Перегляд Повної Версії : Ducati Hypermotard продуктивності
Alfa159 q4
15-09-2013, 19:35
Привіт, я прошу тих, хто має pi? досвід роботи на сектор мотоцикла, якщо карту ducati performance ? спасибі.
Мотоцикл ? hyper 1100 комплект termignoni 2-в-1, повітряний фільтр bmc, і блок управління dp. (ecu marelli)
Скажімо, що це gi? досить сильний, але, безумовно, тих, хто там зупинявся вже? доклав руку sapr? якщо ще можна? отримати задовільний, чи ми вже? до межі.
Дякую
legendaryslave
16-09-2013, 00:31
У мене зроблені 2 ducati і дещо в pi? виходить, звичайно, всі грають з авансів і benza, особливо можете spalmarla дуже і подовжує пі? і видали всі порожні,
ми говоримо, що якщо ви зробите оригінальної карті, зможете поїхати набагато більше? сильний виступ!!!!!!
хочете спробувати?
читайте ecu оригінальний і відправити по пошті файл
:)
Alfa159 q4
16-09-2013, 08:27
Ось файли ecu оригіналу:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3673-Hypermotard-1100&p=58801#post58801
Alfa159 q4
16-09-2013, 12:22
Ви бачили карту ducati performance?
Крім авансів, збільшення на ін'єкції, особливо на середніх і високих оборотах більше? ситні з ваших.
І, крім того, торкнулися також і на інших картах.
Ви говорите, що мають більше? сильно з твоєю?
Що я повинен вам сказати....
Наступного разу eviter? відповісти.
Здається, що вони як ви розумієте достатньо, щоб зробити це в поодинці.
Хороша робота
Alfa159 q4
16-09-2013, 13:01
Мій був простий питання, що я ? пришестя спонтанного після порівняння свій файл з dp.
Як я вже? сказав не я розумію мотоцикл, але якщо дозволити зміни, внесені в s? бачити, і якщо на просте питання, в ознайомлювальних цілях, де не st? assolutamnete зневажаючи свою роботу, вам отримати cos?...що сказати, хороша робота, навіть тобі
я не мене st? приймаючи.
спробуйте?, потім поговоримо про це eventualmente!!!!!!!!!
файли DP ви не можете порівняти їх з орі.
На горі є багато різних факторів.
в очікуванні.
motorsport
17-09-2013, 13:21
А кома,спробуйте його і дайте нам знати, l результат!!
Alfa159 q4
22-09-2013, 08:17
Те, карта перевірена, велосипед-це добре, щоб побачити реальні зміни я повинен зробити красиве навколо?!
Єдиний недолік залишається індикатор двигуна горить...чому?
Я не діагноз підходить для перевірте помилки.
гарно навколо! :)
Для шпигуна ? просто смішно!!!
Але, можливо, тепер, я думаю, я забув управління клапана ( повторно перевірити)
Річ, звичайно ? абсолютно байдуже для цілей прибутковості, так як клапан 2-в-1 не існує.
Тримайте нас в курсі.
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 14:45
Привіт, слухай, я не знаю, якщо у вас є вже? факт, але я раджу тобі робити також різні reset (TPS etc) чому? ducati (я їх отримав) дуже чутливі до малих змін.
Я раджу вам також зрівняти їх farfallati і відрегулювати вміст со. Мій ducati зміни? і кожен новий сезон я робив всі ці кроки.
maximumwarp
20-02-2014, 13:57
ми говоримо, що якщо ви зробите оригінальної карті, зможете поїхати набагато більше? сильний виступ!!!!!!
хочете спробувати?
читайте ecu оригінальний і відправити по пошті файл
По-перше вибачте, якщо я втручання в обговорення. :)
Я також я файл Ducati Performance для Monster S2R 800, який я купив б / у, але, що ще я фізично в руках.
Я читав навколо, що 'ste DP не велика річ і що фарсі тільки карту d? додаткова задоволення, але я не слабкий, здібний.
