Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Ducati Hypermotard прадукцыйнасці

Alfa159 q4
15-09-2013, 19:35
Прывітанне, я прашу тых, хто мае pi? вопыт працы на сектар матацыкла, калі карту ducati performance ? дзякуй.
Матацыкл ? hyper 1100 камплект termignoni 2-у-1, паветраны фільтр bmc, і блок кіравання dp. (ecu marelli)
Скажам, што гэта gi? дастаткова моцны, але, безумоўна, тых, хто там спыняўся ўжо? прыклаў руку sapr? калі яшчэ можна? атрымаць што-то здавальняючы, ці мы ўжо? да мяжы.

Дзякуй

legendaryslave
16-09-2013, 00:31
У мяне зроблены 2 ducati і сее-што ў pi? выходзіць, вядома, усе гуляюць з авансаў і benza, асабліва можаце spalmarla вельмі і падаўжае пі? і адвядзі ўсе пустыя,

кома
16-09-2013, 07:09
мы кажам, што калі вы зробіце арыгінальнай карце, зможаце паехаць нашмат больш? моцнае выступленне!!!!!!
хочаце паспрабаваць?
чытайце ecu арыгінальны і адправіць па пошце файл
:)

Alfa159 q4
16-09-2013, 08:27
Вось файлы ecu арыгінала:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3673-Hypermotard-1100&p=58801#post58801

кома
16-09-2013, 11:32

5308

Alfa159 q4
16-09-2013, 12:22
Вы бачылі карту ducati performance?
Акрамя авансаў, павелічэнне на ін'екцыі, асабліва на сярэдніх і высокіх абарачэннях больш? сытны з вашых.
І, акрамя таго, закранулі таксама і на іншых картах.
Вы кажаце, што павінны больш? моцна з тваей?

кома
16-09-2013, 12:46
Што я павінен сказаць вам....
У наступны раз eviter? адказаць.
Здаецца, што яны як вы разумееце дастаткова, каб зрабіць гэта ў адзіночку.
Добрая праца

Alfa159 q4
16-09-2013, 13:01
Мой быў просты пытанне, што я ? прышэсця спантанага пасля параўнання свой файл з dp.
Як я ўжо? сказаў не я разумею матацыкл, але калі дазволіць змены, унесеныя ў s? бачыць, і калі на просты пытанне, у азнаямленчых мэтах, дзе не st? assolutamnete пагарджаючы сваю працу, вам атрымаць cos?...што сказаць, добрая праца, нават табе

кома
16-09-2013, 23:04
я не мяне st? прымаючы.
паспрабуйце для?, потым пагаворым аб гэтым eventualmente!!!!!!!!!
файлы DP вы не можаце параўнаць іх з врі.
На гары есць шмат розных фактараў.
у чаканні.

motorsport
17-09-2013, 13:21
А кома,паспрабуйце яго і дайце нам ведаць, l вынік!!

Alfa159 q4
22-09-2013, 08:17
Тое, карта правераная, ровар гэта добра, каб убачыць рэальныя змены я павінен зрабіць прыгожае вакол?!
Адзіны недахоп застаецца індыкатар рухавіка гарыць...чаму?
Я не дыягназ падыходзіць для праверце памылкі.

кома
22-09-2013, 09:02
добра вакол! :)
Для шпіена ? проста смешна!!!
Але, магчыма, цяпер, я думаю, я забыўся кіравання клапана ( паўторна праверыць)
Рэч, вядома ? зусім абыякава для мэтаў прыбытковасці, так як клапан 2-у-1 не існуе.
Трымайце нас у курсе.

flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 14:45
Прывітанне, слухай, я не ведаю, калі ў вас есць ужо? факт, але я раю табе рабіць таксама розныя reset (TPS etc) чаму? ducati (я іх атрымаў) вельмі адчувальныя да малых зменаў.
Я раю вам таксама зраўнаваць іх farfallati і адрэгуляваць утрыманне са. Мой ducati змены? і кожны новы сезон я рабіў усе гэтыя крокі.

maximumwarp
20-02-2014, 13:57
мы кажам, што калі вы зробіце арыгінальнай карце, зможаце паехаць нашмат больш? моцнае выступленне!!!!!!
хочаце паспрабаваць?
чытайце ecu арыгінальны і адправіць па пошце файл

