КПК

Перегляд Повної Версії : Aiutoooooo! Scodifica Часткове Або повне Bosch Edc16C3 Ferarri 206Hdi

zaga1
Привіт я хотів би допомогти, scodifica є bosch edc16c3 ferarri 206 hdi, враховуючи, що вчора приміряти bdm з bdm100 півник v2 не вдалося того, щоб читати весь файл для scodifica.Хтось із вас буде, cos? ласкаві мені допомогти? Дякую заздалегідь, і додаю фотографії ecu.

sno74
ви повинні мати зміст 95160, якщо не закону, bdm відривається ep2 і прочитайте його до кінця з програмістом і відправити по пошті файл, я не знаю, якщо на цій ecu ви можете мати загальне.....

ugoboss
але в bdm з gallo2 визнані? що привело вас в ліжко.

carmageddon
ви повинні мати зміст 95160, якщо не закону, bdm відривається ep2 і прочитайте його до кінця з програмістом і відправити по пошті файл, я не знаю, якщо на цій ecu ви можете мати загальне.....

на пса не ? можливо повне, я пробував з допомогу людині, корабля не вийде, тільки часткова

zaga1
Хлопці, спасибі всім за відповіді, але, безумовно, сьогодні спробує? зробити часткову з допомогою програміста вільям витягу мікро-95160 і я дам вам знати, але хтось з вас робив?

motorsport
Разом nisba,пошта зміст 95160 частину ви без проблем!!!!

gezame
на пса не ? можливо повне, я пробував з допомогу людині, корабля не вийде, тільки часткова
Привіт, Іван
Якщо може зробити все, не проблема, зробив багато разів, edc16c3 & edc16c34 пса.

sno74
Привіт, Іван
Якщо може зробити все, не проблема, зробив багато разів, edc16c3 & edc16c34 пса.
але ви з ep2 чи потрібно емулятор......

motorsport
привіт gezame б ви пояснити рішення для всього? grz

gezame
але ви з ep2 чи потрібно емулятор......

Привіт
Від ep2.

sno74
ок, але ви використовуєте sw або у вас є банк даних для цих файлів, який можна використовувати для...

gezame
Привіт
Ви робите вручну, дамп оригінальний автомобіль.

sno74
так, але в якому районі ви повинні змінити дамп у вас є приклад для нас, щоб зрозуміти,....

gezame
Привіт
Деякі програми, робить те ж саме, але тільки для читання і тамано exatto.
Якщо ви читайте в bdm, положенні, ви повинні робити це вручну.

zaga1
Привіт
Деякі програми, робить те ж саме, але тільки для читання і тамано exatto.
Якщо ви читайте в bdm, положенні, ви повинні робити це вручну.

Привіт gezame чує, що ви можете змінити файл, який я розмістив на початку, так? Я dissaltato мікросхему 95160 місце в задній частині плати ecu і через програматор willem, вибравши режим? записи я написав e2p частини мене ? було зроблено, і тепер я повинен ще спробувати.Саме дивне, що я ? сказали,
Зробити все edc16c3 немає-потрібен емулятор, тому я зробив частковий............Зараз, враховуючи, що ви говорите, що ви насправді пу? зробити загальний ви, можливо, farmela у режимі? разом??? Ви б дуже вдячний спасибі........

zaga1
21-09-2013, 21:51
Вибачте, мені ще потрібно відправити файл, а e2p частини 95160 я з поправками, програмне забезпечення, машини забезпечення ? я змінений, і тоді його письмової..............

sno74
але я бачив у carsoft 5.2 не з'? цей ecu, що ви використовували, щоб зробити файл.....

zaga1
але я бачив у carsoft 5.2 не з'? цей ecu, що ви використовували, щоб зробити файл.....

Я використовував автомобільний програмне забезпечення версії 5.0 і а існує перевіряє, ну тоді не знаю

sno74
я з carsoft я переглядаю цю сторінку.....

zaga1
я з carsoft я переглядаю цю сторінку.....

Ну якщо ви використовуєте те, що ferarri bosch edc16c34 разом 1400 69 к. с. має працювати

ugoboss
Ну якщо ви використовуєте те, що ferarri bosch edc16c34 разом 1400 69 к. с. має працювати

на вас він працював?

sno74
але я також не розумію вашого ecu ? один 16C3 HDI використовує 16c39 насправді не працював, я на інших sw, я побачив, що 16c3 тільки частково... для всього цього потрібно ще зрозуміти, як зробити з ep2 він говорив в пост метод, практичне керівництво по пошті файл, який ви прочитали, що ми бачимо, якщо вам хтось допомагає......

SGHERRY
ви все без проблем,на деяких не перевищує 3000giri,але з перемичкою в bsi все в порядку..

motorsport
вибачте SGHERRY покажи нам цей міст, що нам цікаво,кілька фотографій або pin-код для підключення!! grz

sno74
звичайно, назвати ecu блок управління свічками...... це я знаю, що електроніки мало розумію...... у будь-якому разі краще, що ви вирішили......

SGHERRY
Здрастуйте,tot, тому ви eprom,ви побачите, що в bsi є rele'прилипає і відривається...не вистачає 15!!c34 nn йде добре, система впорскування-це інший,сторони також, але б'є-погано,добре, x доказ.

sno74
тоді ви не можете зробити всього.... якщо тільки розпалити не багато,......

SGHERRY
привіт,16c3 і працює на 100%,на 16c34, що все йде добре, тільки х випробувань....

sno74
взагалі в цій дискусії, може мати рішення, immoff на цій ecu EDC16C3 Peugeot 307 1.4 HDI місці ep2

kid турбо
Ви на peugeot тому
Ford/mazda немає...вони rollin code

sno74
Я файл я зробив машину, але залишається вирізати в 3000 оборотів в хвилину............

SGHERRY
В bsi
Не вистачає 15

sno74
Може у вас показання більш точні, або я повинен шукати схему BSI спасибі......

sno74
В bsi
Не вистачає 15

чи можу я мати більше інфо

MOHCIN2
my friend in this kind of ecu if you make immo off to the eeprom start the car, but went to the limp mode не можу exceed 3000 TR so i have a complet bdm mpc flash eeprom to inject and have full power of the car and immo off i will posted here because the іммо fuction not only в eeprom but flash too в advanced psa ecu як edc16C34 there is no problem just eeprom immo off and car ок

sno74
full bdm is here.....