Враховуючи, що повинні мені, MPPS, тільки avr? програміст і мотоцикл, якщо б мені довелося розмістити тут файл для читання блоку управління *оригінальні коми ви хочете підготуватися файл змінений, щоб дати якийсь коня і трохи спринт-й? в середині? Монстр монтує каналізацію Стрілка схвалено, але без dbKiller і я ще не знаю, якщо є лямбда-зонд і інші деталі, крім того, я хотів би замінити повітряний фільтр оригінальний з одним іп? басейн...
Спасибі! :D
ducati83
20-02-2014, 23:38
індикатор може бути колесо...кілька разів треба робити, вчити....ви використовували півня?вказує на дії,....
індикатор може бути колесо...кілька разів треба робити, вчити....ви використовували півня?вказує на дії,....
Не на Ducati, навіть з новими Melco або Рахунку.
M999
marco_evolution
19-03-2014, 12:05
колесо датчика положення розподільчого валу може бути але в цьому випадку загоряється контрольна лампа ? блимає і не встановлює, отже, я виключаю.
Я б міг змінити вихідний блок, щоб зробити його краще DP, їх можна було порівнювати і вивчати, де DP споживає d+.
Сподіваюся на вашу допомогу!
Спасибі і хорошої роботи.
колесо датчика положення розподільчого валу може бути але в цьому випадку загоряється контрольна лампа ? блимає і не встановлює, отже, я виключаю.
Спасибі m999, sar? радий прийняти участь!
Зараз я підходжу ECU DP, то вітальне повідомлення відредаговано, вам треба? установка ecu на оригінальний мотоцикл, для ch? у той час я як і раніше закуповується матеріал, щоб його можна було підключити до "школи". Сподіваюся, вийде це ми, я підходжу ecu оригінальний, не сподіваючись необхідності встановіть також ламба. Я можу читати її спокійно, без?
Найближчим часом для вивчення!
M999
Якщо rimonti ЕКЮ ori потрібно підключити лямбда в іншому випадку ви знаменує помилка на приладовій панелі.
M999
magi1984
30-04-2014, 13:13
якщо цікавить тільки прочитати пу? читаю, навіть з лямбда-окремостоячий
Так, звичайно, але, наскільки я зрозумів, хоче читати обидва блоку управління до школи, а потім знову тимчасово встановити оригінал.
M999
Насправді було щось, що я!, Негайної виплати тільки читати, навіть не привести у рух велосипед, не думаю, що необхідно! Принаймні я на це сподіваюся.
В іншому випадку, якщо вам необхідно підключити ламба, я можу підключити тільки до проводці і не вводити в каталізатор?
Чи можу я встановити на мотоцикл і зробити читання без навіть почати рух?
Дякую
Так, звичайно, але, наскільки я зрозумів, хоче читати обидва блоку управління до школи, а потім знову тимчасово встановити оригінал.
M999
Тоді що ? pi? відмінний готель!!!: монті ебу оригінальною, закони і rimonti його виступу. Як вам пропонувалося magi1984, навіть якщо у вас сигнал помилки на приладовій панелі, не має значення нічого.
M999
maurof650
01-05-2014, 16:20
.....Чи можу я встановити на мотоцикл і зробити читання без навіть почати рух?
Дякую
Ви не можете прочитати, так як з основи вимкнений, не ? харчування повністю.
Far? так, я підходжу оригінал і я можу прочитати! Я сподіваюся, що зможу це зробити завтра!
Тоді що ? pi? відмінний готель!!!: монті ебу оригінальною, закони і rimonti його виступу. Як вам пропонувалося magi1984, навіть якщо у вас сигнал помилки на приладовій панелі, не має значення нічого.
M999
Мауро я маю на увазі не запустити двигун, щоб уникнути, що дає мені помилку, але я б включений, безумовно, рамки для читати ECU.
Ви не можете прочитати, так як з основи вимкнений, не ? харчування повністю.
maurof650
02-05-2014, 17:34
Його треба читати з вимкненим двигуном (і в рамках вкл.); ніколи не думав, що читати карту з двигуном доступу.......з включеним двигуном, я б сумнівів, а також на доброчесність? читання, не беручи до уваги, що для читання вона займає близько 15 хвилин.
