КПК

Перегляд Повної Версії : mazda mx5 проблема лямбда

gick
17-09-2013, 23:11
привіт усім у мене є клієнт з mazda mx-5 2003 року, 1.6 бензиновий двигун, який має проблеми з лямбда-зонда і хотів би зробити перепризначення, я хотів запитати, якщо лямбда може? виключити з картку, якщо погоджується це зробити чи ні, чому? я хотів би зрозуміти, що ця річ тут, перш ніж говорити про карті сильно відрізняється від оригіналу.

msport (exil77grande)
17-09-2013, 23:19
привіт усім у мене є клієнт з mazda mx-5 2003 року, 1.6 бензиновий двигун, який має проблеми з лямбда-зонда і хотів би зробити перепризначення, я хотів запитати, якщо лямбда може? виключити з картку, якщо погоджується це зробити чи ні, чому? я хотів би зрозуміти, що ця річ тут, перш ніж говорити про карті сильно відрізняється від оригіналу.

пошти, файл-орі.

gick
17-09-2013, 23:45
Вибачте, я ще не файл, ми залишилися лише на словах, я хотів би мати уявлення про витрати, щоб побачити, якщо мені потрібно замінити датчик, чи ні, чому? виключається з ебу, те, що я хотів знати прямо зараз ? якщо ? здійснимо, як, що, якщо ? рекомендується виключити або краще залишити її включеною

voglioimparare
18-09-2013, 09:51
Вибачте, я ще не файл, ми залишилися лише на словах, я хотів би мати уявлення про витрати, щоб побачити, якщо мені потрібно замінити датчик, чи ні, чому? виключається з ебу, те, що я хотів знати прямо зараз ? якщо ? здійснимо, як, що, якщо ? рекомендується виключити або краще залишити її включеною

ми говоримо датчика до або після кет? я перший в будь-якому випадку не змінював і не йдуть на ps...другий немає-проблема,ce ce або не робить нічого :D

gick
18-09-2013, 12:50
ок, спасибі за інформацію, якраз приводять мене машина, і я можу зробити діагностику, ми бачимо, який датчик буде проблем.

baraldino
19-09-2013, 23:04
що ебу монтує?

gick
21-09-2013, 12:44
Я намагався зв'язатися з дівчиною в машині, але я сказала, що тепер не може lasciarmela навіть не половина дня, тому я нічого не знаю, може бути в тиждень, якщо я можу я збираюся зробити читання cos? я знаю, сказати все, що