КПК

Прагляд Поўнай Версіі : пошук у БД і ECU

dibbutz
14-09-2013, 01:24
хлопцы, я магу вылучыць прапанову, я думаю, даволі карысна
было б выдатна, калі б мы маглі аб'яднаць розныя рэсурсы, якія есць у інтэрнэце (інтэрнэт у цэлым, не толькі на гэтым форуме) для таго, каб згрупаваць іх і праглядаць іх груп, марак аўто, каб легка ўсе знаходзіць:

раз'ем obd
эбу

што вы думаеце пра гэта??

sportknight
15-09-2013, 10:25
а яшчэ лепш было б размясціць інфармацыю разам да базы дадзеных з ecu арыгінальныя

dibbutz
15-09-2013, 16:04
а яшчэ лепш было б размясціць інфармацыю разам да базы дадзеных з ecu арыгінальныя

nn, я думаю, можна было б, чаму? ? сапраўды цяжкая праца....асабліва, чаму? будзе праца, якая заўседы застаецца няпоўнай, калі тут на форуме nn мы мелі справу з усімі тыпамі блокаў кіравання, які мантуецца гэтая мадэль аўтамабіля з усімі рухавікамі....

dibbutz
15-09-2013, 16:06
магчыма, а таксама прымацаваць малюнка або фатаграфіі, каб паказаць дакладнае месцазнаходжанне з 2 рэчаў, вы можаце размясціць файл з усімі дадзенымі і ў дадатку фота obd2 справы і ecu, што скажаце?

мы гаворым, што нават з мінімальным апісанне вы aarriva...nn служаць усе ste info....
тое ж і калі ў нас есць месца ў бд займае мала абсталявання выявіць, што бд гэта...і калі ўсе што там вы можаце ў нас дадзеныя, дзе знаходзіцца ecu...+ проста cos?...

я спадзяюся, што адміністратар dia ок, чаму? перш за ўсе, для тых, хто знаходзіцца перад мадэляў і p? дзіўныя, магчыма, знайсці адразу правільны шлях, не збіраецца разбіраць палову салона...няма?

aldinik
15-09-2013, 18:32
Выбачайце, хлопцы..але зрабіць мы? што вы кажаце, не проста атрымаць праграмнае забеспячэнне, як######??

dibbutz
15-09-2013, 19:02
ведаю, калі##### робіць усе, што есць?? кажа, як дзе? месцазнаходжанне ecu, што раз'ем OBD?

aldinik
15-09-2013, 21:20
ведаю, калі ******** робіць усе, што есць?? кажа, як дзе? месцазнаходжанне ecu, што раз'ем OBD?

Вядома, нават у некаторых выпадках са схемамі.

sportknight
15-09-2013, 21:41
не трэба рабіць фота і г.д..
проста напішыце ў банк дадзеных, дзе мы дзелімся на флэш-арыгінальныя дзе мы знайшлі гняздо дыягностыкі аўтамабіля, якія мы чыталі

dibbutz
16-09-2013, 01:09
хлопцы, я толькі што запампаваў#######...я паспрабую, і паглядзім ;)

msport (exil77grande)
16-09-2013, 05:17
хлопцы, я толькі што запампаваў#######...я паспрабую, і паглядзім ;)

на форуме есць папярэджанне, як дома, што кажа chiaramento не казаць абсалютна пэўнага sw затым, каб на гэты раз я раблю выгляд, што нічога, але ў наступны раз, калі я прымаю меры.

dibbutz
16-09-2013, 11:11
на форуме есць папярэджанне, як дома, што кажа chiaramento не казаць абсалютна пэўнага sw затым, каб на гэты раз я раблю выгляд, што нічога, але ў наступны раз, калі я прымаю меры.

вы маеце рацыю...прашу прабачэння, на жаль, не памятаю яго прызначыў....
а ў сувязі з гэтым існуе альтэрнатыўных праграм?? я чуў добрыя базы дадзеных RAPIDOO...? праўда??
тут на форуме я магу яго знайсці?