Мауро, можливо, ти мене не правильно прочитали, що я висловив погано! Однак зробити? так само, як ви описали!
Дякую
Його треба читати з вимкненим двигуном (і в рамках вкл.); ніколи не думав, що читати карту з двигуном доступу.......з включеним двигуном, я б сумнівів, а також на доброчесність? читання, не беручи до уваги, що для читання вона займає близько 15 хвилин.
maurof650
02-05-2014, 17:57
Ви, я зрозумів, що ти зрозумів........я тільки зробив уточнення, щоб сказати вам, що вам потрібно мати достатній заряд, щоб читати карту на мотоциклі. Якщо не допоможе акумулятора паралельно ? ймовірно, що з падінням напруги, не можете ви завершити читання.
Спасибі Мауро для уточнення! Я помітив, я також падіння напруги в минулий раз, що я читав ебу DP, насправді я працював з зарядний пристрій паралельно!
M999
Я забув, я вирізав файл з 320 до 304 і дали їжу до ecm titanium, але на відміну від картки, DP, ecm я не бачив в автоматичний драйвер, я завантажив я в руки один і той же драйвер використовується для DP. Це Нормально? або файл, не ? читав, добре?
Дякую
ducati83
07-05-2014, 15:10
якщо файл ori ліжко ви не знайдете, швидше за все або HW-іншому,типу орі hw010 і DP hw 103, як це часто буває, і що, отже, titanium, так і без драйвера, або файл кричи, що ти читав, не ? орі і, таким чином, ви повинні вручну або шукати або бачити на ecu n? hw, щоб зрозуміти, якщо титан ти чи ні....
у разі, якщо читати статтю в базу даних і подивимося, якщо файл читав ? добре чи ні, але, як правило, якщо в ручну прокрутити файл і подивитися різні карти ? добре....
Це дані з двох ЕКЮ в моєму розпорядженні: оригінал (сподіваюся) і DP 2-2:
Fiat Hawdware Телефон: 22ABBABLH01
Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
Marelli Hardware Id: 00
Marelli Software Number:
Marelli Sofware Id: 0000
Fiat Identifacation Телефон:
Fiat Код Iso: 0000000000
Fiat Тестер Number: ДИК
Програмування Дата: 09/07/2007
Fiat Hawdware Телефон: 22ABBABSHA5
Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
Marelli Hardware Id: 00
Marelli Software Number:
Marelli Sofware Id: 0000
Fiat Identifacation Телефон:
Fiat Код Iso: 0000000000
Fiat Тестер Number: ДИК
Програмування Дата: 30/04/2008
Кількість HW, який ви вказали де я отримаю? на етикетці ебу?
Дякую
Я відправив в банк даних Вихідного файлу https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6375-HYPERMOTARD-1100-anno-2007-ORIGINALE).
Якщо ви можете дати йому один погляд, щоб підтвердити правильність читання, я був би вдячний!
ducati83
07-05-2014, 16:25
тоді подивіться на напис marelli обладнання number....в цьому випадку hw610 це IAW5AM
а ваш такий файл відкрити за допомогою будь-драйвер hyper HW 610 титану....так вам треба виправити CHK, перш ніж писати мод...
мені здається, орі ваш файл...все ок....
Ідеально, все ясно. Навіть якщо ECMTitanium не автоматично завантажує драйвер ne, н? один з цієї родини!
Я чекаю m999, що, скажіть мені, як почати порівнювати орі і DP, щоб дослідити, де і як поліпшити, перш за все! Звичайно, ви всі прийняті з вдячністю за урок. :)
Спасибі!
ducati83
07-05-2014, 16:56
ну як і у всіх бензинових двигунів, ви можете почати вивчати аванси і карту уприскування з двох карт....ви зрозумієте, тільки, що dp має дуже мало змін порівняно з орі і sprattutto все вище, що, на мій скромний погляд, роблять дуже мало для тих, хто використовує велосипед кожен день, і там йде в слід....
