Перегляд Повної Версії : Інтерфейс та програмне забезпечення брера 2.0 jtdm 170 к.с.
Привіт всім,
я намагався обійтися намагаючись зрозуміти самостійно, що інтерфейс і програмне забезпечення використовувати для читання і запису карти на brera 2.0 jtdm 170 к.с.
Я читав на форумі, хто прочитав карту з galletto v51, але в списку автомобілів, які підтримуються програмним забезпеченням, не мені.
В мережі тільки інтерфейс у списку з'являється мій автомобіль ? Kess v2, а ви говорите цифри дуже високі, і я не знайшов клонів.
Будучи починаючим, я хотіла б придбати все це, не витрачаючи надмірні, і сподівався, що ви могли б порекомендувати вас-клон допустимим.
Я думаю, що в різних форумах вони зіткнулися в ці блоки, що я припускаю, що на одні і ті ж брера і 159 2.0 jtdm 170 тому сподіваюся на вашу допомогу.
Можливо, якщо ви ? gi? обговорювали цю тему, і я не знайшов у форумі, вибачте мене, і reindirizzatemi вас, будь ласка.
Дякую
Ящір
Alfa159 q4
17-09-2013, 19:01
Привіт, ти навіть з gallo, як послідовний bdm, монтує bosch edc16
Привіт Alfa159 q4, тим часом, велике спасибі за відповідь.
Я знав, що монтує edc16c39 cos? як 2.4, але я також знаю, що цього не достатньо, щоб бути впевненим, що він може бути переписаний (очікується зміна програмного забезпечення, чи не так?). У тебе був особистий досвід із приводу? Вибачте, якщо я можу здатися підозрілим, але ? тільки тому, що? від нуля і cio? я повинен купити все, що я хотів бути впевнений.
Ще раз спасибі!
якщо ви можете заспокоїти я скажу вам, що вийшло в bdm з версії 48, прочитано і написано все ок.
Спасибі ugoboss, і через послідовний порт? як ви думаєте, не є, однак, проблеми? Для початку я б сказав, що для мене ? краще... ще раз Дякую!
voglioimparare
17-09-2013, 19:51
повинно вистачити одного mpps навіть, якщо не помиляюся, програмне забезпечення x-почати пошук в мережі, титану,або ще краще map3d...все можна знайти в мережі;)
Backgroop
17-09-2013, 20:39
Привіт 6baz Цей ECU не читайте з mpps в bdm робите, але ви повинні вибрати протокол вручну, якщо не помиляюся, це на 39.. CN півень v53 читати, звичайно...
Привіт 6baz Цей ECU не читайте з mpps в bdm робите, але ви повинні вибрати протокол вручну, якщо не помиляюся, це на 39.. CN півень v53 читати, звичайно...
точно, якщо читати з bdm100 вам потрібно вибрати сім'ї edc16+39, якщо ви з gallo2, що це версія 48-84-51-53 - тобі закон в автоматичному, серійний ні, я пробував через брак часу, але я думаю, що з брера 2400 або 159 читати , а якщо читати пишіть.
angelolsp
18-09-2013, 02:13
! Mpps nn робить не завжди edc16c39? В 1.9 фс без проблем
! Mpps nn робить не завжди edc16c39? В 1.9 фс без проблем
швидше за все, ви ангел, я, як я написав, те зроблено в bdm-за браку часу (послідовний займає близько 50 хвилин) ви повинні спробувати її.
123alexs
18-09-2013, 10:09
Привіт,
у мене ж машина MPPS v12 працює відмінно, читається на 45хв і написано в 1 хв.
Якщо ви не хочете розпоряджатися протягом цієї хвилини, може бути, спочатку зробіть резервну копію BDM, проте в гіршому випадку-в разі блокування запису, ви повинні прочитати flash в BDM та відновити файл (eventualit? віддалена, але необхідно враховувати) і переписати його в BDM.
Що HW і SW у вас є?
Якщо вам потрібно ще запитайте, як добре!
123alexs
Привіт,
дійсно, дякую всім за підтримку. Я вважаю, для? - то думки суперечливі на можливість? перепризначити в послідовний.
Тягнучи якийсь висновок, мені здається, що в будь-якому випадку дорога краще ? зробити це в BDM.
123alexs ти просто мій двигун? 2.0 jtdm 170 ? Якщо, звичайно, ваш досвід ? важливо. L' HW, я повинен його знайти написано фізично на корпусі ебк правильно? Щоб знати, як SW я думаю, повинен прочитати ECU і раніше, але просто хотів бути впевнений, що його можна зробити в послідовний cos? я можу купити і інтерфейс програми, виправлені. І для цього я й звернувся до вас!
