Прагляд Поўнай Версіі : Ducati Hypermotard прадукцыйнасці
Alfa159 q4
15-09-2013, 19:35
Прывітанне, я прашу тых, хто мае pi? вопыт працы на сектар матацыкла, калі карту ducati performance ? дзякуй.
Матацыкл ? hyper 1100 камплект termignoni 2-у-1, паветраны фільтр bmc, і блок кіравання dp. (ecu marelli)
Скажам, што гэта gi? дастаткова моцны, але, безумоўна, тых, хто там спыняўся ўжо? прыклаў руку sapr? калі яшчэ можна? атрымаць што-то здавальняючы, ці мы ўжо? да мяжы.
Дзякуй
legendaryslave
16-09-2013, 00:31
У мяне зроблены 2 ducati і сее-што ў pi? выходзіць, вядома, усе гуляюць з авансаў і benza, асабліва можаце spalmarla вельмі і падаўжае пі? і адвядзі ўсе пустыя,
мы кажам, што калі вы зробіце арыгінальнай карце, зможаце паехаць нашмат больш? моцнае выступленне!!!!!!
хочаце паспрабаваць?
чытайце ecu арыгінальны і адправіць па пошце файл
:)
Alfa159 q4
16-09-2013, 08:27
Вось файлы ecu арыгінала:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3673-Hypermotard-1100&p=58801#post58801
Alfa159 q4
16-09-2013, 12:22
Вы бачылі карту ducati performance?
Акрамя авансаў, павелічэнне на ін'екцыі, асабліва на сярэдніх і высокіх абарачэннях больш? сытны з вашых.
І, акрамя таго, закранулі таксама і на іншых картах.
Вы кажаце, што павінны больш? моцна з тваей?
Што я павінен сказаць вам....
У наступны раз eviter? адказаць.
Здаецца, што яны як вы разумееце дастаткова, каб зрабіць гэта ў адзіночку.
Добрая праца
Alfa159 q4
16-09-2013, 13:01
Мой быў просты пытанне, што я ? прышэсця спантанага пасля параўнання свой файл з dp.
Як я ўжо? сказаў не я разумею матацыкл, але калі дазволіць змены, унесеныя ў s? бачыць, і калі на просты пытанне, у азнаямленчых мэтах, дзе не st? assolutamnete пагарджаючы сваю працу, вам атрымаць cos?...што сказаць, добрая праца, нават табе
я не мяне st? прымаючы.
паспрабуйце для?, потым пагаворым аб гэтым eventualmente!!!!!!!!!
файлы DP вы не можаце параўнаць іх з врі.
На гары есць шмат розных фактараў.
у чаканні.
motorsport
17-09-2013, 13:21
А кома,паспрабуйце яго і дайце нам ведаць, l вынік!!
Alfa159 q4
22-09-2013, 08:17
Тое, карта правераная, ровар гэта добра, каб убачыць рэальныя змены я павінен зрабіць прыгожае вакол?!
Адзіны недахоп застаецца індыкатар рухавіка гарыць...чаму?
Я не дыягназ падыходзіць для праверце памылкі.
добра вакол! :)
Для шпіена ? проста смешна!!!
Але, магчыма, цяпер, я думаю, я забыўся кіравання клапана ( паўторна праверыць)
Рэч, вядома ? зусім абыякава для мэтаў прыбытковасці, так як клапан 2-у-1 не існуе.
Трымайце нас у курсе.
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 14:45
Прывітанне, слухай, я не ведаю, калі ў вас есць ужо? факт, але я раю табе рабіць таксама розныя reset (TPS etc) чаму? ducati (я іх атрымаў) вельмі адчувальныя да малых зменаў.
Я раю вам таксама зраўнаваць іх farfallati і адрэгуляваць утрыманне са. Мой ducati змены? і кожны новы сезон я рабіў усе гэтыя крокі.
maximumwarp
20-02-2014, 13:57
мы кажам, што калі вы зробіце арыгінальнай карце, зможаце паехаць нашмат больш? моцнае выступленне!!!!!!
хочаце паспрабаваць?