Яким чином я можу почати порівнювати їх? Їх я відкриваю обидва на ecm titanium, і я дивлюся табличних передоплати та карти вприскування? Або поради зробити це по-різному?
Sar? цікаво з'ясувати та порівняти, скільки я писав про відмінності у високих DP.
Я так з вами на різні налаштування ебу для щоденного використання, незважаючи на DP!
ну як і у всіх бензинових двигунів, ви можете почати вивчати аванси і карту уприскування з двох карт....ви зрозумієте, тільки, що dp має дуже мало змін порівняно з орі і sprattutto все вище, що, на мій скромний погляд, роблять дуже мало для тих, хто використовує велосипед кожен день, і там йде в слід....
m999 ви мене покинули?:p Я від якусь пораду, щоб почати порівняння між двома ECU?
Спасибі і хорошої роботи!
Відкрити файл орі, з драйвером, сумісним як модель/двигун, має піти. Починаєте розуміти, як і де адреса для кривої запалення і уприскування в 2D (ECM li показує чітко) файлу орі, а потім зробіть те ж саме з файлом DP і ми бачимо, що він витягне як відмінності.
M999
Привіт m999, відкритий вихідний файл, і вибрав універсальний драйвер,як вам порадив! Я почав переглядати в табличному вигляді, Заздалегідь карту і карту Уприскування основі обох ecu. Ми знаходимось навпроти таблиці абсцис Градусів (я думаю, від корпусу дроселя) і замовте Обертів двигуна.
Відкривши ECM Titanium з обох файлів, карту ecu Hyper основі, як оригінальний і DP з поправками, я думаю, ECM, яка автоматично виявить відмінності між двома картами, так? я вискочив деякі записи на драйвер. Натиснувши на ці останні протягом табличній і я бачу відмінності, натиснувши на кнопку "D", я ми виділяємо комірки може бути змінений між картами.
Всі одиниці вимірювань на драйвер були розміщені на корекції Уприскування робочий циліндр, система Уприскування базова карта Уприскування корекція f(T_AIR).
І правильно, як порівняння? Якщо можна, я хотів би зрозуміти щось в пі? на зміну між двома картами.
З допомогою ECM Titanium,
Може бути, уточнити, що він написав, якби це було можливо, я міг би додати скріншоти.
Я чекаю вашого порівняння.
Дякую
Відкрити файл орі, з драйвером, сумісним як модель/двигун, має піти. Починаєте розуміти, як і де адреса для кривої запалення і уприскування в 2D (ECM li показує чітко) файлу орі, а потім зробіть те ж саме з файлом DP і ми бачимо, що він витягне як відмінності.
M999
Ми не залишаємо нічого на волю випадку або невизначений: з, що драйвера у вас відкриті файли? Ми працюємо на одній речі одночасно. Я почну від pi? простий: розчин для Ін'єкцій Базова Карта.
M999
ducati83
15-05-2014, 23:10
ти йдеш пошти....потім, по мірі того, якщо ми можемо допомогти вам зрозуміти, що ви....але, як ви буде більше разів сказав "карти" основних ретуші дуже мало, і результати tagibili більше, що ще краще fluidit? і відповідь двигуна...але не так звичайно як дизель.....але потім різницю відчуває...
Pefetto m999! Список драйверів, що використовуються:
Карти серії, як описано в попередніх постах, ecm titanium я не завантажив драйвер автомат, і я приступив я до його виділити, вибравши Марка: Ducati, Модель Hypermotard і в якості драйвера я використовував перший "DUC_6929".
Нижче зображення вибір:
Для карту DP замість Titanium вибрав для мене драйвер, вибравши "DUC_961B", зображення нижче:
Що стосується Ін'єкцій Карту від перших влучень, я помітив відмінності між двома картами. У riesamino і вам місце відмінності, які я знайшов.
Дякую
Ми не залишаємо нічого на волю випадку або невизначений: з, що драйвера у вас відкриті файли? Ми працюємо на одній речі одночасно. Я почну від pi? простий: розчин для Ін'єкцій Базова Карта.
M999
maurof650
16-05-2014, 15:44
Не розміщувати зображення ясно; ? заборонено правилами.
