Прагляд Поўнай Версіі : драйвер maker alientech
voglioimparare
16-09-2013, 13:17
дзякуй!
Backgroop
16-09-2013, 17:58
"Прывітанне", Але праграмнае забеспячэнне, якое ў вас есць ? арыгінал?? наколькі я ведаю, не пастаўляецца з базавай версіі ECM titanium
аднак тут можна знайсці кіраўніцтва на рускую: http://www.alientech-to.it/dox/ECM_Driver_Maker_ITA.pdf
voglioimparare
16-09-2013, 20:28
прывітанне,гэта я пробную афіцыйную;) вялікае дзякуй за спасылку! ! я пайду за табою інструкцыю!
каб адказваць на форуме, які я толькі што адкрыў, і што я не пі? знайшоў маю упэўненасць прыходзяць па-рознаму,
я думаю, гэта было закрыта за форум, а ? лепш пакінуць яго страціць .
усе роўна дзякуй
voglioimparare
23-11-2013, 01:16
каб адказваць на форуме, які я толькі што адкрыў, і што я не пі? знайшоў маю упэўненасць прыходзяць па-рознаму,
усе роўна дзякуй
?? выбачайце, што гэта значыць?
msport (exil77grande)
23-11-2013, 18:40
усе роўна дзякуй
калі напісаць у зразумелай форме, магчыма, мы таксама разумеем, што мы ў адваротным выпадку пакінь,як я разумею, не знаходзіцеся больш абмеркаванне з вамі адкрыты і provabile, што вы адкрылі ў раздзеле няправільны, і ен быў перанесены, а затым, перш чым прыйсці да высновы, магчыма, выкарыстоўвайце пошук.