Перегляд Повної Версії : Iaw 16F scodifica від мікро -
Привіт
Я scodificare один iaw 16f.
Немає маючи інтерфейс, я хотів Би спробувати прочитати motorola 68hc11 і обробити файл за допомогою програмного забезпечення типу meucci або immokiller.
Хто-небудь використовував цю процедуру? працює?
Якусь пораду? Я не можу робити кроки, годинник, чому? я не маю машини.
Поради?
Дякую
mandamela тебе мені не проблема
Звичайно, ви додаю процедуру привіт
Дякую за відповідь! якщо, звичайно, не колегами, і іммо зробіть все?
Інший сумнівається, я. Як ніколи, від фото, харчова ecu?
Звичайно, ви повинні від'єднати іммо для всього знаходиться над коробкою запобіжників, харчування на ecu я користуюся в спеціальний інтерфейс і не слідувати цій процедурі ,мій колега, який не має інтерфейсу ? з задоволенням завершити цю велику роботу, і я вважаю, що харчування на ecu не є обов'язковою, може бути, він хотів працювати з упевненістю, не escudendo нічого ви можете зробити, ви теж ж саме, що і привіт.
Вибачте, якщо я пропустив посилання екю,якщо вони повинні служити вам pin-код 34 негативний, контактний 35 і 26 позитивний
Що вам сказати! спасибі велике і гарне зробити
Я намагався читати micro x-prog. Я, каже device Is silent. - Що значить. Посилання ок
Я не використовую xprog але я розумію, що повинні читати цей мікро,ви пробували годувати ecu, а не привіт.
Ви!
серед багатьох невдалих спроб я зробив, в якийсь момент він почав funzionatr, але читала порожній файл (всі ff), і навіть, якщо ви пишете щось, не пишете нічого
Pin-код 9 micro думаю, що, як в інструкції його немає підключений, а ти не помилився у виборі, мікро-читати, з upa мій друг не мав проблем у будь-якому випадку, якщо ви хочете, ви можете відправити мені ecu ви платите тільки за транспорт scodifica тебе роблю безкоштовно доброго дня, дайте мені знати
Велике спасибі за доступність?, але я хотів би спробувати ( і, можливо, зробити це ) я.
Pin-код 9-доведеться підняти. Я навіть, як мені каже керівництво x-prog
Точне привіт і хорошу роботу
з особистого досвіду можу тобі сказати, що якщо ви хочете читати з xprog зробіть спочатку отпаять
Я зробив спробуйте отпаять на мікро -, але нічого не робити. Коли я роблю Read/ write у мене завжди помилка. Якщо я намагаюся ї? раз вдається прочитати файл неправильний
для цих ecu c? файл підкачки, використовуйте, 27c512 з цей файл залишки на ecu, то наведіть ecu протягом 30 секунд dissaldi і rimonti ваш eprom оригінал, і нічого більше? code вас римуються лише зняти лампа несправності іммо на панелі приладів
Ти кажеш файлу годинник? Я думав про це, але я не trovavouna memoriaa розпорядженні. Цей файл є дійсним для всіх 16f? Мені говорили, що це не завжди працює.
thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
переходить у розділ презентації, перш ніж писати в обговорення, а? ми знаємо тебе
хлопці, я пояснив, що інструмент виходить зроблений scodifica?
Я зробив спробуйте отпаять на мікро -, але нічого не робити. Коли я роблю Read/ write у мене завжди помилка. Якщо я намагаюся ї? раз вдається прочитати файл неправильний
але осцилятор, його поклали?
я купив інтерфейс і sw, повний туфель я без швів і без розбирання нічого в 20 секунд назад.
але осцилятор, його поклали?
це було саме те, моя помилка
Але вливати чи ні генератора?
У мене аналогічна проблема з mcu mc68hc08az32a, я не розумію, де я помиляюся.
Але вливати чи ні генератора?
У мене аналогічна проблема з mcu mc68hc08az32a, я не розумію, де я помиляюся.
не сходити з розуму, якщо б я його послав тебе я
Спасибі alex68 x наявність?, я вирішив з упа, але на моє питання ?: як ніколи, як робити посилання на платі, що зв'язок процесора на schedino(без осцилятора), так і не вдалося прочитати проклятий?
для цих ecu c? файл підкачки, використовуйте, 27c512 з цей файл залишки на ecu, то наведіть ecu протягом 30 секунд dissaldi і rimonti ваш eprom оригінал, і нічого більше? code вас римуються лише зняти лампа несправності іммо на панелі приладів
привіт пристрасть двигуни, я бачив це на ваше повідомлення, ви, я хотів би повідомити, це вкладення, яке я ввів деякий час назад , я міг би сказати, якщо ? правильно ? заздалегідь спасибі