чытайце ecu арыгінальны і адправіць па пошце файл
Па-першае прабачце, калі я ўмяшання ў абмеркаванне. :)
Я таксама я файл Ducati Performance для Monster S2R 800, які я купіў б / у, але, што яшчэ я не фізічна ў руках.
Я чытаў вакол, што 'ste DP не вялікая рэч, і што фарсі толькі карту d? дадатковая задавальнення, але я не слабы, здольны.
Улічваючы, што павінны мне, у MPPS, толькі avr? праграміст і матацыкл, калі б мне прыйшлося размясціць тут файл для чытання блока кіравання *арыгінальныя комы вы хочаце падрыхтавацца файл зменены, каб даць якой-то коні і трохі спрынт-й? у сярэдзіне? Монстар мантуе каналізацыю Стрэлка адобрана, але без dbKiller і я яшчэ не ведаю, калі есць лямбда-зонд і іншыя дэталі, акрамя таго, я хацеў бы замяніць паветраны фільтр арыгінальны з адным іп? басейн...
Дзякуй! :D
ducati83
20-02-2014, 23:38
індыкатар можа быць кола...некалькі разоў трэба рабіць, вучыць....вы выкарыстоўвалі пеўня?паказвае на дзеянні,....
індыкатар можа быць кола...некалькі разоў трэба рабіць, вучыць....вы выкарыстоўвалі пеўня?паказвае на дзеянні,....
Не на Ducati, нават з новымі Melco або Рахункі.
M999
marco_evolution
19-03-2014, 12:05
кола датчыка становішча размеркавальнага вала можа быць але ў гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа ? міргае і не вызначае, такім чынам, я выключаю.
Я б мог змяніць зыходны блок, каб зрабіць яго лепш DP, іх можна было параўноўваць і вывучаць, дзе DP спажывае d+.
Спадзяюся на вашу дапамогу!
Дзякуй і добрай працы.
кола датчыка становішча размеркавальнага вала можа быць але ў гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа ? міргае і не вызначае, такім чынам, я выключаю.
Дзякуй m999, sar? рады прыняць удзел!
Цяпер я падыходжу ЭБУ DP, то прывітальнае паведамленне рэдагавана, вам трэба? ўстаноўка ecu на арыгінальны матацыкл, для ch? у той час я па-ранейшаму закупляецца матэрыял, каб яго можна было падключыць да "школы". Спадзяюся, атрымаецца гэта мы, я падыходжу ecu арыгінальны, не спадзеючыся неабходнасці ўсталюеце таксама lamba. Я магу чытаць яе спакойна, без?
У бліжэйшы час для вывучэння!
M999
Калі rimonti ЭКЮ ori трэба падключыць лямбда у адваротным выпадку вы азначае памылка на прыборнай панэлі.
M999
magi1984
30-04-2014, 13:13
калі цікавіць толькі прачытаць пу? чытаю, нават з лямбда-detached
Так, вядома, але, наколькі я зразумеў, хоча чытаць абодва блока кіравання да школы, а затым зноў часова ўсталяваць арыгінал.
M999
На самай справе было што-тое, што я!, Неадкладнай выплаты толькі чытаць, нават не прывесці ў рух ровар, не думаю, што неабходна! Па крайняй меры я на гэта спадзяюся.
У адваротным выпадку, калі вам неабходна падключыць lamba, я магу толькі падключыць да праводцы і не ўводзіць у каталізатар?
Ці магу я ўсталяваць на матацыкл і зрабіць чытанне без нават пачаць рух?
Дзякуй
Так, вядома, але, наколькі я зразумеў, хоча чытаць абодва блока кіравання да школы, а затым зноў часова ўсталяваць арыгінал.
M999
Тады што ? pi? выдатны гатэль!!!: монті эбу арыгінальнай, законы і rimonti яго выступу. Як вам прапаноўвалася magi1984, нават калі ў вас сігнал памылкі на прыборнай панэлі, не мае значэння, нічога.
M999
maurof650
01-05-2014, 16:20
.....Ці магу я ўсталяваць на матацыкл і зрабіць чытанне без нават пачаць рух?
Дзякуй
Вы не можаце прачытаць, так як з асновы выключаны, ці не ? харчаванне цалкам.
Far? так, я падыходжу арыгінал і я магу прачытаць! Я спадзяюся, што змагу гэта зрабіць заўтра!