Па-першае прабачце, калі я ўмяшання ў абмеркаванне. :)
Я таксама я файл Ducati Performance для Monster S2R 800, які я купіў б / у, але, што яшчэ я не фізічна ў руках.
Я чытаў вакол, што 'ste DP не вялікая рэч, і што фарсі толькі карту d? дадатковая задавальнення, але я не слабы, здольны.
Улічваючы, што павінны мне, у MPPS, толькі avr? праграміст і матацыкл, калі б мне прыйшлося размясціць тут файл для чытання блока кіравання *арыгінальныя комы вы хочаце падрыхтавацца файл зменены, каб даць якой-то коні і трохі спрынт-й? у сярэдзіне? Монстар мантуе каналізацыю Стрэлка адобрана, але без dbKiller і я яшчэ не ведаю, калі есць лямбда-зонд і іншыя дэталі, акрамя таго, я хацеў бы замяніць паветраны фільтр арыгінальны з адным іп? басейн...
Дзякуй! :D

ducati83
20-02-2014, 23:38
індыкатар можа быць кола...некалькі разоў трэба рабіць, вучыць....вы выкарыстоўвалі пеўня?паказвае на дзеянні,....

m999
21-02-2014, 14:43
індыкатар можа быць кола...некалькі разоў трэба рабіць, вучыць....вы выкарыстоўвалі пеўня?паказвае на дзеянні,....

Не на Ducati, нават з новымі Melco або Рахункі.

M999

marco_evolution
19-03-2014, 12:05

кола датчыка становішча размеркавальнага вала можа быць але ў гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа ? міргае і не вызначае, такім чынам, я выключаю.

Dirdan
29-04-2014, 12:26

Я б мог змяніць зыходны блок, каб зрабіць яго лепш DP, іх можна было параўноўваць і вывучаць, дзе DP спажывае d+.

Спадзяюся на вашу дапамогу!

Дзякуй і добрай працы.

кола датчыка становішча размеркавальнага вала можа быць але ў гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа ? міргае і не вызначае, такім чынам, я выключаю.

m999
29-04-2014, 13:22

M999

Dirdan
29-04-2014, 14:33
Дзякуй m999, sar? рады прыняць удзел!

Цяпер я падыходжу ЭБУ DP, то прывітальнае паведамленне рэдагавана, вам трэба? ўстаноўка ecu на арыгінальны матацыкл, для ch? у той час я па-ранейшаму закупляецца матэрыял, каб яго можна было падключыць да "школы". Спадзяюся, атрымаецца гэта мы, я падыходжу ecu арыгінальны, не спадзеючыся неабходнасці ўсталюеце таксама lamba. Я магу чытаць яе спакойна, без?

У бліжэйшы час для вывучэння!

M999

m999
29-04-2014, 19:57
Калі rimonti ЭКЮ ori трэба падключыць лямбда у адваротным выпадку вы азначае памылка на прыборнай панэлі.

M999

magi1984
30-04-2014, 13:13
калі цікавіць толькі прачытаць пу? чытаю, нават з лямбда-detached

m999
30-04-2014, 13:24

Так, вядома, але, наколькі я зразумеў, хоча чытаць абодва блока кіравання да школы, а затым зноў часова ўсталяваць арыгінал.

M999

Dirdan
30-04-2014, 17:27
На самай справе было што-тое, што я!, Неадкладнай выплаты толькі чытаць, нават не прывесці ў рух ровар, не думаю, што неабходна! Па крайняй меры я на гэта спадзяюся.

У адваротным выпадку, калі вам неабходна падключыць lamba, я магу толькі падключыць да праводцы і не ўводзіць у каталізатар?

Ці магу я ўсталяваць на матацыкл і зрабіць чытанне без нават пачаць рух?

Дзякуй

Так, вядома, але, наколькі я зразумеў, хоча чытаць абодва блока кіравання да школы, а затым зноў часова ўсталяваць арыгінал.

M999

m999
30-04-2014, 23:36
Тады што ? pi? выдатны гатэль!!!: монті эбу арыгінальнай, законы і rimonti яго выступу. Як вам прапаноўвалася magi1984, нават калі ў вас сігнал памылкі на прыборнай панэлі, не мае значэння, нічога.

M999

maurof650
01-05-2014, 16:20
.....Ці магу я ўсталяваць на матацыкл і зрабіць чытанне без нават пачаць рух?
Дзякуй
Вы не можаце прачытаць, так як з асновы выключаны, ці не ? харчаванне цалкам.