Звичайно, тільки там, щоб справу вдалося?, і sar? дякую за ваші поради, місце і все!
Дякую!!!!!!
123alexs
18-09-2013, 14:51
Щоб конкретно знати, HW і SW потрібно зробити, EcuID з sx MPPS але, звичайно, ви повинні мати кабель, або ви можете підключити його діагноз з кабелем ELM327 і Програми Multiscan/***********. Якщо ще nn ви діагностичних вам порада про купівлю перш, ніж все інше!
Не довіряйте ключові слова фізично бути присутнім на Ecu, чому? автомобіль, можливо, зазнала upgrade sw.
.... закрити клапан EGR!!! :p
123alexs
Щоб конкретно знати, HW і SW потрібно зробити, EcuID з sx MPPS але, звичайно, ви повинні мати кабель, або ви можете підключити його діагноз з кабелем ELM327 і Програми Multiscan/***********. Якщо ще nn ви діагностичних вам порада про купівлю перш, ніж все інше!
Не довіряйте ключові слова фізично бути присутнім на Ecu, чому? автомобіль, можливо, зазнала upgrade sw.
.... закрити клапан EGR!!! :p
123alexs
123alexs ви і 2,0 jtdm 170? Ви насправді перше, що я хотів зробити, це просто купити діагностичні продукти. Його провести? у декількох, то ви знаєте, HW і SW. Тоді, можливо, rego88 спробує? з півник.
Моя кінцева мета ? просто видалення сажового фільтра і закриття EGR! ;-)
123alexs
18-09-2013, 15:39
Так... тієї самої, що зроблено мною.
Я закінчив роботи зараз знаходяться в стадії тестування.
Привіт
msport (exil77grande)
18-09-2013, 22:28
деякі можна читати з mpps, тому що в k-line та інші c-line немає, на жаль, або отримати mpps, що варто трохи в іншому випадку, при спробі отримати інструмент більш серйозний і перейти на безпечний,при необхідності, зв'яжіться з нами через ***** info*professionalciptuning і ми будемо раді допомогти вам і слідувати за вами на різних етапах.
nasone147
19-09-2013, 20:20
ну і даремно!залежить від року!!існують версії, не дротовий!(antituning)
123alexs
19-09-2013, 23:51
впевнений?... ви ніколи не бачили 159/Brera/Spider 2.0 Jtdm 170cv з antituning? або estendevi мова навіть Джульєтта?
привіт
мені навіть ? жили bravo 1.6 mjet 120cv 2011 рік, що не зберігається в sw ne кількість hw ne nm sw cio? відкрити ecm.... і говорить вам, info not found.... речі один від одного інший світ!!!
nasone147
20-09-2013, 06:17
впевнений?... ви ніколи не бачили 159/Brera/Spider 2.0 Jtdm 170cv з antituning? або estendevi мова навіть Джульєтта?
привіт
Впевнений на 100% :D
159 antituning не думаю, що існують, джульєтта з gallo2 закони, може протягом декількох хвилин (краса) що стосується те, що ви говорите rego88 ви є ебу fiat group спеціально 1600 mjt, що не подивитися дані, і якщо ви дивитеся також відрізняються від edc16+39 як класичні карти, але читають і пишуть, як і раніше.
Підтверджую, немає antituning...
Читаються і пишуться через obd...
Bdm для прямого запису...
123alexs
20-09-2013, 18:22
ок... тепер мене назад
msport (exil77grande)
21-09-2013, 12:58
edc16c39 antituning не існує, і як вже написав, навіть якщо edc16c39 i 1.6mjet вони трохи відрізняються від звичайних, як управління подивитися defap, що не працює з звичайними sw crack, що багато використовують,однак ці автомобілі трохи ostiche насправді іноді навіть з hw офіційний одну і ту ж машину або не закон, а потім, після різних тестів, частина читання або закон, а потім не пише і т.д. і т.п., отже, рішення найбільш рекомендований і' bdm.
точно, якщо читати з bdm100 вам потрібно вибрати сім'ї edc16+39, якщо ви з gallo2, що це версія 48-84-51-53 - тобі закон в автоматичному, серійний ні, я пробував через брак часу, але я думаю, що з брера 2400 або 159 читати , а якщо читати пишіть.
