Перегляд Повної Версії : ECM Titanium - Вибір правильний Драйвер!
Я намагалася зазирнути з titanium файл, який я завантажив сюди (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?974-Croma&p=58940&viewfull=1#post58940), але titanium пропонує мені
Я думаю, замість того, що родина, це правильний Драйвер (наприклад, інтуїція, враховуючи останні три цифри
Те, що я не повернутися ? у CKS в орі, що я прочитав сьогодні, враховуючи інформацію, ECM-Titanium!
Ось питання:
Чи можу я використовувати той же драйвер, незважаючи на різницю CKS (3DFA Проти 1B82 & B779) або я повинен діяти інакше? У разі, як?
Заздалегідь спасибі!
Перейти спокійно, драйвери ECM також купити... наприклад є драйвер деномінованих 463.xxx - означає, що бачать, на кількість обладнання, і багато номери програми. Я вже оброблений драйвер неправильно, але карти правильні. У checsum тоді тобі виправляє Mpps або півень.
Подібний приклад і chevrolet cruze, який має 2 версії від 125л.с. і 150cv. Машини однакові до мозку кісток. Програмне забезпечення в блоці управління і практично ідентичні. Єдина відмінність, а обмежувач крутного моменту і, таким чином, контрольна сума.
також по-моєму можна йти тихо, я не знаю, яке обладнання ви використовуєте для читання і запису, але наприклад з galletto fg tech версія 53 мені каже, коли контрольна сума для її розрахунку він записується в графу обчисленої в запису, і в цей момент не потрібно обчислити з ecm.
voglioimparare
17-09-2013, 10:26
перейти спокійно,зрештою titanium пошуку для версії hw і sw,і досі трапилося зі мною, щось на зразок. !
назву придумав, повідомлення винайшов, 80 повідомлень джекпот
з ваших номерів, hw і sw 148_120 потрібний драйвер і те, що ви від tita, ті, які ви хочете завантажити, і ти є в 150cv, але мають номери sw різні, я думаю, нічого, але це так.
danielecolantonio
24-10-2013, 22:05
хлопці, але з ecm titanium c'? який-небудь спосіб перевірити, якщо драйвер обраний ? правильно?
msport (exil77grande)
25-10-2013, 01:11
назву придумав, повідомлення винайшов, 80 повідомлень джекпот
ви можете висвітлити для задоволення, спасибі.
мегамозок
25-10-2013, 12:52
Не з'? потрібно перевірити, нічого зазвичай ? автоматично, якщо у вас небагато очі, ви можете побачити, якщо у 2d форма кривої відповідає опису картку або відкрити іншою програмою.
marcogti
31-10-2013, 05:48
Я з цими проблемами chk потім повторення завжди файл з ols, щоб бути впевненим. На жаль, у деяких разів я знайшов проблем. Навіть змінений файл без драйверів, потім були зміни chk.