Прагляд Поўнай Версіі : Aiutoooooo! Scodifica Частковае Або поўнае Bosch Edc16C3 Ferarri 206Hdi
Прывітанне я хацеў бы дапамагчы, scodifica есць bosch edc16c3 ferarri 206 hdi, улічваючы, што ўчора прымяраць bdm з bdm100 пеўнік v2 не ўдалося таго, каб чытаць увесь файл для scodifica.Хто-небудзь з вас будзе, cos? ласкавы мне дапамагчы? Дзякуй загадзя, і прыкладаю фатаграфіі ecu.
вы павінны мець ўтрыманне 95160, калі не закона, bdm адрываецца ep2 і прачытайце яго да канца з праграмістам і адправіць па пошце файл, я не ведаю, калі на гэтай ecu вы можаце мець усяго.....
але ў bdm з gallo2 прызнаныя? што прывяло вас у ложак.
carmageddon
18-09-2013, 13:32
вы павінны мець ўтрыманне 95160, калі не закона, bdm адрываецца ep2 і прачытайце яго да канца з праграмістам і адправіць па пошце файл, я не ведаю, калі на гэтай ecu вы можаце мець усяго.....
на пса не ? магчыма поўнае, я спрабаваў з дапамогу чалавеку, карабля не атрымаецца, толькі частковая
Хлопцы, дзякуй усім за адказы, але, безумоўна, сення паспрабуе? зрабіць частковую з дапамогай праграміста уільям выманні мікра-95160 і я дам вам ведаць, але хто-небудзь з вас яго рабіў?
motorsport
18-09-2013, 18:03
Разам nisba,пошта змест 95160 частка вы без праблем!!!!
на пса не ? магчыма поўнае, я спрабаваў з дапамогу чалавеку, карабля не атрымаецца, толькі частковая
Прывітанне, Іван
Калі можа зрабіць усяго, не праблема, зрабіў шмат разоў, edc16c3 & edc16c34 сабаку.
Прывітанне, Іван
Калі можа зрабіць усяго, не праблема, зрабіў шмат разоў, edc16c3 & edc16c34 сабаку.
але вы з ep2 ці трэба эмулятар......
motorsport
20-09-2013, 09:19
прывітанне gezame б вы патлумачыць рашэнне для ўсяго? grz
але вы з ep2 ці трэба эмулятар......
Прывітанне
Ад ep2.
ок, але вы выкарыстоўваеце sw або у вас есць банк дадзеных для гэтых файлаў, які можна выкарыстоўваць для...
Прывітанне
Вы робіце ўручную, у дамп арыгінальны аўтамабіль.
так, але ў якім раене вы павінны змяніць дамп ў вас есьць прыклад для нас, каб зразумець....
Прывітанне
Некаторыя праграмы, робіць тое ж самае, але толькі для чытання і тама exatto.
Калі вы чытайце ў bdm, становішчы, вы павінны рабіць гэта ўручную.
Прывітанне
Некаторыя праграмы, робіць тое ж самае, але толькі для чытання і тама exatto.
Калі вы чытайце ў bdm, становішчы, вы павінны рабіць гэта ўручную.
Прывітанне gezame чуе, што вы можаце змяніць файл, які я размясціў у пачатку, так? Я dissaltato мікрасхему 95160 месца ў задняй частцы платы ecu, і праз программатор willem, выбраўшы рэжым? запісы я напісаў e2p часткі мяне ? было зроблена, і цяпер я павінен яшчэ паспрабаваць.Самае дзіўнае, што я ? сказалі,
Зрабіць усяго edc16c3 няма-патрэбен эмулятар, таму я зрабіў parziale............Цяпер, улічваючы, што вы кажаце, што вы на самай справе пу? зрабіць агульны вы, магчыма, farmela у рэжыме? разам??? Вы б вельмі ўдзячны дзякуй........
Прабачце, мне яшчэ трэба адправіць файл, а e2p часткі 95160 я з папраўкамі, праграмнае забеспячэнне, машыны забеспячэння ? я зменены, і затым scritta..............
але я бачыў у carsoft 5.2 не c'? гэты ecu, што вы выкарыстоўвалі, каб зрабіць файл.....
але я бачыў у carsoft 5.2 не c'? гэты ecu, што вы выкарыстоўвалі, каб зрабіць файл.....
Я выкарыстаў аўтамабільны праграмнае забеспячэнне версіі 5.0 і а існуе правярае, ну тады не ведаю
я з carsoft я праглядаю гэтую старонку.....
5376
я з carsoft я праглядаю гэтую старонку.....
5376
Ну калі вы выкарыстоўваеце тое, што ferarri bosch edc16c34 разам 1400 69 л. с. павінна працаваць
Ну калі вы выкарыстоўваеце тое, што ferarri bosch edc16c34 разам 1400 69 л. с. павінна працаваць
на вас ен працаваў?
але я таксама не разумею вашага ecu ? адзін 16C3 HDI выкарыстоўвае 16c39 на самай справе не працаваў, я на іншых sw, я ўбачыў, што 16c3 толькі часткова... для ўсяго гэтага трэба яшчэ зразумець, як зрабіць з ep2 ен казаў у пост метад, практычнае кіраўніцтва па пошце файл, які вы прачыталі, што мы бачым, калі вам хто-небудзь дапамагае......
вы ўсе без праблем,на некаторых не перавышае 3000giri,але з перамычкай у bsi усе ў парадку..
motorsport
10-10-2013, 23:37
выбачайце SGHERRY пакажы нам гэты мост, што нам цікава,некалькі фатаграфій або pin-код для падлучэння!! grz
вядома, назваць ecu блок кіравання свечкамі...... гэта я ведаю, што электронікі мала разумею...... у любым выпадку лепш, што вы вырашылі......
Добры дзень,tot, вы таму eprom,вы ўбачыце, што ў bsi есць rele'прыліпае і адрываецца...не хапае 15!!c34 nn ідзе добра, сістэма ўпырску-гэта іншы,бакі таксама, але б'е-дрэнна,добра толькі, x доказ.
тады вы не можаце зрабіць усяго.... калі толькі распаліць не шмат,......
прывітанне,на 16c3 і працуе на 100%,на 16c34, што ўсе ідзе добра, толькі х выпрабаванняў....
наогул, гэта абмеркаванне можа мець месца immoff на гэтай ecu EDC16C3 Peugeot 307 1.4 HDI месца ep2
Вы на peugeot назад
На ford/mazda няма...яны rollin code
Я файл я зрабіў машыну, але застаецца разрэзаць на 3000 аб / мін............
Вы можаце мець больш дакладную інфармацыю, або мне трэба шукаць схему BSI дзякуй......
У bsi
Не хапае 15
я магу мець больш інфа, дзякуй
my friend in this kind of ecu if you make immo off to the eeprom start the car but went to the limp mode не магу exceed 3000 TR so i have a complet bdm mpc flash eeprom to inject and have full power of the car and immo off i will posted here because the иммо fuction not only ў eeprom but flash too у advanced psa ecu як edc16C34 there is no problem just eeprom immo off and car ок