Dirdan
02-05-2014, 15:01
Far? так, я падыходжу арыгінал і я магу прачытаць! Я спадзяюся, што змагу гэта зрабіць заўтра!

Тады што ? pi? выдатны гатэль!!!: монті эбу арыгінальнай, законы і rimonti яго выступу. Як вам прапаноўвалася magi1984, нават калі ў вас сігнал памылкі на прыборнай панэлі, не мае значэння, нічога.

M999

Маўра я маю на ўвазе не запусціць рухавік, каб пазбегнуць, што дае мне памылку, але я б уключаны, безумоўна, рамкі для чытаць ECU.

Вы не можаце прачытаць, так як з асновы выключаны, ці не ? харчаванне цалкам.

maurof650
02-05-2014, 17:34
Яго трэба чытаць з выключаным рухавіком (і ў межах вкл.); ніколі не думаў, што чытаць карту з рухавіком доступу.......з уключаным рухавіком, я б сумненняў, а таксама на дабрачыннасць? чытання, не прымаючы пад увагу, што для чытання яна займае каля 15 хвілін.

Dirdan
02-05-2014, 17:46
Маўра, магчыма, ты мяне не правільна прачыталі ці я, што я выказаў дрэнна! Аднак зрабіць? гэтак жа, як вы апісалі!

Дзякуй

Яго трэба чытаць з выключаным рухавіком (і ў межах вкл.); ніколі не думаў, што чытаць карту з рухавіком доступу.......з уключаным рухавіком, я б сумненняў, а таксама на дабрачыннасць? чытання, не прымаючы пад увагу, што для чытання яна займае каля 15 хвілін.

maurof650
02-05-2014, 17:57
Вы, я зразумеў, што ты зразумеў........я толькі зрабіў удакладненьне, каб сказаць вам, што вам трэба мець дастатковы зарад, каб чытаць карту на матацыкле. Калі не дапаможа з акумулятара паралельна ? верагодна, што з падзеннем напружання, не ці можаце вы завяршыць чытанне.

Dirdan
02-05-2014, 18:19
Дзякуй Маўра для ўдакладнення! Я заўважыў, я таксама падзенне напругі ў мінулы раз, што я чытаў эбу DP, на самай справе я працаваў з зарадная прылада паралельна!

M999

Dirdan
07-05-2014, 14:23
Я забыўся, я выразаў файл з 320 да 304 і далі ежу да ecm titanium, але ў адрозненне ад карты, DP, ecm я не бачыў у аўтаматычны драйвер, я загрузіў я ў рукі адзін і той жа драйвер выкарыстоўваецца для DP. Гэта Нармальна? або файл, не ? чытаў, добра?

Дзякуй

ducati83
07-05-2014, 15:10
калі файл ori-ложак вы не знойдзеце, хутчэй за ўсе альбо HW-іншаму,тыпу врі hw010 і DP hw 103, як гэта часта бывае, і што, такім чынам, titanium, так і без драйвера, або файл крычы, што ты чытаў, не ? на врі і, такім чынам, вы павінны або ўручную шукаць або бачыць на ecu n? hw, каб зразумець, калі ў тытан ты ці не....
у выпадку, калі артыкул чытаць у базу дадзеных і паглядзім, калі файл чытаў ? добра ці не, але, як правіла, калі ў ручную пракруціць файл і паглядзець розныя карты ? добра....

Dirdan
07-05-2014, 15:53
Гэта дадзеныя з двух ЭКЮ ў маім распараджэнні: арыгінал (спадзяюся) і DP 2-2:

Fiat Hawdware Тэлефон: 22ABBABLH01
Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
Marelli Hardware Id: 00
Marelli Software Number:
Marelli Sofware Id: 0000
Fiat Identifacation Тэлефон:
Fiat Код Iso: 0000000000
Fiat Тэстар Number: ДЫК
Праграмаванне Дата: 09/07/2007

Fiat Hawdware Тэлефон: 22ABBABSHA5
Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
Marelli Hardware Id: 00
Marelli Software Number:
Marelli Sofware Id: 0000
Fiat Identifacation Тэлефон:
Fiat Код Iso: 0000000000
Fiat Тэстар Number: ДЫК
Праграмаванне Дата: 30/04/2008

Колькасць HW, які вы ўказалі дзе я атрымаю? на этыкетцы эбу?

Дзякуй

Я адправіў у банк дадзеных Зыходнага файла (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6375-HYPERMOTARD-1100-anno-2007-ORIGINALE).

