Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта VW Golf V Trendline 1.9 TDI 105л.с - Sw 03G906056J - Hw 03G906021AB
Тады, пасля якога-то цяжкасці? я паспеў прачытаць Гольф аднаго:
Sw 03G906056J
Hw 03G906021AB
I/O MPPS v12
Падышоўшы да кропкі, файл, які я чытаў ? gi? змененай (ен быў зроблены супаставіць час таму), і мой сябар хацеў, каб меркаванне аб вашай куплі, але так як я не можа даць яму суд, я думаў, я б падзяліцца ім з вамі!!!
Хто-то, акрамя таго, было б сов? добры passarmi ў КРЫЧЫ гэтым аўтамабілі?
Дзякуй загадзя;
В.В.
Я забыўся укладанне, прабачце :p!
Backgroop
18-09-2013, 18:08
Вось Толькі што загрузіў у раздзеле " файлы " ori
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?125-golf-5&p=59147&viewfull=1#post59147
Я праверыў мод, у файл на карту пу? ісці весела прывітанне
Дзякуй, калі можна, прашу caricarmelo на які-небудзь сайт, Хостынг Файлаў, што не магла яшчэ спампаваць матэрыял з Форуму!
В.В.
Backgroop
18-09-2013, 20:39
Дзякуй, калі можна, прашу caricarmelo на які-небудзь сайт, Хостынг Файлаў, што не магла яшчэ спампаваць матэрыял з Форуму!
В.В.
V. V. прабачце, але я не бачу правільным у дачыненні да іншых карыстальнікаў, якія дасягнулі парога паведамленняў, неабходнымі для таго, каб спампаваць матэрыял есць правілы, тут, на форуме спрабуе зразумець мне не мець.. паспрабуйце перадаць-й? на форуме.. я мая дапамога табе я даў..
mattycar
18-09-2013, 22:03
Зачыніць таксама сістэмы рэцыркуляцыі ог і ідзе лепш
Дзякуй за савет, але я думаў, што ўжо? было зроблена EGR OFF па словах уладальніка аўтамабіля *_*!!!
msport (exil77grande)
18-09-2013, 23:56
В.В.
калі вы не чыталі правілы, я заклікаю цябе зрабіць гэта, таму што вашы паводзіны, не ўзорнай.
Дзякуй за савет, але я думаў, што ўжо? было зроблена EGR OFF па словах уладальніка аўтамабіля *_*!!!
ен не зрабіў egr і нават гарачы старт.
voglioimparare
19-09-2013, 09:24
ce абмежавальнік пара драйвераў, якія не hs закрануў, на лім крутоўнага моманту пры 4900 абаротаў у хвіліну павялічыў абмежавальнік на 85%....можа пайсці не так і дрэнна...але на pio зрабіць лепш;)
Я прашу прабачэння за просьбу, я не хачу даць дрэнны прыклад n? і, тым больш, парушаць правілы! Для астатніх, дзякуй усім вам за меркаванні!
Lamps
Я паспрабаваў зрабіць крок на абмежавальнік крутоўнага моманту і карт, звязаных з імі, што n? вы думаеце?
гольф-добра, не дакранаючыся іх вельмі шмат, скажу вам з асабістага вопыту.