Тады што ? pi? выдатны гатэль!!!: монті эбу арыгінальнай, законы і rimonti яго выступу. Як вам прапаноўвалася magi1984, нават калі ў вас сігнал памылкі на прыборнай панэлі, не мае значэння, нічога.
M999
Маўра я маю на ўвазе не запусціць рухавік, каб пазбегнуць, што дае мне памылку, але я б уключаны, безумоўна, рамкі для чытаць ECU.
Вы не можаце прачытаць, так як з асновы выключаны, ці не ? харчаванне цалкам.
maurof650
02-05-2014, 17:34
Яго трэба чытаць з выключаным рухавіком (і ў межах вкл.); ніколі не думаў, што чытаць карту з рухавіком доступу.......з уключаным рухавіком, я б сумненняў, а таксама на дабрачыннасць? чытання, не прымаючы пад увагу, што для чытання яна займае каля 15 хвілін.
Маўра, магчыма, ты мяне не правільна прачыталі ці я, што я выказаў дрэнна! Аднак зрабіць? гэтак жа, як вы апісалі!
Дзякуй
Яго трэба чытаць з выключаным рухавіком (і ў межах вкл.); ніколі не думаў, што чытаць карту з рухавіком доступу.......з уключаным рухавіком, я б сумненняў, а таксама на дабрачыннасць? чытання, не прымаючы пад увагу, што для чытання яна займае каля 15 хвілін.
maurof650
02-05-2014, 17:57
Вы, я зразумеў, што ты зразумеў........я толькі зрабіў удакладненьне, каб сказаць вам, што вам трэба мець дастатковы зарад, каб чытаць карту на матацыкле. Калі не дапаможа з акумулятара паралельна ? верагодна, што з падзеннем напружання, не ці можаце вы завяршыць чытанне.
Дзякуй Маўра для ўдакладнення! Я заўважыў, я таксама падзенне напругі ў мінулы раз, што я чытаў эбу DP, на самай справе я працаваў з зарадная прылада паралельна!
M999
Я забыўся, я выразаў файл з 320 да 304 і далі ежу да ecm titanium, але ў адрозненне ад карты, DP, ecm я не бачыў у аўтаматычны драйвер, я загрузіў я ў рукі адзін і той жа драйвер выкарыстоўваецца для DP. Гэта Нармальна? або файл, не ? чытаў, добра?
Дзякуй
ducati83
07-05-2014, 15:10
калі файл ori-ложак вы не знойдзеце, хутчэй за ўсе альбо HW-іншаму,тыпу врі hw010 і DP hw 103, як гэта часта бывае, і што, такім чынам, titanium, так і без драйвера, або файл крычы, што ты чытаў, не ? на врі і, такім чынам, вы павінны або ўручную шукаць або бачыць на ecu n? hw, каб зразумець, калі ў тытан ты ці не....
у выпадку, калі артыкул чытаць у базу дадзеных і паглядзім, калі файл чытаў ? добра ці не, але, як правіла, калі ў ручную пракруціць файл і паглядзець розныя карты ? добра....
Гэта дадзеныя з двух ЭКЮ ў маім распараджэнні: арыгінал (спадзяюся) і DP 2-2:
Fiat Hawdware Тэлефон: 22ABBABLH01
Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
Marelli Hardware Id: 00
Marelli Software Number:
Marelli Sofware Id: 0000
Fiat Identifacation Тэлефон:
Fiat Код Iso: 0000000000
Fiat Тэстар Number: ДЫК
Праграмаванне Дата: 09/07/2007
Fiat Hawdware Тэлефон: 22ABBABSHA5
Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
Marelli Hardware Id: 00
Marelli Software Number:
Marelli Sofware Id: 0000
Fiat Identifacation Тэлефон:
Fiat Код Iso: 0000000000
Fiat Тэстар Number: ДЫК
Праграмаванне Дата: 30/04/2008
Колькасць HW, які вы ўказалі дзе я атрымаю? на этыкетцы эбу?
Дзякуй
Я адправіў у банк дадзеных Зыходнага файла (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6375-HYPERMOTARD-1100-anno-2007-ORIGINALE).