Калі вы можаце даць яму адзін позірк, каб пацвердзіць правільнасць чытання, я быў бы ўдзячны!

ducati83
07-05-2014, 16:25
тады паглядзіце на надпіс marelli абсталявання number....у гэтым выпадку hw610 гэта IAW5AM
а ваш файл такой адкрыць з дапамогай любой драйвер hyper HW 610 тытана....так вам трэба выправіць CHK, перш чым пісаць мод...
мне здаецца, крычы ваш файл...усе ок....

Dirdan
07-05-2014, 16:34
Ідэальна, усе ясна. Нават калі ECMTitanium не аўтаматычна загружае драйвер ne, н? адзін з гэтай сям'і!

Я чакаю m999, што, скажыце мне, як пачаць параўноўваць врі і DP, каб даследаваць, дзе і як палепшыць, перш за ўсе! Вядома, вы ўсе прынятыя з падзякай за ўрок. :)

Дзякуй!

ducati83
07-05-2014, 16:56
ну як і ва ўсіх бензінавых рухавікоў, вы можаце пачаць вывучаць авансы і карту впрыска з двух карт....вы зразумееце, толькі, што dp мае вельмі мала змен у параўнанні з врі і sprattutto ўсе вышэй, што, на мой сціплы погляд, робяць вельмі мала для тых, хто выкарыстоўвае ровар кожны дзень, і там ідзе ў след....

Dirdan
07-05-2014, 17:05
Якім чынам я магу пачаць параўноўваць іх? Іх я адкрываю абодва на ecm titanium, і я гляджу таблічных перадаплаты і карты ўпырску? Ці парады зрабіць гэта па-рознаму?

Sar? цікава высветліць і параўнаць, колькі я пісаў аб адрозненнях высокіх у DP.

Я так з вамі на розныя налады эбу для штодзеннага выкарыстання, нягледзячы на DP!

ну як і ва ўсіх бензінавых рухавікоў, вы можаце пачаць вывучаць авансы і карту впрыска з двух карт....вы зразумееце, толькі, што dp мае вельмі мала змен у параўнанні з врі і sprattutto ўсе вышэй, што, на мой сціплы погляд, робяць вельмі мала для тых, хто выкарыстоўвае ровар кожны дзень, і там ідзе ў след....

Dirdan
09-05-2014, 18:35
m999 вы мяне кінулі?:p Я ад якой-небудзь савет, каб пачаць параўнанне паміж двума ECU?

Дзякуй і добрай працы!

m999
10-05-2014, 13:01
Адкрыць файл врі, з драйверам, сумяшчальным як мадэль/рухавік, павінна пайсці. Пачынаеце разумець, як і дзе адрас для крывой запальвання і ўпырску у 2D (ECM li паказвае выразна) файла крычы, а затым зрабіце тое ж самае з файлам DP і мы бачым, што ен выцягне як адрозненні.

M999

Dirdan
13-05-2014, 18:19
Прывітанне m999, адкрыты зыходны файл, і выбраў універсальны драйвер,як вам параіў! Я пачаў праглядаць у табличном выглядзе, Загадзя карту і карту Ўпырску аснове абодвух ecu. Мы знаходзімся насупраць табліцы на абсцисс Градусаў (я думаю, ад корпуса дроселя) і замоўце Абаротаў рухавіка.

Адкрыўшы ECM Titanium з абодвух файлаў, карту ecu Hyper аснове, як арыгінальны і DP з папраўкамі, я думаю, ECM, якая аўтаматычна выявіць адрозненні паміж двума картамі, так? я выскачыў некаторыя запісы на драйвер. Націснуўшы на гэтыя апошнія ў працягу ў таблічнай і я бачу адрозненні, націснуўшы на кнопку "D", я мы вылучаем ячэйкі можа быць зменены паміж картамі.

Усе адзінкі вымярэнняў на драйвер былі размешчаны на карэкцыі Ўпырску працоўны цыліндр, сістэма Ўпырску базавая карта Ўпырску карэкцыя f(T_AIR).

І правільна, як параўнанне? Калі можна, я хацеў бы зразумець што-то ў пі? на змяненне паміж двума картамі.

З дапамогай ECM Titanium,

Можа быць, удакладніць, што ен напісаў, калі б гэта было магчыма, я мог бы дадаць скрыншоты.

Я чакаю вашага параўнання.