Привіт ugoboss мені сказали бути впевнений, що з mpps або півник можна? tranquillamnete читати в послідовний мій ебу що? я підкреслюю, незважаючи на те, edc16c39, має різні програми, полягає в тому, 2400. В мережі, крім того, я бачив у списках різних car, підтримувані як mpps, що півник, що мій автомобіль не ? є. Якщо в момент читання ебу не зможете знайти в списку свій автомобіль, як я можу? є альтернативи?
Дякую, як завжди за підтримку!
Привіт ugoboss мені сказали бути впевнений, що з mpps або півник можна? tranquillamnete читати в послідовний мій ебу що? я підкреслюю, незважаючи на те, edc16c39, має різні програми, полягає в тому, 2400. В мережі, крім того, я бачив у списках різних car, підтримувані як mpps, що півник, що мій автомобіль не ? є. Якщо в момент читання ебу не зможете знайти в списку свій автомобіль, як я можу? є альтернативи?
тобі вже сказали, і я скажу це знову не довіряйте списки інтерфейсів, і це edc16+39 і читайте з інтерфейсами, які мають цей протокол, а якщо отримати gallo2 читати навіть в bdm, і в цей момент ви на місці.
123alexs
28-09-2013, 14:52
сша edc16c9 в 159 1.9 або edc16c39 giulietta 2.0 нічого не міняє, я читав файли в обох напрямках, і я перевірив, що немає різниці
сша edc16c9 в 159 1.9 або edc16c39 giulietta 2.0 нічого не міняє, я читав файли в обох напрямках, і я перевірив, що немає різниці
я не думаю, що 159 має edc16c9, або я помиляюся.
123alexs
28-09-2013, 15:04
я не думаю, що 159 має edc16c9, або я помиляюся.
і це лише косметичною проблемою програмного забезпечення mpps
Чудово, я хотів зрозуміти це. Зараз я чекаю прибуття інтерфейс elm327, для якого, як і обіцяв, як тільки я можу замість hw і sw мого ебу. Якщо hw і sw дорівнюють своїм більше причин я не винен, що проблеми, я теж в послідовний.
ugoboss прощає невпевненості, але, бажаючи працювати в послідовний зараз я не хотів би завдати шкоди або приймати кошти не сумісні! ;)
Ще раз дякую обом!
Чудово, я хотів зрозуміти це. Зараз я чекаю прибуття інтерфейс elm327, для якого, як і обіцяв, як тільки я можу замість hw і sw мого ебу. Якщо hw і sw дорівнюють своїм більше причин я не винен, що проблеми, я теж в послідовний.
ugoboss прощає невпевненості, але, бажаючи працювати в послідовний зараз я не хотів би завдати шкоди або приймати кошти не сумісні! ;)
Ще раз дякую обом!
немає проблем, візьміть gallov2 боно, і у вас не виникне проблем на цій машині і на багато інших, нехай powergate або інших речей.
tidus1985
28-09-2013, 19:12
ліжко з kess v1 як 159 2.0 170 к.с. bravo 1.6 jtdm 120cv, браво з драйвером bravo 105) і 2.0 jtdm з драйвер 159 1.9 jtdm 16v, але запевняю вас, що її можна читати з будь-якої водій fiat двигуни 1.9 jtdm edc16c39, випадково деякий час тому scrivei файлу на 147 1.9 16v з драйвером bravo 1.6 jtdm 105, немає проблем!
Ідеально, мені потрібна ця інформація, щоб бути впевнені і знати, як себе вести. Ви vfar? знати. Спасибі!
paolo159
29-09-2013, 12:23
ти також спокійно з галло 1, драйвер 159 1.9 або 2.4 jtdm, якщо читати з цього драйвера переписати, а також без будь-яких проблем.
123alexs
09-10-2013, 22:01
привіт,
що hw і sw ecu у вас на борту?
Привіт 123 alexs просто не можу. не можу себе знати. У мене є інтерфейс elm327 bluetooth і тепер мені вдалося прочитати трохи даних тільки через Torque, що я на мобільний телефон. Не маючи blutooth на ноутбук, на якому я встановив ***********, до цих пір не зуміли з'єднатися.
У вихідні я зможу розповісти вам все!
Здрастуйте, нижче місце-info на моєму ecu, як потрібно:
Брера 2.0 JTD 16 V
Bosch EDC16C39 CF5/EOBD Diesel Injection
HW 0281017303
SW 1037507400
SW version E141
123alexs
16-10-2013, 13:51
Привіт 6bazz,
ми hw і sw різні однак я не думаю, змінить кінцевий результат, щось запропонуєте?
Програміст ти взяв?