Калі вы можаце даць яму адзін позірк, каб пацвердзіць правільнасць чытання, я быў бы ўдзячны!
ducati83
07-05-2014, 16:25
тады паглядзіце на надпіс marelli абсталявання number....у гэтым выпадку hw610 гэта IAW5AM
а ваш файл такой адкрыць з дапамогай любой драйвер hyper HW 610 тытана....так вам трэба выправіць CHK, перш чым пісаць мод...
мне здаецца, крычы ваш файл...усе ок....
Ідэальна, усе ясна. Нават калі ECMTitanium не аўтаматычна загружае драйвер ne, н? адзін з гэтай сям'і!
Я чакаю m999, што, скажыце мне, як пачаць параўноўваць врі і DP, каб даследаваць, дзе і як палепшыць, перш за ўсе! Вядома, вы ўсе прынятыя з падзякай за ўрок. :)
Дзякуй!
ducati83
07-05-2014, 16:56
ну як і ва ўсіх бензінавых рухавікоў, вы можаце пачаць вывучаць авансы і карту впрыска з двух карт....вы зразумееце, толькі, што dp мае вельмі мала змен у параўнанні з врі і sprattutto ўсе вышэй, што, на мой сціплы погляд, робяць вельмі мала для тых, хто выкарыстоўвае ровар кожны дзень, і там ідзе ў след....
Якім чынам я магу пачаць параўноўваць іх? Іх я адкрываю абодва на ecm titanium, і я гляджу таблічных перадаплаты і карты ўпырску? Ці парады зрабіць гэта па-рознаму?
Sar? цікава высветліць і параўнаць, колькі я пісаў аб адрозненнях высокіх у DP.
Я так з вамі на розныя налады эбу для штодзеннага выкарыстання, нягледзячы на DP!
ну як і ва ўсіх бензінавых рухавікоў, вы можаце пачаць вывучаць авансы і карту впрыска з двух карт....вы зразумееце, толькі, што dp мае вельмі мала змен у параўнанні з врі і sprattutto ўсе вышэй, што, на мой сціплы погляд, робяць вельмі мала для тых, хто выкарыстоўвае ровар кожны дзень, і там ідзе ў след....
m999 вы мяне кінулі?:p Я ад якой-небудзь савет, каб пачаць параўнанне паміж двума ECU?
Дзякуй і добрай працы!
Адкрыць файл врі, з драйверам, сумяшчальным як мадэль/рухавік, павінна пайсці. Пачынаеце разумець, як і дзе адрас для крывой запальвання і ўпырску у 2D (ECM li паказвае выразна) файла крычы, а затым зрабіце тое ж самае з файлам DP і мы бачым, што ен выцягне як адрозненні.
M999
Прывітанне m999, адкрыты зыходны файл, і выбраў універсальны драйвер,як вам параіў! Я пачаў праглядаць у табличном выглядзе, Загадзя карту і карту Ўпырску аснове абодвух ecu. Мы знаходзімся насупраць табліцы на абсцисс Градусаў (я думаю, ад корпуса дроселя) і замоўце Абаротаў рухавіка.
Адкрыўшы ECM Titanium з абодвух файлаў, карту ecu Hyper аснове, як арыгінальны і DP з папраўкамі, я думаю, ECM, якая аўтаматычна выявіць адрозненні паміж двума картамі, так? я выскачыў некаторыя запісы на драйвер. Націснуўшы на гэтыя апошнія ў працягу ў таблічнай і я бачу адрозненні, націснуўшы на кнопку "D", я мы вылучаем ячэйкі можа быць зменены паміж картамі.
Усе адзінкі вымярэнняў на драйвер былі размешчаны на карэкцыі Ўпырску працоўны цыліндр, сістэма Ўпырску базавая карта Ўпырску карэкцыя f(T_AIR).
І правільна, як параўнанне? Калі можна, я хацеў бы зразумець што-то ў пі? на змяненне паміж двума картамі.
З дапамогай ECM Titanium,
Можа быць, удакладніць, што ен напісаў, калі б гэта было магчыма, я мог бы дадаць скрыншоты.
Я чакаю вашага параўнання.