Дзякуй

Адкрыць файл врі, з драйверам, сумяшчальным як мадэль/рухавік, павінна пайсці. Пачынаеце разумець, як і дзе адрас для крывой запальвання і ўпырску у 2D (ECM li паказвае выразна) файла крычы, а затым зрабіце тое ж самае з файлам DP і мы бачым, што ен выцягне як адрозненні.

M999

m999
15-05-2014, 22:03
Мы не пакідаем нічога на волю выпадку або нявызначаны: з, што драйвера ці ў вас адкрытыя файлы? Мы працуем на адной рэчы адначасова. Я пачну ад pi? просты: раствор для Ін'екцый Базавая Карта.

M999

ducati83
15-05-2014, 23:10
ты ідзеш пошты....затым, па меры таго, калі мы можам дапамагчы вам зразумець, вы....але, як вы будзе больш разоў сказаў "карты" асноўных рэтушы вельмі мала, і вынікі tagibili больш, што яшчэ лепш fluidit? і адказ рухавіка...але не так вядома як дызель.....але потым розніцу адчувае...

Dirdan
16-05-2014, 15:26
Pefetto m999! Спіс драйвераў, якія выкарыстоўваюцца:

Карты серыі, як апісана ў папярэдніх пастах, ecm titanium я не загрузіў драйвер ў аўтамат, і я прыступіў я да яго вылучыць, выбраўшы Марка: Ducati, Мадэль Hypermotard і ў якасці драйвера я выкарыстаў першы "DUC_6929".
Ніжэй выява выбар:

Для карту DP замест Titanium выбраў для мяне драйвер, выбраўшы "DUC_961B", малюнак ніжэй:

Што тычыцца Ін'екцый Карту ад першых трапленняў, я заўважыў адрозненні паміж двума картамі. У riesamino і вам месца адрозненні, якія я знайшоў.

Дзякуй

Мы не пакідаем нічога на волю выпадку або нявызначаны: з, што драйвера ці ў вас адкрытыя файлы? Мы працуем на адной рэчы адначасова. Я пачну ад pi? просты: раствор для Ін'екцый Базавая Карта.

M999

maurof650
16-05-2014, 15:44
Не размяшчаць выявы ясна; ? забаронена правіламі.

Dirdan
16-05-2014, 15:54
АСС, я загадзя прашу прабачэння, калі не ? можна зрабіць! На жаль, я не магу рэдагаваць папярэдняе паведамленне!

Калі я не магу публікацыяй cos? ясна , я магу праз спасылку?

Прабачце яшчэ!

Dirdan
20-05-2014, 15:14
Тыя ж драйверы, пералічаныя раней, я зноў адкрыў файлы і ў тым, што тычыцца Ўпырску, Базавай Карты ў дадатку адрозненні якія я знайшоў:
79217922

m999
20-05-2014, 19:16
Ну, я б сказаў, што адразу ж падкрэслівае, што: раен, у якім ўмяшаліся, каб змяніць карту. Акрамя значэння ў s? ж, вы можаце заўважыць, што вышэй за 19 градусаў адкрыцця засланкі не ? зменена нічога. На вашую думку, чаму? яны дзейнічалі такім чынам?

M999

marco_evolution
26-05-2014, 13:57

Dirdan
28-05-2014, 15:48
Прывітанне m999, я паглядзеў і пакрытыя таблічнай часткі базавыя карты ўпырску і праводзіў даследаванні, каб зразумець што-то ў пі?, у спробе, каб адказаць на ваша пытанне.
Я зразумеў, што сістэма ўпырску-запальвання Marelli ? тыпу "альфа" /N", у якім абароты рухавіка і становішча дросельнай засланкі, выкарыстоўваюцца ў якасці асноўных параметраў для вымярэння колькасці? у всасываемого паветра; заўвага колькасць? паветра, дозируя колькасць? паліва ў функцыі загалоўка хацеў. Іншыя датчыкі ў сістэме (датчык рухавіка, ціску
атмасферны і тэмпература паветра,тэмпература алею ў рухавіку і электрычны трымер для рэгулявання CO) дазваляюць ліквідаваць асноўныя стратэгіі, у пэўных умовах
работы. Абароты рухавіка і кут адкрыцця дросельнай засланкі, акрамя таго, дазваляюць разлічыць апярэджанне запальвання аптымальным для любых умоў эксплуатацыі.