ОПВ, я заздалегідь перепрошую, якщо не ? можна зробити! На жаль, я не можу редагувати попереднє повідомлення!
Якщо я не можу публікацією cos? ясно , я можу через посилання?
Вибачте!
Ті ж драйвери, перераховані раніше, я знову відкрив файли і в тому, що стосується Уприскування, Базової Карти в додатку відмінності які я знайшов:
79217922
Ну, я б сказав, що відразу ж підкреслює, що: район, в якому втрутилися, щоб змінити карту. Крім значення s? ви можете помітити, що вище 19 градусів відкриття заслінки не ? змінено нічого. На вашу думку, чому? вони діяли таким чином?
M999
marco_evolution
26-05-2014, 13:57
Привіт m999, я подивився і покриті табличної частини базові карти уприскування і проводив дослідження, щоб зрозуміти щось в пі?, у спробі відповісти на ваше запитання.
Я зрозумів, що система впорскування-запалювання Marelli ? типу "альфа" /N", в якому обороти двигуна і положення дросельної заслінки, що використовуються в якості основних параметрів для вимірювання кількості? у всмоктуваного повітря; примітка кількість? повітря, дозуючи кількість? палива у функції заголовка хотів. Інші датчики в системі (датчик двигуна, тиску
атмосферний і температура повітря,температура масла в двигуні і електричний тример для регулювання CO) дозволяють усунути основні стратегії, в певних умовах
роботи. Обороти двигуна і кут відкриття дросельної заслінки, крім того, дозволяють розрахувати випередження запалювання оптимальним для будь-яких умов експлуатації.
Чому DP зміну ін'єкції тільки в діапазоні від 3-19?, це може бути пов'язано з тим, що після 19 ви вже перебуваєте? в оптимальних умовах експлуатації?
Не знаю, мені іншого пояснення зараз!
Я сподіваюся, що ваш освітлення.
Дякую
Ну, я б сказав, що відразу ж підкреслює, що: район, в якому втрутилися, щоб змінити карту. Крім значення s? ви можете помітити, що вище 19 градусів відкриття заслінки не ? змінено нічого. На вашу думку, чому? вони діяли таким чином?
M999
marco_evolution
28-05-2014, 16:04
привітання для пошуку..а я б сказав, що після того, як цей діапазон б ви пішли до повноти теж, як gi? жирна...
від того небагато, що я зрозумів і що це як і раніше використання мотоцикла має свої порожні і ? худий, отже, dp тебе система.? можливо, то був оригінальний двигун тільки з воронки і фільтра-й? басейн якщо ви зробите запуск на стенді ви побачите в повній мірі, де двигун не вистачає, і ти це виправити
Дивлячись на таблицю, можна помітити, що є відмінності навіть у мінус між двох карт! Як ви думаєте, де ? обмеженою DP? Cio? в порівнянні з оригінальною, що пу? бути краще?
ducati83
29-05-2014, 15:13
дивіться, якщо я можу сказати, моя ви передусім повинні увійти в концепції атмосферне бензин, те, як добре ви зрозумієте, більшої продуктивності не отримаєте aumetando, як це відбувається в турбо-дизельним двигуном і мови ще більше? інше для двигунів з турбонаддувом бензину.
потім ви помітите, що у dp буде? один smagrimento в певні точки, щоб збільшити реакцію двигуна, а також зміна авансів ? зробив за цим критерієм....намагаючись оптимізувати згоряння, що на низьких і середніх тендер? бути magara, щоб відгодувати, а потім у дотик,але не занадто, щоб мати більше? протягну....