Дзякуй
Адкрыць файл врі, з драйверам, сумяшчальным як мадэль/рухавік, павінна пайсці. Пачынаеце разумець, як і дзе адрас для крывой запальвання і ўпырску у 2D (ECM li паказвае выразна) файла крычы, а затым зрабіце тое ж самае з файлам DP і мы бачым, што ен выцягне як адрозненні.
M999
Мы не пакідаем нічога на волю выпадку або нявызначаны: з, што драйвера ці ў вас адкрытыя файлы? Мы працуем на адной рэчы адначасова. Я пачну ад pi? просты: раствор для Ін'екцый Базавая Карта.
M999
ducati83
15-05-2014, 23:10
ты ідзеш пошты....затым, па меры таго, калі мы можам дапамагчы вам зразумець, вы....але, як вы будзе больш разоў сказаў "карты" асноўных рэтушы вельмі мала, і вынікі tagibili больш, што яшчэ лепш fluidit? і адказ рухавіка...але не так вядома як дызель.....але потым розніцу адчувае...
Pefetto m999! Спіс драйвераў, якія выкарыстоўваюцца:
Карты серыі, як апісана ў папярэдніх пастах, ecm titanium я не загрузіў драйвер ў аўтамат, і я прыступіў я да яго вылучыць, выбраўшы Марка: Ducati, Мадэль Hypermotard і ў якасці драйвера я выкарыстаў першы "DUC_6929".
Ніжэй выява выбар:
Для карту DP замест Titanium выбраў для мяне драйвер, выбраўшы "DUC_961B", малюнак ніжэй:
Што тычыцца Ін'екцый Карту ад першых трапленняў, я заўважыў адрозненні паміж двума картамі. У riesamino і вам месца адрозненні, якія я знайшоў.
Дзякуй
Мы не пакідаем нічога на волю выпадку або нявызначаны: з, што драйвера ці ў вас адкрытыя файлы? Мы працуем на адной рэчы адначасова. Я пачну ад pi? просты: раствор для Ін'екцый Базавая Карта.
M999
maurof650
16-05-2014, 15:44
Не размяшчаць выявы ясна; ? забаронена правіламі.
АСС, я загадзя прашу прабачэння, калі не ? можна зрабіць! На жаль, я не магу рэдагаваць папярэдняе паведамленне!
Калі я не магу публікацыяй cos? ясна , я магу праз спасылку?
Прабачце яшчэ!
Тыя ж драйверы, пералічаныя раней, я зноў адкрыў файлы і ў тым, што тычыцца Ўпырску, Базавай Карты ў дадатку адрозненні якія я знайшоў:
79217922
Ну, я б сказаў, што адразу ж падкрэслівае, што: раен, у якім ўмяшаліся, каб змяніць карту. Акрамя значэння ў s? ж, вы можаце заўважыць, што вышэй за 19 градусаў адкрыцця засланкі не ? зменена нічога. На вашую думку, чаму? яны дзейнічалі такім чынам?
M999
marco_evolution
26-05-2014, 13:57
Прывітанне m999, я паглядзеў і пакрытыя таблічнай часткі базавыя карты ўпырску і праводзіў даследаванні, каб зразумець што-то ў пі?, у спробе, каб адказаць на ваша пытанне.
Я зразумеў, што сістэма ўпырску-запальвання Marelli ? тыпу "альфа" /N", у якім абароты рухавіка і становішча дросельнай засланкі, выкарыстоўваюцца ў якасці асноўных параметраў для вымярэння колькасці? у всасываемого паветра; заўвага колькасць? паветра, дозируя колькасць? паліва ў функцыі загалоўка хацеў. Іншыя датчыкі ў сістэме (датчык рухавіка, ціску
атмасферны і тэмпература паветра,тэмпература алею ў рухавіку і электрычны трымер для рэгулявання CO) дазваляюць ліквідаваць асноўныя стратэгіі, у пэўных умовах
работы. Абароты рухавіка і кут адкрыцця дросельнай засланкі, акрамя таго, дазваляюць разлічыць апярэджанне запальвання аптымальным для любых умоў эксплуатацыі.
Чаму DP змене ін'екцыі толькі ў дыяпазоне ад 3-19?, гэта можа быць звязана з тым, што пасля 19 вы знаходзіцеся ўжо? у аптымальных умовах эксплуатацыі?