Чаму DP змене ін'екцыі толькі ў дыяпазоне ад 3-19?, гэта можа быць звязана з тым, што пасля 19 вы знаходзіцеся ўжо? у аптымальных умовах эксплуатацыі?

Не ведаю, мне іншага тлумачэння зараз!

Я спадзяюся, што ваш асвятлення.

Дзякуй

Ну, я б сказаў, што адразу ж падкрэслівае, што: раен, у якім ўмяшаліся, каб змяніць карту. Акрамя значэння ў s? ж, вы можаце заўважыць, што вышэй за 19 градусаў адкрыцця засланкі не ? зменена нічога. На вашую думку, чаму? яны дзейнічалі такім чынам?

M999

marco_evolution
28-05-2014, 16:04
віншаванні для пошуку..а я б сказаў, што пасля таго, як гэты дыяпазон б вы пайшлі да паўнаце таксама, як gi? тоўстая...

герцаг
28-05-2014, 22:15
ад таго нямногага, што я зразумеў, і што гэта па-ранейшаму выкарыстанне матацыкла мае свае пустыя і ? худы, такім чынам, dp цябе сістэма.? магчыма, гэта быў арыгінальны рухавік толькі з варонкі і фільтра-й? басейн калі вы зробіце запуск на стэндзе вы ўбачыце ў поўнай меры, дзе рухавік не хапае, і ты гэта выправіць

Dirdan
29-05-2014, 11:23
Гледзячы на табліцы, можна заўважыць, што есць адрозненні нават у мінус паміж двух карт! Як вы думаеце, дзе ? абмежаванай DP? Cio? па параўнанні з арыгінальнай, што пу? быць лепш?

ducati83
29-05-2014, 15:13
глядзіце, калі я магу сказаць, мая вы павінны, перш за ўсе, увайсці ў канцэпцыі атмасферны бензін, то, як добра вы зразумееце, большай прадукцыйнасці не атрымаеце aumetando, як гэта адбываецца ў турба дызельным рухавіком і гаворкі яшчэ больш? іншае для рухавікоў з турбонаддувом бензіну.
затым вы заўважыце, што ў dp будзе? адзін smagrimento ў пэўныя кропкі, каб павялічыць рэакцыю рухавіка, а таксама змяненне авансаў ? зрабіў, вынікаючы гэтаму крытэру....спрабуючы аптымізаваць згаранне, што на нізкіх і сярэдніх тэндэр? быць magara, каб адкарміць, а затым у дотык,але не занадта, каб мець больш? працягну....
вядома ? прыняць пад увагу, што dp прызначаны для выкарыстання на трасе так, як вы заўважыце, sar? усе на нізкіх....добры вынік вышэй.вы таксама будзеце вы выявілі, што матацыкл з разрадаў арыгінальныя ? вельмі аператыўна нізкім, што губляе з адкрытым сцекам....таму мой савет ? усе паспрабаваць у межах, дапушчальных з упырскам паліва і дасягненняў з тым, каб знайсці канфігурацыю, лепш на ўсіх абарачэннях, а затым пачаць, каб зразумець працу выпраўлення і перамяшчаць іх у межах, дапушчальных....робячы іншых выпрабаванняў....тэстуюць на поле адрозненні і зразумець, калі паляпшае або пагаршае комплекс.....? на матацыклах часта вы не можаце? казаць абвастрэнняў...стыль кіраўніцтва, я думаю, уплывае вельмі шмат цюнінгу....і тое, што для аднаго добра, для іншага можа быць undriveable...

marco_evolution
29-05-2014, 19:35
C ? сказаць, што варта трымаць пад кантролем нават egt..з фарсунак на врі ў гэтых, калі перабраць грэюць ад звера...

ducati83
29-05-2014, 20:58
хм, ніколі не было гэтых праблем...а чаму? ужо грэюць іх, і калі што-то не то вы разумееце, што праз некаторы час, што выцягніце шыю і запавьце вы заўседы вентылятараў ў залежнасці....калі з астуджэннем вадкасцю....калі мы гаворым аб двух клапанаў....ну, гэта зойме некаторы вуха....калі высокія тэмпературы змяняюць гук...а тое, каб дабрацца да тых ****lli, вы павінны выйсці на вуліцы больш, чым перастарацца....

m999
30-05-2014, 13:24
Dirdan, чытання і капіявання кіраўніцтва па рамонце трэба вельмі мала, каб супаставіць :)