звичайно ? взяти до уваги, що dp призначений для використання на трасі так, як ви помітите, sar? все на низьких....хороший результат вище.ви також будете ви виявили, що мотоцикл з розрядів оригінальні ? дуже оперативно низьким, що втрачає з відкритим стоком....тому моя порада ? все спробувати в межах, допустимих з уприскуванням палива і досягнень із тим, щоб знайти конфігурацію, краще на всіх обертах, а потім почати, щоб зрозуміти роботу виправлення і переміщати їх в межах, допустимих....роблячи інших випробувань....тестую на полі відмінності і зрозуміти, якщо покращує або погіршує комплекс.....? на мотоциклах часто ви не можете? говорити загострень...стиль керівництва, я думаю, впливає дуже багато тюнінгу....і те, що для одного добре, для іншого може бути undriveable...
marco_evolution
29-05-2014, 19:35
C ? сказати, що слід тримати під контролем навіть egt..з форсунок орі в цих, якщо переборщити гріють від звіра...
ducati83
29-05-2014, 20:58
хм, ніколи не мали цих проблем...чому? вже гріють їх, і якщо щось не так ви розумієте, що через деякий час, що витягніть шию і сповільніть ви завжди вентилятори в залежності....якщо з охолодженням рідиною....якщо ми говоримо про двох клапанів....ну це займе деякий вухо....коли високі температури змінюють звук...а те, щоб дістатися до тих ****lli, ви повинні збитися з шляху, більше, ніж перестаратися....
Dirdan, читання і копіювання керівництво по ремонту потрібно дуже мало, щоб порівняти :)
Цікаво, а не зрозуміти, що вони зробили: вони розглянули карту тільки в цій області, чому? просто DP для розвантаження, як в оригіналі не використовується лямбда і каталізатора. Отже, в цій області карти, ви повинні переглянути калібрування для адаптації роботи відділення впорскування і запалювання на нові параметри. Цікаво також і те, що завдяки наявності лямбда-зонда, тепер використовують каталізатори менш жорстким, ніж в минулому. Ось тоді й кричи, що DP вгору рівні. На випробувальний насправді єдина різниця, що ви читаєте ? кращі характеристики двигуна прийняти спини, що в пі? як потужність і крутний момент на середніх, але максимальна потужність в основному незмінною.
Я хочу уточнити, що карти DP існує кілька версій, що більше? продуктивний ? один для розвантаження з рахунком 2: 1, і кулачки, які, насправді, d? щось в пі? максимальна потужність, починаючи від середніх обертах до отримання 3, максимум 5 коней максимальній потужності-й? в залежності від того, чи як ? був зібраний і поставлений на місце двигун (без atoccare повітроводи, хлюпати, etc..).
Для іншої, як я вже казав-й? раз, йти "почуття", щоб зіставити ? шлях pi? неправильно. Ви повинні мати принаймні читання параметрів A/F з parzializzati і спробуйте на стенді, в іншому випадку, якщо не виходить. Відчуття мати іп? rapidit? прийняти обертів або більше? "зло" не завжди збігаються з фактичними increnmenti перевірці інструментально.
M999
ducati83
30-05-2014, 14:32
Я фіксації для школи для планування руху запасів я не поясню, бо як ми повторюємо кілька всі, карту на цих двигунах не дають великої потужності-й? але рівносильно установка, зіставити на туристичне бачу його зайвим і марнотратним....
звичайно, якщо ви будете діяти механічним способом, то ? очевидно, і повинні покладатися на випробувальний.
? перевірити мотоцикл з діагнозом, а ви, я думаю, шлях pi? швидко і дешевше, ніж по карті, яка дає деяке уявлення pi? у порівнянні з оригінальним, з прийняттям вихлопних басейн і u спорт повітряний фільтр.
звичайно, є думки....
Згоден з вами, ducati83, я не вникав у промові школи-випробування (я пишу під час роботи... так швидко!!), але як я вже казав, потрібно насамперед мати захоплення даних A/F з parzializzati, в іншому випадку ви не отримаєте нічого. Мати випробувальний стенд, щоб зробити "rullata" потрібно, щоб переконатися, що ви ? працював так, принаймні, гідною. Це карта з мотоцикла, загалом стік. З двигуном flussato, розібрали-закінчив-зібрав, поршні і cammes мови змінюється і l? якщо ви хочете використовувати всі або f? карту на лаві з parzializzati або відстає!!