Не ведаю, мне іншага тлумачэння зараз!
Я спадзяюся, што ваш асвятлення.
Дзякуй
Ну, я б сказаў, што адразу ж падкрэслівае, што: раен, у якім ўмяшаліся, каб змяніць карту. Акрамя значэння ў s? ж, вы можаце заўважыць, што вышэй за 19 градусаў адкрыцця засланкі не ? зменена нічога. На вашую думку, чаму? яны дзейнічалі такім чынам?
M999
marco_evolution
28-05-2014, 16:04
віншаванні для пошуку..а я б сказаў, што пасля таго, як гэты дыяпазон б вы пайшлі да паўнаце таксама, як gi? тоўстая...
ад таго нямногага, што я зразумеў, і што гэта па-ранейшаму выкарыстанне матацыкла мае свае пустыя і ? худы, такім чынам, dp цябе сістэма.? магчыма, гэта быў арыгінальны рухавік толькі з варонкі і фільтра-й? басейн калі вы зробіце запуск на стэндзе вы ўбачыце ў поўнай меры, дзе рухавік не хапае, і ты гэта выправіць
Гледзячы на табліцы, можна заўважыць, што есць адрозненні нават у мінус паміж двух карт! Як вы думаеце, дзе ? абмежаванай DP? Cio? па параўнанні з арыгінальнай, што пу? быць лепш?
ducati83
29-05-2014, 15:13
глядзіце, калі я магу сказаць, мая вы павінны, перш за ўсе, увайсці ў канцэпцыі атмасферны бензін, то, як добра вы зразумееце, большай прадукцыйнасці не атрымаеце aumetando, як гэта адбываецца ў турба дызельным рухавіком і гаворкі яшчэ больш? іншае для рухавікоў з турбонаддувом бензіну.
затым вы заўважыце, што ў dp будзе? адзін smagrimento ў пэўныя кропкі, каб павялічыць рэакцыю рухавіка, а таксама змяненне авансаў ? зрабіў, вынікаючы гэтаму крытэру....спрабуючы аптымізаваць згаранне, што на нізкіх і сярэдніх тэндэр? быць magara, каб адкарміць, а затым у дотык,але не занадта, каб мець больш? працягну....
вядома ? прыняць пад увагу, што dp прызначаны для выкарыстання на трасе так, як вы заўважыце, sar? усе на нізкіх....добры вынік вышэй.вы таксама будзеце вы выявілі, што матацыкл з разрадаў арыгінальныя ? вельмі аператыўна нізкім, што губляе з адкрытым сцекам....таму мой савет ? усе паспрабаваць у межах, дапушчальных з упырскам паліва і дасягненняў з тым, каб знайсці канфігурацыю, лепш на ўсіх абарачэннях, а затым пачаць, каб зразумець працу выпраўлення і перамяшчаць іх у межах, дапушчальных....робячы іншых выпрабаванняў....тэстуюць на поле адрозненні і зразумець, калі паляпшае або пагаршае комплекс.....? на матацыклах часта вы не можаце? казаць абвастрэнняў...стыль кіраўніцтва, я думаю, уплывае вельмі шмат цюнінгу....і тое, што для аднаго добра, для іншага можа быць undriveable...
marco_evolution
29-05-2014, 19:35
C ? сказаць, што варта трымаць пад кантролем нават egt..з фарсунак на врі ў гэтых, калі перабраць грэюць ад звера...
ducati83
29-05-2014, 20:58
хм, ніколі не было гэтых праблем...а чаму? ужо грэюць іх, і калі што-то не то вы разумееце, што праз некаторы час, што выцягніце шыю і запавьце вы заўседы вентылятараў ў залежнасці....калі з астуджэннем вадкасцю....калі мы гаворым аб двух клапанаў....ну, гэта зойме некаторы вуха....калі высокія тэмпературы змяняюць гук...а тое, каб дабрацца да тых ****lli, вы павінны выйсці на вуліцы больш, чым перастарацца....