Цікава, а не зразумець, што яны зрабілі: яны разгледзелі карту толькі ў гэтай галіне, чаму? проста DP для разгрузкі, як у арыгінале не выкарыстоўваецца лямбда і каталізатара. Такім чынам, у гэтай галіне карты, вы павінны перагледзець каліброўкі для адаптацыі працы аддзялення впрыска і запальвання на новыя параметры. Цікава таксама і тое, што дзякуючы наяўнасці лямбда-зонда, цяпер выкарыстоўваюць каталізатары менш жорсткім, чым у мінулым. Вось тады і крычы, што DP уверх роўныя. На выпрабавальны самай справе адзіная розніца, што вы чытаеце ? лепш характарыстыкі рухавіка прыняць спіны, што-то ў пі? як магутнасць і крутоўны момант на сярэдніх, але максімальная магутнасць у асноўным нязменнай.

Я хачу ўдакладніць, што карты DP існуе некалькі версій, што больш? прадукцыйны ? адзін для разгрузкі з лікам 2: 1, і кулачкі, якія, на самай справе, d? што-то ў пі? як максімальная магутнасць, пачынаючы ад сярэдніх абарачэннях да атрымання 3, максімум 5 коней максімальнай магутнасці ў-ы? у залежнасці ад таго, як ? быў сабраны і пастаўлены на месца рухавік (без atoccare паветраводы, хлюпала, etc..).

Для іншай, як я ўжо казаў-й? раз, ісці "у пачуцце", каб супаставіць ? шлях pi? няправільна. Вы павінны мець па крайняй меры чытанне параметраў A/F з parzializzati і паспрабуйце на стэндзе, у адваротным выпадку, калі не выходзіць. Адчуванні мець іп? rapidit? прыняць абаротаў або больш? "зло" не заўседы супадаюць з фактычнымі increnmenti праверцы інструментальна.

M999

ducati83
30-05-2014, 14:32
Я фіксацыі для школы для планавання руху запасаў я не растлумачу, таму як мы паўтараем некалькі ўсе, карту на гэтых рухавіках не даюць вялікай магутнасці ў-ы? але раўнасільна ўстаноўка, супаставіць на экскурсійнае бачу яго лішнім і марнатраўным....
вядома, калі вы будзеце дзейнічаць механічным спосабам, то ? відавочна, і павінны спадзявацца на выпрабавальны.
? праверыць матацыкл з дыягназам, а вы, я думаю, шлях pi? хутка і танней, чым па карце, якая дае некаторы прадстаўленне ў pi? у параўнанні з арыгінальным, з прыняццем выхлапных басейн і u спорт паветраны фільтр.

вядома, есць думкі....

m999
30-05-2014, 21:15
Згодны з вамі, ducati83, я не ўнікаў у прамовы школы-выпрабаванне (я пішу падчас працы... так хутка!!), але як я ўжо казаў, трэба перш за ўсе мець захоп дадзеных A/F з parzializzati, у адваротным выпадку вы не атрымаеце нічога. Мець выпрабавальны стэнд, каб зрабіць "rullata" трэба, каб пераканацца, што вы ? працаваў так, па крайняй меры, годнай. Гэта карта з матацыкла, у агульным сцек. З рухавіком flussato, разабралі-скончыў-сабраў, поршні і cammes гаворкі змяняецца і l? калі вы хочаце выкарыстоўваць усе ці f? карту на лаве з parzializzati або адстае!!

M999

marco_evolution
02-06-2014, 15:37
Згодны з вамі, ducati83, я не ўнікаў у прамовы школы-выпрабаванне (я пішу падчас працы... так хутка!!), але як я ўжо казаў, трэба перш за ўсе мець захоп дадзеных A/F з parzializzati, у адваротным выпадку вы не атрымаеце нічога. Мець выпрабавальны стэнд, каб зрабіць "rullata" трэба, каб пераканацца, што вы ? працаваў так, па крайняй меры, годнай. Гэта карта з матацыкла, у агульным сцек. З рухавіком flussato, разабралі-скончыў-сабраў, поршні і cammes гаворкі змяняецца і l? калі вы хочаце выкарыстоўваць усе ці f? карту на лаве з parzializzati або адстае!!