123alexs
sa80libero
16-10-2013, 16:04
все робить спокійно, але якщо я не помиляюся, якщо отримати файл ліжко від іншої роботи, а потім dev їй обрізати файл...
Привіт 6bazz,
ми hw і sw різні однак я не думаю, змінить кінцевий результат, щось запропонуєте?
Програміст ти взяв?
123alexs
Привіт 123alexs,
я бачив, насправді, що, на жаль, ми також hw-іншому. Я думаю, змін мало, насправді, і не тільки я читаю мій ecu, може бути, порівняємо файли.
До речі, мені вдалося відновити з резервних копій bdm для вашої ж hw, що, скажімо, я повинна відчувати себе комфортно у випадку, якщо блок ебу. У цей момент, я хотів би йти повільно і робити резервне копіювання в bdm моєї після ch? я почну з перепризначення. Для цього я ще не взяв програміста, але я думаю, я слідувати за вашими стопами, купивши mpps а також інтерфейс, щоб зробити резервні копії в bdm.
Як я сказав вам я хотів би виконувати свою роботу, тому велике спасибі за disponibilt?.
Ми відчуваємо!
6bazz
все робить спокійно, але якщо я не помиляюся, якщо отримати файл ліжко від іншої роботи, а потім dev їй обрізати файл...
Привіт sa80******,
вибачте, але я не впевнений, що зрозумів, що ви мали на увазі. Ви маєте на увазі, що я міг би використовувати карту 123alexs, замінивши його моєї?
Дякую
6bazz
sa80libero
17-10-2013, 09:33
я просто хотів сказати, що якщо ви використовуєте mpps потім вам потрібно вирізати файл, тому що, якщо я не помиляюся mpps пише файл 1mb в той час як фільтри програмістів від 2 мб і все.
123alexs
17-10-2013, 10:02
Ні... mpps на edc16c39 читає і пише файл 2Mb
x 6bazz: файли не є абсолютно взаємозамінними
sa80libero
17-10-2013, 13:50
це я перевірив, і правда, пише і читає з 2 мб на edc16c39.
а 123alex, не використовуйте інші файли з hw і sw дещо інакше плач....
точне пише файл 2 мб і якщо з файлу ліжко в bdm повний мікро ви також пише, що.
Ми не створюємо плутанину.
Mpps пише файли від 1MB на мареллі 6f3(75/90), і НЕ пише про групу, opel/suzuki.
На edc пише як закон....
Ми не створюємо плутанину.
Mpps пише файли від 1MB на мареллі 6f3(75/90), і НЕ пише про групу, opel/suzuki.
На edc пише як закон....
Хоча і з великим запізненням, кажу вам, моя кілька днів тому...
Я читав з mpps 16-159 2.0 170cv, на момент написання, я відразу ж дав збій...
Я думав, що неправильно щось і я намагався писати ori, але ж проблема...
Читання це було зроблено з 1.9 150 в лінії k (звичайних 40 хвилин...)
PS mpps читає файли з 2 мега, але насправді не резервне копіювання... перша частина файлу-це марна...
Але якщо у мене є flash bdm пише повністю? Тобто пише, де він не здатний читати?
Вам не відданий до першої помилки, і повторює, на 2.0 170cv якщо закон впевнений, що пише.
MPPS на 170cv знаю, що це не надійно, навіть на Джульєтта насправді дає проблеми. Краще півень або kess
Можливо, прочитала його з муніципалітетом протокол edc16c39 на 150cv , але потім не пише, бо інакше. Це повинно бути насправді edc16 +
Я з Mpps одного разу я читала один Croma EDC16C39 після запису я зрозумів, що був неправий, Марка, Модель і протокол..
у факти selezionai Alfa 159 EDC15C7...
Muuuuusssseee не існує 159 з edc15c7......за те, що це гра.
Я не фахівець, кажу з особистого досвіду, принаймні з моєї 2.0 170cv mpps добре працювало з будь-яким протоколом fiat edc16c39, може бути, мені пощастило з HW програміста... дві помилки, які подають на початку запису є проблема, sw, просто почати писати в 2-3 рази (або в recovery)
Я не фахівець, кажу з особистого досвіду, принаймні з моєї 2.0 170cv mpps добре працювало з будь-яким протоколом fiat edc16c39, може бути, мені пощастило з HW програміста... дві помилки, які подають на початку запису є проблема, sw, просто почати писати в 2-3 рази (або в recovery)
Я так бачу, трохи ризиковано, особливо, якщо не у вас також є інструмент, який працює bdm, щоб у разі необхідності її відновлення.