Dirdan, чытання і капіявання кіраўніцтва па рамонце трэба вельмі мала, каб супаставіць :)
Цікава, а не зразумець, што яны зрабілі: яны разгледзелі карту толькі ў гэтай галіне, чаму? проста DP для разгрузкі, як у арыгінале не выкарыстоўваецца лямбда і каталізатара. Такім чынам, у гэтай галіне карты, вы павінны перагледзець каліброўкі для адаптацыі працы аддзялення впрыска і запальвання на новыя параметры. Цікава таксама і тое, што дзякуючы наяўнасці лямбда-зонда, цяпер выкарыстоўваюць каталізатары менш жорсткім, чым у мінулым. Вось тады і крычы, што DP уверх роўныя. На выпрабавальны самай справе адзіная розніца, што вы чытаеце ? лепш характарыстыкі рухавіка прыняць спіны, што-то ў пі? як магутнасць і крутоўны момант на сярэдніх, але максімальная магутнасць у асноўным нязменнай.
Я хачу ўдакладніць, што карты DP існуе некалькі версій, што больш? прадукцыйны ? адзін для разгрузкі з лікам 2: 1, і кулачкі, якія, на самай справе, d? што-то ў пі? як максімальная магутнасць, пачынаючы ад сярэдніх абарачэннях да атрымання 3, максімум 5 коней максімальнай магутнасці ў-ы? у залежнасці ад таго, як ? быў сабраны і пастаўлены на месца рухавік (без atoccare паветраводы, хлюпала, etc..).
Для іншай, як я ўжо казаў-й? раз, ісці "у пачуцце", каб супаставіць ? шлях pi? няправільна. Вы павінны мець па крайняй меры чытанне параметраў A/F з parzializzati і паспрабуйце на стэндзе, у адваротным выпадку, калі не выходзіць. Адчуванні мець іп? rapidit? прыняць абаротаў або больш? "зло" не заўседы супадаюць з фактычнымі increnmenti праверцы інструментальна.
M999
ducati83
30-05-2014, 14:32
Я фіксацыі для школы для планавання руху запасаў я не растлумачу, таму як мы паўтараем некалькі ўсе, карту на гэтых рухавіках не даюць вялікай магутнасці ў-ы? але раўнасільна ўстаноўка, супаставіць на экскурсійнае бачу яго лішнім і марнатраўным....
вядома, калі вы будзеце дзейнічаць механічным спосабам, то ? відавочна, і павінны спадзявацца на выпрабавальны.
? праверыць матацыкл з дыягназам, а вы, я думаю, шлях pi? хутка і танней, чым па карце, якая дае некаторы прадстаўленне ў pi? у параўнанні з арыгінальным, з прыняццем выхлапных басейн і u спорт паветраны фільтр.
вядома, есць думкі....
Згодны з вамі, ducati83, я не ўнікаў у прамовы школы-выпрабаванне (я пішу падчас працы... так хутка!!), але як я ўжо казаў, трэба перш за ўсе мець захоп дадзеных A/F з parzializzati, у адваротным выпадку вы не атрымаеце нічога. Мець выпрабавальны стэнд, каб зрабіць "rullata" трэба, каб пераканацца, што вы ? працаваў так, па крайняй меры, годнай. Гэта карта з матацыкла, у агульным сцек. З рухавіком flussato, разабралі-скончыў-сабраў, поршні і cammes гаворкі змяняецца і l? калі вы хочаце выкарыстоўваць усе ці f? карту на лаве з parzializzati або адстае!!
M999
marco_evolution
02-06-2014, 15:37
Згодны з вамі, ducati83, я не ўнікаў у прамовы школы-выпрабаванне (я пішу падчас працы... так хутка!!), але як я ўжо казаў, трэба перш за ўсе мець захоп дадзеных A/F з parzializzati, у адваротным выпадку вы не атрымаеце нічога. Мець выпрабавальны стэнд, каб зрабіць "rullata" трэба, каб пераканацца, што вы ? працаваў так, па крайняй меры, годнай. Гэта карта з матацыкла, у агульным сцек. З рухавіком flussato, разабралі-скончыў-сабраў, поршні і cammes гаворкі змяняецца і l? калі вы хочаце выкарыстоўваць усе ці f? карту на лаве з parzializzati або адстае!!
