Перегляд Повної Версії : пошук БД і ECU
хлопці, я можу висунути пропозицію, я думаю, досить корисно
було б здорово, якщо б ми могли об'єднати різні ресурси, які є в інтернеті (інтернет в цілому, не тільки на цьому форумі) для того, щоб згрупувати їх і переглядати їх груп, марок авто, щоб легко всі знаходити:
роз'єм obd
ебу
що ви думаєте про це??
sportknight
15-09-2013, 10:25
а ще краще було б розмістити інформацію разом до бази даних з ecu оригінальні
а ще краще було б розмістити інформацію разом до бази даних з ecu оригінальні
nn, я думаю, можна було б, чому? ? дійсно важка робота....особливо, чому? буде робота, яка завжди залишається неповною, якщо тут на форумі nn ми мали справу з усіма типами блоків управління, який монтується ця модель автомобіля з усіма двигунами....
можливо, а також прикріпити зображення або фотографії, щоб показати точне розташування з 2 речей, ви можете розмістити файл з усіма даними і в додатку фото obd2 справи і ecu, що скажете?
ми говоримо, що навіть з мінімальним опис ви aarriva...nn служать всі ste info....
то ж і якщо у нас є місце в бд займає мало устаткування виявити, що бд це...і якщо все, що там ви можете у нас дані, де знаходиться ecu...+ просто cos?...
я сподіваюся, що адміністратор dia ок, чому? перш за все, для тих, хто знаходиться перед моделей та p? дивні, можливо, знайти відразу правильний шлях, не збирається розбирати половину салону...ні?
Вибачте, хлопці..але зробити ми? що ви говорите, не просто отримати програмне забезпечення, як######??
знаю, якщо##### робить все, що є?? каже, як де? розташування ecu, що роз'єм OBD?
знаю, якщо ******** робить все, що є?? каже, як де? розташування ecu, що роз'єм OBD?
Звичайно, навіть в деяких випадках зі схемами.
sportknight
15-09-2013, 21:41
не потрібно робити фото і т. д..
просто напишіть в банк даних, де ми ділимося на флеш-оригінальні де ми знайшли гніздо діагностики автомобіля, які ми читали
хлопці, я тільки що скачав#######...я спробую, і побачимо ;)
msport (exil77grande)
16-09-2013, 05:17
хлопці, я тільки що скачав#######...я спробую, і побачимо ;)
на форумі є попередження, як вдома, що говорить chiaramento не говорити абсолютно певного sw потім, щоб на цей раз я роблю вигляд, що нічого, але наступного разу, коли я вживаю заходів.
на форумі є попередження, як вдома, що говорить chiaramento не говорити абсолютно певного sw потім, щоб на цей раз я роблю вигляд, що нічого, але наступного разу, коли я вживаю заходів.
ви праві...прошу вибачення, на жаль, не пам'ятаю його призначено....
а в зв'язку з цим існує альтернативних програм?? я чув хороші бази даних RAPIDOO...? правда??
тут на форумі я можу його знайти?