M999
marco_evolution
02-06-2014, 15:37
Згоден з вами, ducati83, я не вникав у промові школи-випробування (я пишу під час роботи... так швидко!!), але як я вже казав, потрібно насамперед мати захоплення даних A/F з parzializzati, в іншому випадку ви не отримаєте нічого. Мати випробувальний стенд, щоб зробити "rullata" потрібно, щоб переконатися, що ви ? працював так, принаймні, гідною. Це карта з мотоцикла, загалом стік. З двигуном flussato, розібрали-закінчив-зібрав, поршні і cammes мови змінюється і l? якщо ви хочете використовувати всі або f? карту на лаві з parzializzati або відстає!!
M999
ducati83
03-06-2014, 14:41
m999 було б ідеальним партнером для моєї майстерні....
а я завжди свої виступи....я, звичайно, часто я маю на увазі двигуни testastretta і desmoquattro....я не знаходжу, або менше, я отримую менше результатів двох клапанів під час відображення, насправді, я завжди волію робити принаймні промивання головки, мають більш високий крутний момент на низьких і середніх і raccoradare все з невеликих операцій по карті, вибравши аванси і карту уприскування...щось іще...
Вас, починаючи від оригіналу, як би ви не втрутилися?
Нарешті, для curiosit?, карту DP 2 в 1 ? адаптивний вихлопних газів, 2-2?
Спасибі і гарної вам роботи.
Dirdan, читання і копіювання керівництво по ремонту потрібно дуже мало, щоб порівняти :)
Цікаво, а не зрозуміти, що вони зробили: вони розглянули карту тільки в цій області, чому? просто DP для розвантаження, як в оригіналі не використовується лямбда і каталізатора. Отже, в цій області карти, ви повинні переглянути калібрування для адаптації роботи відділення впорскування і запалювання на нові параметри. Цікаво також і те, що завдяки наявності лямбда-зонда, тепер використовують каталізатори менш жорстким, ніж в минулому. Ось тоді й кричи, що DP вгору рівні. На випробувальний насправді єдина різниця, що ви читаєте ? кращі характеристики двигуна прийняти спини, що в пі? як потужність і крутний момент на середніх, але максимальна потужність в основному незмінною.
Я хочу уточнити, що карти DP існує кілька версій, що більше? продуктивний ? один для розвантаження з рахунком 2: 1, і кулачки, які, насправді, d? щось в пі? максимальна потужність, починаючи від середніх обертах до отримання 3, максимум 5 коней максимальній потужності-й? в залежності від того, чи як ? був зібраний і поставлений на місце двигун (без atoccare повітроводи, хлюпати, etc..).
Для іншої, як я вже казав-й? раз, йти "почуття", щоб зіставити ? шлях pi? неправильно. Ви повинні мати принаймні читання параметрів A/F з parzializzati і спробуйте на стенді, в іншому випадку, якщо не виходить. Відчуття мати іп? rapidit? прийняти обертів або більше? "зло" не завжди збігаються з фактичними increnmenti перевірці інструментально.
M999
Сьогодні порто зробити rullata на мотоциклі... може бути, з parzializzati руки мені ви зможете допомогти d+!
Дякую
Тоді? У rullata і значення A/F? Від тих, хто пу? почати, зрозуміти що-то...
M999
m999 я файли dlf мені від стенду dynojet, я намагаюся відкрити їх, щоб прочитати щось!
Я можу опублікувати їх, може бути, дати, очі теж?
Дякую
Ящики, які ми намагаємося дати йому заглянув, бачить нас теж.
M999
8322
Буду вдячний якщо ви скажіть мені, якщо ви їх читаєте, і що.
Дякую
Не зміг переглянути файли туристичне програмного забезпечення WINPEP7, скачати з сайту dynojet. Тепер він гарний... зрозуміти :)
m999, як ви змогли поглянути на файли, школи?
Дякую
Ось я, прости мене, але st? працюю багато і у мене мало часу, щоб цілком присвятити себе на chiptuning серед любителів.
Ви, або глянув і потрапляє прямо в карту типу Ducati Виступу. У вас є двигун, який працює регулярно, я не бачу особливих sfasature в читанні параметрів.
M999