КПК

Перегляд Повної Версії : Карту Corsa 1.0 12v

badboy
15-09-2013, 18:41
Привіт всім я хотів показів на цій карті ? була прочитана від машини клієнта, але, оскільки не знаю, що ти дуже карти benza б інформація про те, як ? було. Машина робить це добре тепер я не одна гонка орі і рівний для порівняння. Клієнт говорить, що ? дуже пі? готова до низькими цінами, і котить краще, ніж раніше без отвору, яке він мав.

voglioimparare
17-09-2013, 16:38
Привіт всім я хотів показів на цій карті ? була прочитана від машини клієнта, але, оскільки не знаю, що ти дуже карти benza б інформація про те, як ? було. Машина робить це добре тепер я не одна гонка орі і рівний для порівняння. Клієнт говорить, що ? дуже пі? готова до низькими цінами, і котить краще, ніж раніше без отвору, яке він мав.

привіт,карту ? зроблено добре,працювали на заздалегідь і, таким чином, автомобіль і самі готовий, і більше не пара (як, втім, на ці маленькі відписки ви не можете зробити багато) я б торкнувся також "навантаження на двигун потрібне", як називає ecm.... привіт!

badboy
27-09-2013, 21:07
Привіт, я з Ecm Titanium я не бачу карту навантаження mot бажання, як ви говорите, але вас я бачу тільки аванси inieizione, inieizione парз, limit різні, limit швидкість