M999
ducati83
03-06-2014, 14:41
m999 было б ідэальным партнерам для маей майстэрні....
а я заўседы свае выступы....я, вядома, часта я маю на ўвазе рухавікі testastretta і desmoquattro....я не знаходжу, або менш, я атрымліваю менш вынікаў двух клапанаў падчас адлюстравання, на самай справе, я заўседы аддаю перавагу рабіць па крайняй меры прамывання галоўкі, якія маюць больш высокі крутоўны момант на нізкіх і сярэдніх і raccoradare ўсе з невялікіх аперацый па карце, выбраўшы авансы і карту ўпырску...што-то яшчэ...
Вас, пачынаючы ад арыгінала, як бы вы не ўмяшаліся?
Нарэшце, для curiosit?, карту DP 2 у 1 ? адаптыўны выхлапных газаў, 2-2?
Дзякуй і добрай вам працы.
Dirdan, чытання і капіявання кіраўніцтва па рамонце трэба вельмі мала, каб супаставіць :)
Цікава, а не зразумець, што яны зрабілі: яны разгледзелі карту толькі ў гэтай галіне, чаму? проста DP для разгрузкі, як у арыгінале не выкарыстоўваецца лямбда і каталізатара. Такім чынам, у гэтай галіне карты, вы павінны перагледзець каліброўкі для адаптацыі працы аддзялення впрыска і запальвання на новыя параметры. Цікава таксама і тое, што дзякуючы наяўнасці лямбда-зонда, цяпер выкарыстоўваюць каталізатары менш жорсткім, чым у мінулым. Вось тады і крычы, што DP уверх роўныя. На выпрабавальны самай справе адзіная розніца, што вы чытаеце ? лепш характарыстыкі рухавіка прыняць спіны, што-то ў пі? як магутнасць і крутоўны момант на сярэдніх, але максімальная магутнасць у асноўным нязменнай.
Я хачу ўдакладніць, што карты DP існуе некалькі версій, што больш? прадукцыйны ? адзін для разгрузкі з лікам 2: 1, і кулачкі, якія, на самай справе, d? што-то ў пі? як максімальная магутнасць, пачынаючы ад сярэдніх абарачэннях да атрымання 3, максімум 5 коней максімальнай магутнасці ў-ы? у залежнасці ад таго, як ? быў сабраны і пастаўлены на месца рухавік (без atoccare паветраводы, хлюпала, etc..).
Для іншай, як я ўжо казаў-й? раз, ісці "у пачуцце", каб супаставіць ? шлях pi? няправільна. Вы павінны мець па крайняй меры чытанне параметраў A/F з parzializzati і паспрабуйце на стэндзе, у адваротным выпадку, калі не выходзіць. Адчуванні мець іп? rapidit? прыняць абаротаў або больш? "зло" не заўседы супадаюць з фактычнымі increnmenti праверцы інструментальна.
M999
Сення порта зрабіць rullata на матацыкле... можа быць, з parzializzati рукі мне вы зможаце дапамагчы d+!
Дзякуй
Тады? У rullata і значэння A/F? Ад тых, хто пу? пачаць, зразумець што-то...
M999
m999 я файлы dlf мне ад стэнда dynojet, я спрабую адчыніць іх, каб прачытаць што-то!
Я магу апублікаваць іх, можа быць, даты, вочы таксама?
Дзякуй
Скрыні, якія мы спрабуем даць яму зазірнуў, бачыць нас таксама.
M999
8322
Буду ўдзячны, калі вы скажыце мне, калі вы іх праглядаеце, і што.
Дзякуй
Не змог прагледзець файлы экскурсійнае праграмнага забеспячэння WINPEP7, спампаваць з сайта dynojet. Цяпер ен прыгожы... зразумець што-то :)
m999, як вы змаглі зірнуць на файлы, школы?
Дзякуй
Вось я, прабач мяне, але st? працую шмат, і ў мяне мала часу, каб цалкам прысвяціць сябе на chiptuning сярод аматараў.
Вы, або зірнуў і трапляе прама ў карту-тыпу Ducati Выступу. У вас есць рухавік, які працуе рэгулярна, я не бачу асаблівых sfasature ў чытанні параметраў.
M999