M999

ducati83
03-06-2014, 14:41
m999 было б ідэальным партнерам для маей майстэрні....
а я заўседы свае выступы....я, вядома, часта я маю на ўвазе рухавікі testastretta і desmoquattro....я не знаходжу, або менш, я атрымліваю менш вынікаў двух клапанаў падчас адлюстравання, на самай справе, я заўседы аддаю перавагу рабіць па крайняй меры прамывання галоўкі, якія маюць больш высокі крутоўны момант на нізкіх і сярэдніх і raccoradare ўсе з невялікіх аперацый па карце, выбраўшы авансы і карту ўпырску...што-то яшчэ...

Dirdan
04-06-2014, 17:40

Вас, пачынаючы ад арыгінала, як бы вы не ўмяшаліся?

Нарэшце, для curiosit?, карту DP 2 у 1 ? адаптыўны выхлапных газаў, 2-2?

Дзякуй і добрай вам працы.

Dirdan, чытання і капіявання кіраўніцтва па рамонце трэба вельмі мала, каб супаставіць :)

Цікава, а не зразумець, што яны зрабілі: яны разгледзелі карту толькі ў гэтай галіне, чаму? проста DP для разгрузкі, як у арыгінале не выкарыстоўваецца лямбда і каталізатара. Такім чынам, у гэтай галіне карты, вы павінны перагледзець каліброўкі для адаптацыі працы аддзялення впрыска і запальвання на новыя параметры. Цікава таксама і тое, што дзякуючы наяўнасці лямбда-зонда, цяпер выкарыстоўваюць каталізатары менш жорсткім, чым у мінулым. Вось тады і крычы, што DP уверх роўныя. На выпрабавальны самай справе адзіная розніца, што вы чытаеце ? лепш характарыстыкі рухавіка прыняць спіны, што-то ў пі? як магутнасць і крутоўны момант на сярэдніх, але максімальная магутнасць у асноўным нязменнай.

Я хачу ўдакладніць, што карты DP існуе некалькі версій, што больш? прадукцыйны ? адзін для разгрузкі з лікам 2: 1, і кулачкі, якія, на самай справе, d? што-то ў пі? як максімальная магутнасць, пачынаючы ад сярэдніх абарачэннях да атрымання 3, максімум 5 коней максімальнай магутнасці ў-ы? у залежнасці ад таго, як ? быў сабраны і пастаўлены на месца рухавік (без atoccare паветраводы, хлюпала, etc..).

Для іншай, як я ўжо казаў-й? раз, ісці "у пачуцце", каб супаставіць ? шлях pi? няправільна. Вы павінны мець па крайняй меры чытанне параметраў A/F з parzializzati і паспрабуйце на стэндзе, у адваротным выпадку, калі не выходзіць. Адчуванні мець іп? rapidit? прыняць абаротаў або больш? "зло" не заўседы супадаюць з фактычнымі increnmenti праверцы інструментальна.

M999

Dirdan
17-06-2014, 14:46

Dirdan
11-07-2014, 11:48
Сення порта зрабіць rullata на матацыкле... можа быць, з parzializzati рукі мне вы зможаце дапамагчы d+!

Дзякуй

m999
20-07-2014, 23:59
Тады? У rullata і значэння A/F? Ад тых, хто пу? пачаць, зразумець што-то...

M999

Dirdan
25-07-2014, 17:28
m999 я файлы dlf мне ад стэнда dynojet, я спрабую адчыніць іх, каб прачытаць што-то!
Я магу апублікаваць іх, можа быць, даты, вочы таксама?

Дзякуй

m999
26-07-2014, 17:38
Скрыні, якія мы спрабуем даць яму зазірнуў, бачыць нас таксама.

M999

Dirdan
28-07-2014, 12:56
8322

Буду ўдзячны, калі вы скажыце мне, калі вы іх праглядаеце, і што.

Дзякуй

Dirdan
28-07-2014, 15:27
Не змог прагледзець файлы экскурсійнае праграмнага забеспячэння WINPEP7, спампаваць з сайта dynojet. Цяпер ен прыгожы... зразумець што-то :)

Dirdan
25-08-2014, 17:37
m999, як вы змаглі зірнуць на файлы, школы?
Дзякуй

m999
29-08-2014, 12:49
Вось я, прабач мяне, але st? працую шмат, і ў мяне мала часу, каб цалкам прысвяціць сябе на chiptuning сярод аматараў.

Вы, або зірнуў і трапляе прама ў карту-тыпу Ducati Выступу. У вас есць рухавік, які працуе рэгулярна, я не бачу асаблівых sfasature ў чытанні параметраў.

M999