила, я закликаю тебе зробити це, тому що ваша поведінка, не зразковою.
Дякую за пораду, але я думав, що вже? було зроблено EGR OFF за словами власника автомобіля *_*!!!
він не зробив egr і навіть гарячий старт.
voglioimparare
19-09-2013, 09:24
ce обмежувач пара драйверів, які не hs торкнувся, на лім крутного моменту при 4900 оборотів в хвилину збільшив обмежувач на 85%....може піти не так і погано...але на pio зробити краще;)
Я прошу вибачення за прохання, я не хочу дати поганий приклад n? і, тим більше, порушувати правила! Для інших, дякую всім вам за думки!
Lamps
Я спробував зробити крок на обмежувач крутного моменту і карт, пов'язаних з ними, що n? ви думаєте?
гольф-добре, не торкаючись їх дуже багато, скажу вам з власного досвіду.